Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2020 Postat Aprilie 12, 2020 A fost minunat, s-a terminat acum cateva minute ! 2
Vizitator sabina10 Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2020 Postat Aprilie 12, 2020 Words don't come easy...Sau Teoria verificată a revenirii în locurile care ne-au lipsit... 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2020 Postat Aprilie 12, 2020 Astăzi un om drag mie, generația 20+, m-a șocat, gândind în cel mai comunist mod cu putință :o :o "Cine nu-i cu noi, e împotriva noastră". Și m-a călcat pur și simplu în picioare :( :( Oare câte generații vor mai trebui să treacă până când majoritatea românilor vor înțelege esența democrației..."Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine"Ion Rațiu, 1990
Vizitator sabina10 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2020 Postat Aprilie 13, 2020 GvbolovanMda, cel mai greu schimbăm mentalitățile.Poate doar Sisif să fi înțeles mai bine cum e să împingi bolovanul încăpățânându- te să-l urce pe munte. Dar tot omul, când s-a crezut mai neputincios și fără mijloace, a ajuns să inventeze scripeți, pârghii, și lucrurile s-au urnit, greoi, dar sigur. "Verde e iarba , soarele-i sus pe cer"Până la urmă și mentalitățile pier!
Membru Premium 71laciport Reputație: 4116 Postat Aprilie 13, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Postat Aprilie 13, 2020 1
Vizitator sabina10 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2020 Postat Aprilie 13, 2020 Să vă fie visele împlinite, domnilor!
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2020 Postat Aprilie 13, 2020 Să vă fie visele împlinite, domnilor!https://www.youtube.com/watch?v=I9BuDcLHDe4
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2020 Postat Aprilie 13, 2020 Să vă fie visele împlinite, domnilor! MultumimAcum sa-ti spun si la ce viseaza orice barbat...... la o partida de sex in 3. Mai esti de acord ? :laugh2 :laugh2 https://media.bzi.ro/unsafe/1060x600/smart/filters:contrast(3):format(jpeg):blur(1):quality(80)/http://www.bzi.ro/wp-content/uploads/1/160/rich-man-women.jpg
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2020 Postat Aprilie 13, 2020 Ow YES ! Threesome (pare un foursome sau un fifthsome acolo :) )
vitesse17 Reputație: 477 Postat Aprilie 13, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Aprilie 13, 2020 Astăzi un om drag mie, generația 20+, m-a șocat, gândind în cel mai comunist mod cu putință :o :o "Cine nu-i cu noi, e împotriva noastră". Și m-a călcat pur și simplu în picioare :( :( Oare câte generații vor mai trebui să treacă până când majoritatea românilor vor înțelege esența democrației..."Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine"Ion Rațiu, 1990 https://www.youtube.com/watch?v=oMj8OTcv4kcPoate ai vrut sa spui "Cine nu e cu noi e împotriva noastră și va fi pedepsit ca atare". Adică există repercusiuni acum pe loc, logica războiului nu e ideologie sau teorie. La fel "gândeau" armatele lui Mao, hitleriștii, legionarii romani, faraonii egipteni sau teroriștii lui Ceaușescu. Fog of war zic americanii. Și se combină bine cu foametea... Boss, siamo fututti. Era un film :))
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2020 Postat Aprilie 13, 2020 Poate ai vrut sa spui "Cine nu e cu noi e împotriva noastră și va fi pedepsit ca atare". Adică există repercusiuni acum pe loc, logica războiului nu e ideologie sau teorie. La fel "gândeau" armatele lui Mao, hitleriștii, legionarii romani, faraonii egipteni sau teroriștii lui Ceaușescu. Fog of war zic americanii. Și se combină bine cu foametea... Boss, siamo fututti. Era un film :))Ai dreptate, am fost pedepsit deja :laugh2
Vizitator sabina10 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2020 Postat Aprilie 13, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=I9BuDcLHDe4Superbă, nu o știam! Mulțumesc că ai postat-o!La fel și cealaltă, Bucium!
Vizitator sabina10 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2020 Postat Aprilie 13, 2020 Oly, Fiecare cu visul lui, ar fi culmea să ni le mai cenzureze cineva si pe astea!Eu prefer varianta cu 1 singur bărbat care face cât doi!O melodie postezi si tu pe aici?
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2020 Postat Aprilie 13, 2020 ...Eu prefer varianta cu 1 singur bărbat care face cât doi!...Tare asta! :laugh2 :hihat
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2020 Postat Aprilie 13, 2020 Oly, Fiecare cu visul lui, ar fi culmea să ni le mai cenzureze cineva si pe astea! Sabina10..Intra-adevar, fiecare barbat are visul lui, dar toti au un singur vis, si acela are un nume : threesome. Eu prefer varianta cu 1 singur bărbat care face cât doi! Mitul barbatului cu pula mare a fost spulberat de mult timp de stiinta. O melodie postezi si tu pe aici? Nu prea imi place sa postez muzica decat intr-un anumit context, sau daca sunt rugat, si nici nu as vrea sa postez muzica aiurea.Bineinteles ca am melodii pe care le ascult "la volum maxim". Pentru tine, astazi, o sa postez o melodie pe care o ascult in masina, cand sunt singur si merg la drum mai lung, la volum maxim.Pe repeat cel putin 30 min.Nu este neaparat in ordinea clasamentului, ci doar intr-o ordine aleatorie, adica ea mi-a venit prima in minte, acum.PS. Nu trebuie sa placa oricui.Daca mai ma rogi, maine ai alta melodie :laugh2 https://www.youtube.com/watch?v=RE5Kx4OOYgY
Vizitator sabina10 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2020 Postat Aprilie 13, 2020 Oly, aici e despre muzică, ascultată sau vorbită( cum ar zice thecat pe care eu l-am supărat și nu invers!) și tocmai asta îmi place, căci pe topicul ăsta mă regasesc cel mai mult. Cât mă vor mai suporta băieții pe aici.....Uite , de ex, kepolur, care postează foarte divers si interesant, dar si ceilalti...îi scot eu acum din context! Să răspund totuși, punctual- și mitul dimensiunilor a căzut demult, eu mă refeream la un BĂRBAT din toate punctele de vedere.Mulțumesc pentru melodie, îmi place piesa, iar ceea ce se postează pe aici e un " bun public" . Vise frumoase și experiențe incitante!
Postări Recomandate