Sari la conținut

Salutare fratilor!!!

Postări Recomandate

• Oras:Patagonia
  • Telefon: 0762802713
  • Oras:City tour
Postat

Din cele peste 500 de anunturi, ea este singura!!!

“furi curent” sunt mai multe fete cu poze reale ! Eu am poze reale chiar si cu fata , Larissa are poze reale si mai sunt 2-3 pe aici
  • Like 3
Postat

“furi curent” sunt mai multe fete cu poze reale ! Eu am poze reale chiar si cu fata , Larissa are poze reale si mai sunt 2-3 pe aici

Barbatii nu se pun !

• Like 1
  • Minus 1
Postat

asta a fost intrebare nu?

pai nu sunt aici nu! asta este forum pentru barbati hetero cauta in alta parte ceva homo, eu pe anna am implementat-o in lista fetelor cu poze reale!

Barbatii nu se pun !

• Like 2
Postat

asta a fost intrebare nu?

pai nu sunt aici nu! asta este forum pentru barbati hetero cauta in alta parte ceva homo, eu pe anna am implementat-o in lista fetelor cu poze reale!

Zise cel mai mare travestit. Pai tu ai fost slobozit mai mult decat toate fetele de pe forum la un loc.Da' si iti place ca mereu esti cu gura deschisa.

Apropos ai fost redenumit de baietii de pe forum ''atotstiutorul prostilor''

• Like 1
  • Minus 1
Postat

zaaat, cum este carantina in albania??

Zise cel mai mare travestit. Pai tu ai fost slobozit mai mult decat toate fetele de pe forum la un loc.Da' si iti place ca mereu esti cu gura deschisa.

Apropos ai fost redenumit de baietii de pe forum ''atotstiutorul prostilor''

• Like 2
  • Oras:Everywhere
Postat

Tu nu faci obiectul discutiei... la tine n-as veni nici sa ma platesti tu!

• Minus 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Acum te iei si de @annah ?? Ea nu are peste ??

• Like 1
Postat

Nu , nu stai sa ne intelegem .. cu tine nu se fute nimeni fara bani dragul meu !  :laugh2  :laugh2  sa imi lasi o poza cu tine sa imi invat cainele sa latre ! pup :boob

• Like 1
Postat

Nu , nu stai sa ne intelegem .. cu tine nu se fute nimeni fara bani dragul meu !  :laugh2  :laugh2  sa imi lasi o poza cu tine sa imi invat cainele sa latre ! pup :boob

Asta e topic de travestiti? Acest annah e femeie?

• Minus 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

depinde ce inseamna femeie pentru tine. Eu garantez ca are vagin,tâte, forume belea pentru multe gusturi.

• Like 6
Postat

depinde ce inseamna femeie pentru tine. Eu garantez ca are vagin,tâte, forume belea pentru multe gusturi.

De unde stii tu? Esti mare amator de laba , pizda vezi doar in almanahe

• Like 1
  • Minus 1
Postat

De unde stii tu? Esti mare amator de laba , pizda vezi doar in almanahe

Liniste sufleteasca!!

PS.daca ma cobor sa iti rasp tie ,s la i alti cu postari de genu ...nu se cuvine!

• Like 6
Postat

A fost femeie doar la nastere, in momentul de fata e Moby Dick!

• Minus 1
Postat

Chiar nu este etic și de bun simț să te bagi in viața privată a unei persoane .Din ce îmi aduc eu aminte parcă era interzisă postarea de date și informații personale aici pe forum . Trebuie să fii mare mizerie de om de faci așa ceva .

205 postari si 0 recenzii , nu il supara pe fhutankamon ca iti pune si tie CV-ul la vedere si o sa concluzionam ca de fapt nu esti tony ci vasile

• Minus 1
Postat

Chiar nu este etic și de bun simț să te bagi in viața privată a unei persoane .Din ce îmi aduc eu aminte parcă era interzisă postarea de date și informații personale aici pe forum . Trebuie să fii mare mizerie de om de faci așa ceva .

Dejectie... eu doar i-am raspuns omului, era curios care-i pestele acestei chestii (femeie nu pot s-o numesc)

• Minus 1
Postat

Dejectie... eu doar i-am raspuns omului, era curios care-i pestele acestei chestii (femeie nu pot s-o numesc)

daca vrei mai multe detalii si poze despre mine si viata me personala ma poti contacta ! Imi dau seama ca sunt destul de importanta pt tine din moment ce sti atatea lucruri despre mine ! Tu realizezi ca esti un terminat si un copt de laba si nu ma afecteaza cu absolut nimic ca ai postat tu acolo linkurile alea ! Cu totii avem dreptul la viata personala!
Postat

daca vrei mai multe detalii si poze despre mine si viata me personala ma poti contacta ! Imi dau seama ca sunt destul de importanta pt tine din moment ce sti atatea lucruri despre mine ! Tu realizezi ca esti un terminat si un copt de laba si nu ma afecteaza cu absolut nimic ca ai postat tu acolo linkurile alea ! Cu totii avem dreptul la viata personala!

Nu basito, chiar nu esti importanta pentru mine, la fel ca si colega ta de breasla "Bianca" trebuie sa va stiti locul in societate, sunteti doar niste carpe ieftine, diferenta dintre noi si voi, e ca noi putem oricand sa va stropim in gat pentru doar 70-100 lei, invers e imposibil... exceptie fac cei care nu stiu ce inseamna o femeie si accepta sa futa orice gunoi... in disperarea lor de a scapa de laba!

• Minus 1
Postat

Te las ca pe tine si nu iti mai dau replica la niciun comentariu ! Te las sa crezi ca esti un zeu si mare descoperire ce ai facut tu ! Cat despre bianca nu stiu despre cine vb ! Diferenta dintre noi e alta baby , eu nu am tupeu doar in fata tastaturii , sa ti minte ! Te pup

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...