Sari la conținut

Lumea virtuala

Postări Recomandate

• Oras:stele
Postat

O perioada de timp vom redevenii noi insine, avem carti, avem net, avem tv, avem acest site inca viabil.

Nimic nu se pierde, totul se transforma. E doar o etapa care ne tine deocamdata in lumea virtuala.

Sexul ne va impinge mereu inainte. 

De cand e lumea si pamantul femeia cu barbatul s-au iubit.

:slap2  

• Oras:București
Postat

Citeste teoria lui Charles Darvin  :)

Selecția naturală, supraviețuiește cel mai adaptat, succes reproductiv, etc...

Gata, am înțeles: sunt chestii în lumea virtuală care îți pot face suportabilă (auto)izolarea; răbdare, că o să vină și vremea pentru futut (pe bani sau nu)...

Inițial am crezut că faza cu "Sexul.." și restul se referă la bezmeticii/cele care vor să se fută fix acum.

• Like 1
Postat

Selecția naturală, supraviețuiește cel mai adaptat, succes reproductiv, etc...

Gata, am înțeles: sunt chestii în lumea virtuală care îți pot face suportabilă (auto)izolarea; răbdare, că o să vină și vremea pentru futut (pe bani sau nu)...

Inițial am crezut că faza cu "Sexul.." și restul se referă la bezmeticii/cele care vor să se fută fix acum.

Ai inteles tu ceva... Eu uneori sunt mai pragmatic dar imi place sa mai si glumesc.

Referitor la ce ai spus mai sus :

Unii barbati si unele femei se "trag" din maimutze, altii si altele din Adam si Eva...mare diferenta  ;)  

PS : din cate stiu "chestia" asta de acum nu se ia prin contact sexual daca ferim O.R.L. - ul  :)

Postat

Ai inteles tu ceva... Eu uneori sunt mai pragmatic dar imi place sa mai si glumesc.

Referitor la ce ai spus mai sus :

Unii barbati si unele femei se "trag" din maimutze, altii si altele din Adam si Eva...mare diferenta  ;)  

PS : din cate stiu "chestia" asta de acum nu se ia prin contact sexual daca ferim O.R.L. - ul  :)

Da, COVID-19 nu se ia prin contact sexual propriu-zis (pula-n pizdă), dar contactul sexual presupune apropierea la o distanță care permite transmiterea virusului.

Citez din acest document: You are your safest sex partner. Prevenția e cel mai bun medicament...

• Like 1
Postat

Adevarat. Eva a fost o curva. L-a inselat pe Adam cu sarpele, daca nu avea alt barbat.  :laugh2

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

acest document: You are your safest sex partner. Prevenția e cel mai bun medicament...

Io zic și mai bine de atât...sa apelezi la un voluntar care sa îți aducă mâncare la ușa și sa nu mai ieși deloc din casa.

...Sau totuși dacă nu ești prea hotărât, îți recomand sa îți faci o laba înainte de a ieși din casă, preventiv.Cercetari recente ne informeaza ca sperma ucide virusul cu care vei intra în contact... 🤭

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Citeste teoria lui Charles Darvin  :)

Darvin?

Io zic și mai bine de atât...sa apelezi la un voluntar care sa îți aducă mâncare la ușa și sa nu mai ieși deloc din casa.

...Sau totuși dacă nu ești prea hotărât, îți recomand sa îți faci o laba înainte de a ieși din casă, preventiv.Cercetari recente ne informeaza ca sperma ucide virusul cu care vei intra în contact...

Bună Vis, ce mai faci? 

• Like 2
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Darvin?

Bună Vis, ce mai faci?

Citesc pe un deportat care latră la mine ca eu am avut anul trecut 5 luni vacanta dar ca el nu vrea acum să stea 2 săptămâni.
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

Citesc pe un deportat care latră la mine ca eu am avut anul trecut 5 luni vacanta dar ca el nu vrea acum să stea 2 săptămâni.

???

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

???

Pe topicul meu de Pitești, adepți ai lui nea pipilica.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Pe topicul meu de Pitești, adepți ai lui nea pipilica.

Vis, eu te întrbam ce mai faci, așa, în general! 

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vis, eu te întrbam ce mai faci, așa, în general!

Sunt aceeași.De ce?
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

...Sau totuși dacă nu ești prea hotărât, îți recomand sa îți faci o laba înainte de a ieși din casă, preventiv.Cercetari recente ne informeaza ca sperma ucide virusul cu care vei intra în contact...

Eu zic ceva, tu înțelegi altceva...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu zic ceva, tu înțelegi altceva...

E chiar culmea sa ma rezum doar la ce vrei tu sa înțeleg... 🤭
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

Sunt aceeași.De ce?

Nimic, doar că nu te prea mai văzusem pe aici! 

P.S. Stai în casă! 

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nimic, doar că nu te prea mai văzusem pe aici! 

P.S. Stai în casă!

Mda, cheful nu mai e ca înainte de a...sta la discuții.

PS.Nu stau acasă dar nici nu merg la porți închise.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:GILEAD
  • Oras:GILEAD
Postat

Minți, patroano de case, mult adorato şi râvnito de toți lingăii din Regatul lui Papură Vodafon...  :laugh2

Ăla s-a luat de tine că de o juma de an faci pe mimoza, ba vrei la pluă, ba nu vrei. Iar acum în mijlocul pandemiei, te mănâncă găoaza mai rău ca niciodată. Are dreptate, tu nu eşti în deplinătatea facultăților mintale.

PS. Corespondentul mioritic a lui WINO (Wine Institute of New Orleans) se numeşte IZNO (Institutul de Zaibăr din New Orleşti).

LOL.

Postat

Da, COVID-19 nu se ia prin contact sexual propriu-zis (pula-n pizdă), dar contactul sexual presupune apropierea la o distanță care permite transmiterea virusului.

In 48 de ore vom intra in carantina, dupa o perioada lunga mai dezbatem acest subiect  :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

post-158830-0-45490700-1585430258_thumb.jpg

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...