love_me Reputație: 196 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 23, 2014 Ventrino fata e speriata de moarte dar eu nu sunt!!!i.ai sters postarea si o ameninti incontinuu am discutiile de pe pm,ai parola ei si scri in locul ei!!o ameninti ca o spui familiei daca nu face sex cu tine!!sincer nu am nimic cu tine dar tind sa cred ca este adevarat ceea ce spune Monica si pt asta pot doar sa spun ca esti demn de mila si mie personal.mi.e sila de astfel de oameni.eu nu o cunosc personal.pe monica dar atat cat am vorbit cu ea mi.am dat seama ca e o fata minunata iar tu nu ai niciun drept sa.ti bati joc de ea!!punct 9
fufu2323 Reputație: 4 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2014 Lasand la o parte acest fragment dintr-un roman de Sandra Brown, imi poate spune cineva cum fac sa ajung si eu la ea, ca sun de 2 luni si nu mi s a raspuns niciodata.
ventrino Reputație: 955 Postat Ianuarie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Ianuarie 23, 2014 Xenia, nu ai de ce sa te agiti atat, multe lucruri pot fi spuse la nervi. Poate si eu am spus unele lucruri tot la nervi, insa asta nu inseamana ca am si facut ce am zis. Nu te face ca nu intelegi.Fata nu e speriata, nu are nimic, acum are cl si nu ma intreba de unde stiu, deci e foarte bine mersi. Asa este ea, cu "gura mare" si vorbeste foarte mult, mai ales despre viata ei. Eu i-am spus de mii de ori sa nu mai faca lucrul asta. Si stii ce este culmea, ca tot ea este speriata ca mutii ii vor face rau prin cuvinte, este un cerc vicios daca ma intelegi, asta e unul din defectele ei. PS: eu nu am sters nimic, nu am acces la contul ei. Nu mai insinua si nu mai face prsupozitii in necunostinta de cauza.
shark Reputație: 353 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:intr-un ocean de pizde Oras:intr-un ocean de pizde Postat Ianuarie 23, 2014 Stai ma, nu vezi ca fata nu scapa de obsedat.
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2014 Eu nu inteleg un lucru??? Daca situatia chiar a degenerat in asemenea hal, unde este POLITIAAAAAA????? Wtf is going on? Ceva, pe undeva pute...a minciuna! Scuze de interventie, ma revolta treburile de genul asta si nedreptatea! 2
terenteterente Reputație: 244 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Ianuarie 23, 2014 Ce politie, are suficient de multi bani, plateste niste racheti si s-a terminat cu omul
Hamerhead Reputație: 248 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2014 Cand eu am zis ca e un ratat si ca face tot felul de mizerii a sarit in sus ca ars...Acum incepe sa iasa la iveala... El este cel care a batut-o si i-a spart telefonul atunci cand s-a scris pe forum. Stiu asta sigur. O santajeaza permanent. Oare cat i se va mai tolera prezenta aici??
alopat Reputație: 83 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2014 ce sa faca politia, sorino? ai? fata cheama politia pt .. pt ce? ce dovezi are? si in plus .. stii ca prostitutia e interzisa prin lege? iara, daca se gandeste sa vb cu politia, respectivul poate f usor sa faca ce a zis ca o sa faca. adica sa o spuna familiei.
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2014 ce sa faca politia, sorino? ai? fata cheama politia pt .. pt ce? ce dovezi are? si in plus .. stii ca prostitutia e interzisa prin lege? iara, daca se gandeste sa vb cu politia, respectivul poate f usor sa faca ce a zis ca o sa faca. adica sa o spuna familiei. Dovezi? Ai innebunit? A fost BATUTA!!! Alte dovezi? Se strang. In timp. Situatia nu dureaza de ieri, de azi. Afla familia? Asa si??? Din cate am inteles, ea intretine familia. Dar mai conteaza asta cand este vorba despre viata si siguranta ta??? Sa afle si BAsescu. Intelegi acum ??? Nu cred. Cum sunt convinsa ca NU inteleg multi.
love_me Reputație: 196 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 23, 2014 Ventrino nu ma face sa vorbesc ca deja ma scoti din minti!!!!cum te simti cand femeia se fute cu tine si se gandeste la iubitul ei...??daca vrei iti dau pe privat niste detali de te las cu gura cascata...eu nu sunt Monica si mie mi.e frica doar de Dumnezeu!!!i.ai facut viata un calvar...Chiar daca te crezi periculos si ai bagat frica in ea ca ii distrugi viata gandeste.te ca Dumnezeu nu doarme si ti.a dat si cateva semne(sti tu despre ce vorbesc)!!!doar pt ca are un suflet bun si i.a fost mila de tine asta nu iti da dreptul sa faci asa ceva! 4
shark Reputație: 353 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:intr-un ocean de pizde Oras:intr-un ocean de pizde Postat Ianuarie 23, 2014 E periculos? Ha ha ha... De ce, ca a reusit sa sperie o femeie? 2
shark Reputație: 353 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:intr-un ocean de pizde Oras:intr-un ocean de pizde Postat Ianuarie 23, 2014 Eu cred ca e doar un fatalau obsedat. 1
love_me Reputație: 196 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 23, 2014 Nu...asa vrea el sa para!!!dar din pacate la Monica a tinut datorita faptului ca ii cunoste bine viata si detalii ce nu pot fi dezvaluite si deaceea fetwi i.a fost si ii este frica de el!!
alopat Reputație: 83 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2014 Dovezi? Ai innebunit? A fost BATUTA!!! Alte dovezi? Se strang. In timp. Situatia nu dureaza de ieri, de azi. Afla familia? Asa si??? Din cate am inteles, ea intretine familia. Dar mai conteaza asta cand este vorba despre viata si siguranta ta??? Sa afle si BAsescu. Intelegi acum ??? Nu cred. Cum sunt convinsa ca NU inteleg multi.batuta? e cuvantul ei vs cuvantul respectivului? fata nu se duce la politie tocmai pt ca nu vrea sa afle familia...cum si ce? tut iti dai seama sa afle tatal ei ca a mancat cu banii pe care fata i-a castigat .. facand ceea ce face? ar muri de inima sau cv.
-Marius- Reputație: 1430 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Ianuarie 23, 2014 Dovezi? Ai innebunit? A fost BATUTA!!! Alte dovezi? Se strang. In timp. Situatia nu dureaza de ieri, de azi. Afla familia? Asa si??? Din cate am inteles, ea intretine familia. Dar mai conteaza asta cand este vorba despre viata si siguranta ta??? Sa afle si BAsescu. Intelegi acum ??? Nu cred. Cum sunt convinsa ca NU inteleg multi. Totusi daca nu stii cu certitudine care este situatia, poate ar fi mai normal sa nu iti dai cu presupusul atat de insistent.Monika a facut o precizare, in care a mentionat ca exista posibilitate sa i se lezeze imaginea pe forum in urmatoarea perioada, sau sa se dezvaluie anumite detalii din viata personala pe care nu le vrea publice - astfel punand in garda staff-ul. Ca urmare multi au facut o legatura, si de aici apar si sfaturile...Atata timp cat nu suntem in situatia respectiva, si nici nu stim tot suta la suta, cred ca putem sa ne abtinem. Racheti sunt, politie este ( ), ucrainieni sau moldoveni de angajat la fel, clanuri destule, BGS, SCORSEZE, RPG, SRI etc...dar, ea o sa actioneze cum ii dicteaza cerebelul, inima si intuitia.Ma asteptam la mai multa intelegere din partea unei colege de breasla .
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2014 Daca situatia nu inceteaza, s-ar putea ca tatal ei sa afle altfel de vesti. Deznodamantul? Acelasi prezis de tine. Sa fim seriosi...tu incerci sa spui ca este ok sa TACA si sa SUPORTE?Wtf?? O iau eu razna sau ceva imi scapa in povestea asta??? Are cineva in semnatura o chestie cu folosirea creierului este gratis, nu doare...oameni buni: GANDITI !!! Nu mai intervin pe acest topic. Imi cer scuze Monicai. Nu ma pot abtine, imi pare rau. Si-i doresc : C-U-R-A-J !!!
love_me Reputație: 196 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 23, 2014 Marius baiatul are probleme grave la mansarda!!eu cunosc povestea spusa chiar de catre monica si sincer fata astaeste intr.o situatie foarte grea...imi pare rau ca nu pot spune mai multe....dar usor usor se va face soare si pe strada ei.e un om minunat!!! 2
love_me Reputație: 196 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 23, 2014 Sorina...nu ai dreptate....e ceva mai mult de atat!!!politia nu are ce sa faca....in cazul asta e vorba de ceva mult mai important!!!
alex1199 Reputație: -505 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 23, 2014 Am totusi o nedumerire. Cum a ajuns "omul rau" sa il cunoasca pe tatal Monicai?
alopat Reputație: 83 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2014 n-a zis nimeni ca il cunoaste. dar daca stie numele real al monicai, nu-i atat de greu sa-i gaseasca familia.
trifazic Reputație: 704 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Ianuarie 23, 2014 Unde sunt prietenii lui Ventrino? Nu-l apara nimeni de calomnii? Saracul... Ventrino, tu ai fost la intalnirile de joi? Langa cine ai stat la masa si ce-ai comandat,mititei sau chateaubriand?
terenteterente Reputație: 244 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Ianuarie 23, 2014 Sa faca si ea public numele lui ce pula mea!
trifazic Reputație: 704 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Ianuarie 23, 2014 @terente, l-a facut dar s-a cenzurat.
alopat Reputație: 83 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2014 trifazicule...monica n-a facut niciun nume public. ce visezi?
trifazic Reputație: 704 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Ianuarie 23, 2014 alopatule...numele (de utilizator) a fost scris rosu pe alb in postarea editata ( de ea sau de Ventrino, nu se stie ) nu pot pune print-screen dar acesta exista
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum