roxana12 Reputație: 531 Postat August 20, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 20, 2020 Este fix problema mea . Dar tu te crezi cineva de imi zici mie sa trec ultima proba
mike-ct Reputație: -4 Postat August 20, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 20, 2020 Ultima probă? Ce zici acolo? Ce joc vrei să inventezi?
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat August 20, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 20, 2020 Știți dacă fata asta este majoră? O prietenă (colegă) de-a iei mi-a spus că ar avea Vre-o 16! Nu stiu si nici nu ma intereseaza.Fata nu are nici o treaba cu meseria asta, e pe langa. Mai da si tepe la lume si nu mai raspunde
j0hnnybravo Reputație: 1892 Postat August 20, 2020 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 20, 2020 Dau mesaj, stabilim o programare în 40 de minute, ajung la ora la care ne-am înțeles și sun...ce să vezi îmi inchide telefonul ca la fraieri. O mai sun odată și răspunde suav , ii raspund si eu la fel si ii zic să-mi trimită adresa exactă că am ajuns, la care ea zice că e ocupată acum și că am ajuns prea târziu când eu aveam programare la ora stabilită, n-am apucat să mai zic nimic că a închis telefonul. Nu vă mai duceți băieți la fetița asta că vă pune pe drumuri aiurea. Să fi cât mai evitată de acum că de mine ești deja. N-ai un cuvântStai linistit ca nu ai pierdut absolut nimic.
cristilazu Reputație: 106 Postat August 20, 2020 Postat August 20, 2020 haha este stas fata daca ai norocul sa o prinzi live si nu te elimina din start de la telefon :D 1
sorinu Reputație: 3230 Postat August 21, 2020 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat August 21, 2020 i-am gasit tatuajele de pe picioare : https://www.redtube.com/2565581inca putin si ii gasesc si alea de pe piept ... :D 1
marcujan Reputație: 347 Postat August 21, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat August 21, 2020 i-am gasit tatuajele de pe picioare : https://www.redtube.com/2565581inca putin si ii gasesc si alea de pe piept ... :DHai Las-o, ai început sa stai în casa și sa te uiți pe tube în loc sa rupi niște buci! 🤣😂Parca nu - mi vine sa cred!Cheers🺠1
sorinu Reputație: 3230 Postat August 21, 2020 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat August 21, 2020 Vremuri grele tata...nu mai am bani :D 1
futgura Reputație: 28 Postat August 21, 2020 Postat August 21, 2020 Vremuri grele tata...nu mai am bani :D O sa inceapa cu BSOG dar tot pe datorie
roxana12 Reputație: 531 Postat August 21, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 21, 2020 Disponibilă !❤️
marcujan Reputație: 347 Postat August 21, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat August 21, 2020 Vremuri grele tata...nu mai am bani :DS-o creadă mutu! ðŸ˜ðŸ˜±
roxana12 Reputație: 531 Postat August 22, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 22, 2020 Disponibilă !😙â¤ï¸
roxana12 Reputație: 531 Postat August 22, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 22, 2020 💕 3
roxana12 Reputație: 531 Postat August 22, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 22, 2020 😘 3
buii29 Reputație: 42 Postat August 22, 2020 Oras:București / Constanța Oras:București / Constanța Postat August 22, 2020 Nu o sa fie o recenzie cu prea multe detalii. Programare făcută prin wap și îmi retrag cuvintele cu scuzele de rigoare pentru ca am văzut ca nu s-ar fi respectat programările și întrebasem de ce nu e pusa la de evitat. Chiar am întârziat eu anunțând acest lucru și m-a așteptat. Locație - zona cireșica, apartament curat, Ac, dus cu strictul necesar, prosop curat. Aspect fata -Fata - 9 ( chiar am fost surprins) Corp - 9.5( părere subiectiva, îmi plac fetele slabute și chiar minione cum este ea), sâni frumoșiON - 8, încercari de deep.Nu e vina fetei, a mea cu nervii și stresul pe care îl am zilnic (chiar ceva recent) si nu am mai reușit sa continui ( o părere sincera de rău)Igiena - 10 Amenda - 200 ronAm rămas restul orei pentru masaj de relaxare și stat de vorba. Nu m-am simțit grăbit pe durata orei + ca ar mai fi stat de vorba dacă nu ii spuneam eu ca a trecut timpul M-am simțit bine in compania RoxaneiDe revenit pentru mine clar pentru a termina ceea ce nu am facut 😂😇 și pentru felul cum arata.ÃŽncă un lucru de punctat ca uitasem, când am anunțat ca întârzii primul lucru a fost zis " poți veni și mai târziu nu e problema" ceea ce este foarte mult de apreciat Sper ca nu am uitat nimic, ciocane tari băieți! 2
roxana12 Reputație: 531 Postat August 22, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 22, 2020 ❤️ 3
roxana12 Reputație: 531 Postat August 22, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 22, 2020 Nu o sa fie o recenzie cu prea multe detalii. Programare făcută prin wap și îmi retrag cuvintele cu scuzele de rigoare pentru ca am văzut ca nu s-ar fi respectat programările și întrebasem de ce nu e pusa la de evitat. Chiar am întârziat eu anunțând acest lucru și m-a așteptat. Locație - zona cireșica, apartament curat, Ac, dus cu strictul necesar, prosop curat. Aspect fata -Fata - 9 ( chiar am fost surprins) Corp - 9.5( părere subiectiva, îmi plac fetele slabute și chiar minione cum este ea), sâni frumoșiON - 8, încercari de deep.Nu e vina fetei, a mea cu nervii și stresul pe care îl am zilnic (chiar ceva recent) si nu am mai reușit sa continui ( o părere sincera de rău)Igiena - 10 Amenda - 200 ronAm rămas restul orei pentru masaj de relaxare și stat de vorba. Nu m-am simțit grăbit pe durata orei + ca ar mai fi stat de vorba dacă nu ii spuneam eu ca a trecut timpul M-am simțit bine in compania RoxaneiDe revenit pentru mine clar pentru a termina ceea ce nu am facut 😂😇 și pentru felul cum arata.ÃŽncă un lucru de punctat ca uitasem, când am anunțat ca întârzii primul lucru a fost zis " poți veni și mai târziu nu e problema" ceea ce este foarte mult de apreciat Sper ca nu am uitat nimic, ciocane tari băieți!Multumesc frumos și te aștept cu drag!😘😘 1
roxana12 Reputație: 531 Postat August 24, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 24, 2020 Disponibilă !❤️ 1
marius171 Reputație: 283 Postat August 24, 2020 Postat August 24, 2020 Mi am luat ditamai teapa astazi de la eaAm sunat o si am stabilit ca ajung in 10 min la ciresica dupa care o sun din nou sa ma indrume exact.Am ajuns la ciresica, am sunat-o, m a indrumat undr sa ajung, am ajuns in maxim 40-50 secunde in fata scarii.Am observat ca mai era un nenea in fata mea care v vorbea la telefon la ce nr sa sune la interfon.I a deschis dupa care am sunat si nu mi a mai radpuns nimeniSe pare ca duduia ne a chemat pe amandoi in acelasi timp in fata scarii...foarte urat gestul, este de trecut la "de evitat"
mike-ct Reputație: -4 Postat August 24, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 24, 2020 Mi am luat ditamai teapa astazi de la eaAm sunat o si am stabilit ca ajung in 10 min la ciresica dupa care o sun din nou sa ma indrume exact.Am ajuns la ciresica, am sunat-o, m a indrumat undr sa ajung, am ajuns in maxim 40-50 secunde in fata scarii.Am observat ca mai era un nenea in fata mea care v vorbea la telefon la ce nr sa sune la interfon.I a deschis dupa care am sunat si nu mi a mai radpuns nimeniSe pare ca duduia ne a chemat pe amandoi in acelasi timp in fata scarii...foarte urat gestul, este de trecut la "de evitat"Multe țepe dă fătuca asta să nu mai zic cu ce amenințări umblă dacă-i spui adevărul! 1
lexluthor Reputație: 1206 Postat August 24, 2020 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat August 24, 2020 A vrut să vadă care dintre voi doi este mai rapid..se pare că ai ratat startul 🤣🤣🤣.. glumesc..urat din partea ei..așa ceva nu se face 1
roxana12 Reputație: 531 Postat August 24, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 24, 2020 V am spus ca sa ma anuntați ca sunteți după forum pentru ca știu ca cei de aici sunteți serioșiDacă as avea permisiunea tuturor celor care imi dau Msj pt programare și nu mai vin..., as pune aiciCu ce sunt eu de vina ca sunt mulți țepari?😡🤔🤔
haloowen Reputație: 5042 Postat August 24, 2020 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat August 24, 2020 Ete pula. Zici ca e concurs de dat tepe. Cat e scoru azi? Ai 5-2? Ai luat dar ai si dat. Asuma-ti si spune: primul venit, primul servit. Acum omu stie blocul,stie scara si va suna direct de acolo sa fie sigur ca e primul?Invata ceva din greseli ca e spre binele tau. 1
roxana12 Reputație: 531 Postat August 24, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 24, 2020 Ete pula. Zici ca e concurs de dat tepe. Cat e scoru azi? Ai 5-2? Ai luat dar ai si dat. Asuma-ti si spune: primul venit, primul servit. Acum omu stie blocul,stie scara si va suna direct de acolo sa fie sigur ca e primul?Invata ceva din greseli ca e spre binele tau.Da primul venit, primul servit , dar nu in cazul celor de aici . Care știu exact ora la care trebuie sa vina și știu ca sunt serioși 😉
roxana12 Reputație: 531 Postat August 24, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat August 24, 2020 Ok, scuzele mele pentru cei care nu anunța și va pun sa bateți drumul degeaba .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum