marian cristescu Reputație: 253681 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Un tip se duce la un magazin de lactate si cere 5 kile de branza. Si... tot asa o luna de zile. Exasperat la un moment dat, vanzatorul il intreaba pe client: - Dom'le, ce dracu' faci cu atata branza? - Daca chiar vrei sa stii, vino cu mine maine si o sa vezi! Zis si facut. A doua zi dimineata se urca frumos in autobuz. Calatoresc... ajung in munti, prin padure... si deodata o pestera. Pun branza pe o piatra si se ascund. Apare un individ barbos, jegos, cu unghii mari, bubos ca vai de el... si incepe sa manance bucata aia de branza. Vanzatorul de la magazin intreaba: - Bai... cine dracu' e tampitu' asta? - Bai... nu stiu nici eu, da' tare-i mai place branza! 2 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Un oltean coboară o pantă într-un taxi, mașina având o viteză destul de mare. Șoferul exclamă:– Suntem pierduți!– De ce? întreabă olteanul.– Nu mai funcționează frânele și nu pot opri.– Măi, neică, oprește măcar aparatul de taxat! 2 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 5, 2020 – Domn‘ director, eu lucrez deja de zece ani la dumneavoastră și am lucrat întotdeauna pentru trei. Aș putea primi o creștere de salariu?Directorul:– Bunul meu prieten, în acest moment o creștere salarială este exclusă! Dar poți să-mi spui care sunt ceilalți doi și-i arunc afară din firmă! 2 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Ion, pe patul de moarte, mai are puțin până să-și dea duhul.Cu ultimele puteri o întreabă pe Maria:– Mărie, acu’, că mai am puțin și mor, vreau să te întreb ceva. Aș vrea să îmi zici dacă tu m-ai înșelat vreodată?Maria stă un pic, se uită la Ion și răspunde:– Mă, Ioane, da’ dacă nu mori? 3 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 5, 2020 Pe o familie de bogătași i-a afectat criza mondială. Fac ei o ședință de familie și bărbatul își expune primul planul pentru a scăpa de criză.– Nevastă, ce ai zice dacă ai învăța să gătești ca să renunțăm la bucătăreasă!?– Mai bine ai învăța tu să faci sex și renunțăm la șofer :laugh2 2 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Un bărbat și o femeie se ciocnesc într-un accident rutier. Cele două mașini sunt distruse dar din fericire cei doi sunt teferi și nevătămați. Reușesc să iasă din mașinile avariate la care femeia rostește: - Nu îmi vine să cred, tu ești un bărbat iar eu o femeie, uită-te la mașinile noastre sunt complet distruse,dar totuși noi suntem teferi. Ăsta e un semn, destinul a vrut să ne întâlnim și să devenim prieteni, să trăim împreuna in pace pentru tot restul zilelor Iar el: - Sunt de acord trebuie să fie un semn din cer! Femeia continuă: - Și iată încă un miracol... mașina mea este complet distrusă dar sticla de Șampanie ce o aveam in mașina nu s-a spart. Cu siguranță destinul a vrut ca noi să ciocnim în cinstea întâlnirii noastre... Femeia îi dă sticla, el o deschide și bea aproape jumătate din ea,după care i-o dă ei... dar femeia pune dopul la sticlă fără să guste nici măcar o picătură..Bărbatul întreabă: - Tu nu bei??? Femeia răspunde: - Nu... aștept să vină poliția ... Regula număru 1: Femeia e datā dracu Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Octombrie 6, 2020 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Un bărbat și o femeie se ciocnesc într-un accident rutier. Cele două mașini sunt distruse dar din fericire cei doi sunt teferi și nevătămați. Reușesc să iasă din mașinile avariate la care femeia rostește: - Nu îmi vine să cred, tu ești un bărbat iar eu o femeie, uită-te la mașinile noastre sunt complet distruse,dar totuși noi suntem teferi. Ä‚sta e un semn, destinul a vrut să ne întâlnim și să devenim prieteni, să trăim împreuna in pace pentru tot restul zilelor Iar el: - Sunt de acord trebuie să fie un semn din cer! Femeia continuă: - Și iată încă un miracol... mașina mea este complet distrusă dar sticla de Șampanie ce o aveam in mașina nu s-a spart. Cu siguranță destinul a vrut ca noi să ciocnim în cinstea întâlnirii noastre... Femeia îi dă sticla, el o deschide și bea aproape jumătate din ea,după care i-o dă ei... dar femeia pune dopul la sticlă fără să guste nici măcar o picătură..Bărbatul întreabă: - Tu nu bei??? Femeia răspunde: - Nu... aștept să vină poliția ... Regula număru 1: Femeia e datÄ dracuNu ne da ideiðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
marrtel Reputație: -43 Postat Octombrie 6, 2020 Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3290 Postat Octombrie 6, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 6, 2020 OLX - Geanta glovo putin folosităhttps://www.olx.ro/oferta/geanta-glovo-putin-folosita-IDe7mwu.html Link spre comentariu
sonicmaster Reputație: 23 Postat Octombrie 6, 2020 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Intră invatatorul in clasa si incepe să faca prezenta :- Anton! - Prezent!- Achim! - Prezent!- Badea! - Prezent!- Bula! - Prezent! Din ultima banca se aude Nicușor cum radea.- Ce e asa amuzant Nicușor?, intreaba invatatorul.- Cum sa te cheme domn’ invatator Bula? Pui un P in loc de B si iese “pula”.Invatorul continua prezenta si ajunge la Nicușor.-Nicușor! - Prezent!Bula crapa de ras si invatatorul il intreaba : - Ce e asa amuzant Bula?- Cum sa te cheme domn’ invatator Nicușor? Mai pui cateva litere si iese “baga-mi-as pula-n ma-ta, Nicușor” Link spre comentariu
dan61169dan Reputație: 940 Postat Octombrie 6, 2020 Oras:Stuttgart Oras:Stuttgart Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Alinuța vorbește cu măsa : - Mămico , prietenul meu m-o scos la o cafea...În tot timpul ăsta cât am băut cafeaua se holba la sânii mei ! Oare o vrut cafeaua cu lapte ?? :) 1 Link spre comentariu
dan61169dan Reputație: 940 Postat Octombrie 6, 2020 Oras:Stuttgart Oras:Stuttgart Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Masturbarea este interzisă in “ CONSTITUȚIE “Așa spune în articolul ( 17 ) “ Nimeni nu-și poate face dreptate cu mâna lui “ :) 1 Link spre comentariu
dan61169dan Reputație: 940 Postat Octombrie 6, 2020 Oras:Stuttgart Oras:Stuttgart Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Ion cu Mărie fac sex in seara nunți: Mărie:..ce-ai pățit dragul meu ,de ce te-ai oprit? Ion :... e cam largă.. Mărie: Taci și bag-o acolo ,că tot voi ați lărgit-o !! :) 1 Link spre comentariu
dan61169dan Reputație: 940 Postat Octombrie 6, 2020 Oras:Stuttgart Oras:Stuttgart Partajează Postat Octombrie 6, 2020 Cum se înjură virușii între ei : “Sănătate “. :) 1 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3290 Postat Octombrie 7, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 7, 2020 https://i.ibb.co/7kSwrdX/ezgif-6-04f17b926fb6.png Link spre comentariu
eturit Reputație: 3290 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 8, 2020 https://i.ibb.co/bsX2GCy/ezgif-6-587ace9101fe.png 1 Link spre comentariu
nycu lsx Reputație: 219 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:BV 😎 Oras:BV 😎 Partajează Postat Octombrie 9, 2020 😂 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Într-o zi o bătrână a intrat în Banca Centrala cu un sac plin de bani. A dorit să vorbeasca cu directorul pentru a-și deschide un cont. Întrebată câți bani ar dori să depună, bătrâna răspunse 1,5 milioane€. Curios, directorul o întreabă :- De unde aveți atâția bani.Bătrâna: - Din pariuri.Directorul: - Din ce fel de pariuri?Bâtrâna: - De exemplu fac pariu cu dumneavoastră pe 250000 € că aveți testiculele cubice.Directorul a început să râdă, însă bătrână îl întreabă:- Doriți să facem pariul?Directorul: - Bineînțeles! Pariez că testiculele mele nu sunt cubice.Bătrâna: - Atunci mâine dimineață la ora 10 sunt la dumneavoastră în birou și îl voi aduce și pe avocatul meu ca martor, dacă și dumneavoastră vă convine.Directorul: - De acord!Seara, directorul a început să se îngrijoreze din cauza pariului și a petrecut ore lungi în fața oglinzii examinându-și testiculele. Le-a întors pe toate părțile, asigurându-se de fiecare dată că testiculele lui nu par în nici un caz cubice și sigur va câștiga pariul.A doua zi, la 10 fix, bătrâna doamnă a sosit în biroul directorului, însoțită de avocatul ei.Atunci, directorul și-a dat jos chiloții ca bătrână și avocatul ei să vadă cât mai bine totul. Bătrâna doamnă s-a apropiat și l-a întrebat dacă îi permite să le pipăie. „Bineînțeles, poftiți!” a spus directorul, fiind vorba de foarte mulți bani. „Verificati și asigurați-vă 100%!” Doamna zâmbind, s-a apucat de treabă.Atunci, directorul a observat, că avocatul se dă cu capul de pereți. A întrebat-o pe bătrână doamnă: „De ce face asta?”La care aceasta i-a răspuns: „Probabil pentru că am făcut pariu cu el pe 1.000.000€ că azi în jurul orei 10 dimineața voi ține în mână testiculele directorului Băncii Centrale! Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Dacă mai văd pe vreunul că vorbește la telefon când conduce,să mor de nu las geamul jos și arunc cu berea in el ..😀 Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat Octombrie 10, 2020 😅😅🤣🤣 4 Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat Octombrie 10, 2020 🤪 4 Link spre comentariu
dan61169dan Reputație: 940 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:Stuttgart Oras:Stuttgart Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Femeia ideală este cea care spune: “Ma doare capul ,tratează-mă cu sex !” 1 Link spre comentariu
dan61169dan Reputație: 940 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:Stuttgart Oras:Stuttgart Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Mărie: - Ioane! Să-ți calci cămașa înainte de a mere la biserică ,să nu creadă oamenii că n-am grijă de tine ! 1 Link spre comentariu
dan61169dan Reputație: 940 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:Stuttgart Oras:Stuttgart Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Anunțuri românești ....mama ei de gramatică ! - Căutam un om să aibă grijă de un lot de vaci care nu fumează. - Căutăm femeie la fetiță în vârstă și nefumătoare . - Vând câine: mănâncă orice și îi plac mult copiii . - Vând voal pentru mirese cu găurele mici . - Avem ciorapi de femei lungi . - Servim cu frișcă clientela bine bătută . - Vând mașină de cusut mâna și picior . - Confecționăm genți din pielea clientului . :) 1 Link spre comentariu
eturit Reputație: 3290 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 11, 2020 https://i.ibb.co/2YMhTrK/ezgif-7-3e00bd653075.png Link spre comentariu
Postări Recomandate