GrooveDr. Reputație: 228 Postat Iulie 17, 2021 Postat Iulie 17, 2021 Un medic cade în clasicul păcat: face sex cu o pacientă. După aceea îl cuprind remuşcările. Avea în cap două voci. Una îl îmbărbăta: – Lasă, nu te mai framânta, nu eşti nici primul şi nici ultimul care o păţeşti, nu e prima pacientă cu care te-ai culcat şi nu o să fie nici ultima… Cealaltă voce îi spunea: -Dar totuşi, ţine cont că eşti medic veterinar… 2
GrooveDr. Reputație: 228 Postat Iulie 17, 2021 Postat Iulie 17, 2021 Un tanar invita in oras o tanara care lucreaza ca profesoara de religie. Cand se plimba prin parc, el ii ofera o tigara. Ea: - Nu, mersi, ce le-as spune dupa aceea copiilor la scoala? Merge mai departe si o invita la un pahar. - Nu, mersi, ce le-as spune dupa aceea copiilor la scoala? In sfarsit, se urca in masina ca sa o duca acasa, iar el, putin disperat, o intreaba: - Mergi cu mine la un motel? - Sigur, cu placere! - Cum se poate? Ce o sa le spui copiilor? - Ce le spun mereu: Nu trebuie sa bei si sa fumezi ca sa te simti bine! 1 1
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 17, 2021 Postat Iulie 17, 2021 Femeia e precum pamantul agricol:daca nu-l muncesti tu,ti-l ia colectivul! 2
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 18, 2021 Postat Iulie 18, 2021 Ce face un cioban care vrea sa faca branza de vaca,dar incurca galetile? -O face de oaie
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 18, 2021 Postat Iulie 18, 2021 Discutie intre 2 prietene: -Fata,stii asa putina engleza? -Stie sora ta,ia zi ! -Ce inseamna "I am"? -Aaa,e usor,inseamna 1 dimineata ! 1
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 18, 2021 Postat Iulie 18, 2021 Discutie intre 2 prietene: -Fata,stii asa putina engleza? -Stie sora ta,ia zi ! -Ce inseamna "I am"? -Aaa,e usor,inseamna 1 dimineata !
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 18, 2021 Postat Iulie 18, 2021 -Ahmed:la mine in tara poti sa ai 4 neveste. -Ion:degeaba ba,daca nu poti sa bei !
GrooveDr. Reputație: 228 Postat Iulie 18, 2021 Postat Iulie 18, 2021 O doamna se urca in taxi si ii spune taximetristului: - Va rog sa fiti atent ca sunt mama a 8 copii. Taximetristul se intoarce si raspunde doamnei: - Eu sa fiu atent?
gogu182 Reputație: 132 Postat Iulie 18, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2021 Doi pensionari discută pe o bancă, în parc. – Tu de când n-ai mai fost la femei, întreabă primul? – De când am ieșit la pensie. Dar tu? – Tot cam la fel. – Să știi că ne pun aștia ceva în pensie. 1
gogu182 Reputație: 132 Postat Iulie 18, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2021 La piaţă, Ion vinde un cocoş. Un cumpărător îl întreabă: – Dar găinile le calcă? – Calcă găini, raţe, curcani, chiar şi porci! – Atunci de ce îl vindeţi? – De la o vreme se uită cam ciudat la mine…
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2021 Postat Iulie 18, 2021 "Simplitatea adevarată uneste bunătatea cu frumusetea." "POVESTEA LITEREI „P”😁😁😂 – Cum te numești, domnule? – Petre – Și ce lucrezi? – Prepar pește prăjit pentru pescari. – Bine, și ce anume faci? – Pun peștele pe plăci, pisez piper, presar piper peste pești, potrivesc plăcile pe plită; pentru peștele prăjit pregătesc piure; pun peștele pe platouri; pentru placul pescarilor pun pahare pentru palincă. – Dar de ce vorbești numai cu „P”? – Poftim? – De ce vorbești numai cu „P”? – Pot pronunța pe P perfect perceptibil. – Ei, asta e acum! Pun rămășag că la întrebările mele vei greși. – Primesc provocarea. – Pe cât? – Pun pariu pe patru poli! – S-a făcut! – Spune-mi, ce-ți place să mănânci? – Pastramă, papricaș, pârjoale, pui pane, porumbei, piftie piperată, pește, plachie, prefer păstrăvi, potârnichi, papanaș, papară. – Și ce îți place să bei? – Palincă, pinot, pelin, porto. – Și la desert? – Plăcinte, prăjituri, pișcoturi, pepene, prune, pere, portocale, piersici, papanași. – Dar înghețată obișnuiești? – Puțin; profiterol, parfait. – Spune-mi, cum îți petreci timpul liber? – Primăvara prefer plimbări prin parcuri, pe poteci, prin pădure, prin poienițe. – Dar vara? – Plajă, pescuiesc. – Și iarna? – Prefer patinajul. – Te pomenești că poți să-mi spui și o poezie numai cu litera „P”? – Pot. – Asta nu o mai cred. Spune-o! -Poezia poetului Petru Popescu : „Prin păduri, peste poiene, Prin pustiuri, peste pietre Păsări, pâlcuri pribegesc Părăsindu-și puii proprii Pe pământul părintesc Prima pasăre, pilotul, Plescăind puternic pliscul, Plutea privind pământul Pajiștea, pădurea, piscul.” – Off... Văd că am pierdut...Pa! – Pardon, pentru pariul pierdut plătești patru poli! – OK.. Plătesc. – Pune paralele pe portofel..😀" 😉😎😜😜
gogu182 Reputație: 132 Postat Iulie 18, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 18, 2021 3 hours ago, scorpion1970 said: "Simplitatea adevarată uneste bunătatea cu frumusetea." "POVESTEA LITEREI „P”😁😁😂 – Cum te numești, domnule? – Petre – Și ce lucrezi? – Prepar pește prăjit pentru pescari. – Bine, și ce anume faci? – Pun peștele pe plăci, pisez piper, presar piper peste pești, potrivesc plăcile pe plită; pentru peștele prăjit pregătesc piure; pun peștele pe platouri; pentru placul pescarilor pun pahare pentru palincă. – Dar de ce vorbești numai cu „P”? – Poftim? – De ce vorbești numai cu „P”? – Pot pronunța pe P perfect perceptibil. – Ei, asta e acum! Pun rămășag că la întrebările mele vei greși. – Primesc provocarea. – Pe cât? – Pun pariu pe patru poli! – S-a făcut! – Spune-mi, ce-ți place să mănânci? – Pastramă, papricaș, pârjoale, pui pane, porumbei, piftie piperată, pește, plachie, prefer păstrăvi, potârnichi, papanaș, papară. – Și ce îți place să bei? – Palincă, pinot, pelin, porto. – Și la desert? – Plăcinte, prăjituri, pișcoturi, pepene, prune, pere, portocale, piersici, papanași. – Dar înghețată obișnuiești? – Puțin; profiterol, parfait. – Spune-mi, cum îți petreci timpul liber? – Primăvara prefer plimbări prin parcuri, pe poteci, prin pădure, prin poienițe. – Dar vara? – Plajă, pescuiesc. – Și iarna? – Prefer patinajul. – Te pomenești că poți să-mi spui și o poezie numai cu litera „P”? – Pot. – Asta nu o mai cred. Spune-o! -Poezia poetului Petru Popescu : „Prin păduri, peste poiene, Prin pustiuri, peste pietre Păsări, pâlcuri pribegesc Părăsindu-și puii proprii Pe pământul părintesc Prima pasăre, pilotul, Plescăind puternic pliscul, Plutea privind pământul Pajiștea, pădurea, piscul.” – Off... Văd că am pierdut...Pa! – Pardon, pentru pariul pierdut plătești patru poli! – OK.. Plătesc. – Pune paralele pe portofel..😀" 😉😎😜😜 Foarte tare asta.
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 18, 2021 Postat Iulie 18, 2021 -Ahmed:la mine in tara poti sa ai 4 neveste. -Ion:degeaba ba,daca nu poti sa bei !
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 18, 2021 Postat Iulie 18, 2021 In gara,o blonda merge la biroul de informatii si intreaba: -Nu va suparati,pot sa va pun o intrebare? -Desigur,doar de aia suntem ghiseu de informatii ! -Imi sta bine rochia? 1
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 18, 2021 Postat Iulie 18, 2021 -Cum ai reusit domnule sa intri in șanț? -Pai domnule agent,eram sub influenta fiintelor psihotrope. -Vrei sa spui "substantelor" ? -Nu,nu,eram cu soacra-mea si nevasta in masina ! 1
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2021 Postat Iulie 19, 2021 Un teribilist cu BMW sa crezut că este cu elicopterul. A doborât și el doi stîlpi.😅😅😅
gogu182 Reputație: 132 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 19, 2021 Banc, banc, banc. Maimuța e pe tanc...
gogu182 Reputație: 132 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 19, 2021 Tancul e pe autobuz....
rambokill Reputație: 123 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 19, 2021 tare asta 🤣🤣🤣🤣
gogu182 Reputație: 132 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 19, 2021 Un pensionar ajunge pe o stradă unde erau prostituate. – Hai, moşule! – Nu pot. – Hai să încercăm. Se duc. Moşul se comportă excelent. – Vezi? Spuneai că nu mai poţi. - O, asta pot! De plătit nu mai pot. 1
gogu182 Reputație: 132 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 19, 2021 Intrebare: Pasarelele se pupa? Raspuns: In general pasarelele se pupa, numai cucul se suge! 1
gogu182 Reputație: 132 Postat Iulie 19, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 19, 2021 O femeie intra intr-un magazin cu articole de piele si cere o poseta.Vanzatorul ii da o poseta mica. -Dar e prea mica! -Da, ,da e din piele de penis.Daca stii s-o mangai, se face mare... 2
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 19, 2021 Postat Iulie 19, 2021 Trei femei la rand la castraveti: -Prima:Mie imi puneti mai lungi ! -A doua:Mie mai grosi ! -A treia:Mie mi-e indiferent,oricum ii pun la salata !
cristian.buldog Reputație: 72 Postat Iulie 19, 2021 Postat Iulie 19, 2021 -Alo,nevasta,spune-mi te rog ce ai pus in mancare ?! -E secretul bucatarului,nu-ti spun ! -Hai tu,ca sunt la terapie intensiva,medicii ma intreaba...
Postări Recomandate