DeVante Reputație: 554 Postat Martie 21, 2022 Oras:Palermo, Italy Oras:Palermo, Italy Postat Martie 21, 2022 1 hour ago, Deliuta12344 said: Rad ca sa ai tu ce intreba🤣🤣🤣 Ce raspunzi asa rastit? Te-am intrebat frumos de ce razi, in caz ca e adevarat ce o zis baaitul caruia i-ai supt pula pentru 30 euro destul de urat 1
jlo999 Reputație: 302 Postat Martie 21, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 21, 2022 Acum 7 ore, DeVante a spus: Ce raspunzi asa rastit? Te-am intrebat frumos de ce razi, in caz ca e adevarat ce o zis baaitul caruia i-ai supt pula pentru 30 euro destul de urat Vezi ca evita sa comenteze, o da cu poze,cu una alta și se uită. 1 1
DeVante Reputație: 554 Postat Martie 22, 2022 Oras:Palermo, Italy Oras:Palermo, Italy Postat Martie 22, 2022 11 hours ago, jlo999 said: Vezi ca evita sa comenteze, o da cu poze,cu una alta și se uită. Se crede cine știe cine si șchioapa asta :))) una peste alta m-am simțit prost pentru colegu care i a umplut gura, de unde plm sa ai atata tupeu tu ca prostituata sa comentezi atata, trebuie sa iti asumi niște chestii înainte sa vezi ca in viața nu vei putea face altceva decât sa iti vinzi pizda, trebuie sa stii ca nu vei sa peste toți bărbații frumoși, unii vor fi urâți, alții frumoși, alții cu pula mică fără sa se scoale, alții cu pula deja sculata, unu o are dreapta, altu strâmba, la unu ii miros picioarele, la altu gura si la ultimu pula si tot asa, daca nu iti place de om taci si suge si nu mai comenta atata timp cat ai fost plătită! 1 1
Vizitator zoly33 Reputație: 0 Postat Martie 22, 2022 Postat Martie 22, 2022 Haideti sa ne respectam,sa nu ne mai jignim,sa fim oameni civilizati,si asta este valabil si pentru Delia.Eu nu am fost la ea,fiindca nu e genul meu,dar o respect,si atat.Nu ar trebui sa o jignim,dar nici ea nu ar trebui sa ia la mișto clientii,si sa raspunda cu rabdare,ca pana la urma noi o platim,cu noi au noroc toate,altfel ar fi vai de ele.Deci ha sa fim civilizati,si noi,si ele,sa fim oameni
notoriusxxx Reputație: 231 Postat Martie 22, 2022 Oras:România Oras:România Postat Martie 22, 2022 Acum 16 minute, zoly33 a spus: ca pana la urma noi o platim,cu noi au noroc toate,altfel ar fi vai de ele.Deci ha sa fim civilizati,si noi,si ele,sa fim oameni 👍👍 ATENŢIE mare "divelor" independente pe banii nostrii !!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2022 Postat Martie 24, 2022 Buna dragii mei sa aveti un weekend frumos🤗🤗 Va pup Disponibila pentru programari❤️❤️❤️
Cacatul_pute Reputație: -8 Postat Martie 24, 2022 Postat Martie 24, 2022 La 21.03.2022 la 6:40, rockboy a spus: m-a dezumflat cu remarca legată de propriul fund care acum nu se ridica la standardele dintr-un trecut mai glorios. Ah, si din aceeași poziție mi-a mai comunicat si ca picioarele ii sunt reci pt ca fumează mult. Poate pt alții e stimulant dar pt mine a fost o experiența pe care nu as mai repeta-o pe banii mei. Foarte probabil n-a facut asta din rautate sau lipsa de respect. Din contra, purta cu tine o discutie amicala. Crede-ma asta este ce vorbesc femeile intre ele. Informatii din astea fara nici o insemnatate, asta le iese zi de zi toata ziua pe gura. N-ai ce face. Nu te-ai dus s-o futi pe Ana Aslan, ca sa purtati discutii stiintifice. Investitia intr-o casca din aia care filtreaza activ zgomotele e aur in preajma crapatelor.
futcurve Reputație: -26 Postat Martie 25, 2022 Oras:Gingin Oras:Gingin Postat Martie 25, 2022 Iti mai put picioarele? 1
DeVante Reputație: 554 Postat Martie 25, 2022 Oras:Palermo, Italy Oras:Palermo, Italy Postat Martie 25, 2022 9 hours ago, futcurve said: Iti mai put picioarele? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1
satelitman Reputație: 52 Postat Martie 25, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 25, 2022 Eu nu înțeleg ce aveți cu igiena Deliei...chiar are o igiena impecabila, o piele fină și un corp îngrijit
kkmitz Reputație: 4245 Postat Martie 25, 2022 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Martie 25, 2022 Acum 18 ore, futcurve a spus: Iti mai put picioarele? tu cu cine vorbesti?
futcurve Reputație: -26 Postat Martie 26, 2022 Oras:Gingin Oras:Gingin Postat Martie 26, 2022 Acum 6 ore, kkmitz a spus: tu cu cine vorbesti? Cu maicata 1
kkmitz Reputație: 4245 Postat Martie 26, 2022 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Martie 26, 2022 Acum 4 ore, futcurve a spus: singurele curve ce o sa le futi tu o sa fie alea de pe centura prostalaule numa comentezi deampulea pe toate topicurile
morph75018 Reputație: 51 Postat Martie 26, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 26, 2022 Am fost azi la domnisoara in cauza. Pentru a treia sau a patra oara. Ceea ce denota ca pentru mine e o varianta foarte ok. Locatie: cunoscuta (avv59) si ok-9 Delia: corp spectaculos dupa gusturile mele cu +++ pentru sani(I'm a boobs guy). Atitudinea chiar civilizata, chiar daca mai vorbește cate o data gura fără ea, e impulsiva, dar overall as zice ca e orientata spre client....cu mine asa a fost. 9 Nici urma de mirosuri suspecte(nici la veverita nici la picioare). De fapt igiena per total mi se pare ireprosabila. Oral: mult peste medie 9 Normal: schimbat 2 sau 3 pozitii faca comentarii . In continuare sanii sunt punctul forte 9. Concluzii: din punctul meu de vedere e peste media a ce se gaseste acum pe piata. De revizitat? Pentru mine cel mai probabil da. 2 1
mrman69 Reputație: 1 Postat Martie 30, 2022 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Martie 30, 2022 Buna Delia in Baia Mare nu vii? Te pup si sa ai o zi frumoasa in continuare😍😘❤️. 1
piftic Reputație: 208 Postat Martie 30, 2022 Postat Martie 30, 2022 6 hours ago, mrman69 said: Buna Delia in Baia Mare nu vii? Te pup si sa ai o zi frumoasa in continuare😍😘❤️. Bună Delia, prin Mănăștur nu vii? 1
tomescualecs Reputație: 70 Postat Martie 31, 2022 Postat Martie 31, 2022 La 29.03.2022 la 13:18, Deliuta12344 a spus: Buna, nu ai in plan și Bistrita? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2022 Postat Martie 31, 2022 Acum 7 ore, tomescualecs a spus: Buna, nu ai in plan și Bistrita? Buna scrie mi te rog pe wapp😘😘😘
boy2012 Reputație: 426 Postat Martie 31, 2022 Oras:B Oras:B Postat Martie 31, 2022 Salutare Am vizitat-o si eu pe delia de câteva ori. Recenzie nu am mai făcut, dar cu siguranță e de abonament fata. Tot timpul am plecat mulțumit și satisfacut. Pot sa zic ce e de top și chiar ar merita sa fie acolo. O sa mai revin cu o recenzie când o sa o mai vizitez. Seara buna la toți!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2022 Postat Martie 31, 2022 1 oră în urmă, boy2012 a spus: Salutare Am vizitat-o si eu pe delia de câteva ori. Recenzie nu am mai făcut, dar cu siguranță e de abonament fata. Tot timpul am plecat mulțumit și satisfacut. Pot sa zic ce e de top și chiar ar merita sa fie acolo. O sa mai revin cu o recenzie când o sa o mai vizitez. Seara buna la toți!!! Te pup si te mai astept🥰
Cacatul_pute Reputație: -8 Postat Aprilie 1, 2022 Postat Aprilie 1, 2022 Am dat si eu la Deliutza odata cu putza. A fost ok, dar nu boah-ey.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Postat Aprilie 1, 2022 Buna dimi ❤️ Weekend frumos si calduros va pupacesc❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum