Sari la conținut

Natalia unirii 0721699195

Postări Recomandate

• Oras:.
  • Oras:.

Nu am batut niciodata campii?

De ce incerci sa aduci in evidenta o intrebare de acum 1 luna? Lasa fata in pace!

Pai bă dobitocule,am vrut sa merg la ea, cautam recenziile si am dat de intrebarea ta, repet ca esti tâmpit, ÎNTREBAREA TA.

Daca este o întrebare deranjanta de ce pula mea ai pus-o, ai vrut doar să te dai mare cunoscător?!?

Daca nu voiai sa fie publica intrebarea de ce mortii tai de handicapat nu ai intrebat-o pe PM?!?

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Nu este trebarea mea deranjanta observatia ta in schimb este! Daca fata a raspuns la intrebarea mea de ce ai mai continiat sa o evidentiezi?

Si usor usor se vede ca tot ce spun eu nu aberez si este doar adevarul pramatie mica

Link spre comentariu

Bifat domnita, dragutica, joviala, nebunatica, se face placuta si isi da silinta sa te satisfaca. Nu exceleaza la oral dar e ascultatoare si nu neglijeaza nimic, trebuie doar indrumata. Finalizare faciala si normala, trebuie sa stabiliti de la inceput serviciile si va fi o vizita reusita. Anal nu face. Mai avea o colega brunetica, siliconata care merita incercata, chiar impreuna cu Natalia.

Mai este colega, sau se mai intoarce ?

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Salutare! Am vizitat și eu fata. În primul rand locația e cuib cu sala de așteptare pe hol încât îți moare și "interesul" când ii auzi pe aia pe hol bine ca se va muta spune ea.. Poze reale se știe deja, fata este de etnie corp misto, aspect față acceptabil 7.

Vorbește mult.. Oralul îl face lent dar parca nu simți mai nimic cum ar fi senzația aia de pizda larga.. Ciudat oral.. La normal se mișcă bine și se simte bine.

Locație 4

On 6

Np 8

Gfe 8 pentru ca e vorbareata, te servește cu apa o gazda bună..

Halat 150/250

Pentru mine a fost suficienta o vizita!

Bafta all!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...