robert1997 Reputație: 8 Postat August 22 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat August 22 La 20.08.2024 la 9:42, profesoara28 a spus: Prin septembrie cred Hey,Lory….ai mai pus cv(kg) in plus?oricum,cu toate astea tot bine esti😜😘 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat August 26 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat August 26 Bună dragilor disponibila la voi în oraș pentru câteva zile 1 Link spre comentariu
busila Reputație: 533 Postat August 26 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat August 26 Buna seara stimabili, Proaspat iesit de la dna Profesoara va spun asa: Programare respectata aproape la minut nota 10 Aspect fizic nota 8,5 , nu arata deloc rau , sani frumosi , fund bombat buze de efect! GFE 9,5 , un vibe bun , are vorbele la ea si te binedispune Oral 9,5 , deep , zici ca are motor la limba , o tehnica interesanta si chiar buna! Normal 9, a zis ceva de viol dar nu a fost ce ma asteptam , pe la spate da contre , stramta , se simte bine soldatelul in ea ! Pret corect , o fata la care as reveni ! 1 1 Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat August 26 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat August 26 Acum 22 minute, busila a spus: Buna seara stimabili, Proaspat iesit de la dna Profesoara va spun asa: Programare respectata aproape la minut nota 10 Aspect fizic nota 8,5 , nu arata deloc rau , sani frumosi , fund bombat buze de efect! GFE 9,5 , un vibe bun , are vorbele la ea si te binedispune Oral 9,5 , deep , zici ca are motor la limba , o tehnica interesanta si chiar buna! Normal 9, a zis ceva de viol dar nu a fost ce ma asteptam , pe la spate da contre , stramta , se simte bine soldatelul in ea ! Pret corect , o fata la care as reveni ! Mersi de vizita si recenzie pup Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat August 30 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat August 30 Bună dragilor ultima zi la voi în oraș pupici Link spre comentariu
centenari0 Reputație: 0 Postat August 30 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat August 30 1 hour ago, profesoara28 said: Bună dragilor ultima zi la voi în oraș pupici Buna, pana la ce ora te gasim astazi? Link spre comentariu
Mariachi1990 Reputație: 9 Postat Septembrie 2 Oras:Ro Oras:Ro Partajează Postat Septembrie 2 Profa am venit acasa,tu? Link spre comentariu
robert1997 Reputație: 8 Postat Septembrie 5 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Septembrie 5 La 30.08.2024 la 11:25, profesoara28 a spus: Bună dragilor ultima zi la voi în oraș pupici Hello….cand revii😘😊 Link spre comentariu
gigi de la scularie Reputație: 489 Postat Septembrie 5 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Septembrie 5 Acum 3 ore, robert1997 a spus: Hello….cand revii😘😊 Meștere, nu te supăra, fata are un sistem foarte bun, anunță pe whatsapp când ajunge intr-un oraș, te uiti la profil si scrie exact unde se afla, iti dai seama imediat sau, o întrebi direct pe Lory, nu e nevoie sa știm cu toții ca nu ești în stare să gestionezi situația...mă gândeam că 1997 fiind anul nașterii nu ai avea probleme de acest gen...eu făceam armata atunci. Ne-ai rupt cu întrebările inteligente pe multe topice. Link spre comentariu
profesoara28 Reputație: 717 Postat Septembrie 6 Telefon: 0720613003 Disponibila Telefon: 0720613003 Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 6 Hei dragilor momentan sunt puțin plecata din țară când revin o sa va anunț pupicei Link spre comentariu
robert1997 Reputație: 8 Postat Septembrie 27 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Septembrie 27 La 06.09.2024 la 13:22, profesoara28 a spus: Hei dragilor momentan sunt puțin plecata din țară când revin o sa va anunț pupicei ? Link spre comentariu
matrakci24 Reputație: 17 Postat Octombrie 21 Partajează Postat Octombrie 21 La 05.09.2024 la 20:32, gigi de la scularie a spus: Meștere, nu te supăra, fata are un sistem foarte bun, anunță pe whatsapp când ajunge intr-un oraș, te uiti la profil si scrie exact unde se afla, iti dai seama imediat sau, o întrebi direct pe Lory, nu e nevoie sa știm cu toții ca nu ești în stare să gestionezi situația...mă gândeam că 1997 fiind anul nașterii nu ai avea probleme de acest gen...eu făceam armata atunci. Ne-ai rupt cu întrebările inteligente pe multe topice. Fratili meu tu ești asa un pic special,pe vremea ta se făcea armata la 13 ani,știi ce zic? Dacă ești născut în 1984 asa cum ai scris în profil în 1997 aveai 13 ani sau poate confund eu iar metru cu tona,vrei sa te mint? Link spre comentariu
gigi de la scularie Reputație: 489 Postat Octombrie 21 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Octombrie 21 Acum 55 minute, matrakci24 a spus: Fratili meu tu ești asa un pic special,pe vremea ta se făcea armata la 13 ani,știi ce zic? Dacă ești născut în 1984 asa cum ai scris în profil în 1997 aveai 13 ani sau poate confund eu iar metru cu tona,vrei sa te mint? Dacă ești așa curios, sa știi ca nici pe 10.08 nu numai 1984...așa că să nu-mi zici la mulți ani atunci , în caz că aveai de gând. Link spre comentariu
matrakci24 Reputație: 17 Postat Octombrie 21 Partajează Postat Octombrie 21 Acum 4 minute, gigi de la scularie a spus: Dacă ești așa curios, sa știi ca nici pe 10.08 nu numai 1984...așa că să nu-mi zici la mulți ani atunci , în caz că aveai de gând. Ce sa spui și tu acum când ai fost prins cu minciuna?Totuși poate ne zici și noua ce făceai în armata la 13 ani,ai fost copil de trupa? Eu zic sa lași aroganța și ocupate cu recenziile dacă tot ești VIP ,la capitolul asta stai rău.Din primele 3 pagini pe secțiunea Focșani ai doar una și e putin pentru 1036 de postări,știi ce zic? Dacă mai ai dume din astea expirate le aștept pe discuții între utilizatori ca o sa ne certe Profa ca ii poluăm topicul,dar tu ești învățat ca în ultima vreme doar cu asta te ocupi. Hai,numa bine și rău la nimeni!!! Link spre comentariu
gigi de la scularie Reputație: 489 Postat Octombrie 21 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Octombrie 21 Acum 1 oră, matrakci24 a spus: Ce sa spui și tu acum când ai fost prins cu minciuna?Totuși poate ne zici și noua ce făceai în armata la 13 ani,ai fost copil de trupa? Eu zic sa lași aroganța și ocupate cu recenziile dacă tot ești VIP ,la capitolul asta stai rău.Din primele 3 pagini pe secțiunea Focșani ai doar una și e putin pentru 1036 de postări,știi ce zic? Dacă mai ai dume din astea expirate le aștept pe discuții între utilizatori ca o sa ne certe Profa ca ii poluăm topicul,dar tu ești învățat ca în ultima vreme doar cu asta te ocupi. Hai,numa bine și rău la nimeni!!! Îți recomand un film drăguț sa te uiți... Look Who's Talking...pricepuși, bre? Link spre comentariu
matrakci24 Reputație: 17 Postat Octombrie 21 Partajează Postat Octombrie 21 Acum 7 minute, gigi de la scularie a spus: Îți recomand un film drăguț sa te uiți... Look Who's Talking...pricepuși, bre? În afara de recomandări te mai ocupi și cu altceva pe acest forum,bre?Răspunzi la ora și sunt curios cat e ora la tine,știi ce zic? Link spre comentariu
matrakci24 Reputație: 17 Postat Octombrie 21 Partajează Postat Octombrie 21 Acum 26 minute, gigi de la scularie a spus: Îți recomand un film drăguț sa te uiți... Look Who's Talking...pricepuși, bre? Tu care ești din ei ,bre? John Travolta,Bruce Willis sau fata care naste? M-am banghit tu esti ginecologul😂 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum