Sari la conținut

ana maria 18 ani

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Anunțul suna cam așa :

ana maria 18 ani ❤ Constanta, Constanta Valabil din 05.06.2020 12:03:42

DescriereBuna dragul meu

Te aștept pentru a petrece clipe tandre si pasionale. Nu imi place sa ma grăbesc . Apreciez igiena 100% . Daca te consideri un adevarat domn , vino in compania mea sa deschidem un paradis intim .

Imi place sa vii cu idei noi pentru momentele pe care le vom petrece impreuna. Lucruri noi pe care nu le-ai mai făcut , de care poate esti curios.

Sunt in orasul tau pentru tine , asa ca....vino sa ne simțim bine

Nu accept cu bile , canamicina , nu raspund la numere private

Telefon - 0724731896

Postat

Sunat, 100/200 Op, On/ np 18 ani declarati.

La intrebarea ce inaltime si greutate ai? Raspunsul a fost unul tafnos care oricum a necesitat mai multe cuvinte decat gen, 1,-- m, x Kg.

Locatie in Tomis Plus.

Deplasat la fata locului, apartament modern, de la bun in sus, curat, ordine.

Deschide usa o domnisoara cca 18-20 ani, 1,70. 48-50 kg, cu o rochie de plaja pe ea, din material de tricou, cu o figura anosta,

Intru in casa , nimic socializare, trecut direct spre dormitor, ea inaintea mea, la care eu am spus ca nu raman, si ea m-a intrebat DE CE?...

Va spun voua,

-nu era nimic sexy si parea totul pe repede inainte

• Like 5
Postat

Fost la dsoara azi...

Varsta 18-20

Locatie tomis plus ,apartament f ok

Oral 5

Normal 5

Gfe 0

Arata f bine,1.70 m/50kg, cur misto ,tate la fel misto

Atitudine de cacat,pe very fast fuck

Sun si spune ca face on in fct de igiena,ajung are o fata de zici ca o obligi ,tu sau altcineva,cu toate ca sustine ca face ea pt ea plm...cum spun toate...., deci cum spuneam atitudine zero,nici macar un zambet de complezenta,eu unul zic bag pula am venit sa fut nu sa fac conversatie,cum se uita ea pe pereti ma gandesc si eu la primarul general capitalei :).

Cand sa o ia in gurita sa puna caciula,zic stai tu ca winter in not comming yet !, ea ca mai vrea 50lei pt on,ii zic ca nu asa am vb la tel si gigi e spotless asa ca ia si cearta-l asa gol pusca....

Sta cateva 4-5secunde si se uita la el si spune :))))nu stiu ce sa fac! Ce sa fac ???

Ba !, ma si bufnea rasul....zic ia-l asa cum este! Si l-a luat :))))

Dupa 15sec si nu exagerez ea ca hai sa punem prez....muila nici nu se sculase inca bine:), zic mai insista ca se lasa greu :)....in sfarsit se scoala fraieru pun caciula si isi pune o tona de nu stiu ce pula mea crema si ii dau...dupa 1minut zice...mai ai mult ?

Plm bai baieti eu unul nu mai merg,dar e buna rau maimuta,dar ca si atunci cand ai nevasta super buna dar vrea pula o data pe luna ...mai exista si alte variante.

100/200 pret 😀

• Like 8
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

Fost la dsoara azi...

Varsta 18-20

Locatie tomis plus ,apartament f ok

Oral 5

Normal 5

Gfe 0

Arata f bine,1.70 m/50kg, cur misto ,tate la fel misto

Atitudine de cacat,pe very fast fuck

Sun si spune ca face on in fct de igiena,ajung are o fata de zici ca o obligi ,tu sau altcineva,cu toate ca sustine ca face ea pt ea plm...cum spun toate...., deci cum spuneam atitudine zero,nici macar un zambet de complezenta,eu unul zic bag pula am venit sa fut nu sa fac conversatie,cum se uita ea pe pereti ma gandesc si eu la primarul general capitalei :).

Cand sa o ia in gurita sa puna caciula,zic stai tu ca winter in not comming yet !, ea ca mai vrea 50lei pt on,ii zic ca nu asa am vb la tel si gigi e spotless asa ca ia si cearta-l asa gol pusca....

Sta cateva 4-5secunde si se uita la el si spune :))))nu stiu ce sa fac! Ce sa fac ???

Ba !, ma si bufnea rasul....zic ia-l asa cum este! Si l-a luat :))))

Dupa 15sec si nu exagerez ea ca hai sa punem prez....muila nici nu se sculase inca bine:), zic mai insista ca se lasa greu :)....in sfarsit se scoala fraieru pun caciula si isi pune o tona de nu stiu ce pula mea crema si ii dau...dupa 1minut zice...mai ai mult ?

Plm bai baieti eu unul nu mai merg,dar e buna rau maimuta,dar ca si atunci cand ai nevasta super buna dar vrea pula o data pe luna ...mai exista si alte variante.

100/200 pret

asa este cand ai impresia ca daca ai 18 ani poti face bani usor cu pizda ...uite inca un exemplu ca viata de curva nu este chiar asa usoara daca nu esti facuta pentru ea 

nu tot ce zboara se mananca si nu toate pitipoancele pot face bani din meseria asta .....cratita o fi ea plictisitoare dar macar  iti umple burta cu ceva iar sa fi gospodina chiar nu este o rusine 

• Like 2
Postat

De fiecare data cand citesc ana maria imi aduce aminte de ana maria de le vechi tot din tomis plus:)))) of off ce as mai vrea sa trec pe la ea:))

• Oras:HELL
Postat

Sustin 100% ce a spus @pokemons si @unsoarec, am fost si eu la asta, are fata sictirita, zici ca e moarta, fără nicio reactie, Tomis Plus 100/200

Trecem la sex vrea 50 extra pt oral neprotejat si aici e faza tare, îmi spune să-mi scot penisul din ea cu cateva secunde înainte să-mi dau drumul ca poate se rupe prezervativul

.. Deci da, este de evitat, intreadevar are vreo 1.70 arata super bine la corp, la fata mai putin dar atitudinea este foarte proasta, este pe fast, sta la minut si la secunda.

• Like 6
Postat

Am uitat sa mai menționez ca zice ca la un numar face o singura data oral, deci daca face oral si o f*t si dupa aia vreau iar oral, nu merge..

• Like 4
Postat

Sustin 100% ce a spus @pokemons si @unsoarec, am fost si eu la asta, are fata sictirita, zici ca e moarta, fără nicio reactie, Tomis Plus 100/200

Trecem la sex vrea 50 extra pt oral neprotejat si aici e faza tare, îmi spune să-mi scot penisul din ea cu cateva secunde înainte să-mi dau drumul ca poate se rupe prezervativul

.. Deci da, este de evitat, intreadevar are vreo 1.70 arata super bine la corp, la fata mai putin dar atitudinea este foarte proasta, este pe fast, sta la minut si la secunda.

Nu mai bine ii dam doar muie si gata ??? De aia, tinuta de cap!!! Ii spunem ca vrem altceva si in toiul actiunii ... pam-pam !

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Pot confirma recenziile de pana acum.

O fata tanara 18-20 ani cu forme foarte frumoase, dar cu atitudine de kkt.

Locatie Tomis plus- apartament parter - nota 9

Aspect fizic- nota 9

Oral - 5 (a incercat faza cu extra 50ron pt NP dar nu i-a mers)

Normal P.- 5 (fara contre, miscari sau gemete. Cand mi-am dat drumu s-a retras ca sa nu fie caciula rupta)

GFE- zero

NU VA RECOMAND.

• Like 2
Postat

Fratilor, are pește, am avut un incident,oricum stiam ca ceva nu miroase bine, de asta m-am si dus sa confirm asta, stiam ca o sa faca figuri si eu nu voi accepta,si ne-am certat si uite asa a iesit guvidele la iveala,ne-am întâlnit la intrarea in bloc,locatie noua langa Taverna, detalii in privat...puteți să-mi mulțumiti mai târziu..

Postat

Fratilor, are pește, am avut un incident,oricum stiam ca ceva nu miroase bine, de asta m-am si dus sa confirm asta, stiam ca o sa faca figuri si eu nu voi accepta,si ne-am certat si uite asa a iesit guvidele la iveala,ne-am întâlnit la intrarea in bloc,locatie noua langa Taverna, detalii in privat...puteți să-mi mulțumiti mai târziu..

Doar in naiv își poate închipui că o puștoaică de 18-20 de ani e independentă.

Deși una a existat. O chema tot Maria. !)

Postat

Voi astia doi lupul_batran si cluckybstard nu mirositi deloc bine, cam mirositi a guvide.. doua conturi de incepor si postari unul dupa altul... Deci trageți concluzia

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare! De ce nu povestesti aici aceasta patanie a ta si trebuie sa ne spui in privat?

Postat

Eu am atentionat, fiecare e liber sa faca ce vrea, iar topicul sa fie trecut la de evitat, mai sunt inca doi mai sus care sunt de acord cu mine..

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat

steel , dupa ce ai scris recenzia de mai sus, te-ai gindit sa o vizitezi din nou ? 

si eu am fost la ea si am avut aceeasi experienta(proasta ).

nu stiu insa daca as fi capabil sa ma intorc la interval de citeva zile  daca stiu ca domnisoara are sticleti in capsor . 

ti-am trimis pm .

• Like 1
Postat

domnisoara cheama clientii  la TAVERNA SARBULUI . 

apoi va ghideaza pe o alee pietruita  spre stinga , catre un bloc cu vreo 8 etaje .

locuieste la etajul 5  

mai are inca un topic cu titlul ana-maria , am recenzat-o acolo .

• Like 1
Postat

Salutare! De ce nu povestesti aici aceasta patanie a ta si trebuie sa ne spui in privat?

pentru ca nu vreau sa pun toata povestea in public, detaliile le spun cui vreau, dar pe toti restul v-am avertizat, ce mai vrei...

am si spus ca m-am dus a doua oara intentionat sa vad ce iese, se vedea ca se bazeaza pe cineva din apropiere, ca prea avea tupeu..

• Like 1
Postat

steel , dupa ce ai scris recenzia de mai sus, te-ai gindit sa o vizitezi din nou ? 

si eu am fost la ea si am avut aceeasi experienta(proasta ).

nu stiu insa daca as fi capabil sa ma intorc la interval de citeva zile  daca stiu ca domnisoara are sticleti in capsor . 

ti-am trimis pm .

da mie nu mie frica frate, mi se rupe pla si de el si de ea, dar am  fost a doua oara tocmai de asta, ca am simtit ca ceva nu e in regula si sa vad ca suspiciunile mele se adeveresc.

prima oara nu a iesit cu cearta ca nu m-am opus si m-a finalizat cumva cu chiu cu vai, iar acum tocmai aia era ideea, stiind ca o sa faca figuri eu tot m-am dus, ca sa vad unde se ajunge daca ne luam la cearta...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...