Sari la conținut

Daca sunt prost ce o sa ma fac in viata

gustav0

Postări Recomandate

Postat

Am 20 de ani si sunt prost dar prost din ala care da in gropi. Tot ce fac este o prostie, toata lumea ma considera prost. Oare sunt? Asa cred..

• Oras:București
Postat

Dacă ești prost de dai în gropi, atunci îți împlinești destinul: o să găsești groapa din care n-o să mai ieși. Alte întrebări?

• Like 2
Postat

Dacă ești prost de dai în gropi, atunci îți împlinești destinul: o să găsești groapa din care n-o să mai ieși. Alte întrebări?

Pot sa ma cac pe pieptul tau?

• Oras:Romania
Postat

Cine se naÅŸte urât si prost,are posibilitatea in viață să transforme aceste defecte in calități. Perseverența, răbdarea, sportul, atidudinea sunt mijloace la indemâna oricui. Oamenii nu se nasc savanți. O ÅŸcoală bună,sunt carțile citite ÅŸi oamenii întânliți, în afara ÅŸcolii.

📚💪👊 Lupta susține moralul!

Postat

Pot sa ma cac pe pieptul tau?

Ești prea prost... Nici să te caci nu poți.

• Like 1
  • Telefon: X_Tina262@yahoo.com
  • Oras:41
  • Telefon: X_Tina262@yahoo.com
  • Oras:41
Postat

Nu ari niși șei mai mititicî importan-țî

• Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat

Cine se naşte urât si prost,are posibilitatea in viață să transforme aceste defecte in calități. Perseverența, răbdarea, sportul, atidudinea sunt mijloace la indemâna oricui. Oamenii nu se nasc savanți. O şcoală bună,sunt carțile citite şi oamenii întânliți, în afara şcolii.

Lupta susține moralul!

Ai dreptate,ar fi de adaugat si banii ca,daca ai bani si esti urat poti ai tot ce vrei(succes,influenta,popularitate,femei,libertate etc.).Important e sa fii fericit in viata si sa faci ceea ce simti.

Postat

Societatea actuala pune banii mai presus de toate, de orice. Cei care au bani sunt privilegiati intotdeauna. La baza marilor averi a stat intodeauna capitalismul salbatic. Niciun om nu este de neanlocuit,  dar oamenii sunt fiinte unice si irepetabile. Fiecare e frumos in felul lui. Omul nu se naste rau dar societatea i-l inraieste.  Si cei bogati pot fi expusi exceselor, depresiilor . Astfel se cultiva dezbinarea, ura , rautatea...Cel mai important e sa ne pastram echilibrul intr- o lume dereglata, debusolata.  :thinking  Banul distruge banul.

Reputație: 24077
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Am 20 de ani si sunt prost dar prost din ala care da in gropi. Tot ce fac este o prostie, toata lumea ma considera prost. Oare sunt? Asa cred..

Trage pe nas coronavirusul si daca scapi inseamna ca mai ai o sansa.
  • Like 1
Postat

Trage pe nas coronavirusul si daca scapi inseamna ca mai ai o sansa.

Mai bine trag niste cox de la xoxo...

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ia niște furadan. 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Te mai fute amada cu strapon ul??

Poate pe mata' !

• Like 1
  • Minus 2

Postat

picon, prieten si avocat din oficiu al proxenetilor si al santajistilor aici pe forum, a luat bataie, in propria cocioaba, de la o fata. O statueta i-ar fi aterizat pe chelie in valtoarea evenimentului.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...