Sari la conținut

daca esti bun esti luat de prost

Postări Recomandate

Postat

toata viata am fost onest si sincer si numai in belele am intrat, acum schimb foaia, poate se intampla ceva bun. 

poate va lasati de filaje si ma lasati in pace sa imi traiesc viata anosta asa cum stiu mai bine pt ca m-am saturat sa stau cu anxietate de fiecare data cand ies afara. 

nu sunt pedobear, n-am fost niciodata si nici n-o sa fiu. din cauza unora am baut si gazolina si am ajuns in spital, din cauza unora am ajuns sa stau cu frica sa nu mai ies din casa sa ma simt bine ca stau cu frica. pana cand ?

lasati-ma-n pace sa imi fac viata cum stiu. nu mai pot sa ma duc la curve, nu mai pot sa ma droghez din cauza voastra, sa fac ce imi place sa ma simt bine ca v-ati pus calare pe mine cu totii si va bateti joc de mine, cum s-a intamplat in Marea Britanie. Sa puneti copii mici pe langa mine si sa spuneti ca sunt pedobear, chiar nu va este rusine ? 

pe primu' care-l prind ca ma fileaza il torpilez rau cu riscu sa ajung din nou in spital si sa-mi fut viitorul de tot + bataia aferenta dar macar stiu ca il iau cu mine. daca vreti sa aflati de ce nu veniti sa vorbiti cu mine deschis ? stiti pe unde umblu si ce fac. hai va pup

• Oras:Not your fuckin' business !!
Postat

toata viata am fost onest si sincer si numai in belele am intrat, acum schimb foaia, poate se intampla ceva bun. 

poate va lasati de filaje si ma lasati in pace sa imi traiesc viata anosta asa cum stiu mai bine pt ca m-am saturat sa stau cu anxietate de fiecare data cand ies afara. 

nu sunt pedobear, n-am fost niciodata si nici n-o sa fiu. din cauza unora am baut si gazolina si am ajuns in spital, din cauza unora am ajuns sa stau cu frica sa nu mai ies din casa sa ma simt bine ca stau cu frica. pana cand ?

lasati-ma-n pace sa imi fac viata cum stiu. nu mai pot sa ma duc la curve, nu mai pot sa ma droghez din cauza voastra, sa fac ce imi place sa ma simt bine ca v-ati pus calare pe mine cu totii si va bateti joc de mine, cum s-a intamplat in Marea Britanie. Sa puneti copii mici pe langa mine si sa spuneti ca sunt pedobear, chiar nu va este rusine ? 

pe primu' care-l prind ca ma fileaza il torpilez rau cu riscu sa ajung din nou in spital si sa-mi fut viitorul de tot + bataia aferenta dar macar stiu ca il iau cu mine. daca vreti sa aflati de ce nu veniti sa vorbiti cu mine deschis ? stiti pe unde umblu si ce fac. hai va pup

Maria Ta, esti bine  :no2  ? Nu inteleg de ce esti asa suparat pe lume ... si ce legatura au problemele tale cu acest forum, ioooi ...

• Like 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

:pope  :pope  :pope

• Like 4
Postat

Maria Ta, esti bine  :no2  ? Nu inteleg de ce esti asa suparat pe lume ... si ce legatura au problemele tale cu acest forum, ioooi ...

fiecare "răsufla " unde poate..

• Like 2
Postat

fiecare "răsufla " unde poate..

Mdea, vorba americanilor: he's barking at the wrong tree :slap2 ...

• Like 1
Postat

Mdea, vorba americanilor: he's barking at the wrong tree :slap2 ...

Dzeu cu mila si cu biciul!

• Like 2
Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Caz deosebit de grav

Postat

Caz deosebit de grav

asa este,fiecare cu ale lui probleme!!

cum am postat mai sus  :pope  :pope  :pope

• Like 4
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nici depresivii nu mai sunt ce au fost!

• Like 3
  • Minus 1

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

lasati-ma-n pace sa imi fac viata cum stiu

păi noi încercăm, dar nu prea ne lași tu... :( uită de existența acestui forum... poate așa mai ai o șansă... succes! :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.