Sari la conținut

Micky 18 ani - 0726557572

Postări Recomandate

• Oras:Alexandria
  • Oras:Alexandria
Postat
La 04.07.2020 la 16:43, elprofesoare a spus:

post-329551-0-22216000-1593254124.jpg

post-329551-0-60203100-1593502799.jpg

post-329551-0-60792800-1593502827.jpg

post-329551-0-71199800-1593502845.jpg

Pozele leai facut tu sau esti prietenul ei

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat
10 minutes ago, micky7 said:

Bună dimineața dragilor! Ne vedem începând cu ora 11. 😘😘😘

Ma speriasem 😅 , ca ai lipsit așa mult . Azi ai loc și pentru mine ? Mersi 😘

• Like 1
Postat
1 hour ago, micky7 said:

post-329551-0-48742600-1598091018_thumb.jpgbuna dimineața futaciosilor, sunt la birou de la ora 10:00 pup 

Ce limbi ți-aș da in funduletul ăla 😍😍 Vin ? 

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu m-am programat azi la Micky pentru maine de la 10:00 la 10:30. Din pacate numai pot ajunge. Am anuntat-o in privat pe Micky, iar daca este vreun coleg care doreste si poate merge maine, sa o sune azi daca mai are telefonul deschis, sau maine dimineata in jur de 9. La 9 dimineata stabilisem sa reconfirmam.

Micky foloseste numarul din titlu, cel mai bine este sa o sunati, daca nu raspunde puteti sa ii dati un sms. Din ce stiu eu, daca are telefonul inchis, atunci nu este in locatie si nu lucreaza. Micky nu foloseste whatsapp.

Postat
1 oră în urmă, cassis a spus:

Eu m-am programat azi la Micky pentru maine de la 10:00 la 10:30. Din pacate numai pot ajunge. Am anuntat-o in privat pe Micky, iar daca este vreun coleg care doreste si poate merge maine, sa o sune azi daca mai are telefonul deschis, sau maine dimineata in jur de 9. La 9 dimineata stabilisem sa reconfirmam.

Micky foloseste numarul din titlu, cel mai bine este sa o sunati, daca nu raspunde puteti sa ii dati un sms. Din ce stiu eu, daca are telefonul inchis, atunci nu este in locatie si nu lucreaza. Micky nu foloseste whatsapp.

Cassis..nobil gestul dar exagerezi..daca ai anuntat o destul nu cred ca trebuie sa si promovezi locul liber..deobicei pestii procedeaza asa..se vede ca esti nou!!!.

Noi stim ce super fata e Micky..nu are nevoie de anuntul tau.. crede ma!

• Mersi 1
  • Minus 1
  • Oras:Confidential
  • Oras:Confidential
Postat
Acum 59 minute, marianpavel366 a spus:

Buna. Ai părul lung? (O poza, fara fata se poate?) Sunt mare fan al fetelor cu parul luung!

Salutare

Dacă te uiți puțin mai sus, are o poză postată ieri, se poate admira și părul.

• Oras:DA
  • Oras:DA
Postat
Acum 21 ore, cassis a spus:

ce suflet mare ai,esti menegerul ei?

Postat

Bună dimineața domnilor,  astazi sunt la birou de la ora 10:00 puup 🥰🥰😍😍🥰

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...