Sari la conținut

EMMA 0733618753

Postări Recomandate

Vizitator R.E.X
Reputație: 0
Postat
Acum 1 oră, ariovist a spus:

Asa cred si eu. Nu il inteleg totusi de ce incearca asa ceva.Ar trebui sa inteleaga ca pizda nu e gratis nicaieri.Mie unuia o singura fata ,pe care am ajutat-o in cateva situatii fara legatura cu meseria asta nu vrea sa imi ia bani cand ma duc la ea.Bineinteles ca incerc sa ma revansez cumva si nu ma duc ca nesimtitul cu mana goala.Spun asta ca sa se inteleaga ca unele dintre fetele astea cu toata meseria lor prea putin respectabila sunt oameni de caracter si nu merita sa dam cu noroi in toate pentru cateva tepare.Este adevarat ca eu le si aleg mai ales in perioada acesta de pandemie si nu ma duc decat la fete cunoscute si probate ceea ce va sfatuiesc si pe voi.Sa aveti succes de fete bune .

E pizda gratis, oho, si inca cata! Depinde doar cum arăți si ce papagal ai... sau ești. 

• pisicuts a resetat ca important acest topic
Vizitator dyerseve
Postat

Multe conturi noi în ultimele zile..nu am nimic impotriva ba chiar ma bucura ca ne creste comunitatea aici pe forum.

Ciudat doar ca apar doar asa..în urma unor dezvăluiri incendiare.

Ema..stai liniștită, nu este nimic rău că ai arătat tuturor ce ai pățit. Treci peste și lasa latraii sa  latre ca asta știu,nimic mai mult.

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 2 ore, ariovist a spus:

Asa cred si eu. Nu il inteleg totusi de ce incearca asa ceva.Ar trebui sa inteleaga ca pizda nu e gratis nicaieri.Mie unuia o singura fata ,pe care am ajutat-o in cateva situatii fara legatura cu meseria asta nu vrea sa imi ia bani cand ma duc la ea.Bineinteles ca incerc sa ma revansez cumva si nu ma duc ca nesimtitul cu mana goala.Spun asta ca sa se inteleaga ca unele dintre fetele astea cu toata meseria lor prea putin respectabila sunt oameni de caracter si nu merita sa dam cu noroi in toate pentru cateva tepare.Este adevarat ca eu le si aleg mai ales in perioada acesta de pandemie si nu ma duc decat la fete cunoscute si probate ceea ce va sfatuiesc si pe voi.Sa aveti succes de fete bune .

Ma uit de multe ori la ce spui tu aici pe forum,de multe ori dai prea multe explicații celor care nu merita,întotdeauna ești un bun mediator în conflicte și știi mereu sa ieși elegant din orice situație neplăcută.

În ciuda faptului ca ești mai în vârstă de cât mine ,poate, asa deduc eu,ai o educație si asta se vede știi cum este cu educația, este ca erectia când o ai ,se vede, se vede ca ai niște studii făcute pe vremea când se făceau studii nu foaie verde. 

De mult vreau sa îți spun aceste cuvinte,ma bucur ca ești printre noi,avem nevoie de oameni cerebrali ca tine. Mult succes în continuare la femei.

Vizitator R.E.X
Postat
Acum 2 ore, biliape a spus:

Hai să-ți spun un secret: bărbații frumoși și cu imagine de prosperi sunt ASALTAȚI de femei, și încă bunăciuni gen Bica, Udrea, EBa, și nu cu atâta notorietate etc. Cunosc cazuri când se ascund în casă sau ne găsim de lucru ca să-i mai slăbească (devin agasante la un moment dat). 😂😅. Și nesimțite, că au ele idei ce ar trebui să facă alții... Platesc ăștia mai puțin... remarcabili, să spunem. Iar ăștia urâți ca mine platesc si tot degeaba 😆

Perfect spus, colegule!

Timp in care femeile "civile" își freacă fofoloanca la Massimo din 365 ca nu are cine sa le futa. 

C-asa e-n tenis!

Postat
Acum 4 ore, dyerseve a spus:

Ma uit de multe ori la ce spui tu aici pe forum,de multe ori dai prea multe explicații celor care nu merita,întotdeauna ești un bun mediator în conflicte și știi mereu sa ieși elegant din orice situație neplăcută.

În ciuda faptului ca ești mai în vârstă de cât mine ,poate, asa deduc eu,ai o educație si asta se vede știi cum este cu educația, este ca erectia când o ai ,se vede, se vede ca ai niște studii făcute pe vremea când se făceau studii nu foaie verde. 

De mult vreau sa îți spun aceste cuvinte,ma bucur ca ești printre noi,avem nevoie de oameni cerebrali ca tine. Mult succes în continuare la femei.

Mulțumesc de apreciere și sa ști ca este reciproca. 

• Like 1
Postat
Acum 5 ore, biliape a spus:

Hai să-ți spun un secret: bărbații frumoși și cu imagine de prosperi sunt ASALTAȚI de femei, și încă bunăciuni gen Bica, Udrea, EBa, și nu cu atâta notorietate etc. Cunosc cazuri când se ascund în casă sau ne găsim de lucru ca să-i mai slăbească (devin agasante la un moment dat). 😂😅. Și nesimțite, că au ele idei ce ar trebui să facă alții... Platesc ăștia mai puțin... remarcabili, să spunem. Iar ăștia urâți ca mine platesc si tot degeaba 😆

Exact asta am spus și eu. Femeile sunt mai pragmatice decât noi :niciodată nu dau nimic de pomana. Ca asta înseamnă bani, notorietate, influenta, poziție sociala, putere tot o marfa este. Noi bărbații avem un defect pe care ele îl știu și îl exploatează :când ni se scoala pula gândim cu capul ei nu cu cel de pe umeri. De aceea mi se par mie mai cinstite prostituatele. Ele își prezintă marfa pe care dacă vrei o cumperi dacă nu, nu. Nu îți sucesc mințile ca să le dai ce vor căci ele întotdeauna vor ceva. Poate greșesc, dar din experienta mea asta am învățat despre femei

• Like 2
  • Mersi 1
  • Oras:Ploiesti
Postat
Acum 35 minute, ariovist a spus:

... nu îți sucesc mințile ca să le dai ce vor căci ele întotdeauna vor ceva. 

Ia mai du-te pe la Emma, îți sucește ea ceva până la urmă. 

Poate își lansează o colecție de pantofi, ceva special pentru slut pride worldwide. Tembelele alea de Kardashians alea o să îi ceară autografe. 😎

• Haha 3
  • Oras:La femei
  • Oras:La femei
Postat

Din experientă proprie și cu ieșiri cel puțin ..două pe săptămână la fete de atâţia ani vă spun că pentru fătuca asta am făcut tot posibilul ca atunci când ne-a vizitat orașul să nu o ratez întrucât s-a comportat exemplar de la prima întâlnire din toate punctele de vedere cu toate că înainte cu o seară de a n-e cunoaște am avut niște atacuri de numa numa pe forum 😁

A doua zi intrigat de conflict" am spus în gândul meu.. Neapărat trebuie să o pun pe metereze" că prea tare e în clanță 😁😁  

De atunci pot spune că e în topul meu personal si  abia aștept să mai treacă pe la noi. 

Te pup Emna si sper să revii curând și pe la noi! 😘

• Like 6
  • Mersi 1
  • Minus 1
  • Inimioara 2
  • Oras:Nu spun
Postat
Acum 26 minute, reemy79 a spus:

Din experientă proprie și cu ieșiri cel puțin ..două pe săptămână la fete de atâţia ani vă spun că pentru fătuca asta am făcut tot posibilul ca atunci când ne-a vizitat orașul să nu o ratez întrucât s-a comportat exemplar de la prima întâlnire din toate punctele de vedere cu toate că înainte cu o seară de a n-e cunoaște am avut niște atacuri de numa numa pe forum 😁

A doua zi intrigat de conflict" am spus în gândul meu.. Neapărat trebuie să o pun pe metereze" că prea tare e în clanță 😁😁  

De atunci pot spune că e în topul meu personal si  abia aștept să mai treacă pe la noi. 

Te pup Emna si sper să revii curând și pe la noi! 😘

Te sărut, Remmy. Abia astept sa ne revedem:*

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
1 oră în urmă, biliape a spus:

Ia mai du-te pe la Emma, îți sucește ea ceva până la urmă. 

Poate își lansează o colecție de pantofi, ceva special pentru slut pride worldwide. Tembelele alea de Kardashians alea o să îi ceară autografe. 😎

Sunt convins ca Emma poate să îmi sucească ceva, chiar și bruma de minte ce mi a mai rămas după ce mi au sucit o altele înaintea ei. Emma după părerea mea face parte dintre acele femei care nu au ales sa fie prostituate din prostie, lipsa de educație, de dragul pulii sau pentru ca nu erau capabile de altceva ci ca o obține rentabila într o lume cu prea puține obtiuni rentabile. Din aceasta cauza nu ma simt deloc superior și faptul că o fut cum vreau eu face parte dintr un contract pe care îl respectam amândoi. O respect deci chiar și atunci când îmi suge pula și stă capră. 

• Like 2
  • Mersi 1
Postat
Acum 17 minute, ariovist a spus:

Sunt convins ca Emma poate să îmi sucească ceva, chiar și bruma de minte ce mi a mai rămas după ce mi au sucit o altele înaintea ei. Emma după părerea mea face parte dintre acele femei care nu au ales sa fie prostituate din prostie, lipsa de educație, de dragul pulii sau pentru ca nu erau capabile de altceva ci ca o obține rentabila într o lume cu prea puține obtiuni rentabile. Din aceasta cauza nu ma simt deloc superior și faptul că o fut cum vreau eu face parte dintr un contract pe care îl respectam amândoi. O respect deci chiar și atunci când îmi suge pula și stă capră. 

Hm, eu speram să aibă de-a face și cu dragul pulii, nu știu ce să zic că eu sunt prea urât să mă mai conving. Eu o respect mai ales că și suge pula 😉 bineee. Ce om să fii, să nu îți placă sexul oral - Cunilingus, anilingus, felatie, irrumatie...!? Doar o ființă castrată instinctual nu se bucură să facă asta ,  să primească și să ofere, și nu mi-aș dori să o frecventez.

• Like 2
  • Mersi 1
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat

Toate, ca toate... eu sper sa revină și de sărbători,  pentru că o să îi iau niște "coarne de ren" ( bentița d-aia) să meargă de minune cu șosetele alea de lână 😈😈😈 și direct caprita o pun ... ai auzit,  "stai singură "? 🥰🤣😇😇

• Haha 3
Postat
Acum 1 minut, marcusaureli a spus:

Toate, ca toate... eu sper sa revină și de sărbători,  pentru că o să îi iau niște "coarne de ren" ( bentița d-aia) să meargă de minune cu șosetele alea de lână 😈😈😈 și direct caprita o pun ... ai auzit,  "stai singură "? 🥰🤣😇😇

M ai omorât cu fanteziile tale😂😂😂😂😂

• Haha 1
Vizitator dyerseve
Postat
Chiar acum, emmaemma93 a spus:

M ai omorât cu fanteziile tale😂😂😂😂😂

Susțin șosetele 😂😂😂

Vizitator dyerseve
Postat

Iti dai sema ,fantezia supremă sa termin pe șosetele tale alea de lână  😂😂

Postat

Mâine ajung in Ploiesti. Disponibilă sâmbătă, duminică posibil si luni. Pupici 

• Like 1
  • Mersi 2
Postat
Chiar acum, matei cosmin a spus:

Si la 7 cum a mai fost ? 🤣🤣

Nu stiu ca eu dormeam :)))

• Confuz 1

Postat
Chiar acum, matei cosmin a spus:

M am referit ca daca acum e dimineata , la 7 ce a mai fost ? Asta zic 😂😂

Noapte 😂😂

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.