Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

cam nasol daca s au scos din servicii , fara oral neprotejat viata e pustiu,nici optiunea de finalizare orala …da tot 300 vrei , zici ca esti inflatia de la BNR 

Postat

Buna dimineața ❤️❤️
azi ma găsiți la birou de la ora 10:00 ❤️❤️💋💋

• Like 1
  • Inimioara 3
  • Oras:In Inima Ta
  • Oras:In Inima Ta
Postat
1 oră în urmă, stragopoulis a spus:

cam nasol daca s au scos din servicii , fara oral neprotejat viata e pustiu,nici optiunea de finalizare orala …da tot 300 vrei , zici ca esti inflatia de la BNR 

E foame mare man la guvid cel mai simplu sa nu se duca nimemi la ea sa plece in pula mea din Bucuresti

• Like 1
Postat
1 oră în urmă, stragopoulis a spus:

Buna eu nu am scos nik nu știu unde ai văzut tu ca am scos eu ce va 

Postat
Acum 17 ore, sexonthebeachcj a spus:

ON faci?

Acum 16 ore, sarra24 a spus:

Nu

Colegul te a întrebat dacă  faci oral fără prezervativ ,( ON)  bine nici in oferta  nu ai precizat concret.  Cred că  nu știai ce înseamnă ON. 

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Buna Sarra, pentru noi cei care am mai fost la tine cred ca ar fi bine sa scrii tu clar aici daca mai faci oral neprotejat si finalizare orala. Mersi. 😘😘😘

• Like 1
Postat
Acum 17 minute, Tandem3 a spus:

Colegul te a întrebat dacă  faci oral fără prezervativ ,( ON)  bine nici in oferta  nu ai precizat concret.  Cred că  nu știai ce înseamnă ON. 

Da ON in seamăn mai multe și cine vrea sa știe mai multe poate sa îmi scrie pe watapa 💋💋

• Like 1
Postat
Acum 10 minute, ionxxx1 a spus:

Buna Sarra, pentru noi cei care am mai fost la tine cred ca ar fi bine sa scrii tu clar aici daca mai faci oral neprotejat si finalizare orala. Mersi. 😘😘😘

👍

• Oras:Nordului
  • Oras:Nordului
Postat
12 minutes ago, sarra24 said:

Da ON in seamăn mai multe și cine vrea sa știe mai multe poate sa îmi scrie pe watapa 💋💋

Ti-am dat mesaj pe watapa. Sa imi raspunzi! 

Postat
Acum 21 minute, Maa5fu1.v3 a spus:

Ti-am dat mesaj pe watapa. Sa imi raspunzi! 

Sa dai pe nr de l-am pus te rog

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare