Sari la conținut

O curiozitate...

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat
Un articol interesant... :)

Eu mergeam din când în când la MV, discoteca facultății de mecanică. Dar rar de tot, că aveam gașca noastră de vreo 10-15 colegi de liceu, născută cam prin anul 2 și care a rezistat ani buni și dupa terminarea liceului. La un moment dat, ne-am amenajat propria "discotecă" în pivnița unui coleg ce stătea la casă :laugh2 O bună perioadă ne adunam acolo aproape săptămânal :)

• Oras:---
  • Oras:---
Postat

am o curiozitate pe puncte:

1. Avem cei mai narcisisti preoti din lume

2. Peste 50%  dintre femei sunt narcisice

4. Cei mai corupti politicieni

3. Suntem singura tara din lume care se substituie Israelului sub porecla de "gradina maicii domnului pururea virgina" cu deplinul acord la darwinistului papa Francisc

Astept un raspuns de la Sfantul Parinte Pipilică: conform cu sfintele scrieri, cum se numeste o asemenea țară?

Vizitator gvbolovan
Postat

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

(@Oly: le-am ascultat, zău, pe amândouă până la capăt - oare a câta oară..? -  înainte de-a copia link-urile aici, chiar dacă-s puse în aceeași postare ;))

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

OK, am înțeles că acest topic e despre best live performance sau cam așa ceva și am apreciat sugestiile muzicale ale unor confrați în timp ce parcugeam topicul. Aș avea de repoșat că nimeni nu a remarcat Queen @ Live Aid (virtuozitate maxima din partea lui Freddie Mercury) sau Pink Floyd live in Venice (15 mai 1989). 

Oricum, ideea de best live performance în opinia mea suferă de lipsă de imagini, din motive obiective. Mută lume a uitat din cauza pârdalnicului SARS-CoV-2 că anul acesta aniversăm două secole jumate de la nașterea celui, în umila mea opinie, mai valoros homo sapiens. Și asta de departe și fără îndoială.
Ei, acest cel mai valoros homo sapiens a dovedit un mega-concert (peste patru ore ca durată) la data de 22 decembrie 1808. În ordinea programului original s-au consemnat premierele publice (fiindcă premiera privată a unora dintre compoziții fusese anterior în casele unor aristocrați) ale unor compoziții (mai mult decât) legendare :

1. Simfonia no. 6, op. 68, cu Beethoven la pupitrul dirijoral;
  2. Misa în Do major pentru soliști vocali, cor și orchestră;
    https://www.youtube.com/watch?v=4UzITmh5BD0
  3. Concertul pentru pian și orchestră în Sol major, cu Beethoven solist și dirijând orchestra de la pian;
  4. Simfonia no. 5, op. 67, cu Beethoven dirijând;
  5. O extinsă improvizație pianistică de-a maestrului.
  6. Fantezia pentru soliști vocali, pian și orchestră, cu Beethoven la pian.

O sumedenie de controverse au eclipsat acest concert, în special incompetența muzicienilor propriu-ziși. Cu toate astea, cum ar fi să te întorci în timp la premiera acestor piese care cu siguranță nu vor pieri decât cu specia asta de homo sapiens.

• Like 1
Postat

OK, am înțeles că acest topic e despre best live performance sau cam așa ceva și am apreciat sugestiile muzicale ale unor confrați în timp ce parcugeam topicul. Aș avea de repoșat că nimeni nu a remarcat Queen @ Live Aid (virtuozitate maxima din partea lui Freddie Mercury) sau Pink Floyd live in Venice (15 mai 1989). 

Serios?! Nu am dat importanta poponarilor... Sa-mi spui cand aveti parada, o sa ai ce reprosa macar!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pisoi, ia si mesteca la ceva care merita sa mergi la concert!  :rax2

https://www.youtube.com/watch?v=BxgeSv88c2w

Postat

Serios?! Nu am dat importanta poponarilor... Sa-mi spui cand aveti parada, o sa ai ce reprosa macar!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pisoi, ia si mesteca la ceva care merita sa mergi la concert!  :rax2

Stiu ca intreb degeaba si incurajez prostia dar, ce treaba are poponarimea cu virtuozitatea muzicala?

• Like 1
Postat

Stiu ca intreb degeaba si incurajez prostia dar, ce treaba are poponarimea cu virtuozitatea muzicala?

E ca si cum m-ai intreba de ce ador muzica pop-starului meu preferat care era si **spam editat** pentru ca a ramas un copil toata viata din cauza ca nu a avut o copilarie... 

Despre prostia cui vorbesti aici? :)

Vizitator gvbolovan
Postat

... nimeni nu a remarcat Queen @ Live Aid (virtuozitate maxima din partea lui Freddie Mercury) sau Pink Floyd live in Venice (15 mai 1989). 

Niciodată nu-i prea târziu... :)

https://www.youtube.com/watch?v=r19FYTYRvSc

https://www.youtube.com/watch?v=K38D3QNYNy8

PS1: Recunosc că muzica simfonică nu mă ajută să mut munții din loc și să iubesc viața din plin, cum o face muzica rock. Dar dacă ajută pe alții, e perfect :)

PS2: Amado, bănuiesc că ți-e greu, poate chiar spre imposibil, dar te rog eu frumos, încearcă să renunți la agresivitatea ta vulgară, știi și tu că nu te ajută cu nimic, ba dimpotrivă... Sper că vei înțelege că nu e un sfat, e doar o părere sinceră venită... nu spun de unde. Somn ușor, vise frumoase, te îmbrățișez și eu, cum ai facut-o și tu :)  :hug1

Vizitator gvbolovan
Postat

... :)

Vizitator olʎ
Postat

Doar eu am observat ca ieri a lipsit sabina ? 

Sa va fie rusine.

• Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

Intr-adevar ...

E o piesa care zici ca a fost trimisa cu masina timpului din viitor inapoi in 1969 ...

Cica asta ar fi originalul:

https://www.youtube.com/watch?v=OSRCemf2JHc

Intr-adevar, ala e originalul. Ce e interesant este ca originalul nu a avut atat de multa tractiune in schimb versiunea Hot Butter din 72 a ajuns chiar si pe locul 1 in cateva chart-uri. La fel si versiunea Jean Michel Jare. De Crazy Frog nu mai vorbesc, cred ca unii o au si acum ca ringtone.

• Like 1
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

• Like 1
Postat

Postat

• Like 2
Postat

for those of you who likes Pussies !!!

• Like 2

Postat

who the fuck iz OZZY???

in ce ordine favorite??? greu de ales

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.