Sari la conținut

AURA - 0725114488 / 0792332375

Vizitator cervantes

Postări Recomandate

• Oras:Dobrogea
Postat

Servicii:

-F.K.

-N.P.

-O.P/N.

-Se intre sani cu finalizare

-Mangaieri, sărutări corporale

-69

-Anilingus pasiv

-Masaj corporal și erotic

200 fin.-300 ora.

SERVICII EXTRA:

-ANAL (un nr.) -100 extra

(exclus cei dotati)

-URO (activ)- 100 extra

-Masaj prostata si erotic- 100 extra

-Footfetish- 50 extra

Contact prin tel. sau whatsapp(+40724099525)

M-am confuza un pic.

Masajul erotic e inclus sau se plătește extra??

Vizitator milfaura
Reputație: 0
Postat

Inclus!

Vizitator machedonul08
Postat

Bai, cu regret (pentru voi) va anunt ca am revenit!

Postat

Bai, cu regret (pentru voi) va anunt ca am revenit!

Poate pentru tine, ca pe noi ne distrează 🤦â€â™‚ï¸
Vizitator machedonul08
Postat

Poate pentru tine, ca pe noi ne distrează ‍♂

Jeaneeee, te-ai dat cu baietii rai!!!

Vizitator cervantes
Postat

O dupa amiaza răcoroasă, un aer placut numai bun de o plimbare. Decis sa fac o plimbare am plecat de acasa spre parcul Tabacarie. Ajungand in zona City m-am gandit sa o sun pe Aura sa vad ce mai face. Sunat, insa tel. inchis, asa ca am apelat pe "linia directa". Îmi raspunde si ma invita la ea la o barfa. Zis si facut! Ne intindem la vorba, insa, dupa un timp ne uitam unul la celalat ca doi luptatori așteptând ca celalalt sa faca o miscare. Asteptarea nu a fost lunga ptr. ca ne-am adus aminte de sampanie, si cum eram fara masina am zis ca este momentul potrivit sa o gustam. Deci, am plecat spre frigider separat, dar am ajuns impreuna. Acea intalnire din fata frigiderului a fost factorul declansator! Destupat sticla, baut, direct din ea, amandoi, ajuns la dus, acompaniati de sticla. La iesire întrucât muzica de la laptop era un vals am inceput sa dansam, in sufragerie, asa cum eram, in pielea goala. Dansul a luat sfarsit in dormitor, unde am continuat sa consumam sampania, dar in alt fel. Turnand sampanie unul pe celalat urmand sa o bem din locurile in care se afla sau pur si simplu lingand-o!

De la aceasta joaca pana la o partida de sex incendiar,pasional, nu a fost mult. Ajunsesem amandoi la acea stare de excitatare in care pur si simplu vrei sa-l devorezi pe celalat. Si am incercat amândoi, într-un pat imens care s-a dovedit totusi prea mic pana la urma, cred eu, ptr. ca finalul a fost aproape pe podea.

In urma acestei intamplari am constatat cat de mult te poate "obosi" o mica si nevinovata plimbare in aer liber.

Aura, m-am simtit excelent!

P.S.- Data viitoare aduc eu sampania!

Vizitator milfaura
Postat

Iti mulțumesc ai fost minunat din toate punctele de vedere!

Postat

O dupa amiaza răcoroasă, un aer placut numai bun de o plimbare. Decis sa fac o plimbare am plecat de acasa spre parcul Tabacarie. Ajungand in zona City m-am gandit sa o sun pe Aura sa vad ce mai face. Sunat, insa tel. inchis, asa ca am apelat pe "linia directa". ÃŽmi raspunde si ma invita la ea la o barfa. Zis si facut! Ne intindem la vorba, insa, dupa un timp ne uitam unul la celalat ca doi luptatori așteptând ca celalalt sa faca o miscare. Asteptarea nu a fost lunga ptr. ca ne-am adus aminte de sampanie, si cum eram fara masina am zis ca este momentul potrivit sa o gustam. Deci, am plecat spre frigider separat, dar am ajuns impreuna. Acea intalnire din fata frigiderului a fost factorul declansator! Destupat sticla, baut, direct din ea, amandoi, ajuns la dus, acompaniati de sticla. La iesire întrucât muzica de la laptop era un vals am inceput sa dansam, in sufragerie, asa cum eram, in pielea goala. Dansul a luat sfarsit in dormitor, unde am continuat sa consumam sampania, dar in alt fel. Turnand sampanie unul pe celalat urmand sa o bem din locurile in care se afla sau pur si simplu lingand-o!

De la aceasta joaca pana la o partida de sex incendiar,pasional, nu a fost mult. Ajunsesem amandoi la acea stare de excitatare in care pur si simplu vrei sa-l devorezi pe celalat. Si am incercat amândoi, într-un pat imens care s-a dovedit totusi prea mic pana la urma, cred eu, ptr. ca finalul a fost aproape pe podea.

In urma acestei intamplari am constatat cat de mult te poate "obosi" o mica si nevinovata plimbare in aer liber.

Mai rareste-o matale cu vizitele ca o epuizezi și de aceea e obosita și nu mai face fata la ceilalți! 😉😊

Bonus:dacă ala e pat mic, înseamnă că are și tatele mici🤣😂🤣😂

Vizitator cervantes
Postat

Mai rareste-o matale cu vizitele ca o epuizezi și de aceea e obosita și nu mai face fata la ceilalți!

Bonus:dacă ala e pat mic, înseamnă că are și tatele mici

Mai Jenica, in primul rand nu mai fusesem la ea de o saptamana,de frica lu' Nea Gica 😂😂😂, in al doilea rand nu ma dusesem pentru asa ceva. Pur si simplu asta a iesit!

Si tare placut a fost!

Comparatia ta, pat - tate este corecta!😂😂😂 Nu sunt mici!

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

Mai Jenica, in primul rand nu mai fusesem la ea de o saptamana,de frica lu' Nea Gica , in al doilea rand nu ma dusesem pentru asa ceva. Pur si simplu asta a iesit!

Si tare placut a fost!

Comparatia ta, pat - tate este corecta! Nu sunt mici!

buna gluma ....stai linistit insa nu sunt interesat . dar povestea mi-a placut 

ai insa grija sa nu dai peste mache ...asta te ia la rost ca ai depasit bugetul 

sampania a fost Dom Perignon? ....darnica domnita dar se merita pentru a pastra un domn cu asa calitati deosebite 

in curand cred ca o sa bati un record al saitului ....ai mai multe recenzii la domnita decat toti colegii la un loc ....dar bineinteles asta este doar o simpla intamplare 

Postat

O dupa amiaza răcoroasă, un aer placut numai bun de o plimbare. Decis sa fac o plimbare am plecat de acasa spre parcul Tabacarie. Ajungand in zona City m-am gandit sa o sun pe Aura sa vad ce mai face. Sunat, insa tel. inchis, asa ca am apelat pe "linia directa". Îmi raspunde si ma invita la ea la o barfa. Zis si facut! Ne intindem la vorba, insa, dupa un timp ne uitam unul la celalat ca doi luptatori așteptând ca celalalt sa faca o miscare. Asteptarea nu a fost lunga ptr. ca ne-am adus aminte de sampanie, si cum eram fara masina am zis ca este momentul potrivit sa o gustam. Deci, am plecat spre frigider separat, dar am ajuns impreuna. Acea intalnire din fata frigiderului a fost factorul declansator! Destupat sticla, baut, direct din ea, amandoi, ajuns la dus, acompaniati de sticla. La iesire întrucât muzica de la laptop era un vals am inceput sa dansam, in sufragerie, asa cum eram, in pielea goala. Dansul a luat sfarsit in dormitor, unde am continuat sa consumam sampania, dar in alt fel. Turnand sampanie unul pe celalat urmand sa o bem din locurile in care se afla sau pur si simplu lingand-o!

Congrats both of You✌️✌️✌️
Vizitator machedonul08
Postat

Cervantes, esti un foarte bun promotor al milf-ului asta. De cand am fost la Manuela , m-am lecuit sa merg la genul asta.

Postat

Cervantes, esti un foarte bun promotor al milf-ului asta. De cand am fost la Manuela , m-am lecuit sa merg la genul asta.

Care-i treaba n-ai putut s-o satisfaci? 😭
Vizitator cervantes
Postat

buna gluma ....stai linistit insa nu sunt interesat . dar povestea mi-a placut 

ai insa grija sa nu dai peste mache ...asta te ia la rost ca ai depasit bugetul 

sampania a fost Dom Perignon? ....darnica domnita dar se merita pentru a pastra un domn cu asa calitati deosebite 

in curand cred ca o sa bati un record al saitului ....ai mai multe recenzii la domnita decat toti colegii la un loc ....dar bineinteles asta este doar o simpla intamplare

Gica, iar ești răutăcios! Cine te plateste si cum? Sau este deformatie profesionala de a baga strambe tendentioase? Stiu ca ai iesit la pensie!

De altfel, dim. fusesem la Clara, iar vizita la Aura o fost o pura intamplare. Eu am povestit-o doar ptr. ineditul ei.

Tu cred ca ai motivele tale sa nu faci recenzii si sa nu povestesti. De... ochiu'si timpanul te caracterizeaza!

Vizitele tale, din cate am aflat de la fete, se bazeaza mai mult pe strangerea de informatii.

Nu mai comenta acolo unde nu ai fost!

P.S.- Este strict treaba mea in ce relatii sunt cu fetele la care merg si ce fac acolo! Faptul ca mai povestesc cate ceva, o fac cand este cu adevarat ceva de povestit. O intalnire obisnuita nu merita povestita.

Vizitator cervantes
Postat

Eu nu promovez pe nimeni, doar povestesc ce a fost placut ptr. mine!

Ca nu ti-a placut la Manuela este treaba ta! Nici mie poate nu îmi place unde mergi tu,dar asta este treaba mea! Asa ca nu te mai baga ca tanga!

Vizitator milfaura
Postat

Astăzi pâna la ora 21 disponibila

Vizitator milfaura
Postat

Buna dim mai sunt disponibilă pâna vineri 28 Aug.Program 9_18.

Postat

Tu din ce nămol ai apărut ma?

Ai și tu o recenzie pentru doamna?

Pai nu are cum sa facă o recenzie pentru că este purtător ilegal de pwla..ceva de genul Florica dansatoarea numai că aici se refulează și își varsă mizeriile pe care le poartă în suflet..
Vizitator milfaura
Postat

Celor care au incercat, zilele acestea, sa ma contacteze, le cer scuze, insa, avand de rezolvat unele mici probleme personale am fost nevoita sa plec. Cu ocazia aceasta îmi voi lua si o mica vacanta.

Am sa anunt, aici, cand revin!

Va multumesc, tuturor!

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Seamănă mult cu Ava Addams la corp, pentru cunoscători. :)

Postat

Vizitator milfaura
Postat

Buna dimineața!Voi fi disponibilă din 14 septembrie,de la 9-20.ptr programări tel 0725114488 sau whatsapp!

• Like 1

Postat

Buna dimineața!Voi fi disponibilă din 14 septembrie,de la 9-20.ptr programări tel 0725114488 sau whatsapp!

ÃŽncepi școala?? 😂🤣

Facem online sau mixt? 😉🤗

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...