casalotulxxx Reputație: 13 Postat Iunie 17, 2020 Autor Postat Iunie 17, 2020 Calmează-te, băiete, că-ți plesnește dreaq vreo venă, sau se arde neuronu'! De unde plm apar specimene ca ăsta și casalotu'? 'aidepulamea!Dar tu de unde ai aparut?
casalotulxxx Reputație: 13 Postat Iunie 17, 2020 Autor Postat Iunie 17, 2020 Iar a ieșit Miky din boscheți cu virgulele lui!Nu stiu ce ai cu Miky, dar pare sa aiba mai mult creier decat tine si e mai capabil sa scrie comentarii complexe spre deosebire de tine care scrii postari scurte, repetitive, in special injuraturi, fara nicio contributie pozitiva la comunitatea asta in ultimii 10 ani. Nu stiu de ce il tot faci stiuletar......daca e fermier, bravo lui, inseamna ca e om muncitor.Spre deosebire de tine care esti atarnator la ceva sinecura sau iti bei pensia. Pe langa faptul ca te duci cu flori la curve, iar dupa aia o arzi la modul ipocrit, spunandu-le altora ca nu e bine sa le aduci flori.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 17, 2020 Nu stiu ce ai cu Miky, dar pare sa aiba mai mult creier decat tine si e mai capabil sa scrie comentarii complexe spre deosebire de tine care scrii postari scurte, repetitive, in special injuraturi, fara nicio contributie pozitiva la comunitatea asta in ultimii 10 ani. Nu stiu de ce il tot faci stiuletar......daca e fermier, bravo lui, inseamna ca e om muncitor.Spre deosebire de tine care esti atarnator la ceva sinecura sau iti bei pensia. Pe langa faptul ca te duci cu flori la curve, iar dupa aia o arzi la modul ipocrit, spunandu-le altora ca nu e bine sa le aduci flori. Când spun că ești prost ...V-ați găsit tusea și junghiul, doi ratați! 1
casalotulxxx Reputație: 13 Postat Iunie 17, 2020 Autor Postat Iunie 17, 2020 Când spun că ești prost ...V-ați găsit tusea și junghiul, doi ratați! Mai bine explica ba "inteligentule" cum ai reusit sa aduni 2000 de plusuri la reputatie. Cui i-ai supt pula ? Recunoaste! Parca aveai -10000 la reputatie dupa ce te-a minusat pidsadera si cu altii.
casalotulxxx Reputație: 13 Postat Iunie 17, 2020 Autor Postat Iunie 17, 2020 Sper ca nu s-a votat (inca) si legea hartuirii popandailor de online :( Daca sunt ped0fili, e perfect legal sa-i hartuiesti.
casalotulxxx Reputație: 13 Postat Iunie 17, 2020 Autor Postat Iunie 17, 2020 E de datoria ta ca cetatean sa-i hartuiesti pe bosorogii pesedisti si prosti ca picoaie! =))
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 17, 2020 Mai bine explica ba "inteligentule" cum ai reusit sa aduni 2000 de plusuri la reputatie. Cui i-ai supt pula ? Recunoaste! Parca aveai -10000 la reputatie dupa ce te-a minusat pidsadera si cu altii. Prostane, la tine contează punctele de-mi ții mie socoteala, este? Ete ... m-am trezit cu ele, după ce l-a banat pe Pizdadera! Altceva? 1 1
casalotulxxx Reputație: 13 Postat Iunie 17, 2020 Autor Postat Iunie 17, 2020 Prostane, la tine contează punctele de-mi ții mie socoteala, este?Ete ... m-am trezit cu ele, după ce l-a banat pe Pizdadera! Altceva?Pai stii ce trebuie sa faci in cazul asta? Sa te duci sa-i tunzi gazonul motanului si sa-i speli rufele vreo 2 ani pentru alea 2000 de puncte. :rax2
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 18, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 18, 2020 Daca sunt ped0fili, e perfect legal sa-i hartuiesti. Replica mea era cu substrat , dar mosu' senil e prea incet la minte Asa , se scoala de dimineata si in timp ce incearca sa-si mai faca o felatie nereusita , o suge la greu pe unde apuca . Un limbist notoriu , cu mii de postari care nu pot exprima absolut nimic , multe dintre acestea repetitive , de oligofren , ca daca ajungea la o intelepciune , conforma varstei , nu reationa in halul acesta , mai rau ca un adolescent . Deci e clar , senilitatea-i caracteristica , cat si dementa , e bine asezata la locul eiCe-i drept nu-mi inchipuiam prin 2017 ca este atat de retardat , aveam insa niste banuieli , care in timp s-au dovedit totale certitudini. Ce draq sa-i mai ceri astuia sa gandeasca ? Mai bine il plantezi p-un scaunel si il pui sa se uite la filme istorice din anii 70 sau cu razesi , ca acestea ii plac lui . Tarziu au aparut pistoalele pe care le tot posteaza aici , de nebun , sub forma de smiley-uri Mai bine explica ba "inteligentule" cum ai reusit sa aduni 2000 de plusuri la reputatie. Cui i-ai supt pula ? Recunoaste! Parca aveai -10000 la reputatie dupa ce te-a minusat pidsadera si cu altii. Pai stii ce trebuie sa faci in cazul asta? Sa te duci sa-i tunzi gazonul motanului si sa-i speli rufele vreo 2 ani pentru alea 2000 de puncte. :rax2 :laugh2 :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 18, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 18, 2020 Ia uitați oameni buni mai sus! Tusea și junghiul forumului, doi ratați și cretini congenitali. Mai bine înghițeau! 2
miskinbkk Reputație: 343 Postat Iunie 18, 2020 Postat Iunie 18, 2020 Stie cineva, sub incidenta carui paragraf din Codul Penal cade vatamarea corporala cu obiecte contondente, gen statueta ori pestele ala, aproape ubicuitar in vremurile de trista amintire? Daca victima este un mosneag limbist, decrepit, cabotin, perfid, spurcat, cacanar, prost si chel, se considera circumstante agravante? Multumesc. :) 1
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 18, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 18, 2020 E de datoria ta ca cetatean sa-i hartuiesti pe bosorogii pesedisti si prosti ca picoaie! =)) Picon nu este psd-ist. In plus, este un om cult, educat, cu doctorat. 2 1
casalotulxxx Reputație: 13 Postat Iunie 18, 2020 Autor Postat Iunie 18, 2020 Picon nu este psd-ist. In plus, este un om cult, educat, cu doctorat. Unde e emoticonul ala cu vomitat?
Postări Recomandate