Ramiz2 Reputație: 2 Postat August 25 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat August 25 Acum 4 ore, bull26 a spus: Bună ziua la toatā lumea. Am promis fetei ca o ii las un review pentru serviciile sale. Programarea a fost foarte simplă și efectuată pe WhatsApp. Am rămas plăcut surprins pentru prima întâlnire și am fost foarte mulțumit de seviciile acordate. O recomand cu drag. Promit sa mai revin Confirm si eu ,de cand a venit in SM eu ma duc la relaxare la ea . Link spre comentariu
haurentiul Reputație: 53 Postat August 27 Oras:Nord Vest Oras:Nord Vest Partajează Postat August 27 On 8/25/2024 at 1:04 PM, bull26 said: Bună ziua la toatā lumea. Am promis fetei ca o ii las un review pentru serviciile sale. Programarea a fost foarte simplă și efectuată pe WhatsApp. Am rămas plăcut surprins pentru prima întâlnire și am fost foarte mulțumit de seviciile acordate. O recomand cu drag. Promit sa mai revin Halatul ? Cat a fost halatu ? Link spre comentariu
futpizde Reputație: 22 Postat August 27 Telefon: [email protected] Oras:satu mare Telefon: [email protected] Oras:satu mare Partajează Postat August 27 O fata de minune.cand nu mai pot de nervi si sunt total pierdut.stau la ia 1 ora buna.parca ma nasc din nou.perfecta .are cont puteti suna si stabilit timpul si pretul.merita tori bani. Link spre comentariu
Julian80sm Reputație: 54 Postat Septembrie 4 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Septembrie 4 La 02.06.2024 la 14:22, jonion a spus: Ce tarife are la 30min sau 1h? Si in ce zona se afla? Si cam la ce varsta e? Cei care ati fost la ea recent poate imi dati un raspuns. Are program și de 30min și de 60min este la intrare micro 17 eu zic că are undeva 25-26 de ani cel mai bine mergi și te convingi singur.... merită vizitată Link spre comentariu
catalin43 Reputație: 150 Postat Septembrie 5 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Septembrie 5 am fost eu saptamana asta 230 ron masaj +finalizare 2/1 ora......recomand... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum