71laciport Reputație: 4201 Postat Iulie 27, 2020 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Iulie 27, 2020 ..sa nu uitam motivul pentru care se afla postul acestei domnisoare, in consecinta lasati o sa se focuseze pe servicii si nu sa stea sa se enerveze aici pentru ca tot noi avem de suferit cand ajungem la ea, ca i plina de draci..hai s o futem si sa recenzam; dupa aia cei care stau in asteptare pe margine, poate se inspira si trec si ei la actiune... 1
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iulie 27, 2020 Postat Iulie 27, 2020 Gen mizeria de maa5igrasie generală nr1Lingi pestii in cur in incercarea de a ta in mine, eroare ordinara ce esti! =)) 2 1
cbatoni Reputație: -109 Postat Iulie 27, 2020 Postat Iulie 27, 2020 Da in mine* Calmează te tomberonule,era o simplă constatare. 2
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iulie 27, 2020 Postat Iulie 27, 2020 Calmează te tomberonule,era o simplă constatare.Macar te-ai sterilizat, handicapatule? 1 1
boboc00 Reputație: 473 Postat Iulie 27, 2020 Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Telefon: 0742146905 Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2020 Sa continuam cu recenziile 🤠pe mine ma intreseaza fata, restul va priveste in privat 1
calin04 Reputație: 817 Postat Iulie 27, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2020 Salutare! Numai ce am fost la un thresome cu Jessyca si Alice. Programare oarecum dificila pentru ca fetele dormeau si nu raspundeau pe watsap. La un momentdat au raspuns si a fost foarte ok. Locatie 10 foarte ok centrala cu tot ce trebuie. Fetele sunt de 9. Se competeaza una pe alta. Jessika siliconata botox in buze mai pe mod pisi iar alice slim naturala. Amandouaua dragute. Tin sa precizez ca mie nu mi s-au parut de etine. Oral 10 neprotejat. Normal 10 schimbat cateva pozitii. De precizat ca nu fac show lezby doar thresome. Igiena 9 doarece nu au facut dus in prezenta mea. Gfe 10 doua prezente placute foarte joviale si vorbarete. Fk intretinut. Sunt agreabile. Per total o experienta de repetat. Va put Jessyka e Alice. De precizat ca Alice le are cu dansul oriental. Mi-a facut un dans de nota 20. Fata chiar le are fara sa exagerez. 4
chemoo Reputație: 17 Postat Iulie 27, 2020 Postat Iulie 27, 2020 Salutare! Numai ce am fost la un thresome cu Jessyca si Alice. Programare oarecum dificila pentru ca fetele dormeau si nu raspundeau pe watsap. La un momentdat au raspuns si a fost foarte ok. Locatie 10 foarte ok centrala cu tot ce trebuie. Fetele sunt de 9. Se competeaza una pe alta. Jessika siliconata botox in buze mai pe mod pisi iar alice slim naturala. Amandouaua dragute. Tin sa precizez ca mie nu mi s-au parut de etine. Oral 10 neprotejat. Normal 10 schimbat cateva pozitii. De precizat ca nu fac show lezby doar thresome. Igiena 9 doarece nu au facut dus in prezenta mea. Gfe 10 doua prezente placute foarte joviale si vorbarete. Fk intretinut. Sunt agreabile. Per total o experienta de repetat. Va put Jessyka e Alice. De precizat ca Alice le are cu dansul oriental. Mi-a facut un dans de nota 20. Fata chiar le are fara sa exagerez.Ai facut 30 minute sau 1 ora? Cât ai plătit? Mersi 1
calin04 Reputație: 817 Postat Iulie 27, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 27, 2020 Ai facut 30 minute sau 1 ora? Cât ai plătit? MersiScuze am uitat aspect per total 9 se competeaza una cu alta. Platit 600 ron o ora fara a fi grabit. O finalizare mai lunga 1
aimetti Reputație: 162 Postat Iulie 28, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 28, 2020 Un cont facut pe 5 mai 2015 si altu pe 4 mai 2015,ambele venite sa salveze situatia dupa dezastrul cu programarile. Bai pestalailor in loc sa va obositi sa scrieti pe aici mai bine ati verifica programarile! Si care e problema ta ca am eu contul din 2015 ? Ce situatie sa salvezi bai nebunule esti pe droguri cumva ? Numai pesti ai in cap, daca te ducea un pic mintea vedeai postarile mele si de la alte topic-uri unde am lasat recenzii. Ca nu sunt eu activ ca unu ca tine care cauta mereu cearta si scandal e partea a 2-a. Pana la urma e un forum si fiecare posteaza ce vrea si cand vrea. Sa nu mai aud comentarii aiurea de la tine la postarile mele. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 28, 2020 Postat Iulie 28, 2020 Salut! Si eu o cunosc pe Jessyka si e o fata de nota 10. Nu stiu nimic despre Alice in pat, dar cand am fost la Jessy, am stat de vorba si cu ea(Alice) pt cateva minute la o tigara in bucatarie si chiar mi s a parut de treaba. Eu zic ca pana nu mergeti sa vedeti cum e si ce poate, n are sens sa comentati. Am vrut doar sa punctez asta, ca am vazut ca se arunca cu hate de a n pulea. ðŸ‘
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iulie 28, 2020 Postat Iulie 28, 2020 Si care e problema ta ca am eu contul din 2015 ? Ce situatie sa salvezi bai nebunule esti pe droguri cumva ? Numai pesti ai in cap, daca te ducea un pic mintea vedeai postarile mele si de la alte topic-uri unde am lasat recenzii. Ca nu sunt eu activ ca unu ca tine care cauta mereu cearta si scandal e partea a 2-a. Pana la urma e un forum si fiecare posteaza ce vrea si cand vrea. Sa nu mai aud comentarii aiurea de la tine la postarile mele.Ba peste prost si imputit. Esti complet cretin sau incerci sa imi rastalmacesti vorbele? Contul aimetti si contul salieriz sunt facute la o zi distanta dar cumva ambele s-au trezit la o distanta de 25 de minute sa sara in apararea pestitei, alice.Ba pacanelaru pamantului, tu crezi ca daca ai si tu 2 fete la produs esti vreun geniu, decima-ti-as neamu de gunoaie! 2 1
alice0123 Reputație: 210 Postat Iulie 28, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Uniri Telefon: [email protected] Oras:Uniri Autor Postat Iulie 28, 2020 Ba peste prost si imputit. Esti complet cretin sau incerci sa imi rastalmacesti vorbele? Contul aimetti si contul salieriz sunt facute la o zi distanta dar cumva ambele s-au trezit la o distanta de 25 de minute sa sara in apararea pestitei, alice.Ba pacanelaru pamantului, tu crezi ca daca ai si tu 2 fete la produs esti vreun geniu, decima-ti-as neamu de gunoaie!Sti ceva dacă nu iti convine ceva ia te rog frumos numai comenta tu pe topicul meu vezi ca sunt o doamna si vorbesc frumos vezi-ti in puii mei de treaba ta termina cu balacariile pe topicul meu si treci la alta pagină unde iti merge ca iti bag mare raport
alice0123 Reputație: 210 Postat Iulie 28, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Uniri Telefon: [email protected] Oras:Uniri Autor Postat Iulie 28, 2020 Ba peste prost si imputit. Esti complet cretin sau incerci sa imi rastalmacesti vorbele? Contul aimetti si contul salieriz sunt facute la o zi distanta dar cumva ambele s-au trezit la o distanta de 25 de minute sa sara in apararea pestitei, alice.Ba pacanelaru pamantului, tu crezi ca daca ai si tu 2 fete la produs esti vreun geniu, decima-ti-as neamu de gunoaie!Ma face pestoaica ma faci numai stiu cum vezi-ti de păpușile tale de alea perfecte si iesi după topicul meu dacă nu iti convine 😉
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iulie 28, 2020 Postat Iulie 28, 2020 Ma face pestoaica ma faci numai stiu cum vezi-ti de păpușile tale de alea perfecte si iesi după topicul meu dacă nu iti convine 😉Cu greu am putut intelege ceva din exprimarea ta alambicata. Nu e topicul tau, e un topic despre tine. Si nu am zis ca esti pestoaica, am zis ca esti pestita. 2
alice0123 Reputație: 210 Postat Iulie 28, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Uniri Telefon: [email protected] Oras:Uniri Autor Postat Iulie 28, 2020 Cu greu am putut intelege ceva din exprimarea ta alambicata. Nu e topicul tau, e un topic despre tine. Si nu am zis ca esti pestoaica, am zis ca esti pestita. Tu ma corectezi pe mine da invata sa iti schimbi vocabularul iertată sa imi fie exprimarea dar ai un vocabular de tot rahatul si da acest topic este despre mine nu al meu dar totusi dacă nu iti place sau nu iti convine da-i mai departe....pestit cred ca esti tu altfel nu imi explic de ce comentezi la fiecare in parte asta da de inteles ca esti un frustrat si un invidios care nu își permite să meargă sa le f*** Pe fete decât să comenteze ciuss
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iulie 28, 2020 Postat Iulie 28, 2020 Vezi ca te-ai murdarit la gura de germana pe care o auzeai pe Autobahn =)) 2
alice0123 Reputație: 210 Postat Iulie 28, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Uniri Telefon: [email protected] Oras:Uniri Autor Postat Iulie 28, 2020 Vezi ca te-ai murdarit la gura de germana pe care o auzeai pe Autobahn =))Esti terminat pe viata imi pare rau pentru tine si ma iertati toti cei care vedeti acest mesaj nu imi sta in caracter sa jignesc dar acest individ a întrecut masura il tine pu*** aici ca este anonim si nu stie nimeni cine este.
alice0123 Reputație: 210 Postat Iulie 28, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Uniri Telefon: [email protected] Oras:Uniri Autor Postat Iulie 28, 2020 Buna seara dragi mei , frumosii mei va pup cu drag si va astept pentru programări 😊😘 5
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iulie 28, 2020 Postat Iulie 28, 2020 Esti terminat pe viata imi pare rau pentru tine si ma iertati toti cei care vedeti acest mesaj nu imi sta in caracter sa jignesc dar acest individ a întrecut masura il tine pu*** aici ca este anonim si nu stie nimeni cine este.Ba e fix caracterul tau. =))
alice0123 Reputație: 210 Postat Iulie 28, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Uniri Telefon: [email protected] Oras:Uniri Autor Postat Iulie 28, 2020 â¤ðŸ˜˜âœŒâ¤â¤â¤â¤â¤â¤â¤â¤â¤â¤â¤ 2
alice0123 Reputație: 210 Postat Iulie 28, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Uniri Telefon: [email protected] Oras:Uniri Autor Postat Iulie 28, 2020 Ba e fix caracterul tau. =))Esti incredibil de p**** sorry pentru tine 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
maa5fu1 Reputație: 480 Postat Iulie 28, 2020 Postat Iulie 28, 2020 Esti incredibil de p**** sorry pentru tine 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Daca eu, care fac bani cu creierul, sunt prost tu, care lingi coaie pentru bani, ce esti, sora lui Elon Musk? 🙄 1
alice0123 Reputație: 210 Postat Iulie 28, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Uniri Telefon: [email protected] Oras:Uniri Autor Postat Iulie 28, 2020 Daca eu, care fac bani cu creierul, sunt prost tu, care lingi coaie pentru bani, ce esti, sora lui Elon Musk? 🙄 nu stiu ce bani faci tu dar dacă făceai asa multi bani nu iti mai băteai capul sa scri tot felul de bazaconii pe acest site
dogeatkitkat Reputație: 1302 Postat Iulie 28, 2020 Oras:Somewhere in the universe Oras:Somewhere in the universe Postat Iulie 28, 2020 De ce nu ramaneti la fu... si lasati limba romana cunoscatorilor? Nu va face cinste. Nu de alta dar se rasuceste saracul Pruteanu in mormant la cate mizerii sunt pe acest forum de toate partile. Fiecare cu ce stie, nu trebuie sa excelam in toate domeniile.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum