Sari la conținut

A fost odată ca niciodată, și dac'ar mai fi, s- ar repovesti..

Vizitator sabina10

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dacă aveam vreo ofertă de expus,o detaliam. Nu ofer servicii care să mă oblige la justificări sau validări.

Dreptul la opinie,de asemenea e un câștig cetătenesc,democratic,cel puțin teoretic.

Cunosc site-ul,formatul,respect dreptul la comunicare.

Etichetările făcute deja pe aici,le previzionam oricum. Fiecare cu nivelul lui de înțelegere!

Imi plac oamenii cu păreri(nu neaparat similare cu ale mele),cu atitudine, asumați,corecți,carismatici.

Am înțeles că nu ești prestatoare, te-am întrebat ce cauți pe acest forum, plecând de la afirmația ta, că nu cauți adepți, sau aprobări ... cu orice preț. Adică, pentru a înțelege, care e scopul tău aici. Spuneai mai sus că îți plac polemicile, un fel de ceartă cum ar veni, mai civilizată, fără invective sau jigniri. Să fii cumva o persoană conflictuală? 

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator sabina10
Reputație: 0
Postat

Am înțeles că nu ești prestatoare, te-am întrebat ce cauți pe acest forum, plecând de la afirmația ta, că nu cauți adepți, sau aprobări ... cu orice preț. Adică, pentru a înțelege, care e scopul tău aici. Spuneai mai sus că îți plac polemicile, un fel de ceartă cum ar veni, mai civilizată, fără invective sau jigniri. Să fii cumva o persoană conflictuală?

Polemica o agreez,se poartă cu argumente și la nivel mai elevat ca sora ei vitregă, "cearta". Conflictuală nu sunt. Ba chiar din contŕă,aș spune. Am poate un oarecare spirit combativ mai ales când văd oameni încolțiți de alții cu iz de superioritate.

Ce caut aici? Nu ne ducem oare la magazin, dar fără să cumpăram,doar pt a privi în vitrină? Nu călătorim imaginar în vreun colț indepărtat de lume?

Nu avem mereu justificări, sau poate nu le putem expune mereu așa la vedere

• Like 2
Vizitator caproshu
Postat

Este enoriasa mea.

A fost la spovedanie?

• Oras:Los Angeles
Postat

A fost la spovedanie?

Face tantric deci nu pacatuieste! 😊
Vizitator caproshu
Postat

Face tantric deci nu pacatuieste! 😊

ðŸ‘ðŸ‘

Vizitator sabina10
Postat

@ laury-coborând din profunzimile gândirii tale,ești repetitiv și devii redundant

@ caproshu-cu spovedania nu mă grăbesc,sunt sigură că există priorități,cazuri difcile,disperate chiar,dar știe Părintele mai bine de păstorii și păstorițele lui...

• Like 1
Vizitator fardugol
Postat

...ghicește vedeta din spatele clonei - încercarea numarul 1: vistantric se plictisește

Vizitator sabina10
Postat

...ghicește vedeta din spatele clonei - încercarea numarul 1: vistantric se plictisește

Mulțumesc @fardugol.Goală de sens și presupunerea.Și despre ea am citit pe aici.

S-a epuizat lista de asemănări?

Maestre Pisicuț, mi-ați finalizat și mie verificările acelea,că se zbat aici utilizatorii să dezlege enigme! Să nu-i surmenăm inutil!

• Like 1
Postat

Polemica o agreez,se poartă cu argumente și la nivel mai elevat ca sora ei vitregă, "cearta". Conflictuală nu sunt. Ba chiar din contŕă,aș spune. Am poate un oarecare spirit combativ mai ales când văd oameni încolțiți de alții cu iz de superioritate.

Ce caut aici? Nu ne ducem oare la magazin, dar fără să cumpăram,doar pt a privi în vitrină? Nu călătorim imaginar în vreun colț indepărtat de lume?

Nu avem mereu justificări, sau poate nu le putem expune mereu așa la vedere

Polemica poate să apară în cursul unei discuții, e firesc atunci când opiniile diferă, numai că tu o cauți (așa cum singură ai recunoscut), ceea-ce e altceva. Spiritul combativ de care ai zis tu, e mai degrabă conflictual, chiar dacă spre cinstea ta, se manifestă civilizat și elegant.

Iar comparația cu un magazin e forțată. Într-un magazin intri, chiar dacă nu ți-ai propus să cumperi ceva anume, în ideea că poate ceva îți va face cu ochiul. E magazin, nu muzeu, unde intri doar să te uiți, să admiri. Părerea mea!

O zi magică îți doresc și... stai acasă!

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:GILEAD
  • Oras:GILEAD
Postat
Să stimulăm turturica să mai ciripească, vedem ce şi cum, zic. Viclenia celui neviclean e răbdarea. Cert e că este cam uptight şi învârte propozițiile în jurul termenilor elevați.

Lasă dâre misterioase de progesteron taman în jungla vulpoilor versați de la DG, mai conflictuală decât Elena din Troia şi decât sămânța de scandal Galinuța Orghiu, aia care şi-a dorit ieri cu ardoare ca toate clanțele anti pesediste să se mute  exclusiv pe FB-ul 'mneaei...  :laugh2

• Like 2
Vizitator sabina10
Postat

Să stimulăm turturica să mai ciripească, vedem ce şi cum, zic. Viclenia celui neviclean e răbdarea. Cert e că este cam uptight şi învârte propozițiile în jurul termenilor elevați.

Lasă dâre misterioase de progesteron taman în jungla vulpoilor versați de la DG, mai conflictuală decât Elena din Troia şi decât sămânța de scandal Galinuța Orghiu, aia care şi-a dorit ieri cu ardoare ca toate clanțele anti pesediste să se mute  exclusiv pe FB-ul 'mneaei...  :laugh2

Ciripesc eu,dar cam vor să-mi taie creanga.Nu-i nimic,mă prind de alta! Iar răbdare am și eu,multă și pentru cine mă stimulează intelectual ori mă face să zâmbesc.

In discuții îmi adaptez registrul,după caz,numai la argou și vulgarități nu mă bag. Nu s-ar potrivi cu trilurile fine ale unei turturele delicate!

• Like 2
Vizitator caproshu
Postat

Ciripesc eu,dar cam vor să-mi taie creanga.Nu-i nimic,mă prind de alta! Iar răbdare am și eu,multă și pentru cine mă stimulează intelectual ori mă face să zâmbesc.

In discuții îmi adaptez registrul,după caz,numai la argou și vulgarități nu mă bag. Nu s-ar potrivi cu trilurile fine ale unei turturele delicate!

Ohhh, o turturica ce are un tril excitant..

Postat

Ohhh, o turturica ce are un tril excitant..

Am avut erectie numai cand am citit ultima ei postare. Ea se uda toata cand scrie...de asta scrie.

😆

• Like 1
Postat

@ laury-coborând din profunzimile gândirii tale,ești repetitiv și devii redundant

@ caproshu-cu spovedania nu mă grăbesc,sunt sigură că există priorități,cazuri difcile,disperate chiar,dar știe Părintele mai bine de păstorii și păstorițele lui...

Asa facem noi futacii cand intalnim o capra ca tine, o futem si o futem repetitiv si redundant. Eu pe la spate, @caproshu prin fata, ne rotim in jurul tau si te luam din nou.

Dar bineinteles ca raspunsul meu il anticipai deja, este?

• Like 1
Vizitator sabina10
Postat

Asa facem noi futacii cand intalnim o capra ca tine, o futem si o futem repetitiv si redundant. Eu pe la spate, @caproshu prin fata, ne rotim in jurul tau si te luam din nou.

Raspunsul nu-l anticipam chiar în forma asta, dar mitocănia și vulgaritătile, da. Asa e în unele turme,doar cu forța mai copulați. Capra e ok( ca poziție ș animal), dar scenariu e de peliculă ieftină. Măcar în orgiile bahice erau mai creativi. Vizionare plăcută tribului, ce să mai zic!

• Like 2
Vizitator sabina10
Postat

Polemica poate să apară în cursul unei discuții, e firesc atunci când opiniile diferă, numai că tu o cauți (așa cum singură ai recunoscut), ceea-ce e altceva. Spiritul combativ de care ai zis tu, e mai degrabă conflictual, chiar dacă spre cinstea ta, se manifestă civilizat și elegant.

Iar comparația cu un magazin e forțată. Într-un magazin intri, chiar dacă nu ți-ai propus să cumperi ceva anume, în ideea că poate ceva îți va face cu ochiul. E magazin, nu muzeu, unde intri doar să te uiți, să admiri. Părerea mea!

O zi magică îți doresc și... stai acasă!

Cum mai spuneam, mă adaptez și eu situației, dacă am gândi toți la fel,ne-ar ucide monotonia!

Stau...în casă, mai liniștită, ori mai combativă, ca o turturică visând sa zboare din nou liberă și neîngrădită de nicio opreliște!

O zi inspirată!

• Like 1
Vizitator caproshu
Postat

Raspunsul nu-l anticipam chiar în forma asta, dar mitocănia și vulgaritătile, da. Asa e în unele turme,doar cu forța mai copulați. Capra e ok( ca poziție ș animal), dar scenariu e de peliculă ieftină. Măcar în orgiile bahice erau mai creativi. Vizionare plăcută tribului, ce să mai zic!

Vizitator caproshu
Postat

Mai Sabina, aici trebuie sa fii pregătită pt orice replica...acum Laury are dreptate...chiar mi ar plăcea sa alternam pe la orificiile tale futacioase..

Vizitator sabina10
Postat

Mai Sabina, aici trebuie sa fii pregătită pt orice replica...acum Laury are dreptate...chiar mi ar plăcea sa alternam pe la orificiile tale futacioase..

Recunosc, mi-ai părut mai deschis la minte și mai de bun simț inițial decât vulcanicul @laury. Mitocănia nu-mi provoacă însă excitație, deloc. Nici intelectual, așadar nici fizic. Prin urmare, mai exersați între voi. Capre, câte doriți peste tot. Eu, ca o capră mai sălbatică, nu mă asociez oricărei turme și aleg provocări mai fine, senzuale, nu barbare și de prost gust.
  • Like 1
Postat

Recunosc, mi-ai părut mai deschis la minte și mai de bun simț inițial decât vulcanicul @laury. Mitocănia nu-mi provoacă însă excitație, deloc. Nici intelectual, așadar nici fizic. Prin urmare, mai exersați între voi. Capre, câte doriți peste tot. Eu, ca o capră mai sălbatică, nu mă asociez oricărei turme și aleg provocări mai fine, senzuale, nu barbare și de prost gust.

Draga capritza, asa cum pe tine te deranjeaza mitocaniile si pe noi turma ne deranjeaza fabulatiile tale pe un site de curve. Vrei sa demonstrezi ceva anume, poate superioritate intelectuala, te plictisesti grav si nu iti asculta nimeni acasa fanteziile si inchipuirile, poti scrie la gazeta filozofica.

Ps. Esti atat de trista ca nici mistoul nu il observi.

Dar continua...noi te ascultam si iti raspundem, din politete ce naiba

Postat

Cum mai spuneam, mă adaptez și eu situației, dacă am gândi toți la fel,ne-ar ucide monotonia!

Stau...în casă, mai liniștită, ori mai combativă, ca o turturică visând sa zboare din nou liberă și neîngrădită de nicio opreliște!

O zi inspirată!

Ete, plua! Ce spun eu și ce-mi răspunzi tu! În fine, sper să găsești ce cauți!

Autoizolare ușoară îți doresc, că plăcută nu poate fi, mai ales pentru o turturică (sau guguștiucă) ce visează să zboare liberă și neîngradită de nicio opreliște!

Zboară puiule, zboară!

Măi oameni buni, domnița nu se fute, ea filosofează!
  • Like 3
  • Minus 1
Vizitator caproshu
Postat

N am înțeles niciodată de ce o in vitatie la un 3some este considerata mitocănie... Probabil voiai sa o fac prinintermediul unor cuvinte academice???

Vizitator sabina10
Postat

Se spune că în fața haitei stau întotdeauna 2-3 lupi mai slabi,așadar sacrificabili. Ei bătătoresc zăpada, depun efort mai mare, dar conservă puterea

grupului. Mă aștept și la alte frustrări neputincioase ...

• Like 1

Vizitator
Postat

Ete, plua! Ce spun eu și ce-mi răspunzi tu! În fine, sper să găsești ce cauți!

Autoizolare ușoară îți doresc, că plăcută nu poate fi, mai ales pentru o turturică (sau guguștiucă) ce visează să zboare liberă și neîngradită de nicio opreliște!

Zboară puiule, zboară!

Măi oameni buni, domnița nu se fute, ea filosofează!

Wrong...asteapta sa fie cucerita.... :) cu inteligenta, o abordare diferita si multa imaginatie  ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.