Sari la conținut

Salutarile de final 2

Postări Recomandate

Postat

>From our lives' beginning on 
We are pushed in little forms 
No one asks us how we like to be 
In school they teach you what to think 
But everyone says different things 
But they're all convinced that 
They're the ones to see 
Bridge: So they keep talking and they never stop 
And at a certain point you give it up 
So the only thing that's left to think is this 
Chorus: I want out--to live my life alone 
I want out--leave me be 
I want out--to do things on my own 
I want out--to live my life and to be free 
People tell me A and B 
They tell me how I have to see 
Things that I have seen already clear 
So they push me then from side to side 
They're pushing me from black to white 
They're pushing 'til there's nothing more to hear 
Bridge: But don't push me to the maximum 
Shut your mouth and take it home 
'Cause I decide the way things gonna be 
I want out--leave me be 
There's a million ways to see the things in life 
A million ways to be the fool 
In the end of it, none of us is right 
Sometimes we need to be alone 
(Solo: Kai/Both) 
No no no, leave me alone 
I want out--leave me be 

Today is the day(ma van az a nap/azi e ziua...)

Acum consider si prezenta mea pe nimfomane.com doar o etapa(incheiata) din viata mea Nu ma mai retine nimic aici,din contra ,la cate evenimente neplacute s-au petrecut,cu totul ca e doar un "loc de joaca",chiar cred ca nu mai am ce cauta aici(vezi meciul cu Londra72) .

Oricum,ma bucur pentru putinii OAMENI pe care am ireusit sa-i ntalnesc ,cu care am reusit sa avem un inceput de prietenie,OAMENI care pot sa inteleaga si alt OM.Tot pe-atat sunt si alti OAMENI de caracter.pe care clar nu am sa-i intalnesc din cauza distantei dintre noi.In fata acestora nu pot decat sa-mi :hihat

Mai sunt cativa,ce-i drept,pe care de-abia astept sa-i cunosc, si ne vom cunoaste. 

Tin sa-mi cer scuze pentru deranjul de-a "cotcodaci" aiurea,in special mega-utilizatorului @Stalingrad

"România nu are nevoie de patrioţi care să se bată cu pumnul în piept că îi urăsc pe unguri, iar comunitatea maghiară nu este deloc slujită de orătăniile ce cotcodăcesc spasmodic în contra românilor.'',cu toate ca nu ma regasesc in descrierea sa.

Pisicutz,la inceput foarte simpatic,pe urma nu mai pute-am sa-l suport,acum,din nou un simpatic si 1/2 ,dar cam tarziu.

Tin sa multumesc tuturor pentru companie.

Toate cele bune

• Oras:Cluj
Postat

BASZOKBELE2 sper sa nu uiti de mine si berea aia care trebuie sa o bem :D. Viszontlatasra

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Basz, inainte sa-ti inchei socotelile cu acest forum, te rog, lasa-mi intr-un PM un numar de telefon sau un mail pe care te pot contacta. Sper sa faci cumva si sa ajungi, la Oradea, Vinerea viitoare la intalnire. Iti doresc multa sanatate si o viata frumoasa. Respect!

Numai bine,

R.

• Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat

Toate bune Basz si o viata frumoasa!   :wave

Sper sa ne mai vedem la cate-o bere!   :beex2

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

@Baszokbele2, daca mai citesti, esti unul din colegii de forum cu care mi-ar fi facut placere sa ma intalnesc in viata reala. 

Nu in ultimul rand, datorita gusturilor muzicale!  :beex2

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Salutari si din partea mea BASZOKBELE2

Iti doresc mult succes in continuare. :beex2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

De ce renunti din cauza unor fraieri? Nu mai bine stai pana cand vrei sa te retragi din propria initiativa...

Postat

P.S. @Baszokbele, nu stiu daca mai citesti macar - dar cel putin in ce-l priveste pe colegul tanchist Stalingrad... la o citire atenta a contextului, nu-s deloc convins ca se referea la tine in tirada sa. Poate ne confirma/infirma el, dar eu sincer ma indoiesc!

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Este trist dragul meu coleg, ca din cauza unui troglodit te retragi din comunitatea noastra. Din pacate, iata, de multe ori asemenea specimene reusesc si, oameni onesti si civilizati, cedeaza. Poate totusi renunti la intentia ta si ramai printer noi. Fie si numai pentru a nu da satisfactie ipochimenului.

Te salut, cu tot respectul!

Postat

P.S. @Baszokbele, nu stiu daca mai citesti macar - dar cel putin in ce-l priveste pe colegul tanchist Stalingrad... la o citire atenta a contextului, nu-s deloc convins ca se referea la tine in tirada sa. Poate ne confirma/infirma el, dar eu sincer ma indoiesc!

Presupunerea ta este corectă pentru simplul motiv că BASZOKBELE2 nu-şi orientase tirul către naţia noastră, ci doar înspre un singur individ, care, de altfel, o făcea de râs prin purtarea sa.

Nu, atunci când am scris fraza citată în primul post, eu mă gândisem la Londra72, dintre români, şi la... Csibi Barna, dintre unguri (imbecil ce se încadrează perfect în imprecaţia mea).

Cât despre Londra72, epitetele utilizate la adresa lui de către picon (troglodit, ipochimen) i se potrivesc ca o mănuşă.

Referitor la plecarea lui Baszokbele, impresia mea e că "meciul cu Londra72" nu a fost cauza principală, ci, eventual, picătura care a umplut paharul. Cred că motivul de bază este o senzaţie de neprielnicie, un sentiment că nu mai aparţine acestui spaţiu - sentimente şi senzaţii care, din păcate, au început a mă încerca serios şi pe mine.

• Oras:Cluj-Napoaca
  • Oras:Cluj-Napoaca
Postat

Imi pare rau sa vad, ca colegul nostru Baszokbele2 a parasit aceasta comunitate.

Vreau sa va anunt ca si eu voi parasi acest forum, din pacate forumul nu mai este ceea ce a fost acum 4-5 luni, am senzatia ca a devenit un forum al nimanui, fara moderatori fara reguli, offtopic la greu. Imi pare bine ca am facut parte din aceasta comunitate, ca v-am cunoscut, poate intr-o zi ma voi intoarce.

Numai bine tuturor!

• Oras:constanta
Postat

La multi ani!!! Un an nou fericit va doresc tuturor! Ramas bun 2013,la multi ani 2014!

Ramaneti cu bine,prieteni!(din nou)

la multi ani si tie prietene

Postat

Este trist dragul meu coleg, ca din cauza unui troglodit te retragi din comunitatea noastra. Din pacate, iata, de multe ori asemenea specimene reusesc si, oameni onesti si civilizati, cedeaza. Poate totusi renunti la intentia ta si ramai printer noi. Fie si numai pentru a nu da satisfactie ipochimenului.

Te salut, cu tot respectul!

picon daca ai femeie sa ti-o futa romanii

Postat

imi asum tot ce spun ca am argumente futuvan gura de sugaci ,

BASZOKBELE2 este prietenul meu si am sters tot din trecut, dar astia doi le dau muie sa se uite unul la altu pe rand cand le dau sa nu se mai puna cu londonezul

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

da obraznic te-ai facut de cand ti-o dat mami tau trenuletul electric de Craciun...nu ii cunosc personal dar si consateanul stalingrad si picon par a fi oameni ok...poate or fi peste masura intelegerii tale si de aceea ai acest comportament infantil...

Postat

poate mamiul tau ia dat ceva bun lu tati al meu nu te baga si  fi boier  :laugh2,tu nu vezi cine pe cine ataca esti handicapat ?  :slap2

Postat

ce link sa-ti pun coita ,citeste si tu postarile de aicea ,dar iti convine ca sunteti vecini 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...