maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 Eu nu dau 2 bani pe silicoane. Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iunie 30, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iunie 30, 2020 Eu nu dau 2 bani pe silicoane.Ar fi bine sa fie doar 2 bani.. Mie imi plac, dar sa vad la altele nu la mine =)) Link spre comentariu
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 De ce nu iti pui si tu? Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iunie 30, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iunie 30, 2020 De ce nu iti pui si tu?Pare ca am nevoie? 🤔 P.s gata cu offtopicul ca ma bate mara =)) 3 Link spre comentariu
petrica91 Reputație: 44 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 30, 2020 Ce penal e tatuajul cu ochii de pisica. 1 Link spre comentariu
irinapitika Reputație: 3519 Postat Iunie 30, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Iunie 30, 2020 Ce penal e tatuajul cu ochii de pisica.Da nebunule.. ai vrea tu sa stai ochi in ochi cu mâța mea 😂😂😂 2 Link spre comentariu
petrica91 Reputație: 44 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 30, 2020 Nu cred. E creepy 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iunie 30, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 30, 2020 Da nebunule.. ai vrea tu sa stai ochi in ochi cu mâța mea 😂😂😂Unde s ochii de pisică? 😋 1 Link spre comentariu
danadenadina Reputație: 245 Postat Iunie 30, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 30, 2020 Unde s ochii de pisică? La Irina; poți să-i vezi în această postare. 1 Link spre comentariu
buciuchanoo Reputație: 3 Postat Iulie 1, 2020 Partajează Postat Iulie 1, 2020 Salutare confrati, Am vizitat fatuca ieri. Locatia pe stirbei voda, programare respectata din plin, chiar am ajuns mai devreme si nu am fost nevoit sa astept ceea ce am apreciat. Fata mica de statura, un cur demential, pe mine m.a convins, si mai ales avand in vedere pretul. Locatia ok, dar nu sunt atat de atras de acest aspect. Am stat de vorba la o tigara, dupa care intrat impreuna la dus. Nu imi puteam lua mana de pe ea. Iesiti din dus, mergem in camera unde incepe actiunea. Un OP executat frumos, dupa care NP care nu a durat prea mult din partea mea, dupa cum ma asteptam ca na, pandemie... Eu personal voi mai reveni. Se vede ca e la inceput dar experienta vine cu timpul, si sincer nu m.a deranjat deloc, ba chiar dimpotriva. A fost o placere Mara, revin cu prima ocazie :* 3 Link spre comentariu
just_mara Reputație: 845 Postat Iulie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 1, 2020 Salutare confrati, Am vizitat fatuca ieri. Locatia pe stirbei voda, programare respectata din plin, chiar am ajuns mai devreme si nu am fost nevoit sa astept ceea ce am apreciat. Fata mica de statura, un cur demential, pe mine m.a convins, si mai ales avand in vedere pretul. Locatia ok, dar nu sunt atat de atras de acest aspect. Am stat de vorba la o tigara, dupa care intrat impreuna la dus. Nu imi puteam lua mana de pe ea. Iesiti din dus, mergem in camera unde incepe actiunea. Un OP executat frumos, dupa care NP care nu a durat prea mult din partea mea, dupa cum ma asteptam ca na, pandemie... Eu personal voi mai reveni. Se vede ca e la inceput dar experienta vine cu timpul, si sincer nu m.a deranjat deloc, ba chiar dimpotriva. A fost o placere Mara, revin cu prima ocazie :* Mulțumesc buciuchanoo! Te mai aștept! Pupici 😘😘😘😘 1 Link spre comentariu
just_mara Reputație: 845 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 2, 2020 Disponibilă până la ora 22 😘 7 Link spre comentariu
dudehuge Reputație: 56 Postat Iulie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 2, 2020 Par mauv? Faci cosplay de ghost in the shell? Naice. Link spre comentariu
fxlx Reputație: 1515 Postat Iulie 2, 2020 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Partajează Postat Iulie 2, 2020 Asta mica careia ii place sa vada actiunea ! Mă uitam de ceva timp la ea, colega cu mâța mai mare 😊. Greu de ajuns pt mine pe acolo am si lăsat pe mai târziu ca sa zic așa. Interesant ca e o mica perversa in devenire tipa. Locația 8 : Foarte aproape de DNA, mai sa arunci un ochi la ei in curte sa vezi ce mai este nou. Locație mare cu 2 camere „nu am văzut a treia camera, spanacâ€. In camera vecina era ,Irina Pitika aka mâța mov. Baie curata cu cele necesare si multe prosoape curate, multe din ele sunt așa mai mici pt copilași. Erau câteva si pt cei care sunt mai măricei un pic. O problema mare este pe timpul de vara in camera Marei, pt ca e foarte călduroasa. Nu am mai transpirat așa de mult ...niciodată de fapt... mai transpiram pe jumătate pe când mergeam la „Renata – retrasa†si aici făceam programări doar dimineți pana sa bata prea tare soarele in geam 😊. Lipsa aerului condiționat se simte bine cam pe la mijlocul partidei, de asta scad un pic la notare.Eu eram pregătit cu 3 sticle de cola așa de socializare dar Pitika a zis mai bine sa mă servească cu o bere... rău nu făcut. Am stat ceva la socializare, mai de movul nou pe care l-au pensulat , un tatuaj ceva etc. In hol chiar este răcoare s-ar merita sex pe canapeaua aia, nu mă deranjează daca sta si Pitika sa își bea cafeaua acolo. Corp/fata : 8 Fata e undeva pe la 1.55m si un strop si aproximativ 40 kg, bruneta cu tenta de sufite mov, țațele micuțe când sta dreapta, la culcat un pic lăsate „ silicoanele vor rezolva problema „ , dantura cu probleme dar ați discutat deja pe aici ..... fata știe ce are de făcut in continuare. Știu ca mai era o tipa dar care s-a retras după ce a rezolvat problema cu dantura. Păsărica strâmta cel puțin eu am dat de câteva ori cu saliva pt ca se umezește mai greu cred. La finalizare am crezut ca rup prezervativul si o umplu de jucausi. Oral : 8 cel mult. Din păcate doar protejat așa ca se duce toata senzația, noroc cu limbile pe coaie ca aici s-a mai scos. Un supt de coiul stâng apoi de amândouă. ÃŽntărește limba tare si apoi le ia la lins pe rând. ÃŽncercare de a face deepthroat 😊 a reușit maxim 40% din penis... of of fără deepthroat ca are capul mic. La cat e de micuța tipa ar fi mers un throatfuck sa vad pana unde ajunge penisul pe gatul ei, cred ca ajung după gatul ei. Anilingus activa : Nu face Normal : 8.5 ÃŽnceput cu săruturi corporale, săruturi pe gat la cererea mea, supt de sfârcuri la cererea ei , mici pupici inițiați de mine dar se retrage imediat. Penetrare cu ea deasupra in women on top cu picioarele sub mine pt arcuire sus-jos in ritm alert. Rezista ok la frecuș așa ca am trecut in misionar, dogy style si jokey unde am observat ca nu pot penetra cat vreau pt ca avea un disconfort. In misionar ii place sa vadă cum intra penisul in ea, v-am zis ca e o mica perversa. Aici m-am jucat cu sfârcurile ei „ mai tare zice ea „ așa ca am tras mai tare si de sfârcuri si am futut-o si mai tare pt ca nu am știu la care a făcut referire cu mai tare 😊. Finalizare in balonaș la misionar unde fata se masturba cu putere când am început sa dau si eu 70% cu putere....terminat cică amândoi doar ca eu sunt mai nesimțit si as fi vrut sa văd o fântână nu un orgasm intern cu 1 strop . Aaaa ... am încercat pe la mijlocul partidei sex in picioare „caliper†dar nu cred ca este obișnuita așa ca am schimbat destul de rapid poziția. Ar trebui sa aiba mai mult curaj ca doar nu o scap din brate. Anal : Nu Gfe /Atitudine: 10 Din partea mea este chiar ok. Fără absolut nicio graba , destul de ok in sex accepta pozițiile fără probleme. O tenta de femeie perversa cu tente mici sado . Interesant pt ca un pic de durere la sex e perfect. Am servit cu o apa etc... pe naiba . Am fost servit cu o bere rece gheataaaaaâ€recomand șervetele pe masa pt ca se scurge foarte multa apa de pe sticla de bere†Bete de chibrit : 150 de bete chibrit am stat ceva peste 1 finalizare De revenit/recomandat : DA. E o tipa ok mai ales ca vreau sa încerc multe cu ea. Un scaun in fata oglinzi...cică sunt niște poziții sexuale mișto daca tot iti place sa te vezi 😊 Ps.La sfârșit când am intrat la dus am dat de Pitka, nu am rezistat si am supt un sfârc de test. Mara, mă tot trăgea de penis după ce m-am îmbrăcat de am crezut ca am telefonul mobil acolo si vrea si ea sa dea un apel 😊 3 Link spre comentariu
just_mara Reputație: 845 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 4, 2020 Asta mica careia ii place sa vada actiunea !Mă uitam de ceva timp la ea, colega cu mâța mai mare 😊. Greu de ajuns pt mine pe acolo am si lăsat pe mai târziu ca sa zic așa. Interesant ca e o mica perversa in devenire tipa. Locația 8 : Foarte aproape de DNA, mai sa arunci un ochi la ei in curte sa vezi ce mai este nou. Locație mare cu 2 camere „nu am văzut a treia camera, spanacâ€. In camera vecina era ,Irina Pitika aka mâța mov. Baie curata cu cele necesare si multe prosoape curate, multe din ele sunt așa mai mici pt copilași. Erau câteva si pt cei care sunt mai măricei un pic. O problema mare este pe timpul de vara in camera Marei, pt ca e foarte călduroasa. Nu am mai transpirat așa de mult ...niciodată de fapt... mai transpiram pe jumătate pe când mergeam la „Renata – retrasa†si aici făceam programări doar dimineți pana sa bata prea tare soarele in geam 😊. Lipsa aerului condiționat se simte bine cam pe la mijlocul partidei, de asta scad un pic la notare.Eu eram pregătit cu 3 sticle de cola așa de socializare dar Pitika a zis mai bine sa mă servească cu o bere... rău nu făcut. Am stat ceva la socializare, mai de movul nou pe care l-au pensulat , un tatuaj ceva etc. In hol chiar este răcoare s-ar merita sex pe canapeaua aia, nu mă deranjează daca sta si Pitika sa își bea cafeaua acolo. Corp/fata : 8 Fata e undeva pe la 1.55m si un strop si aproximativ 40 kg, bruneta cu tenta de sufite mov, țațele micuțe când sta dreapta, la culcat un pic lăsate „ silicoanele vor rezolva problema „ , dantura cu probleme dar ați discutat deja pe aici ..... fata știe ce are de făcut in continuare. Știu ca mai era o tipa dar care s-a retras după ce a rezolvat problema cu dantura. Păsărica strâmta cel puțin eu am dat de câteva ori cu saliva pt ca se umezește mai greu cred. La finalizare am crezut ca rup prezervativul si o umplu de jucausi. Oral : 8 cel mult. Din păcate doar protejat așa ca se duce toata senzația, noroc cu limbile pe coaie ca aici s-a mai scos. Un supt de coiul stâng apoi de amândouă. ÃŽntărește limba tare si apoi le ia la lins pe rând. ÃŽncercare de a face deepthroat 😊 a reușit maxim 40% din penis... of of fără deepthroat ca are capul mic. La cat e de micuța tipa ar fi mers un throatfuck sa vad pana unde ajunge penisul pe gatul ei, cred ca ajung după gatul ei. Anilingus activa : Nu face Normal : 8.5 ÃŽnceput cu săruturi corporale, săruturi pe gat la cererea mea, supt de sfârcuri la cererea ei , mici pupici inițiați de mine dar se retrage imediat. Penetrare cu ea deasupra in women on top cu picioarele sub mine pt arcuire sus-jos in ritm alert. Rezista ok la frecuș așa ca am trecut in misionar, dogy style si jokey unde am observat ca nu pot penetra cat vreau pt ca avea un disconfort. In misionar ii place sa vadă cum intra penisul in ea, v-am zis ca e o mica perversa. Aici m-am jucat cu sfârcurile ei „ mai tare zice ea „ așa ca am tras mai tare si de sfârcuri si am futut-o si mai tare pt ca nu am știu la care a făcut referire cu mai tare 😊. Finalizare in balonaș la misionar unde fata se masturba cu putere când am început sa dau si eu 70% cu putere....terminat cică amândoi doar ca eu sunt mai nesimțit si as fi vrut sa văd o fântână nu un orgasm intern cu 1 strop . Aaaa ... am încercat pe la mijlocul partidei sex in picioare „caliper†dar nu cred ca este obișnuita așa ca am schimbat destul de rapid poziția. Ar trebui sa aiba mai mult curaj ca doar nu o scap din brate. Anal : Nu Gfe /Atitudine: 10 Din partea mea este chiar ok. Fără absolut nicio graba , destul de ok in sex accepta pozițiile fără probleme. O tenta de femeie perversa cu tente mici sado . Interesant pt ca un pic de durere la sex e perfect. Am servit cu o apa etc... pe naiba . Am fost servit cu o bere rece gheataaaaaâ€recomand șervetele pe masa pt ca se scurge foarte multa apa de pe sticla de bere†Bete de chibrit : 150 de bete chibrit am stat ceva peste 1 finalizare De revenit/recomandat : DA. E o tipa ok mai ales ca vreau sa încerc multe cu ea. Un scaun in fata oglinzi...cică sunt niște poziții sexuale mișto daca tot iti place sa te vezi 😊 Ps.La sfârșit când am intrat la dus am dat de Pitka, nu am rezistat si am supt un sfârc de test. Mara, mă tot trăgea de penis după ce m-am îmbrăcat de am crezut ca am telefonul mobil acolo si vrea si ea sa dea un apel 😊 :* Link spre comentariu
ovidiu69 Reputație: 544 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2020 Disponibilă până la ora 22 curajoase poze... :kiss3 Link spre comentariu
just_mara Reputație: 845 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 4, 2020 :* ;*Disponibilă până la 20 :p 8 Link spre comentariu
assos 33 Reputație: 15 Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Esti singura azi? Link spre comentariu
thebbg Reputație: 3 Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 buna, cim faci?Merci Link spre comentariu
tcyxxl Reputație: 137 Postat Iulie 4, 2020 Telefon: 0770755746 Oras:București Telefon: 0770755746 Oras:București Partajează Postat Iulie 4, 2020 Esti faina bine. iti place sa fii linsa la ambele...? Link spre comentariu
just_mara Reputație: 845 Postat Iulie 4, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 4, 2020 buna, cim faci?Merci Bună . Nu fac :* Link spre comentariu
just_mara Reputație: 845 Postat Iulie 5, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 5, 2020 Bună, dragilor ! Voiam să vă anunț că voi fi plecată din oraș pentru câteva zile! Vă pup :* ! Seară frumoasă tuturor! Vise plăcute (cu mine) ! 😠3 Link spre comentariu
tcyxxl Reputație: 137 Postat Iulie 5, 2020 Telefon: 0770755746 Oras:București Telefon: 0770755746 Oras:București Partajează Postat Iulie 5, 2020 Cand te intoci ai chef de o portie de limbi zdravene? Primesti la ambele? Link spre comentariu
just_mara Reputație: 845 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 7, 2020 ðŸ˜ðŸ¤ªðŸ™‹ðŸ½â€â™€ï¸ðŸ§œðŸ½â€â™€ï¸ 5 Link spre comentariu
chelios Reputație: 368 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Into thin air Oras:Into thin air Partajează Postat Iulie 7, 2020 Mara, să înțelegem că ai revenit? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum