titusa Reputație: 46 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 24, 2015 Se vede o diferenta de la cer la pamant la pielea ta din primele poze comparativ cu ultimele poze.
titusa Reputație: 46 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 24, 2015 Sa inteleg ca nimeni, dintre cei cu experienta, cu "ochiu' format si nasu' fin", nu stie nimic despre aceasta interesanta domnisoara? Arata bine, conjuga, mai mult e si spontana... mmm deja devine suspecta. Daca-mi spui si ca-n 90 esti nascuta deja interesul meu creste ... hormonu' devine agitat. sper ca "minunea sa nu tina trei zile" si .. timpul sa o confirme spre : de recomandat. Sunt foarte curios de feedback-ul celor care au trecut pragul acestei d-re ... @ ana super girl .. numai "super" iti doresc ! Care e logica de a nu raspunde,vezi ca ti-am pus o intrebare (postarea 222) ... :| ?
lornemalvo Reputație: 50 Postat Noiembrie 11, 2015 Postat Noiembrie 11, 2015 Am fost si eu la domnisoara ieri si pot sa spun ca mi-a placut. Dupa ce m am linistit deoarece nu stiam daca gasesc un loc de parcare am sunat o pe Ana si am urcat spre ap ei. Odata intrat, am fost poftit la dus. Ah, m-a asteptat complet dezbracata si la fizic ii dau nota 8. Odata iesit de la dus, am fost invitat pe pat la un masaj care a durat cam 5-7 min deoarece vroiam sa trec la actiune. Dupa un oral umed si in mare parte fara ajutorul mainilor, am poftit o deasupra. Sexul a durat cam 15 minute dupa care m am terminat in prezervativ, am mai stat la niste povesti, caci tipa e sociabila iar apoi am plecat.Note: Aspect fizic: 8Gfe: 9Locatie: 8Oral: 9.5Sex: 9 7
neuronu40 Reputație: 55 Postat Noiembrie 29, 2015 Postat Noiembrie 29, 2015 buna...te rog imi spui preturile?...mersi
neuronu40 Reputație: 55 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 de ce nu raspunzi totusi la intrebare ?stie cineva ceva ?
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 14, 2015 Buna tuturor Tin sa va anunti ca incepand de azi sunt disponibila non-stop.Pentru mai multe informatii contactati-ma telefonic.Va astept cu drag,si va doresc o zi frumoasa 7
neuronu40 Reputație: 55 Postat Decembrie 14, 2015 Postat Decembrie 14, 2015 buna...te rog imi spui preturile?...mersite mai intreb o data. si daca nu imi raspunzi incep sa cred de ce te evita toti clienti.Si te mai numesti FEMEIE CU ATITUDINE ??? Ti-e asa de greu sa raspunzi ? am vazut ca ai prostul obicei sa nu raspunzi la mai multi colegi de pe forum,crezi ca asta da bine ca imagine. 2
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 15, 2015 Buna tuturor Oferta mea este: Masaj in Bikini 30 min=60 Ron Masaj in Bikini 60 min=80 Ron Masaj Nud 30 min=70 Ron Masaj Nud 60 min=100 Ron OP 30 min=100 Ron OP 60 min=150 Ron ONP cu CIM 30 min=150 Ron ONP cu CIM 60 min=200 Ron NP cu OP 30 min=150 Ron NP cu OP 60 min=250 Ron NP cu ONP+CIM 30 min=200 Ron Np cu ONP+CIM 60 min=300 Ron 7
neuronu40 Reputație: 55 Postat Decembrie 15, 2015 Postat Decembrie 15, 2015 in sfarsit ai dat un feedback, am crezut ka ai murit, dar greu ii cu tine pana raspunzi)) 1
neuronu40 Reputație: 55 Postat Decembrie 15, 2015 Postat Decembrie 15, 2015 Buna tuturor Oferta mea este: Masaj in Bikini 30 min=60 Ron Masaj in Bikini 60 min=80 Ron Masaj Nud 30 min=70 Ron Masaj Nud 60 min=100 Ron OP 30 min=100 Ron OP 60 min=150 Ron ONP cu CIM 30 min=150 Ron ONP cu CIM 60 min=200 Ron NP cu OP 30 min=150 Ron NP cu OP 60 min=250 Ron NP cu ONP+CIM 30 min=200 Ron Np cu ONP+CIM 60 min=300 Ron bine mami
george cristian Reputație: 136 Postat Decembrie 16, 2015 Postat Decembrie 16, 2015 Daca pina acum eram indecis sa o vizitez, dupa vederea preturilor am putut lua decizia. Nu voi merge pe la ea.Ca intotdeauna, bineinteles, este doar punctul meu de vedere, fiecare face cum crede.
yanis74 Reputație: 205 Postat Decembrie 21, 2015 Oras:napoca Oras:napoca Postat Decembrie 21, 2015 Salutare. Cu citeva zile in urma am vizitato ,din nou pe Ana .rasp la nr de tel 0740575082. adevarul e ca am cam insistat pina mi-a raspuns .ca era ocupata fata.bun ,adresa este aceiasi linga calea ferata in Marasti. ajuns in garsoniera Ana ma intinpinat in pizda goala fapt care ma incitat,am vrut sa o iau imediat la pula,dar ma poftit la dus venind si ea cu mine am facut dus amindoi .am mingaiato la pizda ia placut dar ma oprit ca a zis ca nu a avut azi orgasm si se termina acolo in baie daca nu ma opresc.ne-am asezat pe pat iar Ana a inceput cu un ON un timp,placut am indemnato sa il bage tot in gura ca asa imi place,a incercat dar nu ia prea iesit.a montat guma cu gura si am luato la un misiomar,unde ma tragea de cur sa io dau toata si mai tare,am schimbat in pozitia caprita unde am inceput mai incet continund tot mai tare pina la finaliz in prezervativ.igenizare dus. si cam atitAna pierde mult din cauza ca nu acepta 69 sauFK degete inauntru .dar per total e ok am platit 130 roni o finalizare ON si NP am stat cam 40 de minute. alceva sa futeti sanatosi 9
addicted69 Reputație: 1076 Postat Decembrie 22, 2015 Postat Decembrie 22, 2015 130? Mie mi-a cerut 200 ptr acelasi tip de servicii. E o eroare sau se poate negocia?
yanis74 Reputație: 205 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:napoca Oras:napoca Postat Decembrie 22, 2015 Salut. Sînt client vechi de când ana făcea doar masaj.a cerut 150 dar 130roni atît am avut.a fost de acord.
neuronu40 Reputație: 55 Postat Decembrie 29, 2015 Postat Decembrie 29, 2015 Buna... pe 30-31 decembrie 2015 esti disponibila?
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Decembrie 30, 2015 Buna,da sigur sunt disponibila
neopolo Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 1, 2016 Buna,Vorbesti engleza ?Aveti un numar de telefon ?
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 1, 2016 Buna,da sigur vorbesc limba engleza.Numarul de telefon:0740-575.082Va doresc un An Nou Fericit tuturor
neopolo Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Ianuarie 1, 2016 I tried writing you on your phone but you didn't answer !
erotism&relaxare Reputație: 295 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 2, 2016 I m sorry but I do not respond to messages.Call me for information
edystancu Reputație: 446 Postat Ianuarie 4, 2016 Postat Ianuarie 4, 2016 O super experienta. Recomand la top! Asta ca sa incept recenzia diferit fata de restul Domnita este o prezenta foarte calda, foarte primitoare, m-a intampinat in costumul Evei, ceea ce nu prea se obisnuieste. Adevarul este ca nu e bomba sexy, dar arata foarte natural, foarte feminin. Are niste sani foarte placuti la vedere si la atingere, carnea nu este chiar foarte ferma pe corp, dar pielea fina si faptul ca e o fiinta calda (la propriu) ajuta pentru o experienta extrem de placuta. Fizionomia este de tip Heidi , cu par blond, prins intr-o coada lunga impletita. E foarte simpatica fata. Zambetul e pe buze permanent iar accentul maghiar e de tot deliciul. Trecand la fapte, am fost intrebat cu ce doresc sa fiu rasfatat. Daca doar masaj sau doar oral sau full service. Avand in vedere ca ea statea goala in fata mea, era destul de greu de imaginat ce am raspuns Am purces la dus. Atentie ca apa calda vine mai greu! A urmat si ea, fapt ce mi-a placut mult, putine fete facand dus dupa ce ajungi tu la ele. In pat am fost rasfatat cu un masaj destul de ferm pe spate, apoi intors cu burta in sus si dupa cateva mangaieri, a ajuns sa faca cunostinta cu prietenul meu. A urmat un oral foarte placut, cald, linistit, fara artificii si pocnitori, cu atentie la OO si cu daruire. Nu am simtit tendinte de DT, desi nu ma laud cu ceva monstrulet, dar nici nu am simtit nevoia de DT. Dupa vreo 2 minute m-a intrebat daca doresc sa trecem la normal, dar am rugat-o sa mai continue pentru ca era prea placut. La normal am cerut sa incepem cu un doggy, desi ea se astepta la un misionar sau LOT, vazand-o chiar putin surprinsa ca eu doresc doggy. A aplicat lubrifiant, ceea ce a facut mai usoara comuniunea, dar a scazut putin din feeling. Probabil ca nu era suficient de umezita si s-a speriat de doggy Am schimbat mai multe pozitii si s-a comportat exemplar, cu implicare si destul de energica, chiar si la LOT. La un moment dat am simtit ca ma termina, asa ca am scos balonasul si am rugat-o sa mai vorbeasca putin cu tovarasul. Dupa cateva zeci de secunde am explodat in gurita ei. Foarte tandra, foarte gentila, a strans tot si a scuiupat in servetel. Nu a fugit la baie imediat dupa finalizare, asa cum se intampla deobicei, ceea ce mi-a placut mult. Chiar m-am sismtit ca si cu o studenta venita din provincie cu care am reusit sa imi fac de cap. Note:locatie: 7curatenie: 9fizionomie: 8corp: 9igiena: 10oral: 9normal: 9,5GFE: 9atmosfera: 10 De revenit sigur! Eu imi pastrez propunerea de top, desi am vazut mai multe recenzii indoielnice la adresa domnitei. Daca ar fi o locatie putin mai premium, pentru a ajuta si prestatia, cred ca ar fi de vis si as face vizite zilnice. Culmea este ca domnisoara are o capacitate deosebita de a face sex mult si bine, fara sa oaboseasca prea tare, ceea ce e grozav pentru noi. Nu am simtit nici o secunda cum ca as fi grabit sau sa tinda spre fast fuck. Chiar m-am simtit foarte bine. Felicitari! 9
edystancu Reputație: 446 Postat Ianuarie 4, 2016 Postat Ianuarie 4, 2016 Si ca si completare... mi-a spus ca nu raspunde la sms-uri si ca sa insist la telefon pentru ca la un moment dat va raspunde. Mi-a cerut chiar voie sa ma memoreze pentru a putea sa raspunda mai usor. Mi s-a parut de foarte bun simt. In timpul actiunii mi-a spus de vreo 3-4 ori ca e foarte aglomerata si ca de aceea nu poate raspunde tot timpul si ca lucreaza full time. Ceea ce e bine 2
dibolu6969 Reputație: 173 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:CJ Oras:CJ Postat Ianuarie 4, 2016 Clientule supermultumitSi cat a fost toata distractia!? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum