gustav0 Reputație: -3 Postat Februarie 29, 2020 Postat Februarie 29, 2020 Am 20 de ani si sunt prost dar prost din ala care da in gropi. Tot ce fac este o prostie, toata lumea ma considera prost. Oare sunt? Asa cred..
macedal Reputație: 654 Postat Februarie 29, 2020 Oras:București Oras:București Postat Februarie 29, 2020
gustav0 Reputație: -3 Postat Februarie 29, 2020 Autor Postat Februarie 29, 2020 Nici acolo n-am sanse
macedal Reputație: 654 Postat Februarie 29, 2020 Oras:București Oras:București Postat Februarie 29, 2020 Dacă ești prost de dai în gropi, atunci îți împlinești destinul: o să găsești groapa din care n-o să mai ieși. Alte întrebări? 2
gustav0 Reputație: -3 Postat Februarie 29, 2020 Autor Postat Februarie 29, 2020 Dacă ești prost de dai în gropi, atunci îți împlinești destinul: o să găsești groapa din care n-o să mai ieși. Alte întrebări?Pot sa ma cac pe pieptul tau?
blkoldsun Reputație: 181 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 29, 2020 Cine se naÅŸte urât si prost,are posibilitatea in viață să transforme aceste defecte in calități. Perseverența, răbdarea, sportul, atidudinea sunt mijloace la indemâna oricui. Oamenii nu se nasc savanți. O ÅŸcoală bună,sunt carțile citite ÅŸi oamenii întânliți, în afara ÅŸcolii. 📚💪👊 Lupta susține moralul!
macedal Reputație: 654 Postat Februarie 29, 2020 Oras:București Oras:București Postat Februarie 29, 2020 Pot sa ma cac pe pieptul tau?Ești prea prost... Nici să te caci nu poți. 1
vitesse17 Reputație: 477 Postat Februarie 29, 2020 Telefon: X_Tina262@yahoo.com Oras:41 Telefon: X_Tina262@yahoo.com Oras:41 Postat Februarie 29, 2020 Nu ari niși șei mai mititicî importan-țî
eduardg4 Reputație: 126 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Februarie 29, 2020 Cine se naşte urât si prost,are posibilitatea in viață să transforme aceste defecte in calități. Perseverența, răbdarea, sportul, atidudinea sunt mijloace la indemâna oricui. Oamenii nu se nasc savanți. O şcoală bună,sunt carțile citite şi oamenii întânliți, în afara şcolii. Lupta susține moralul!Ai dreptate,ar fi de adaugat si banii ca,daca ai bani si esti urat poti ai tot ce vrei(succes,influenta,popularitate,femei,libertate etc.).Important e sa fii fericit in viata si sa faci ceea ce simti.
blkoldsun Reputație: 181 Postat Februarie 29, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 29, 2020 Societatea actuala pune banii mai presus de toate, de orice. Cei care au bani sunt privilegiati intotdeauna. La baza marilor averi a stat intodeauna capitalismul salbatic. Niciun om nu este de neanlocuit, dar oamenii sunt fiinte unice si irepetabile. Fiecare e frumos in felul lui. Omul nu se naste rau dar societatea i-l inraieste. Si cei bogati pot fi expusi exceselor, depresiilor . Astfel se cultiva dezbinarea, ura , rautatea...Cel mai important e sa ne pastram echilibrul intr- o lume dereglata, debusolata. :thinking Banul distruge banul.
indubitabil Reputație: 2178 Postat Martie 1, 2020 Oras:----------- Oras:----------- Postat Martie 1, 2020 https://1.bp.blogspot.com/-byqhpXJkUx0/Xltsuk6cbzI/AAAAAAAACYQ/m5Dg_ilp-kMtexSOcUj1TelXoOSH5cwnwCLcBGAsYHQ/s1600/kruger.jpg
laury Reputație: 24077 Postat Martie 1, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 1, 2020 Am 20 de ani si sunt prost dar prost din ala care da in gropi. Tot ce fac este o prostie, toata lumea ma considera prost. Oare sunt? Asa cred..Trage pe nas coronavirusul si daca scapi inseamna ca mai ai o sansa. 1
gustav0 Reputație: -3 Postat Martie 1, 2020 Autor Postat Martie 1, 2020 Trage pe nas coronavirusul si daca scapi inseamna ca mai ai o sansa.Mai bine trag niste cox de la xoxo...
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 1, 2020 Am 20 de ani si sunt prost dar prost din ala care da in gropi. Tot ce fac este o prostie, toata lumea ma considera prost. Oare sunt? Asa cred..Ia niște furadan. 1 3
ferzatiu Reputație: 1 Postat Martie 1, 2020 Postat Martie 1, 2020 Ia niște furadan.Te mai fute amada cu strapon ul??
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 1, 2020 Te mai fute amada cu strapon ul??Poate pe mata' ! 1 2
edebine Reputație: 15 Postat Martie 2, 2020 Postat Martie 2, 2020 picon, prieten si avocat din oficiu al proxenetilor si al santajistilor aici pe forum, a luat bataie, in propria cocioaba, de la o fata. O statueta i-ar fi aterizat pe chelie in valtoarea evenimentului. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum