Sari la conținut

Adelina 0731164698

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
Postat

Buna dragilor! 💋

Sunt Adelina , am 19 ani ,sunt noua in București și abia aștept sa va cunosc pe fiecare in parte !â¤ï¸

Sunt o fata educata , cu bun simt, curată, comunicativa , știu sa ofer respect si asta doresc sa și primesc 😘

Serviciile mele sunt următoarele :

-oral protejat/neprotejat in funcție de igiena

-sex normal protejat

-anal protejat in funcție de mărime ( extra 100 lei)

-finalizare faciala (extra 50 lei)

-finalizare corporală (extra 50 lei)

-69

-diferite poziții

-mici fantezii

-masaj

Tarife

-30 minute/150 lei

-60 minute/250 lei

Pentru programări ma găsiți la telefon sau pe whappâ¤ï¸

In cel mai scurt timp, adaug și pozele 🤗

Vizitator noel_dwane
Reputație: 0
Postat

Bine ai venit pe forum Adelina.

Ai anunț pe publi să îți punem pozele ?

Dacă nu le poți pune aici

https://imgbb.com/

Postat

Sector 3 zona Dristor

Pentru mai multe detalii, ma găsiți la telefon sau pe whapp. Pup

Postat

''fin corporala +50'' e clar...daca eu vreau sa termin prin oral trebuie sa pun prez iar si sa imi dau drumul in el:| ori pe covor:))

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Nu dragul meu îți fac oralul și te termini pe mine

Pare logic, dar se refera ca pt atata lucru il mai taxezi cu 50:))

Postat

Pare logic, dar se refera ca pt atata lucru il mai taxezi cu 50:))

In ultima vreme mai toate au inceput cu extra ptr finalizare corporala. Oare ce o sa mai gaseasca ca sa ne taxeze extra? Apa plata?

Postat

Disponibilă de la ora 13.oo pana la 00.00 va aștept cu drag. Pentru programări ma găsiți la telefon și pe whapp va pup 💋

Postat

Satena, par mediu, ochii căprui, sâni mari și fermi, fund bombat... Te aștept cu drag 💋💋

Postat

Va aștept în locația mea sigură și curată, ofer servici de cea mai buna calitate 😘

Postat

Dragi mei în seara asta am schimbat un pic programul ma găsiți pana la 01:00, va aștept, la clipe de neuitat cu mine, o sa va simțit în largul vostru va pup și va aștept cu mare drag 💋💋🙈

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Vizitat domnisoara astazi , confirm pozele cu realitatea, simpatica la fata , zici ca a chiulit de la Liceu :D, fizic cu trasaturi frumoase de teenager , sanii numai buni si fermi la atingere. Din cate am inteles de putin timp in bucuresti ,dar dezinvolta , comunicativa si fara arfe.

Zona dristor metrou , garsoniera ok tot ce trebuie , baie ok si singura in locatie.

Am optat pentru o ora ON , NP plus cof si cob (sanii) pt extra 50 ron

Actiunea a inceput un ON pentru cateva minute , unde cred ca ar fii loc de cercetat in zona pungutei cu 2 banii. Trecut la NP pret de 10 min probabil unde am schimbat 2 pozitii si ulterior cof.

Dupa dusat si o conversatie interesanta pret de cateva minute , am trecut la pasul 2 unde lucrurile au stat cam la fel.

ON la inceput in aceiasi nota , NP m-ai prelungit ca timp cred si finalizare pe sanii din dotare in inchiere.

Per total totul a decurs de la sine , si avand in vedere ca e prima oara a fost o atmosfera placuta si de revenit.

Ca note as puncta astfel:

ON - 9 , cu loc de imbunatatiri.

NP - 9,5 - pussy epilata si stramta as zice.

AP - de incercat pe viitor

FK - cred ca nu e dispnibil, nu am intrebat

Per total de revenit , pentru cine vrea o experienta de teenager cu servicii bune recomand cu incredere.

Postat

Bună, sunt disponibila de la 13:00 pana la ora 01:00,va aștept în locația mea, unde veți avea parte de clipe de neuitat... Va pupici💋💋

Postat

Disponibilă pana la ora 1:00! Pentru programări ma găsiți pe whapp sau la telefonâ¤ï¸ Va aștept cu drag💋

post-328860-0-77882400-1592757007_thumb.jpeg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...