Sari la conținut

AURA - 0725114488 / 0792332375

Vizitator cervantes

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA

nu-i nimic.... de maine cine a stiut sa-si aprecieze clientii si sa-i tina aproape va avea numai de castigat ....cine nu a facut asta se vor fute numai cu promotorii sau cu 1-2 puli ratacite ....dar vor trebui sa platesca chirie ,sa manace ,sa bea ....sa traiasca . o vor face daca au avut mintea necesara sa puna ceva deoparte ...altfel daca au dat tot lui iubi le vor fi foarte greu .....si iarna este lunga si grea

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator valjean
Reputație: 0

Multumesc prietene,eu sint mai molcom,nu prea critic,dar ce spui tu este exact ce merita.Am fost la ea ca oricare,am platit cat a cerut si am primit doar cat a vrut,Ma si mai ia cu vrajeala de doi bani,sint cel putin 20 de fete pe care le-am vizitat si recenzat pozitiv.Chiar daca nu era totul pozitiv eu incercam sa gasesc asta.Si la tine doamna cu nume frumos,am intrat curios,si am plecat inainte sa ma acomodez.Cum spunea un frate pe aici,rusinica

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator valjean

Aura ,repet nu ne meriti,va doriti oameni corecti,galanti si eleganti,doar ca sa puteti sa profitati de ei,Noi pe banii aia muncim,dar ii daruim cu drag celor care merita,Ptr ca m-ai scos din sarite ai termen 24 de ore sa parasesti Constanta.Nu este o amenitare,este o realitate.

Link spre comentariu

Hai ca ai luat-o randeaua nea Gica!

da?...m-as bucura sa nu am dreptate ....la dumneata nu a sunat alarma ?

de maine ca sa iesim din case chiar trebuie sa merite cel sau cea pentru care o facem .....sa-i simtim lipsa mai mult decat riscul unei posibile amenzi usturatoare .

Aura crezi ca ai destui astfel de clienti ? Daca da te felicit ...si iarta un mos cam dezamagit de tot ce se intampla. Prin primavara va cam urla foamea in multe colege de ale tale .

Sper sa nu o luam cu totii randeaua

Link spre comentariu
Vizitator valjean

Poate ai dreptate,dar eu am spus cateva cuvinte pe care nu le mai pot intoarce.Bagaju si marcaju,La Bucuresti e lume mai mullta,mai culta,aici sa terminat vacanta

Link spre comentariu
Vizitator valjean

Nu pot face rau nici unei flori,dar-mite unei femei,nu o amenitz cu rele,o amenitz doar cu bune.Dovada ca avem echilibru si bun gust.Dar o sa plantez o plancarda la fiecare locatie a ei,Aici este Aura face putin pe bani multi,si la fiecare plancarda pun si un buchet de trandafiri,nu ma lua in bascalie Aura ca am ani si ...ani

Link spre comentariu
Vizitator milfaura

Tocmai ca avem vârstă apropiata nu știu de ce scrii aberațiile astea. Când ai ieșit pe ușa mai luat în brate și ai spus ca vei revenii o ora și cu 🌹 și acum ce faci vb urat de mine.

Link spre comentariu
Vizitator valjean

Aura,doar cand am spus cine sint am devenit om in fata ta,eu sint galant si elegant mereu,Tu doar cand ai luat banii si mi-ai oferit 7 minute ,cele mai scumpe din viata mea,ti-ai dat arama pe fata..Nu avem ce mai vorbi,ramane cum am stabilit.Daca vrei -ti rezerv eu biletul de Bucuresti si il si platesc.Aloha

Link spre comentariu

Aura,doar cand am spus cine sint am devenit om in fata ta,eu sint galant si elegant mereu,Tu doar cand ai luat banii si mi-ai oferit 7 minute ,cele mai scumpe din viata mea,ti-ai dat arama pe fata..Nu avem ce mai vorbi,ramane cum am stabilit.Daca vrei -ti rezerv eu biletul de Bucuresti si il si platesc.Aloha

Bai Jeane, gata.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Tocmai ca avem vârstă apropiata nu știu de ce scrii aberațiile astea. Când ai ieșit pe ușa mai luat în brate și ai spus ca vei revenii o ora și cu și acum ce faci vb urat de mine.

Aura ,repet nu ne meriti,va doriti oameni corecti,galanti si eleganti,doar ca sa puteti sa profitati de ei,Noi pe banii aia muncim,dar ii daruim cu drag celor care merita,Ptr ca m-ai scos din sarite ai termen 24 de ore sa parasesti Constanta.Nu este o amenitare,este o realitate.

Misto!

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator valjean

Bai Jeane, gata.

Nu ne cunoastem,nu accept pumn in gura,dar sint corect si accept un sfat calificat,da dovada ca meriti sa ma instruiesti.Baieti,frati ,confrati scopul acestui site este sa ne dam cu parerea,fiecare cu parerea lui si noi avem de unde alege.Sa revenim la subiect,voi o puteti alege  care vret.Eu o propun pe lista neagra,ptr mine a fost pierdere de timp,de bani si de sentimente,eu sint un trubadur,voi sinteti mai tineri si mai pragmatici.La Bucuresti duduie,e viata ta si chiar o respect

Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Cu zdreanța asta am pățit-o și eu astă vară cînd a venit ea în Cta,am sunat-o, i-am zis că ajung în jumătate de oră și a zis ok.Cind am ajuns în parcare la Tracom am sunat-o și ma pus pe așteptare încă 10 minute pe motiv că face un duș și mă sună ea.Dupa 10 min.mă sună și urc,intru în ap.,facem cunoștiință după care îmi cere banii,îi dau banii după care începe direct cu o muie scurtă, pune prez.și se pune capră,eu îi spun frumos că mai întîi vreau să misionar,se strîmbă un pic și se pune pe pat,dau vreo două min.din cur cînd îmi zice să caut să termin căci nu am vrut să stau o oră așa că... să mă grăbesc,credeți-mă că m-am blocat.Nu am făcut nici-o recenzie acestei zdrențe pînă acum pentru că alții am văzut că s-au simțit bine la ea și eu am considerat că am prins-o eu într-o pasă nașpa dar nici nu am fost curios a doua oară.Acum sunt de acord cu Jean"DE EVITAT".Vă salut cu respect.

• Like 3
Link spre comentariu

Cu zdreanța asta am pățit-o și eu astă vară cînd a venit ea în Cta,am sunat-o, i-am zis că ajung în jumătate de oră și a zis ok.Cind am ajuns în parcare la Tracom am sunat-o și ma pus pe așteptare încă 10 minute pe motiv că face un duș și mă sună ea.Dupa 10 min.mă sună și urc,intru în ap.,facem cunoștiință după care îmi cere banii,îi dau banii după care începe direct cu o muie scurtă, pune prez.și se pune capră,eu îi spun frumos că mai întîi vreau să misionar,se strîmbă un pic și se pune pe pat,dau vreo două min.din cur cînd îmi zice să caut să termin căci nu am vrut să stau o oră așa că... să mă grăbesc,credeți-mă că m-am blocat.Nu am făcut nici-o recenzie acestei zdrențe pînă acum pentru că alții am văzut că s-au simțit bine la ea și eu am considerat că am prins-o eu într-o pasă nașpa dar nici nu am fost curios a doua oară.Acum sunt de acord cu Jean"DE EVITAT".Vă salut cu respect.

Eu i-am dat primul recenzie negativă, daca nu citiți și voi recenziile ca să vă elucidati ce este cu doamna, asta pățiți, va luați țeapă.

Link spre comentariu
Vizitator anonim9207

Miroase a peștelăi invidioși pe doamna pe aici că pierd ei clientela la fetițele lor 😂😂😂😂. Te pup Aura ești senzațională.

Link spre comentariu
  • Oras:Dobrogea

Multumesc prietene,eu sint mai molcom,nu prea critic,dar ce spui tu este exact ce merita.Am fost la ea ca oricare,am platit cat a cerut si am primit doar cat a vrut,Ma si mai ia cu vrajeala de doi bani,sint cel putin 20 de fete pe care le-am vizitat si recenzat pozitiv.Chiar daca nu era totul pozitiv eu incercam sa gasesc asta.Si la tine doamna cu nume frumos,am intrat curios,si am plecat inainte sa ma acomodez.Cum spunea un frate pe aici,rusinica

Cred ca ai ratat partea de comunicare, în care ți se spunea ca ai 15 minute la nr., iar ora e ora.

În plus e greșeală a doamnei ca se încurcă sa accepte o finalizare, pentru ca e evident ca nu-i place.

Link spre comentariu
Vizitator valjean

Indiferent la mirosuri,Ma desteptat un prieten,nu ii pun plancarda,ii fac graffiti pe usa blocului,un trandafir cum are ea pe buca stanga,si un text scurt si la subiect.Un peste nu plateste,dar nici un fraier nu trebuie sa plateasca degeaba.Recunosc ca am fost fraier,pe banii mei

Link spre comentariu

Jeane treaba este simplă, nu a fost po pentru tine asta nu inseamna ca nu ar putea fi pentru alții.. dacă nu ai o listă cu de evitat(a ta ) începe și fa o cu Aura ..si gata ..dar tu și nici nimeni altc8nu o poate obliga sa plece..clar? Sta unde și cât vrea..si crede mă ca stiu ce spun.. fiecare are dreptul de a alege ce face in viata..si inca ceva...Aura stie si face bine ceea ce face...si stau si ma intreb de ce pana să apari tu in peisaj cu recenzia ta ceilalți care vb la negativ despre ea nu a marait nici unul..oare? De ce? Cineva a început o campanie de denigrare ca guvizii își pierd clientela și așa saracuta in vremurile astea ...am spus ce am avut de spus și va doresc toate cele bune..Aura nu ii baga in seama..fiecte pasăre pe limba ei piere

Link spre comentariu
Vizitator valjean

E clar de evitat ,pe lista mea,si clar ca nu numai pe a mea.Poate doamna ofera si placere,cred ca eu am nimerit momentul nepotrivit,cand avea o programare inainte cu zece minute si una dupa cu 10 minute.Asta explica totul,si daca eram singurul poate ca era mai bine,daca asa au patit mai multi deja e nasol

Link spre comentariu

Asta e problema si de asta scriu.Femeia e pe gustul meu,arata ok,se comporta ok,pina platesti.Dupa ,primesti ...viteza

Mara vroiai la Lorena și dacă n-ai prins-o ai riscat un nr. la Aura, de asta ești asa suparat🤣😂
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...