Sari la conținut

Maria,0763065109 Militari residence

Vizitator sexymaria

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tocmai m-am întors de la la Maria, am bifat si această ”prăjiturică” de pe forum
Stabilit ora 17:00 pe Whatsapp, si respectat cu mare promptitudine. rîspunde repede si politicos, foarte amabilă și fără fițe
Domnisoara este exact cum a fost descrisă în recenziile anterioare

- Chip 7-8  *nu e așa de mare frumuseșe dar are ochi interesanți)

- Corp - 9

- Piele - 9

- 1.77
- cu forme (sâni medii frumosi)

- GFE ridicat
- foarte amabilă chiar usor submisiva

Locatia foarte curata, mobilier nou, primitoare si placut.
Un pic greu de ajuns de La Strada punctul de reper, printre blocuri, dar s-a rezolvat in 3 minute

Se simte că este la început de carieră dar ce mi-a plăcut la ea că imediat sare în întâmpinarea clientului prompt si se conformează

Păsărica medie bună de smotocit

Sexul oral peste medie, mi-a plăcut că nu face fițe si figuri si ca se implică cu dedicatie prestatiei

Fără grabă, fără ochi pe ceas, voi reveni cu certitudine, Maria te pup cu drag!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator sexymaria
Reputație: 0

Tocmai m-am întors de la la Maria, am bifat si această ”prăjiturică” de pe forum

Stabilit ora 17:00 pe Whatsapp, si respectat cu mare promptitudine. rîspunde repede si politicos, foarte amabilă și fără fițe

Domnisoara este exact cum a fost descrisă în recenziile anterioare

- Chip 7-8  *nu e așa de mare frumuseșe dar are ochi interesanți)

- Corp - 9

- Piele - 9

- 1.77

- cu forme (sâni medii frumosi)

- GFE ridicat

- foarte amabilă chiar usor submisiva

Locatia foarte curata, mobilier nou, primitoare si placut.

Un pic greu de ajuns de La Strada punctul de reper, printre blocuri, dar s-a rezolvat in 3 minute

Se simte că este la început de carieră dar ce mi-a plăcut la ea că imediat sare în întâmpinarea clientului prompt si se conformează

Păsărica medie bună de smotocit

Sexul oral peste medie, mi-a plăcut că nu face fițe si figuri si ca se implică cu dedicatie prestatiei

Fără grabă, fără ochi pe ceas, voi reveni cu certitudine, Maria te pup cu drag!

Bună, mulțumesc frumos te pup și te aștept cu drag când vrei sa revii :couple
Link spre comentariu
Vizitator sexymaria

Salutare colegi! saptamana trecuta am vizitat si eu domnisoara. Programarea am facut-o simplu prin whtasapp  si a fost respectata de ambele parti. 

Locatia este usor de gasit - chiar vis a vis de La Strada in ansamblul rezidential. Este parcare mare si destul de libera chiar in fata blocului. 

Garsoniera este la parter usor de identificat.

Intrat in hogec ne salutam de parca ne cunoastem de mici si cer un prosop sa ma racoresc la baie. Din pacate am primit un prosop ud - nu stiu daca era ud de la spalare sau ca fusese folosit de altcineva inainte mea. Instinctual am mirosit prosopul pentru a identifica balsam de rufe, detergent sau alte mirosuri. Am apreciat ca pare a fi proaspat spalat si inca neuscat.

La baie gel de  dus Dove, apa calda ok.

Asa ca revin in patul incapator unde Maria ma intreaba cam ce imi place, cum prefer oralul si daca vreau FK. Da, saruta bine si cu patima! Este docila, am schimbat cateva pozitii incepand cu ON, 69, LOT, doggy, etc apoi finalizat glorios in cauciuc. de remarcat ca geme subtil, o suge bine cu putina atentie si la omleta, se pozitioneaza excelent in functie de pozitia solicitata, iar deasupra este bestiala.

E frumusica, as fi intors capul dupa ea pe strada, imbracata provocator!

In  timp ce ma echipam de plecare am observat carnetelul pe care probabil isi noteaza programarile.

aaa si ce nu mi-a placut - aerul conditionat nu functioneaza - era o caldura groaznica.

Daca vreti note, din partea mea ar fi cam asa ceva:

Locatia - 7 pentru aer nefunctional si prosop ud + e departe de zona de interes. ar fi binevenita o relocare in zona baltii de la alba iulia.

Maria

Oral neprotejat - 9

normal - 9 

anal - nu am incercat dar as fi vrut, are curul ala futabil rau!

De revenit am sa revin la ea chiar  daca ramane in aceeasi locatie, acum ca stiu cum sta treaba cu aerul si cu prosopul voi veni pregatit data viitoare!

Pana atunci voi sa aveti ciocanele tari, iar Maria .. spor!

Bună, mulțumesc frumos te pup și te aștept cu drag când vrei sa revii :couple
Link spre comentariu
Vizitator sexymaria

Bună, băieți astăzi sunt disponibilă incall pana la ora 00:00 va pup și va aștept cu drag :couple

✔ï¸sex oral(protejat/neprotejat in

functie de igiena)

✔ï¸sex normal(protejat)

✔ï¸69

✔ï¸GFE

✔ï¸Cunilingus

✔ï¸Anilingus

✔ï¸Diferite fantezii.

✔ï¸Fk(în funcție de compatibilitate și

igiena)

✔ï¸Cim(50ron extra) în funcție de igienaâ—

✔ï¸Finalizare faciala în funcție de igienaâ—(50 RON extra)

ðŸŽCadoul:30min- 150ron

1h-200Ron

Pentru mai multe detalii va astept la telefon 0763065109!😘

post-328615-0-96136800-1599460264_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu

Salutare colegi! saptamana trecuta am vizitat si eu domnisoara. Programarea am facut-o simplu prin whtasapp si a fost respectata de ambele parti.

Locatia este usor de gasit - chiar vis a vis de La Strada in ansamblul rezidential. Este parcare mare si destul de libera chiar in fata blocului.

Garsoniera este la parter usor de identificat.

Intrat in hogec ne salutam de parca ne cunoastem de mici si cer un prosop sa ma racoresc la baie. Din pacate am primit un prosop ud - nu stiu daca era ud de la spalare sau ca fusese folosit de altcineva inainte mea. Instinctual am mirosit prosopul pentru a identifica balsam de rufe, detergent sau alte mirosuri. Am apreciat ca pare a fi proaspat spalat si inca neuscat.

La baie gel de dus Dove, apa calda ok.

Asa ca revin in patul incapator unde Maria ma intreaba cam ce imi place, cum prefer oralul si daca vreau FK. Da, saruta bine si cu patima! Este docila, am schimbat cateva pozitii incepand cu ON, 69, LOT, doggy, etc apoi finalizat glorios in cauciuc. de remarcat ca geme subtil, o suge bine cu putina atentie si la omleta, se pozitioneaza excelent in functie de pozitia solicitata, iar deasupra este bestiala.

E frumusica, as fi intors capul dupa ea pe strada, imbracata provocator!

In timp ce ma echipam de plecare am observat carnetelul pe care probabil isi noteaza programarile.

aaa si ce nu mi-a placut - aerul conditionat nu functioneaza - era o caldura groaznica.

Daca vreti note, din partea mea ar fi cam asa ceva:

Locatia - 7 pentru aer nefunctional si prosop ud + e departe de zona de interes. ar fi binevenita o relocare in zona baltii de la alba iulia.

Maria

Oral neprotejat - 9

normal - 9

anal - nu am incercat dar as fi vrut, are curul ala futabil rau!

De revenit am sa revin la ea chiar daca ramane in aceeasi locatie, acum ca stiu cum sta treaba cu aerul si cu prosopul voi veni pregatit data viitoare!

Pana atunci voi sa aveti ciocanele tari, iar Maria .. spor!

Sincer,decat sa se duca la Alba Iulia sa plătească chirie mare si sa mărească costul serviciilor, mai bine sta acolo.

Aia cu aerul condiționat e simplu de rezolvat,sa vb cu proprietarul si se rezolva...., Dar nu e o problema chiar asa mare....

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

As vrea sa o revizitez si eu. Tipa e super ok. Am fost pe la ea inca de la inceput. Dar nu prea am timp sa ajung in zona aia. Daca s ar muta mai in centru ar fi mai bine pt toti.

Link spre comentariu
Vizitator juanstein

las o săptămână fără clienți sa vezi cum vine in centru

Ha ha ha! Deci tu esti dintre cei comozi la care trebuie sa vina muntele :))))

Iti doresc succes cu ce speri tu atunci :)))) !

Link spre comentariu
Vizitator juanstein

nu sunt comod.da o ora dus ,o oră la fată ...o oră întors mai bine..pass

Fara suparare......multi dintre noi facem cam acelas drum sau macar timp pe drum...

Eu unul cand m-a interesat o fata si am vrut sa o cunosc am fost oriunde se afla locatia respectiva! Cred ca am colindat tot orasul.......iar in unele situatii chiar m-am ,,mutat" dupa cele care au meritat!

Un exemplu....am evitat o fata pt activa in zona Obor zona preponderent cu tepe personale......si am regretat ca nu am facut pasul de a o cunoaste mai din timp!

Asa ca daca iti doresti cu adevarat stiu ca vei ajunge ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...