zeropozitiv Reputație: 12 Postat Ianuarie 2, 2021 Postat Ianuarie 2, 2021 Salvat! In cei 150 e inclus si Anal/CIM? 1
marius2990 Reputație: 49 Postat Ianuarie 3, 2021 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 3, 2021 Bună, te găsesc luni?
charmingfuck Reputație: 15 Postat Ianuarie 3, 2021 Postat Ianuarie 3, 2021 Buna frumoaso. Mi As dori tare sa te întâlnesc. Cand se poate o programare. Xx
micky7 Reputație: 282 Postat Ianuarie 5, 2021 Postat Ianuarie 5, 2021 Bună dimineața dragilor!! Vă aștept azi începând cu ora 11.
costelgigel Reputație: 8 Postat Ianuarie 5, 2021 Postat Ianuarie 5, 2021 Buna! Numarul din titlu este cel corect? Nu te gasesc pe wazzap. Mersi
dudehuge Reputație: 56 Postat Ianuarie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2021 Tot in Pallday sau te-ai mutat mai central?
micky7 Reputație: 282 Postat Ianuarie 5, 2021 Postat Ianuarie 5, 2021 Acum 1 oră, dudehuge a spus: Tot in Pallday sau te-ai mutat mai central? Tot pe Pallady.
bebestrunf20 Reputație: 20 Postat Ianuarie 5, 2021 Postat Ianuarie 5, 2021 Salut la toți și La Multi Ani!! Am fost azi la miky și sincer m-am simțit super in prezența ei,nu că alți care au zis că nu vorbește că e muta 😁😁😁 din contra vorbește cu tn și te întreabă cum dorești să decurgă partida de sex Eu nu sunt cu note,chestia e că eu m-am simțit foarte bine cu ea,și dacă tot vrei cu note 10 pe linie că la școală 🤣🤣🤣 Iti mulțumesc mult ptr tot și cu siguranță revin și da ii dau dreptate că are dreptul de a își selecta clientela Ne auzim la telefon așa cum am vorbit noi doi 😘😘😘😘 1
Membru Premium only-me Reputație: 17317 Postat Ianuarie 5, 2021 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Ianuarie 5, 2021 59 minutes ago, bebestrunf20 said: Salut la toți și La Multi Ani!! Am fost azi la miky și sincer m-am simțit super in prezența ei,nu că alți care au zis că nu vorbește că e muta 😁😁😁 din contra vorbește cu tn și te întreabă cum dorești să decurgă partida de sex Eu nu sunt cu note,chestia e că eu m-am simțit foarte bine cu ea,și dacă tot vrei cu note 10 pe linie că la școală 🤣🤣🤣 Iti mulțumesc mult ptr tot și cu siguranță revin și da ii dau dreptate că are dreptul de a își selecta clientela Ne auzim la telefon așa cum am vorbit noi doi 😘😘😘😘 Hai ma bosss...mai las-o dreq de treaba cu nota 10!! nu am nimic nici cu ea nici cu tine dar sincer...nici de 10 nu e,mai ales daca raportezi calitatea serviciilor la pretul cerut,practic asa poti da nota corecta. Daca vrei sa dezvoltam iti mai zic cate ceva despre ea si ai sa vezi ca nu-i deloc de 10,dar este parerea ta . Seara buna!!
maa5__fu1 Reputație: -81 Postat Ianuarie 5, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2021 20 minutes ago, only-me said: Hai ma bosss...mai las-o dreq de treaba cu nota 10!! nu am nimic nici cu ea nici cu tine dar sincer...nici de 10 nu e,mai ales daca raportezi calitatea serviciilor la pretul cerut,practic asa poti da nota corecta. Daca vrei sa dezvoltam iti mai zic cate ceva despre ea si ai sa vezi ca nu-i deloc de 10,dar este parerea ta . Seara buna!! Nu te obosi! Daca te uiti la recenziile lui el da numai 10. E clar ce hram poarta.. 1
micky7 Reputație: 282 Postat Ianuarie 6, 2021 Postat Ianuarie 6, 2021 Acum 13 ore, bebestrunf20 a spus: Salut la toți și La Multi Ani!! Am fost azi la miky și sincer m-am simțit super in prezența ei,nu că alți care au zis că nu vorbește că e muta 😁😁😁 din contra vorbește cu tn și te întreabă cum dorești să decurgă partida de sex Eu nu sunt cu note,chestia e că eu m-am simțit foarte bine cu ea,și dacă tot vrei cu note 10 pe linie că la școală 🤣🤣🤣 Iti mulțumesc mult ptr tot și cu siguranță revin și da ii dau dreptate că are dreptul de a își selecta clientela Ne auzim la telefon așa cum am vorbit noi doi 😘😘😘😘 Mulțumesc frumos 🙂😘 te aștept pup
costelgigel Reputație: 8 Postat Ianuarie 6, 2021 Postat Ianuarie 6, 2021 Micky, ti-am trimis inv de wazzap sa vad daca merge asa, altfel nu te gasesc in lista. Nr cu 797 in coada, mersi!
AlxMangusta Reputație: 1 Postat Ianuarie 6, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2021 Acum 10 minute, costelgigel a spus: Micky, ti-am trimis inv de wazzap sa vad daca merge asa, altfel nu te gasesc in lista. Nr cu 797 in coada, mersi! Stii ca probabil ea a ales să nu folosească whatsapp si probabil prefera apelurile
costelgigel Reputație: 8 Postat Ianuarie 6, 2021 Postat Ianuarie 6, 2021 Acum 10 minute, AlxMangusta a spus: Stii ca probabil ea a ales să nu folosească whatsapp si probabil prefera apelurile Din recenziile pe care le-am rasfoit, metoda de contact era wazzap
micky7 Reputație: 282 Postat Ianuarie 6, 2021 Postat Ianuarie 6, 2021 Acum 59 minute, costelgigel a spus: Micky, ti-am trimis inv de wazzap sa vad daca merge asa, altfel nu te gasesc in lista. Nr cu 797 in coada, mersi! Hey. Nu am wapp, doar apel. Nr. Este cel din titlu. Mulțumesc 😘 1
costelgigel Reputație: 8 Postat Ianuarie 6, 2021 Postat Ianuarie 6, 2021 Acum 2 minute, micky7 a spus: Hey. Nu am wapp, doar apel. Nr. Este cel din titlu. Mulțumesc 😘 Ok, mersi pentru elucidarea misterului. Seara placuta!
bebestrunf20 Reputație: 20 Postat Ianuarie 6, 2021 Postat Ianuarie 6, 2021 salutare la toți , am fost și azi la miky și chiar m-am simțit ok Nu mă interesează ce zic alți că nu face ,că nu se mișcă bla bla ,aici e chestia și de client care se duce la excorte Miky ai grija de tn 🤗 și mai vb , seara buna la toti
mihai 456 Reputație: 3 Postat Ianuarie 6, 2021 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 6, 2021 Bună Micky, faci si deepthroat?
micky7 Reputație: 282 Postat Ianuarie 7, 2021 Postat Ianuarie 7, 2021 Acum 11 ore, bebestrunf20 a spus: salutare la toți , am fost și azi la miky și chiar m-am simțit ok Nu mă interesează ce zic alți că nu face ,că nu se mișcă bla bla ,aici e chestia și de client care se duce la excorte Miky ai grija de tn 🤗 și mai vb , seara buna la toti Mulțumesc. Te aștept cu drag sa repetam experienta 😍😁🙂😘😘😘😘😘
futadoru Reputație: 34 Postat Ianuarie 7, 2021 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 7, 2021 Buna Micky...azi de la ce ora esti disponibilă? As vrea să repetăm experienta de marți
micky7 Reputație: 282 Postat Ianuarie 7, 2021 Postat Ianuarie 7, 2021 Acum 7 minute, futadoru a spus: Buna Micky...azi de la ce ora esti disponibilă? As vrea să repetăm experienta de marți De la ora 10:00
baiat39 Reputație: 3 Postat Ianuarie 7, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 7, 2021 Buna Miky, pina la ce ora esti disponibila astazi? As vrea sa ti imping o vizita in funduletul apetisant. Poate poti sa mai pui poze sa ne mai delectezi ca sa ne atragi interesul de a veni la tine.
micky7 Reputație: 282 Postat Ianuarie 7, 2021 Postat Ianuarie 7, 2021 Acum 6 minute, baiat39 a spus: Buna Miky, pina la ce ora esti disponibila astazi? As vrea sa ti imping o vizita in funduletul apetisant. Poate poti sa mai pui poze sa ne mai delectezi ca sa ne atragi interesul de a veni la tine. Buna. Pana la 18:00 ma găsești. O sa pun și poze curând. Pupic
dyawolo Reputație: -201 Postat Ianuarie 7, 2021 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Ianuarie 7, 2021 dimineata la cat incepi ? 1
marius2990 Reputație: 49 Postat Ianuarie 8, 2021 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 8, 2021 Azi lucrezi? Vreau sa te vizitez în prima parte a zilei... 😇
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum