bic.c Reputație: -1560 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Nu am batut niciodata campii? De ce incerci sa aduci in evidenta o intrebare de acum 1 luna? Lasa fata in pace! Pai bă dobitocule,am vrut sa merg la ea, cautam recenziile si am dat de intrebarea ta, repet ca esti tâmpit, ÎNTREBAREA TA. Daca este o întrebare deranjanta de ce pula mea ai pus-o, ai vrut doar să te dai mare cunoscător?!? Daca nu voiai sa fie publica intrebarea de ce mortii tai de handicapat nu ai intrebat-o pe PM?!? 1 2 Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Nu este trebarea mea deranjanta observatia ta in schimb este! Daca fata a raspuns la intrebarea mea de ce ai mai continiat sa o evidentiezi? Si usor usor se vede ca tot ce spun eu nu aberez si este doar adevarul pramatie mica Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:. Oras:. Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Da ma, ușor, ușor se vede că esti un retardat cu gura mare Mai bine spune-i motanului ca ești un dobitoc si roagă-l sa stearga intrebarea ta 2 2 Link spre comentariu
natalia_ Reputație: 99 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Disponibila De La ora 21 Pana Dimineața La 6 🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘 Va Aștept Pe Watap Pt Programări 🥳😘🥰 Link spre comentariu
natalia_ Reputație: 99 Postat Septembrie 2, 2020 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2020 Disponibila Pana la 6 🥳🥳🥳🥳😘😘😘💙💙💙 Link spre comentariu
natalia_ Reputație: 99 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2020 Disponibila Pana la 3 dimi 🥳🥳🥳🥰🥰🥰🥰🥰 Link spre comentariu
natalia_ Reputație: 99 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2020 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Link spre comentariu
natalia_ Reputație: 99 Postat Septembrie 4, 2020 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2020 Băieții ne vedem de Luni De La Ora 19 weekend plăcut tuturor 😘😘😘😘 Link spre comentariu
maleacatalin Reputație: 42 Postat Septembrie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2020 Bifat domnita, dragutica, joviala, nebunatica, se face placuta si isi da silinta sa te satisfaca. Nu exceleaza la oral dar e ascultatoare si nu neglijeaza nimic, trebuie doar indrumata. Finalizare faciala si normala, trebuie sa stabiliti de la inceput serviciile si va fi o vizita reusita. Anal nu face. Mai avea o colega brunetica, siliconata care merita incercata, chiar impreuna cu Natalia. Mai este colega, sau se mai intoarce ? 1 Link spre comentariu
natalia_ Reputație: 99 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Bună da se întoarce după data de 15 Link spre comentariu
natalia_ Reputație: 99 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2020 Disponibila azi și mâine de la ora 22 pana la 6 dimi Link spre comentariu
natalia_ Reputație: 99 Postat Septembrie 10, 2020 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2020 🔥🔥🔥🔥🔥😘😘😘😘😘 1 Link spre comentariu
alxcst Reputație: 23 Postat Septembrie 11, 2020 Partajează Postat Septembrie 11, 2020 Am vizitat-o si eu aseară pe Natalia...Este ce trebuie 💪 arată bine...foarte strămtă.. vorbăreață..glumeață..atitudine pro client.. Mi-e mi a plăcut o să mai revin 🙂💪 Link spre comentariu
natalia_ Reputație: 99 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2020 Bună ms frumos te mai aștept 😘🥰 Link spre comentariu
natalia_ Reputație: 99 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2020 Disponibila De La ora 21 Pana Dimineața La 6 🔥🔥🔥🔥🔥🔥😘😘😘😘 Va Aștept Pe Watap Pt Programări 🥳🥰💙 1 Link spre comentariu
natalia_ Reputație: 99 Postat Septembrie 11, 2020 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2020 🔥🔥🔥😘😘😘😘😘 2 Link spre comentariu
sorindm Reputație: 145 Postat Septembrie 12, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 12, 2020 Salutare! Am vizitat și eu fata. În primul rand locația e cuib cu sala de așteptare pe hol încât îți moare și "interesul" când ii auzi pe aia pe hol bine ca se va muta spune ea.. Poze reale se știe deja, fata este de etnie corp misto, aspect față acceptabil 7.Vorbește mult.. Oralul îl face lent dar parca nu simți mai nimic cum ar fi senzația aia de pizda larga.. Ciudat oral.. La normal se mișcă bine și se simte bine.Locație 4On 6Np 8Gfe 8 pentru ca e vorbareata, te servește cu apa o gazda bună..Halat 150/250Pentru mine a fost suficienta o vizita!Bafta all! 1 Link spre comentariu
natalia_ Reputație: 99 Postat Septembrie 13, 2020 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2020 Bună băieții eu și colega mea Anastasya am revenit va așteptăm la noii sa petrecem clipe frumoase 🥳🥳🥳🥳🔥🔥🔥🔥🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Link spre comentariu
natalia_ Reputație: 99 Postat Septembrie 13, 2020 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2020 Disponibile pana spre dimineața va aștept pe watap pt programariii😘😘😘 Am Schimbat Locațiaaaaa 😎🥳🥰💙 Link spre comentariu
ristian Reputație: 237 Postat Septembrie 13, 2020 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Septembrie 13, 2020 S-au cam amestecat pozele....!? Link spre comentariu
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Septembrie 13, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Partajează Postat Septembrie 13, 2020 S-au cam amestecat pozele....!?De ce? Zice ca sunt disponibile, inteleg ca amandoua.Intrati la dublu, fetelor? Link spre comentariu
natalia_ Reputație: 99 Postat Septembrie 13, 2020 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2020 Bună daaa 🥳😘🥰🔥👑💖 Link spre comentariu
natalia_ Reputație: 99 Postat Septembrie 14, 2020 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2020 Disponibila Pana la Ora 23 🔥😘🥰🥳💖 1 Link spre comentariu
natalia_ Reputație: 99 Postat Septembrie 14, 2020 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2020 Disponibila pana la ora 21 😘🥰💖 1 Link spre comentariu
labiii Reputație: 133 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:Sector 3 Oras:Sector 3 Partajează Postat Septembrie 15, 2020 O poza cu pasa daca esti amabila ?! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum