Sari la conținut

EMMA 0733618753

Postări Recomandate

Vizitator vasileblej
Reputație: 0
Acum 10 ore, emmaemma93 a spus:

PIN TOPICUL nu e top!!

PIN topicul e o reclama plătită. Pentru mai multe detalii puteti vorbi cu @pisicuts

Eu nu știu de ce trebuie să dai atâtea explicații.  

P. S. Dacă e BMW ăla aș vrea odată să facem o liniuță știu cum merg si știam că sunt testate și pe la Hockenheim. Te iau la sigur, e vorba și de greutate nu doar de mărime. :)

Link spre comentariu
  • Oras:Nu spun
Acum 33 minute, vasileblej a spus:

Eu nu știu de ce trebuie să dai atâtea explicații.  

P. S. Dacă e BMW ăla aș vrea odată să facem o liniuță știu cum merg si știam că sunt testate și pe la Hockenheim. Te iau la sigur, e vorba și de greutate nu doar de mărime. :)

Pe loc da, s ar putea sa ma iei, dar dupa aceea nu:) are si niste cai băgati in plus:) 

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Vizitator vasileblej
Acum 1 oră, emmaemma93 a spus:

Pe loc da, s ar putea sa ma iei, dar dupa aceea nu:) are si niste cai băgati in plus:) 

Sigur mă iei , eu am un SH de prin Germania, l-am dus în service să îl modific și cică mai bine îl las așa . A fost făcut ceva măgarii din fabrică (cred). Era a unui Neamț. Polizei Bundestrasse scria în cartea aia că îl chema pe ăla . Nu știu cine o mai fi și ăsta dar am înțeles că îl știe lumea. 

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Acum 2 ore, emmaemma93 a spus:

Buna dimineata! 

ULTIMELE 2 ZILE IN ORAS!

Va urez o duminică frumoasă! Pupici 

O zi frumoasă ca și zâmbetul tău îți dorim! 

Dacă primești cadou o vilă cu piscină în zonă, tot pleci în 2 zile? 🤗

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator IonelVvv

Încep prin a spune ca am vizitat fata aceasta zilele acestea și nu ma dat deloc pe spate ,am găsit-o îmbrăcată ca o casnica înfofolita și șosete de lână în picioare.

Zic,ok,trec peste asta ,ii plătesc se duce la dus revine în camera ma cobor sa ii dau niște limbi ,frate nu ai cum ,mirosea în ultimul hal.

Am citit pe aici nu știu cum reușiți voi sa o lingeți și pe deasupra și în cur,recunosc și mie îmi place sa dau limbi dar sa fie curata.

Referitor la acțiune,când am simțit mirosul bineînțeles ca m am ridicat și am plecat.

DE EVITAT.

Știu ca nu o sa ma credeți, ca am cont nou ,dar faceți cum doriți voi ,dar mare grija o faceți pe banii voștri 

Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal Sibiu
  • Oras:Ardeal Sibiu

Colegu cred că ai greșit fata dacă și Ema miroase s-au ceva de genul cred nu la ia ai fost dar mă rog asta ie părerea ta dar asta înseamnă că ne faci proști pe toți cei care am fost de n ori la Ema și nici unul nu sa prins de așa ceva și cred cu siguranță că sunt multi care se vor simți jigniți de cea ce zici tu mai ales că zici că făcut duș înainta 

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 24 minute, IonelVvv a spus:

Încep prin a spune ca am vizitat fata aceasta zilele acestea și nu ma dat deloc pe spate ,am găsit-o îmbrăcată ca o casnica înfofolita și șosete de lână în picioare.

Zic,ok,trec peste asta ,ii plătesc se duce la dus revine în camera ma cobor sa ii dau niște limbi ,frate nu ai cum ,mirosea în ultimul hal.

Am citit pe aici nu știu cum reușiți voi sa o lingeți și pe deasupra și în cur,recunosc și mie îmi place sa dau limbi dar sa fie curata.

Referitor la acțiune,când am simțit mirosul bineînțeles ca m am ridicat și am plecat.

DE EVITAT.

Știu ca nu o sa ma credeți, ca am cont nou ,dar faceți cum doriți voi ,dar mare grija o faceți pe banii voștri 

Multumesc pentru vizita si recenzie! Te sărut! 😁😁😘😘

• Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...