Sari la conținut

❤️ Oana ❤️ 0793270488

Postări Recomandate

Postat

Nu vreau sa dau explicatii. Efectiv mi am dat singura seama dupa ce m am dat cu capul de perete de 200 de ori ca nu exista prieteni si nici incredere. Numai am incredere in nimeni. Isi vor schimba nr site.uri tot inclusiv cel dupa nimfomane . Nu stiu cum le ve ți gasi.. daca aflu va spun.

Azi voi fi disponibila de la 10.30

Calea victoriei 134

100 fin 200h

0733838553

M ar interesa Bianca daca stii de ea

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce vrei sa zici mosule ca obor e zona dubioasa? Te duci pe zi bagi 4 mici si 2 halbe de bere si dupa dai pe la papusica !

Iei si un pachet de tigari fara timbru de la baieti

• Oras:București
Postat

Mâine va fi doar Maria cu mine in locație 😘 . Pup 0733838553

Va aștept cu programări

Calea victoriei

Postat

Locatie: OK. Interbelica. Spatios. Curat. Intimitatea poate fi o problema de discutat pentru unii, intrucat este prezenta si o colega.

Oana: Miniona. Curata. Machiata. Mani si pedi foarte misto. Comunicare foarte buna pe WhatsApp. Serioasa cu programarea. Atitudine rece. Isi face treaba si atat.

Oral protejat. Normal protejat. Executate corect si atat. Geme fals, dar nu e neaparat ceva rau.

GFE: nu exista asa ceva.

O experienta nici rea, nici buna. Nutra

• Like 3
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Am mai fost o tura la Oana si a imbunatatit serviciile, adica supt mai mult pula, scuipat pula, lins un pic oo, lins pula pe lung, stat cu pizda in oglinda sa o vad la futai. Mai este loc de perfectionare la oral, la normal totusi stie sa se traga din pula sau sa se aseze astfel incat ca nu intre toata.

Ii dau nota 9 cu speranta ca se va remarca pozitiv fata de restul fetelor din bransa.

Regret ca fratele Teres nu a fost pe deplin multumit.

Oana nu uita! Pula e a ta! 😊

• Like 3
Postat

Va multumesc mult . Teres imi pare rau pt neplacerea ta. Ma voi revansa daca mai vei veni.

Laury cu drag te astept !♥️♥️♥️

• Like 1
Postat

Buna dimii !!

Azi sunt disponibila de la ora 10.30 - 23.00

Va pup si va astept cu programări.

0733838553

Calea victoriei 🥰

• Oras:Magheru
Postat

Mâine va fi doar Maria cu mine in locație . Pup 0733838553

Va aștept cu programări

Calea victoriei

"doar" ?

puteai aduce mai multe?

loool

Postat

Am modificat puțin programul voi sta doar pana la 20.00 pupiciii 🥰🥰🥰

• Oras:Milano
  • Oras:Milano
Postat

Am modificat puțin programul voi sta doar pana la 20.00 pupiciii 🥰🥰🥰

ÃŽncercam un facefuck ?

• Minus 1
Postat

Disponibila pana la 23.00

Calea victoriei

0733838553

Cand ai facut vergeturi? Trebuie sa recunosc, ai cea mai misto pasarica si fundulet de pe site.

Na, ca am spus-o si pe asta

• Like 1
Postat

Locatie - stradal - Victoriei, langa niste terase (atentie pt cei de doresc discretie) / locatie curata dar cu o mare problema: baia o folosesc la comun (mai are colega- Bianca sau colege) iar intrarea este prin camera (adio discretie din nou)

Maria - miniona, corp bine proportionat dar in nici un caz Wow / are o colega Bianca - este uratica la fata, la corp normala, pe la 160/ 50kg. Bianca este cu siguranta de etnie iar Oana cel mai probabil (nu cred ca stateau impreuna daca nu ar fi).

GFE: rece, vb pe telefon, mesaje, distanta

ON: acceptabil dar fara nimic special, fara imprejurimi sau adanc. De asemenea foarte scurt - pana s-a trezit, dupa care dornica sa treaca la prezervativ.

NP: stramta (si nu am cu ce sa impresionez ...), cu gemete false, putin exagerate dar macar era pe ritm;

AP: nu am reusit 

Acum partea foarte proasta:

- baia in camera - utilizata la comun;

- pusa pe fastfuck, rece, sa isi faca treaba si atat;

- NU RESPECTA PROGRAMARILE - am vb pentru 1h cu anal - 300 ron, dar dupa primul nr a zis ca are o alta programare, imi tot flutura telefonul prin fata pentru dovada, asadar am plecat dupa 20 min cu putin oral si normal;

- la ANAL a insistat sa il incercam la primul nr. ca ea nu poate la al doilea :slap2  :slap2  :slap2 , dar nu a reusit sa o bage (desi nici nu a incercat real, o tot freca de cur ... :laugh2 )

Concluzie: fastfuck, servicii mediocre spre slabe, putin retard (explicatiile oferite pentru a evita situatiile si modul cum punea problema o demonstrau).

cadoul: 100 ron (desi am platit 300 - am primit 200 inapoi, din cealalta camera - nu am facut decat un nr NP și ceva ON ... DTD 20 min).

cu siguranta DE EVITAT!!!

Postat

Pai cum cu bianca? Nu a ramas cu maria?

mai sper sa nu fi retinut eu gresit numele ... este bruneta, slabuta, 160/50, par negru - parca pana la umeri, putin creola, uratica la fata  ... 

Postat

Ma oftic când nu Spune-ți adevarul.. M ai pus și capra la anal și tot nu a mers ðŸ‘ðŸ¼

In fine nu mai răspund la provocări spor la celelalte fete !

Postat

Eu te-am vizitat sâmbătă și erai împreună cu alta tipă, tot micuța dar cu sânii mari. Amândouă erați dezbrăcate, mi-ai zis daca vreau sa intru cu colega si am zis ca nu, vreau sa intru cu cine am vorbit.

Tot ce a spus colegul de mai sus e adevarat. Nimic interesant la tine, fast fuck, o sugi 2 min și apoi vrei normal. Nu comunici, oral 4, normal 5, mi-am dat drumul de fundul tau.

O fetiță de max 20 de ani, fără pic de experiență.

Pentru mine nu merită, indiferent cat de bine arată.

• Like 1

Postat

Pana luni voi mai fi in oras 🙂🙂

Va astept cu programari 0733838553

Calea victoriei !!!

De luni voi pleca 2 saptamani in ploiesti dupa voi reveni ! Pupici 😘😘😘

post-319778-0-38016400-1601388472_thumb.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...