christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2020 Nici unul din cei 2 beneficiari ai promoției de luni nu ne povestesc și noua cum a fost? 1 1
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 7, 2020 :* :* va astept sa ne bucuram de aceasta zi minunata si sa ne racorim impreuna pana la ora 20.00. Pupicei, Ramona :* :* 2
laury Reputație: 24071 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 7, 2020 Ramona, nu ai inteles iuby?Nu vrem promotii la masaj, vrem sa facem sex cu tine. Treaba e simpla pisi.
larochesin Reputație: 406 Postat Iulie 7, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 7, 2020 am niste bonuri de pensie/reduceri la cumparaturima poti primi cu ele?:))) glumesc. am zis sa incerc si de data astalocatia este pe calusei 51 intr-o garsoniera in care faci sauna la propriutrecem peste si zic sa incercii las 250 lei pe masa fara sa observe dar ii cere si ii pune bine cat ma duc la baie sa ma igienizez un pictipa este cea din poze sanii lasati si foarte grabitam-am asezat pe masa pentru o frectie de cateva minute si dupa in patun pic de laba si FRATE sa fim seriosi iti cam rupe pula cu gatul umarul ca nu prea inteleg ce vrea sa faca acoloam zis pas si am trecut-o la laba si cam asta a fostgarsoniera si baia sunt cat de cat oklocatie e okdar masaj sa zicem 4,9 deci nu trece psluati apa cu voi ca o sa faceti sauna pe bunesi inca ceva "ce sunt negii aia de la fund?"Stai sa inteleg si eu ceva , ai dat 250 ron pt 20 min de masaj si laba? Cam asa reiese din recenzia ta, parca trebuia sa fie o ora. 1
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 8, 2020 :*, ne reauzim astazi pentru programari pana in ora 20.00 la 0770573066. Pupicei, Ramona
laury Reputație: 24071 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 8, 2020 am niste bonuri de pensie/reduceri la cumparaturima poti primi cu ele?:))) glumesc. am zis sa incerc si de data astalocatia este pe calusei 51 intr-o garsoniera in care faci sauna la propriutrecem peste si zic sa incercii las 250 lei pe masa fara sa observe dar ii cere si ii pune bine cat ma duc la baie sa ma igienizez un pictipa este cea din poze sanii lasati si foarte grabitam-am asezat pe masa pentru o frectie de cateva minute si dupa in patun pic de laba si FRATE sa fim seriosi iti cam rupe pula cu gatul umarul ca nu prea inteleg ce vrea sa faca acoloam zis pas si am trecut-o la laba si cam asta a fostgarsoniera si baia sunt cat de cat oklocatie e okdar masaj sa zicem 4,9 deci nu trece psluati apa cu voi ca o sa faceti sauna pe bunesi inca ceva "ce sunt negii aia de la fund?"Frate pacat ca ai aruncat 250 pe geam. Trebuie trecuta la De Evitat!Ce culoare aveau negii? Poate HPV.E ciudat ca nu raspunde la intrebari decat ce vrea ea.
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 8, 2020 Frate pacat ca ai aruncat 250 pe geam. Trebuie trecuta la De Evitat!Ce culoare aveau negii? Poate HPV.E ciudat ca nu raspunde la intrebari decat ce vrea ea.BUNA LAURY! SPER CA ACEASTA ZI MINUNATA SA TE GASEASCA MAI BLAND PUTIN ,CA SINCER M AI OMORAT. IN PRIMUL RAND MA BUCUR MULT CATI DORESTI SA FACI SEX CU MINE,DESI TE HOTARASEISI FIE SA MA IGNORI ,FIE SA FIU MUTATA LA ALTA SECTIUNE IAR ACUM TE AI HOTARAT SA SUGESTIONEZI UN HPV. VOI INCERCA SA VORBESC CU TINE ,SA CLARIFICAM UNELE ASPECTE IAR DACA NU REUSESC SA ACOPAR DIMENSIUNILE SPECTRULUI,MA MAI POTI INTRBA PE PARCURS ,DEOARECE ASTAZI SUNT PE ZEN UL DE VARA SI TI STAU LA DISPOZITIE .TE ROG SI PE TINE ,ASA CUM AM MAI RUGAT SI PE ANDREI CEL BUN SA FACI UZ DE (SFANTUL GOOGLE) SI AI SA CONSTATI CA HPV LA FEMEI SE MANIFESTA (CU NEGI INTR ADEVAR) DAR ACESTIA SUNT POZITIONATI IN ZONA GENITALA (MAI EXACT PE LABII) SI NU IN ZONA ANALA ( FUND ) SA L CITEZ PE DRAGUL NOSTRU PRIETEN DE MAI . ALT ASPECT AL PROBLEMEI AR FI ACELA CA NEGII NU POT AVEA CULOARE DEOARECE ACESTIA SUNT DOAR EXCRESCENTE ALE PIELI (NU ARATA CA CEI AI DADACEI Mc PHEE,DACA LA ASTA TE GANDEAI).IAR CAT DESPRE IROSIREA BANILOR ,TE ROG NU TE PRAPADI PREA TARE DEOARECE ADEVARUL ESTE INTOTDEAUNA PE LA JUMATATE,DAR ASTA O STII SI TU SI NU VOM ABUZA DE SUBIECT.AM SA TI EXPLIC ACUM SI UN ALT PUNT DE VEDERE AL SITUATIEI, VEZI TU :UNEORI CHIAR SI OAMENI MARI REUSESC SA O DEA IN BARA DIN DIFERITE MOTIVE SI SA FACA ALEGERI NEPOTRIVITE 1
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 8, 2020 SUB INFLUENTA IMPULSULUI DE MONENT NE PUTEM TREZI INTERACTIONAND CU OAMENI CARE PUR SI SIMPLU NU I PLACEM,DESI ACESTEA SE STRSDUIESC DIN TOATE PUTERILE SA NE INTRE IN GRATII ,CHIAR DACA SI PE EI II COSTA ACEIASI ENERGIE CA SI PE NOI. CAM ACESTEA PROBABIL SA INTAMPLAT SI CU PRIETENUL NOSTRU SI SINCER IMI PARE TERIBIL DE RAU SI II CER SCUZE DACA NU SA SIMTIT BINE ,DAR TE ASIGUR CA IN TIMUL SEDERI SALE MINE NU A LASAT MACAR SA SE INTELEAGA CA NU SE SIMTE BINE,SA POT FACE CEVA IN SENSUL ACESTA .
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 8, 2020 SUB INFLUENTA IMPULSULUI DE MONENT NE PUTEM TREZI INTERACTIONAND CU OAMENI CARE PUR SI SIMPLU NU I PLACEM,DESI ACESTEA SE STRSDUIESC DIN TOATE PUTERILE SA NE INTRE IN GRATII ,CHIAR DACA SI PE EI II COSTA ACEIASI ENERGIE CA SI PE NOI. CAM ACESTEA PROBABIL SA INTAMPLAT SI CU PRIETENUL NOSTRU SI SINCER IMI PARE TERIBIL DE RAU SI II CER SCUZE DACA NU SA SIMTIT BINE ,DAR TE ASIGUR CA IN TIMUL SEDERI SALE MINE NU A LASAT MACAR SA SE INTELEAGA CA NU SE SIMTE BINE,SA POT FACE CEVA IN SENSUL ACESTA .ASA CUM AM MAI MENTIONAT SUNT O FEMEIE DESTUL DE DESCHISA SI CU UN GRAD DE TOLERANTA PESTE LIMITA ADMISA ,DAR DIN PACATE PROBABIL STANDARDELE UNORA DINTRE NOI SUNT MAI SUS SI SUNT PERFECT CONSTIENTA CA NU LE POT ATINGE ATATA TIMP CAT NU LE VAD.
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 8, 2020 DIN FERICIRE PENTRU NOI TOTI OFERTA ESTE VARIATA ,DIVERSIFICATA SI PENTRU TOATE BUZUNARELE,ASTFEL INCAT SA PUTEM ALEGE CE NE PLACE
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 8, 2020 SI INCA CEVA LAURY ,CREZI CA SUGESTIILE IN NECUNOSTINTA DE CAUZA SAU FARA CA MACAR SA STIM VARIANTA AMBELOR PARTI ESTE CEA MAI POTRIVITA
newworld2000 Reputație: 58 Postat Iulie 8, 2020 Postat Iulie 8, 2020 SI INCA CEVA LAURY ,CREZI CA SUGESTIILE IN NECUNOSTINTA DE CAUZA SAU FARA CA MACAR SA STIM VARIANTA AMBELOR PARTI ESTE CEA MAI POTRIVITA Te-a cam deranjat ce a zis laury din cate vad.. 1
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 8, 2020 Stai sa inteleg si eu ceva , ai dat 250 ron pt 20 min de masaj si laba? Cam asa reiese din recenzia ta, parca trebuia sa fie o ora.BUNA! MA BUCUR SA NE CUNOASTEM !EU SUNT RAMONA SI AS DORI SA TI EXPLIC PE CE AU FOST CHELTUTI CEI 250 LEI SI DIN DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE ASTFEL CAT SA INCELEGEM CU TOTI DE UNNDE SURVINE ACEST PRET DIN PINCTUL MEU DE VEDERE DECENT,PENTRU CA AM ARUNCAT SI EU UN OCHI PE AICI SI AM VAZUT FETE ATAT DE FRUMOASE DE MA S DUCE SI EU LA ELE LA PRETURII (CORECTE DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE) CUM AR FI 400 LEI ,500 LEI,600 LEI . DIN DORINTA DE A VA SIMTI CAT CAT MAI BINE ATAT IN COMPANIA MEA CAT SI LA MINE IN CASA AM CAUTAT SA STAU LA DISPOZITIE CU TOT CE ESTE NECESAR IN TIMPUL UNEI SEDINTE DE MASAJ PE LANGA '' LABA '' IN SINE . ACEIA CARE AU FOST DEJA POT CONFIRMA ACEST FAPT. ABSOLUT FIECARE CLIENT ESTE INTAIMPINAT CU O APA ,SUC ,CAFEA,PAHAR SAMPANIE [ VIN SI CATEVA MINUTE DE RESPIRO DEOBICEI CAM 10 ,DUPA ASTA FIECARE PRIMESTE UN SET DE TREI PROSOAPE , SPALATE SI IGIENIZATE PENTRU DUS EXACT CA IN IMAGINILE PREZENTATE .LA BAIE GASIM PENRTU UZ PERSONAL SI INDIVIDUAL (SAMPON ,GEL DE DUS ,DEODORANT ANTIPERSPIRAN , APA DE GURA MINIATURALE ) PROSOP PICIOARE INDIVIDUAL ,PAPUCI UNICA FOLOSINTA ,HALAT BAE SI AM TERMINAT CU DUSUL.TRECEM LA MASAJ ;PE MASA DE MASAJ AVEM HARTIE PROSOP DE UNICA FOLOSINTA ,ULEI , CREMA LOTIUNE IN FUNCTIE DE PREFERINTA ,MAS EROTIC CEARSAF UNICA FOLOSINTA ,ULEI ,SERV UMEDE ,USCATE ACESTEA SUNT CONSUMABILELE FOLOSITE ; LA ASTA ADAUGAM CHELTUIELILI CASEI SI CHIRIA (CA NU DETIN PROPRIETATI) IAR DUPA ASTA PUNEM LA CALCUL ASA ;10 MINUTE DE INTAMPINARE SI DUS EVENTUAL ,20 MINUTE DE RELAXARE (ASA CUM O FI FOST ,TOT IN PICIOARE AM STAT) 15 20 MINUTE MASAJUL EROTIC SI LA FINAL MAI FACEM UN DUS ,NE IMBRACAM (FUMAM O TIGARA ) APROXIMATIV 10 MINUTE ACUM TE LAS PE TINE SA CALCULEZI CATE MINUTE SI CAT EFORT SI CE COSTURI SUNT.SUNT ABSOLUT CONVINSA CA TIMPUL NOSRTU ,A FETELOR DE AICI NU VI SE PARE LA FEL DE PRETIOS CA AL VOSTRU TE IMBRATISEZ RAMONA 1
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 8, 2020 Te-a cam deranjat ce a zis laury din cate vad..NU MA DERANJAT DELOC ,BA DIN CONTRA LAURY MA AJUTAT SA CLARIFICAM UNELE ASPECTE 1
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 8, 2020 NU MA DERANJAT DELOC ,BA DIN CONTRA LAURY MA AJUTAT SA CLARIFICAM UNELE ASPECTESI NU VROIAM SA SE SUPERE CA NU I RASPUND 1
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 8, 2020 I-ai zis tot ce aveai pe sufletINDIFERENT DE PREGATIRE SAU MERESIE ,SUNT SI EU OM SI AJUNG JIGNIRILE SI LA MINE CA SI LA TOTI RESTUL 1
l3bron Reputație: 120 Postat Iulie 8, 2020 Telefon: +40752346389 Oras:Bucuresti Telefon: +40752346389 Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2020 Scoate CapsLock-ul ala te rog rumos... scz de off topic... 1
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 8, 2020 Scoate CapsLock-ul ala te rog rumos... scz de off topic... :kiss3 nu este necesar, am clarificat mai mult decat trebuia si promit sa nu mai ating tastatura pentru a mai scrie ceva indiferent de comentariu
garysmitnan1 Reputație: 117 Postat Iulie 8, 2020 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iulie 8, 2020 esti foarte nevorbita ... 1
l3bron Reputație: 120 Postat Iulie 8, 2020 Telefon: +40752346389 Oras:Bucuresti Telefon: +40752346389 Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2020 Atingi sau nu tastatura este fix optiunea ta, hatery vor fi intotdeauna, nu iti cere nimeni socoteala cati intra/ies pe usa ta sau dc nu prestezi anumite servicii. :kiss3 nu este necesar, am clarificat mai mult decat trebuia si promit sa nu mai ating tastatura pentru a mai scrie ceva indiferent de comentariu
vreaunokian8 Reputație: 4 Postat Iulie 8, 2020 Oras:female Oras:female Postat Iulie 8, 2020 :* :* Diminetile de weekend aduc masaj, cafea si dulcegarii :) iar serile masaj, sampanie si nebunii :* :*hei Ramona, crezi ca se poate o vizita in care dupa masa de masaj de relaxare, in loc sa mergem in pat, sa mergem in aceasta cada draguta in care sa ne pupam si sa ne mangaiem si sa ejaculez pe sanii tai? multumesc, daca accepti aceste fatezii te rog sa-mi raspunzi.
profuyyy Reputație: 80 Postat Iulie 8, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iulie 8, 2020 Parca-i stricăm pizda... , pai îi facem un bine, Ramona nu intelegi ca esti bună de pluă,dă-l încolo de masaj 1
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 8, 2020 Atingi sau nu tastatura este fix optiunea ta, hatery vor fi intotdeauna, nu iti cere nimeni socoteala cati intra/ies pe usa ta sau dc nu prestezi anumite servicii. :kiss3
ramona_masaj Reputație: 187 Postat Iulie 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 8, 2020 Parca-i stricăm pizda... , pai îi facem un bine, Ramona nu intelegi ca esti bună de pluă,dă-l încolo de masaj :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum