Sari la conținut

❤️❤️❤️Profesoara Lory 0741631958 ❤️❤️❤️

Postări Recomandate

Reputație: 533
  • Oras:buzau
  • Oras:buzau

Buna seara stimabili,

Proaspat iesit de la dna Profesoara va spun asa:

Programare respectata aproape la minut nota 10

Aspect fizic nota 8,5 , nu arata deloc rau , sani frumosi , fund bombat buze de efect!

GFE 9,5 , un vibe bun , are vorbele la ea si te binedispune

Oral 9,5 , deep , zici ca are motor la limba , o tehnica interesanta si chiar buna!

Normal 9, a zis ceva de viol dar nu a fost ce ma asteptam , pe la spate da contre , stramta , se simte bine soldatelul in ea !

Pret corect , o fata la care as reveni !

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0720613003
  • Disponibila
  • Telefon: 0720613003
  • Disponibila
Acum 22 minute, busila a spus:

Buna seara stimabili,

Proaspat iesit de la dna Profesoara va spun asa:

Programare respectata aproape la minut nota 10

Aspect fizic nota 8,5 , nu arata deloc rau , sani frumosi , fund bombat buze de efect!

GFE 9,5 , un vibe bun , are vorbele la ea si te binedispune

Oral 9,5 , deep , zici ca are motor la limba , o tehnica interesanta si chiar buna!

Normal 9, a zis ceva de viol dar nu a fost ce ma asteptam , pe la spate da contre , stramta , se simte bine soldatelul in ea !

Pret corect , o fata la care as reveni !

Mersi de vizita si recenzie pup

Link spre comentariu
  • Oras:Focsani
Acum 3 ore, robert1997 a spus:

Hello….cand revii😘😊

Meștere,  nu te supăra,  fata are un sistem foarte bun, anunță pe whatsapp când ajunge intr-un oraș,  te uiti la profil si scrie exact unde se afla, iti dai seama imediat sau, o întrebi direct pe Lory, nu e nevoie sa știm cu toții ca nu ești în stare să gestionezi situația...mă gândeam că 1997 fiind anul nașterii nu ai avea probleme de acest gen...eu făceam armata atunci. Ne-ai rupt cu întrebările inteligente pe multe topice.

Link spre comentariu
La 05.09.2024 la 20:32, gigi de la scularie a spus:

Meștere,  nu te supăra,  fata are un sistem foarte bun, anunță pe whatsapp când ajunge intr-un oraș,  te uiti la profil si scrie exact unde se afla, iti dai seama imediat sau, o întrebi direct pe Lory, nu e nevoie sa știm cu toții ca nu ești în stare să gestionezi situația...mă gândeam că 1997 fiind anul nașterii nu ai avea probleme de acest gen...eu făceam armata atunci. Ne-ai rupt cu întrebările inteligente pe multe topice.

Fratili meu tu ești asa un pic special,pe vremea ta se făcea armata la 13 ani,știi ce zic?

Dacă ești născut în 1984 asa cum ai scris în profil în 1997 aveai 13 ani sau poate confund eu iar metru cu tona,vrei sa te mint? 

Link spre comentariu
Acum 55 minute, matrakci24 a spus:

Fratili meu tu ești asa un pic special,pe vremea ta se făcea armata la 13 ani,știi ce zic?

Dacă ești născut în 1984 asa cum ai scris în profil în 1997 aveai 13 ani sau poate confund eu iar metru cu tona,vrei sa te mint? 

Dacă ești așa curios, sa știi ca nici pe 10.08 nu numai 1984...așa că să nu-mi zici la mulți ani atunci , în caz că aveai de gând.

Link spre comentariu
Acum 4 minute, gigi de la scularie a spus:

Dacă ești așa curios, sa știi ca nici pe 10.08 nu numai 1984...așa că să nu-mi zici la mulți ani atunci , în caz că aveai de gând.

Ce sa spui și tu acum când ai fost prins cu minciuna?Totuși poate ne zici și noua ce făceai în armata la 13 ani,ai fost copil de trupa? 

Eu zic sa lași aroganța  și ocupate cu recenziile dacă tot ești VIP ,la capitolul asta stai rău.Din primele 3 pagini pe secțiunea Focșani ai doar una și e putin pentru 1036 de postări,știi ce zic? 

Dacă mai ai dume din astea expirate le aștept pe discuții între utilizatori ca o sa ne certe Profa ca ii poluăm topicul,dar tu ești învățat ca în ultima vreme doar cu asta te ocupi.

Hai,numa bine și rău la nimeni!!!

Link spre comentariu
Acum 1 oră, matrakci24 a spus:

Ce sa spui și tu acum când ai fost prins cu minciuna?Totuși poate ne zici și noua ce făceai în armata la 13 ani,ai fost copil de trupa? 

Eu zic sa lași aroganța  și ocupate cu recenziile dacă tot ești VIP ,la capitolul asta stai rău.Din primele 3 pagini pe secțiunea Focșani ai doar una și e putin pentru 1036 de postări,știi ce zic? 

Dacă mai ai dume din astea expirate le aștept pe discuții între utilizatori ca o sa ne certe Profa ca ii poluăm topicul,dar tu ești învățat ca în ultima vreme doar cu asta te ocupi.

Hai,numa bine și rău la nimeni!!!

Îți recomand un film drăguț sa te uiți... Look Who's Talking...pricepuși, bre?

Link spre comentariu
Acum 7 minute, gigi de la scularie a spus:

În afara de recomandări te mai ocupi și cu   altceva pe acest forum,bre?Răspunzi la ora și sunt curios cat e ora la tine,știi ce zic?

Link spre comentariu

Acum 26 minute, gigi de la scularie a spus:

Tu care ești din ei ,bre? John Travolta,Bruce Willis sau fata care naste? M-am banghit tu esti ginecologul😂

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...