Sari la conținut

dominare activa!!!

Mergi la soluție Rezolvat de andra000,

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Ma retrag pentru o perioada și voi anunța  în curând dacă evenimentul de gangbang va mai exista. 

• Like 1
Postat

Tribut de 450 FARA sex, scato, medical play și age play! Doar Deplasări în perioada asta 👄...Accept și îmi plac următoarele :tease&denial, foot fetish, jocuri ude(sub apa, squirt, uro, scuipat în gura) cum eat, penetrare, feminizare, palmuire, biciuire, umilire fizica/verbală, lovire cu paletă lemn(cu sau fără semne) anilingus, cunilingus, legare, tramping, CBT, smoking fetish(tot ce include), plimbat în lesa,food fetish,etc... lista fetish urilor fiind lunga puteți INTREBA oricând detalii pentru altele. Răspund doar pe WhatsApp. 

• Like 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Timisoara
Postat

Andra , exista undeva poze cu tine ?

Dupa mine pentru 450 /  h ar fi necesare poze in care sa se vada un aspect fizic in concordanta cu cadoul.

Postat
5 hours ago, tomson said:

Dupa mine pentru 450 /  h ar fi necesare poze in care sa se vada un aspect fizic in concordanta cu cadoul.

Cere și ți se va da... Whats app ul este disponibil pentru asa ceva 👄

• Like 1
Postat
1 hour ago, macbook1 said:

Ai deschis topicul asta de o gramada de vreme si nu ai fost in stare sa pui si tu cateva poze …. 🙈

Care e problema ta... Nu ai internet pe whats app? Sau îmi dirijezi tu topicul? 

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Intamplator exista pe internet poze cu ea, inclusiv cu fata si pot sa spun ca aspectul este corespunzator. Nu pun link-ul respectiv pentru ca ii respect privacy-ul acestei fete, daca dorea ca acele poze sa fie vazute de cei din aceasta comunitate cred ca le posta singura. Mentionez ca nu am beneficiat de serviciile acestei fete, dar mi-a placut aspectul din poze si au fost suficient de edificatoare.

• Like 1
  • Mersi 1
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat
Acum 17 ore, tomson a spus:

Chiar arata foarte bine la corp,si e frumoasa si la fata😋

• Like 2
Postat
12 hours ago, macbook1 said:

Ai deschis topicul asta de o gramada de vreme si nu ai fost in stare sa pui si tu cateva poze …. 🙈

😈😎 Disponibila pentru a face programări în orice zi pe whats app

Screenshot_20220223_000500.jpg

• Like 1
Postat
La 29.10.2021 la 9:42, andra000 a spus:

Weekend ul incepe in tine....Cu mine...Disponibila 0 785 075 308

mie pe nr asta nu imi da nici un wapp

Postat
11 hours ago, tomson said:

mie pe nr asta nu imi da nici un wapp

Soarta nu te vrea la mine

• Haha 1
Postat
On 2/21/2022 at 9:24 PM, andra000 said:

Tribut de 450 FARA sex, scato, medical play și age play! Doar Deplasări în perioada asta 👄...Accept și îmi plac următoarele :tease&denial, foot fetish, jocuri ude(sub apa, squirt, uro, scuipat în gura) cum eat, penetrare, feminizare, palmuire, biciuire, umilire fizica/verbală, lovire cu paletă lemn(cu sau fără semne) anilingus, cunilingus, legare, tramping, CBT, smoking fetish(tot ce include), plimbat în lesa,food fetish,etc... lista fetish urilor fiind lunga puteți INTREBA oricând detalii pentru altele. Răspund doar pe WhatsApp. 

Disponibila în locație noua... Ultima programare la 20 astăzi 😈👄

Postat

Disponibila azi între 14 - 21 pentru dominare soft cu locație în Timișoara 

IMG_20190321_220815.jpg

• Inimioara 2
  • Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Buna 

Vrei sa fiu sclavul tau personal, gratis? Ador sa fiu sclav și imi place dominarea 😈🔞

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...