Sari la conținut

Lubrifiere

Postări Recomandate

Postat

Salut, stiu ca suna super ciudat, dar dupa atatia ani am realizat ca m am masturbat incorect.

Ma masturbam fara lubrfiere si intr un mod extrem de ciudat.

Initial am crezut ca am fimoza, dar defapt pielea preputului era uscata si nu o puteam decalota.

Capul penisului il am uscat si cu preputu, ce imi recomandati. Acum cu covidu nu prea pot merge la un medic. Ceva creme hidratante?

Fara troll si cacaturi.

• Oras:Not your fuckin' business !!
Postat

Salut, orice lubrifiant dedicat, sau orice crema la care nu esti alergic ... simplu ... spor la lucru manual :D ... Cheers !

Vizitator cervantes
Reputație: 0
Postat

Cum a spus si MareleTaur, crema si exercitiu! Perioada asta, cu COVID, este perfecta ptr.exercitiu!

Postat

Faza este ca de cand ma stiu m am masturbat incorect, efectiv ma masturbam cacineva ce suferea de fimoza, doar trageam in sus si strangeam capu penisului.

Acum dupa atatia ani de inconstienta am rewlizat ca am capu uscat, iar de la presiunea exercitata am cateva locuri unde sa invinetit.

Am mai citit pe internet, iar masturbarea un acest mod a condus la starea mea actuala, de masturbat nu ma mai masturbez, deoarece orice frecare imi va face mult mai rau. De aceea va intreb de niste creme hidrantante naturale pentru piele cum este uleiul de cocos, ce imi recomandati.

Imi este sila de mine ca am ajuns in punctul asta

Vizitator fardugol
Postat

Cel mai bine consultă un dermatolog, nu cred că are legătură cu ”lucru manual”.Întrebă de DEXERYL.Baftă

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut, stiu ca suna super ciudat, dar dupa atatia ani am realizat ca m am masturbat incorect.

Initial am crezut ca am fimoza, dar defapt pielea preputului era uscata si nu o puteam decalota.

Capul penisului il am uscat si cu preputu, ce imi recomandati. Acum cu covidu nu prea pot merge la un medic. Ceva creme hidratante?

Fara troll si cacaturi.

Nu trebuie neaparat sa mergi la medic. Se poate rezolva printr-o consultatie online, retelele mari ofera asa ceva.

Postat

Nu trebuie neaparat sa mergi la medic. Se poate rezolva printr-o consultatie online, retelele mari ofera asa ceva.

Am rezolvat, am vorbit cu un medic prin intermediul unui astfel de site.
Vizitator olʎ
Postat

Cine se gandeste ca "sa faci laba" este chiar atat de usor, sa se gandeasca mai bine.

On topic.

Ai incercat sa te uiti la pula cand faci laba, si, cand nu este atenta, sa-i tragi un scuipat direct intre ochi ? 

Sa vezi ca nu iti mai trebuie doctor.

• Like 3
Postat

Cine se gandeste ca "sa faci laba" este chiar atat de usor, sa se gandeasca mai bine.

On topic.

Ai incercat sa te uiti la pula cand faci laba, si, cand nu este atenta, sa-i tragi un scuipat direct intre ochi ?

Sa vezi ca nu iti mai trebuie doctor.

:)) aparent este destul de greu pentru unii, mnah poate niste educatie sexuala cand eram mai tanar nu strica. Bine ca am realizat si nu am dat in ceva mai grav.
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Am rezolvat, am vorbit cu un medic prin intermediul unui astfel de site.

Ce sfat ti a dat?
Postat

Ce sfat ti a dat?

Igiena impecabila, sa folosesc un sapun de bebelusi.

Nidoflor unguent o data pe zi(seara) -5 zile. a doua zi dimineata spalat.

Dupa cicaplast balsam o data la 2 3 zile.(de doua ori pe sapt).

Dupa o luna mi a spus sa revin sa vada cum au decus lucrurile si sa imi recomande alt tratament.

• Oras:fara
Postat

Fara troll si cacaturi.

incearca cu ulei de japiță :rax2

• Like 1
Vizitator caproshu
Postat

Cum decurg treburile în prezent? Scuipa regulamentar?

Postat

În primul rând, chiar ai nevoie de pulă, la sex te mai descurci cu degetul cu limba, la labă nu poți trișa.

Guvernul roman, nestiind pe ce sa mai puna impozit, s-a gandit sa puna impozit pe f****. Un om al muncii, pe nume Ion Pendula, impotent fiind, face urmatoarea petitie la fisc:

"Subsemnatul, Ion Pendula,

Om al muncii fara p***,

Cer sa nu platesc tribut,

Pentru ca nu pot sa f**!!!"

Vine promt si raspunsul de la fisc:

"Draga domnule Pendula,

Om al muncii fara p***,

-------------------Cat exista deget, limba,

Legea tarii nu se schimba!!!"-----------------------

mi se pare corect!
  • Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat

Cine zice ca e incorect ? :) Adica scrie undeva ca iti trebuie lubrifiere ?

Fara troll si cacaturi.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Bro te duci iti iei gel durex , tubul galben warming parca sau ulei de coco dar faci dezastru peste tot cu ala si numai da pe uscat ca esti sensibil, eu am inceput tarziu cu gel la laba si futai dar unii asa sunteti mai sensibili.

Postat

Nici laba nu stiti sa faceti :D  .... next-generation :D

Mdea, generatia snow-flake :slap2 ...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...