Sari la conținut

Bruneta seducatoare, 0784173260

Postări Recomandate

Postat
Acum 44 minute, playmaker a spus:

Alta gipsy. Nu poate ascunde asta nici daca vrea.

Eu chiar nu va inteleg, a-ti vrea sa futeti suedeze? Traim in Rrromania. Pe deasupra brunetele sunt arzoaice.

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
Postat

asta in viata ei nu a vazut sport are tricepsul ala sau mai bine zis pielea acolo unde ar trebuii sa fie un triceps fleasca de matura pe jos cu el hehe. arzoaica??? asta cred ca nu prea prefera sa se miste in pat la futai!

• Like 2

Mea culpa spiritus meus fortis,
sed corpus meum infirma!

Postat
La 11.12.2021 la 14:04, balan1992 a spus:

Am fost eu la ia astazi mai are 2 fete am sunat pe nr din titlu , este 100 finalizarea 200 ora ia are in jur de 30 si cv poate 40 dar nu cred si cele 2 care sunt cu ia este o tiganca creola buoanoasa buna rau de ciocan si una mai mica și slabuța ! Ia pare a fii sefa lor , ca locație mega din tomis 3 ! Am aleso pe ia ca o stiu din trecut de pe centura si imi place ca are pizda stramta îm ciuda varstei si mi se muleaza si bn ciocanul pe pasarica ei , sta cum o pui oralul un 8 din 10 ti-o suge zici ca e ultima pl de pe pamant , la normal am dat misionar si apoi capra si am finalizat in balon , de revenit da este acceptabil ca pret 200 lei e ok , dar data viitoare vreau sa o iau pe tiganca la pula arata bestial cu , curul ala bombat pe ia , tiganca nu am mai vazut-o pana acuma nici pe varianta nici pe apartament pareau de la tara ia cu cealalta fata , erau in tanga amandoua si in sutiem , matroana avea colantii pe ia dar a fost ok de revenit cu siguranța pentru cea creola sa vad cum are pizdu ,si apropo accepta si cu bile am 2 bile si puletele de vreo 18 cm nu a comentat nimic si i-am bagat-o aproape toata mai mult nu mai mergea ma impingea vaginul inapoi🖤😀

e posibil sa fi mutat cosmelia la barzotti .

• Minus 1

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

A mai fost cineva in Tomis 3 la ea in ultimele luni?

Mai sunt si altele ?

Una roscata la 1.60 sarita de 50 care nu pare de etnie?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...