marcusaureli Reputație: 802 Postat Martie 31, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Martie 31, 2021 Acum 16 minute, dyerseve a spus: Uite aici frate, barosaneala,în BMW 🤣🤣 Scufita roșie 😘 Iti dai seama? La 1.55, abia se vede la volan 😈😈😂 2 Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 Acum 10 ore, emmaemma93 a spus: ❌❌PIN TOPICUL nu e top!!❌❌ PIN topicul e o reclama plătită. Pentru mai multe detalii puteti vorbi cu @pisicuts Eu nu știu de ce trebuie să dai atâtea explicații. P. S. Dacă e BMW ăla aș vrea odată să facem o liniuță știu cum merg si știam că sunt testate și pe la Hockenheim. Te iau la sigur, e vorba și de greutate nu doar de mărime. Link spre comentariu
marcusaureli Reputație: 802 Postat Martie 31, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Martie 31, 2021 Important e felul cum prestează, zic... 1 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Martie 31, 2021 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat Martie 31, 2021 Acum 33 minute, vasileblej a spus: Eu nu știu de ce trebuie să dai atâtea explicații. P. S. Dacă e BMW ăla aș vrea odată să facem o liniuță știu cum merg si știam că sunt testate și pe la Hockenheim. Te iau la sigur, e vorba și de greutate nu doar de mărime. Pe loc da, s ar putea sa ma iei, dar dupa aceea nu:) are si niste cai băgati in plus:) 2 2 Link spre comentariu
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 Acum 1 oră, emmaemma93 a spus: Pe loc da, s ar putea sa ma iei, dar dupa aceea nu:) are si niste cai băgati in plus:) Sigur mă iei , eu am un SH de prin Germania, l-am dus în service să îl modific și cică mai bine îl las așa . A fost făcut ceva măgarii din fabrică (cred). Era a unui Neamț. Polizei Bundestrasse scria în cartea aia că îl chema pe ăla . Nu știu cine o mai fi și ăsta dar am înțeles că îl știe lumea. Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Aprilie 1, 2021 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Buna dimineata! 😁😁 1 3 Link spre comentariu
marcusaureli Reputație: 802 Postat Aprilie 1, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Acum 2 ore, emmaemma93 a spus: Buna dimineata! 😁😁 Neața 😘😘 1 Link spre comentariu
andrei520 Reputație: 82 Postat Aprilie 1, 2021 Oras:Ploiesti dar migrez des =)) Oras:Ploiesti dar migrez des =)) Partajează Postat Aprilie 1, 2021 OoOo, dar bine ai revenit 😁🥂 1 1 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Aprilie 1, 2021 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Acum 4 ore, andrei520 a spus: OoOo, dar bine ai revenit 😁🥂 Ohooo. Lume noua:))))) 1 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Buna dimineata!:* 1 2 Link spre comentariu
bnl2020 Reputație: 164 Postat Aprilie 2, 2021 Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Mai bine zis Buna ziua, spor la treaba, poate ne vedem in weekend... 1 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Acum 29 minute, bnl2020 a spus: Mai bine zis Buna ziua, spor la treaba, poate ne vedem in weekend... Dacă eu atunci m am trezit:)) am impresia ca toata lumea se trezeste cand ma trezesc eu. Te astept cu drag:* 1 1 1 Link spre comentariu
bnl2020 Reputație: 164 Postat Aprilie 2, 2021 Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Mâine fiind sâmbătă la ce oră începi dimineata? Se poate programare pe whatsapp? 1 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Aprilie 2, 2021 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2021 1 oră în urmă, bnl2020 a spus: Mâine fiind sâmbătă la ce oră începi dimineata? Se poate programare pe whatsapp? După 11. Da, se poate programare pe wap:) 1 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Deci mai sunt 11 minute și se trezește Emma 2 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Aprilie 3, 2021 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2021 1 oră în urmă, biliape a spus: Deci mai sunt 11 minute și se trezește Emma Buna dimineata! :))))) 1 1 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Buna dimineata! ❌❌ULTIMELE 2 ZILE IN ORAS!❌ Va urez o duminică frumoasă! Pupici 1 1 2 Link spre comentariu
biliape Reputație: 5928 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Acum 2 ore, emmaemma93 a spus: Buna dimineata! ❌❌ULTIMELE 2 ZILE IN ORAS!❌ Va urez o duminică frumoasă! Pupici O zi frumoasă ca și zâmbetul tău îți dorim! Dacă primești cadou o vilă cu piscină în zonă, tot pleci în 2 zile? 🤗 1 1 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Chiar acum, biliape a spus: O zi frumoasă ca și zâmbetul tău îți dorim! Dacă primești cadou o vilă cu piscină în zonă, tot pleci în 2 zile? 🤗 Da😂😂😂 1 Link spre comentariu
adi432 Reputație: 1036 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Partajează Postat Aprilie 4, 2021 La cît de imprevizibilă ie Este aștepți la orice 2 Link spre comentariu
Vizitator IonelVvv Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Încep prin a spune ca am vizitat fata aceasta zilele acestea și nu ma dat deloc pe spate ,am găsit-o îmbrăcată ca o casnica înfofolita și șosete de lână în picioare. Zic,ok,trec peste asta ,ii plătesc se duce la dus revine în camera ma cobor sa ii dau niște limbi ,frate nu ai cum ,mirosea în ultimul hal. Am citit pe aici nu știu cum reușiți voi sa o lingeți și pe deasupra și în cur,recunosc și mie îmi place sa dau limbi dar sa fie curata. Referitor la acțiune,când am simțit mirosul bineînțeles ca m am ridicat și am plecat. DE EVITAT. Știu ca nu o sa ma credeți, ca am cont nou ,dar faceți cum doriți voi ,dar mare grija o faceți pe banii voștri Link spre comentariu
alpacino69 Reputație: 2 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Nu ai si Brasovul in plan ? Link spre comentariu
adi432 Reputație: 1036 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Colegu cred că ai greșit fata dacă și Ema miroase s-au ceva de genul cred nu la ia ai fost dar mă rog asta ie părerea ta dar asta înseamnă că ne faci proști pe toți cei care am fost de n ori la Ema și nici unul nu sa prins de așa ceva și cred cu siguranță că sunt multi care se vor simți jigniți de cea ce zici tu mai ales că zici că făcut duș înainta 2 1 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Acum 24 minute, IonelVvv a spus: Încep prin a spune ca am vizitat fata aceasta zilele acestea și nu ma dat deloc pe spate ,am găsit-o îmbrăcată ca o casnica înfofolita și șosete de lână în picioare. Zic,ok,trec peste asta ,ii plătesc se duce la dus revine în camera ma cobor sa ii dau niște limbi ,frate nu ai cum ,mirosea în ultimul hal. Am citit pe aici nu știu cum reușiți voi sa o lingeți și pe deasupra și în cur,recunosc și mie îmi place sa dau limbi dar sa fie curata. Referitor la acțiune,când am simțit mirosul bineînțeles ca m am ridicat și am plecat. DE EVITAT. Știu ca nu o sa ma credeți, ca am cont nou ,dar faceți cum doriți voi ,dar mare grija o faceți pe banii voștri Multumesc pentru vizita si recenzie! Te sărut! 😁😁😘😘 1 Link spre comentariu
emmaemma93 Reputație: 2942 Postat Aprilie 4, 2021 Oras:Nu spun Oras:Nu spun Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Acum 9 minute, alpacino69 a spus: Nu ai si Brasovul in plan ? Săptămâna aceasta care urmează m am gandit sa fac o vizită în Brașov. Oricum voi anunta pe topicul fin Brasov:* Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum