Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2020 Partajează Postat Octombrie 13, 2020 Disponibilă ♥️ Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2020 Partajează Postat Octombrie 13, 2020 :couple Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Bună, dragilor astăzi sunt disponibila pana la ora 00:00 va pup și va aștept cu drag :couple Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2020 Partajează Postat Octombrie 14, 2020 Disponibilă ♥️ Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Bună, dragilor astăzi sunt disponibila pana la ora 00:00 va pup și va aștept cu drag :couple 3 Link spre comentariu
adafeu Reputație: 151 Postat Octombrie 27, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Pune mana si mananca, te-ai ascutit de tot :) Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2020 Partajează Postat Octombrie 27, 2020 Bună, băieți astăzi sunt disponibilă incall pana la ora 00:00 va pup și va aștept cu drag💋 ✔ï¸sex oral(protejat/neprotejat infunctie de igiena)✔ï¸sex normal(protejat)✔ï¸69✔ï¸GFE✔ï¸Cunilingus✔ï¸Anilingus✔ï¸Diferite fantezii.✔ï¸Fk(în funcție de compatibilitate și igiena) ✔ï¸Cim(50ron extra) în funcție de igienaâ—✔ï¸Finalizare faciala în funcție de igienaâ—(50 RON extra) ðŸŽCadoul:30min- 150ron1h-200Ron Pentru mai multe detalii va astept la telefon 0763065109!😘 Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2020 Partajează Postat Octombrie 28, 2020 Bună dragilor astăzi sunt disponibila pana la ora 00:00 va pup și va aștept cu drag ♥️ Link spre comentariu
niconikolas Reputație: 235 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 28, 2020 Cam multe recenzii de super bine de la niste futaci ca s-au înscris de curând sau ceva anișori dar nu multi. Amicul meu mi-a spus altceva, cam grăbită și cam fără implicare.O sa-i fac o vizita zilele astea, poate chiar azi. 2 Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2020 Partajează Postat Octombrie 28, 2020 Disponibilă incall ♥️ Link spre comentariu
sinsins Reputație: -211 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Partajează Postat Octombrie 28, 2020 Cam multe recenzii de super bine de la niste futaci ca s-au înscris de curând sau ceva anișori dar nu multi.Amicul meu mi-a spus altceva, cam grăbită și cam fără implicare.O sa-i fac o vizita zilele astea, poate chiar azi.Salut,Nu trebuie sa fi infiintat forumul asta pentru a face o recenzie corecta.Trecand peste recenziile subiective pe care le cunoastem, conteaza foarte mult si click-ul pe care il ai cu Maria .Stai mai mult, ai sanse mai mari. Esti pe fuga, gen o finalizare, cum vrei sa fie ?Bafta la futut ! 1 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Octombrie 28, 2020 Salut,Nu trebuie sa fi infiintat forumul asta pentru a face o recenzie corecta.Trecand peste recenziile subiective pe care le cunoastem, conteaza foarte mult si click-ul pe care il ai cu Maria .Stai mai mult, ai sanse mai mari. Esti pe fuga, gen o finalizare, cum vrei sa fie ?Bafta la futut ! Ce clik ai avut tu mah cu maria ca minti si te stie toata lumea de pe aici ca faci recenzii din pix. Vezi ca in Militari sunt pesti adevarati nu baboi in devenire ca tine =)) 5 2 1 Link spre comentariu
sinsins Reputație: -211 Postat Octombrie 28, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Partajează Postat Octombrie 28, 2020 Ce clik ai avut tu mah cu maria ca minti si te stie toata lumea de pe aici ca faci recenzii din pix. Vezi ca in Militari sunt pesti adevarati nu baboi in devenire ca tine =))Bai muie ,Am zis eu ca am avut click cu Maria ?Mars (si de aici) .Nu esti deloc atent la ce spun.Iar asta cu pixul ma amuza maxim.Iar la pestii din Militari, mi se rupe pula.Atata vreme cat platesc si plec nu au decat sa o suga.Crezi ca ei sunt prosti ? 1 1 Link spre comentariu
forever young Reputație: 150 Postat Octombrie 29, 2020 Oras:Zanea Oras:Zanea Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Bai muie ,Am zis eu ca am avut click cu Maria ?Mars (si de aici) .Nu esti deloc atent la ce spun.Iar asta cu pixul ma amuza maxim.Iar la pestii din Militari, mi se rupe pula.Atata vreme cat platesc si plec nu au decat sa o suga.Crezi ca ei sunt prosti ?Ai un like de la avocatul din oficiu al proxenetilor si santajistilor aici pe forum. Iar tu, acelasi sclavete, cautand validarea bajetilor =)) 1 Link spre comentariu
sinsins Reputație: -211 Postat Octombrie 29, 2020 Oras:Where do you want to be ? Oras:Where do you want to be ? Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Ai un like de la avocatul din oficiu al proxenetilor si santajistilor aici pe forum. Iar tu, acelasi sclavete, cautand validarea bajetilor =))Bai, gata.Încearcă sa ma eviți te rog.Nu ai tu treaba cine imi da mie like.Si, doi, băieții ăștia sa mai si futa , da ?Eu nu am nevoie de validarea nimănui, esti prost ?Am cash-ul în buzunar și fac ce vreau.Auzi, validare :)))))Nu aveți decât sa va validați intre voi.Pe mine sa ma săriți.Please 2 Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Bună, dragilor astăzi sunt disponibilă pana la ora 00:00 va pup și va aștept cu drag ♥️ Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Pup💋 Link spre comentariu
eprubeta Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Bună, băieți astăzi sunt disponibilă incall pana la ora 00:00 va pup și va aștept cu drag ✔sex oral(protejat/neprotejat infunctie de igiena)✔sex normal(protejat)✔69✔GFE✔Cunilingus✔Anilingus✔Diferite fantezii.✔Fk(în funcție de compatibilitate șiigiena)✔Cim(50ron extra) în funcție de igiena❗✔Finalizare faciala în funcție de igiena❗(50 RON extra) Cadoul:30min- 150ron1h-200Ron Pentru mai multe detalii va astept la telefon 0763065109! Anilingus... oferi sau doar primesti? Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2020 Partajează Postat Octombrie 29, 2020 Anilingus... oferi sau doar primesti?Bună, primesc Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Bună dragilor astăzi sunt disponibila pana la ora 00:00 va pup și va aștept cu drag ♥ï¸â™¥ï¸ðŸ¤— Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Disponibilă Link spre comentariu
eprubeta Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Bună, primescȘi îți place să simți o limbă cum te linge-n fund? Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2020 Partajează Postat Octombrie 30, 2020 Disponibilă incall pana la ora 00:00 va pup Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Bună băieți astăzi sunt disponibilă pana la ora 00:00 va pup și va aștept cu drag ♥️ Link spre comentariu
Vizitator sexymaria Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 :couple Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum