incepator12 Reputație: 75 Postat Iunie 23, 2020 Postat Iunie 23, 2020 Disponibilă pana la ora 23.00Același stil de poză ca al Carolinei 23.. proabil și același CUR MARE
alon000 Reputație: 525 Postat Iunie 24, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 24, 2020 Buna dragi meiFelicitari de poza super sexi :crazylove :icecream
karla_bbw Reputație: 340 Postat Iunie 24, 2020 Autor Postat Iunie 24, 2020 Update tarife si servicii! Din cauza fluxului abundent de clienti m-am decis ca incepand de maine sa măresc tarifele care vor fi după cum urmează. 150 lei 1 finalizare (30 minute) Sex oral neprotejat daca igiena permiteSex normal protejat fara exceptii Fk daca este chimie Dus împreună daca se doresteFinalizare orala 50 extra Sau 250 lei 1 ora 2 finalizăriiSex oral neprotejat in functie de igienaSex normal protejat fara exceptii Fk daca este chimieDus împreună (sex in dus)Finalizare orala Finalizarea orala este inclusa in pretul unei ore!!! Programul este zilnic de la 10:00 la 00:00Pentru programări putem discuta la telefon sau va rog sa imi scrieti pe whatsapp cu cel putin o ora inainte. :* 2
karla_bbw Reputație: 340 Postat Iunie 24, 2020 Autor Postat Iunie 24, 2020 Felicitari de poza super sexi :crazylove :icecreamMersi pwpici
alex1969 Reputație: 530 Postat Iunie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2020 Update tarife si servicii! Din cauza fluxului abundent de clienti m-am decis ca incepand de maine sa măresc tarifele care vor fi după cum urmează. 150 lei 1 finalizare (30 minute) Sex oral neprotejat daca igiena permiteSex normal protejat fara exceptii Fk daca este chimie Dus împreună daca se doresteFinalizare orala 50 extra Sau 250 lei 1 ora 2 finalizăriiSex oral neprotejat in functie de igienaSex normal protejat fara exceptii Fk daca este chimieDus împreună (sex in dus)Finalizare orala Finalizarea orala este inclusa in pretul unei ore!!! Programul este zilnic de la 10:00 la 00:00Pentru programări putem discuta la telefon sau va rog sa imi scrieti pe whatsapp cu cel putin o ora inainte. :*Si eu care credeam ca datorita serviciilor tale bune ai ajuns la concluzia sa mărești tarifele dar se pare ca afluxul te-a determinat... Ce sa zic... Spor.
karla_bbw Reputație: 340 Postat Iunie 25, 2020 Autor Postat Iunie 25, 2020 Buna dimineata dragilor🥰 4
karla_bbw Reputație: 340 Postat Iunie 25, 2020 Autor Postat Iunie 25, 2020 Si eu care credeam ca datorita serviciilor tale bune ai ajuns la concluzia sa mărești tarifele dar se pare ca afluxul te-a determinat... Ce sa zic... Spor.Cred ca asta se subînțelege, (de aici si tot fluxul) nu am vrut sa o spun eu pentru că știi cum se zice... "lauda de sune nu miroase a bine" Pe pup :*
karla_bbw Reputație: 340 Postat Iulie 1, 2020 Autor Postat Iulie 1, 2020 Buna dragilor am fost an vacanta câteva zile dar am revenit voi fi zilnic dela 10.00 pana la 00.00😘 1
chaosantique Reputație: 57 Postat Iulie 2, 2020 Oras:sinaia Oras:sinaia Postat Iulie 2, 2020 Va astept cu drag 🥰😘Nu ar trebui sa expui asa funduletul ala daca nu vrei sa il si pui la treaba...altfel, intram la idei aiurea :))) 1
iogy Reputație: 42 Postat Iulie 5, 2020 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 5, 2020 Salutare,Am fos la K acum 2, 3 saptamani, pe seara cam pe la 9.Contract initial pe wp si apoi telefonic, programare usoara si respectata.Dra arata f bine, nu e skinny si este si haioasa.Actiunea ok , nu se grabeste nu se uita la ceas.Un singur minus si anume baia, care e impartita cu celelalte camere.Locatia, un apartament intr-o vila, in care mai sunt 2 fete dar nu am fost curios.Per total parerea mea e ca merita 1h 250 lei, de revenit.Bafta
vreaunokian8 Reputație: 4 Postat Iulie 10, 2020 Oras:female Oras:female Postat Iulie 10, 2020 Va astept cu drag aici ne arati pe unde te caci? :eek 1
angabriel Reputație: 6 Postat Iulie 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2020 Cred că domnișoara este tot în vacanță. Nu răspunde la tel și nici pe whatsapp...
gabiandrei88 Reputație: 63 Postat Iulie 15, 2020 Postat Iulie 15, 2020 Salut baietiAm fost si eu la Karla si nu e rea deloc.Programare in ziua respectiva pe whatsapp trimis adresa si fugit spre ea.Locatia e intr o vila cu cateva etaje vis a vis de DNA iar locuri de parcare gasesti destule pe bulevard.Am ajuns la ora indicata si am urcat la domnișoara apartament ok mare,spatios cu o baie comuna si cu mai multe camere .karla..e o pustoaica buna de pula draguta cu ochi super.M a invitat in camera am pus banutii pe mobila si am fugit la dus.In drum spre baie se mai auzea o domnișoara care gemea la greu calarita de vre un pulac..misto si incitantBaia ok..nu multe prosoape dar curata cateva geluri de dus..am revenit si am trecut la treaba..muie super bine facuta deep..cu saliva, lins pe toata lungimea pulii atenție la capul pulii se simnte sarutari pe burta pe sfarcuri mangaieri ..chiar le are..Am oprit o si am cerut un balonas ca sa ma calareasca si priveliștea sanilor mari cu sar....mmmmm super pizda..stramta calda.epilata complet.iar Karla stie sa se miste..am schimbat mai multe pozitii iar la final am bagat maciuca intre sani si i am udat bine de se mira cat am in mineNoteKARLA 9..un pic burtica ar trebui sa tonifice corpul ..ca il are supeeOral 8.neprotejat linge suge .pacat ca CIM ul e extra..Normal 9 se misca in pula bineLocatie 9..daca te ecita ideea ca in camera de langa mai geme o mandraGfe 9Anal..nu stiu dar cred ca face..si are cur smecherPret 150 ..se poate îmbunătăți cu un cim daca tot a mărit De revenit..da..e buna de pula..si sper sa vin si la colega ca tare bine gemea..chiar cine mai ePup..merci Karla..revin cu drag 1
deagosvatra Reputație: -88 Postat Iulie 20, 2020 Postat Iulie 20, 2020 Dacă ar face și anal ar fi de top!
torbenkvid Reputație: 1 Postat August 24, 2020 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 24, 2020 mai lucreaza ?
dorian21 Reputație: 3 Postat August 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2020 Nu mai lucrează,s-a retras.Asa spunea Irina sau Mara.
davidenko89 Reputație: 11 Postat August 25, 2020 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Postat August 25, 2020 👌
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Iulie 23, 2021 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Iulie 23, 2021 De duduia se mai stie ceva? Sau tot clanul s-a retras?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum