Sari la conținut

Maya-Bruneta aratoasa poze reale zona unirii 0736455084

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

E simplu colegule: dai o declaratie pe proprie raspundere:))))

Nu e valabila...........

Procura notariala , am scris mai sus.

Daca e nevoie , vin cu nevasta de mana  :138x

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Kristi2222 banuiesc ca un barbat dupa ce a implinit o frumoasa si respectabila varsta are si o familie. Gresesc? Imi pare rau daca jicnesc, dar asta e imaginea de barbat adevarape care imaginatia mi-a dezvoltat-o. Demonstratia pentru mine vine odata cu modul in care simpaticul domn isi face prezntarea la telefon si atitutudinea atat la telefon cat si face to face. Nu neg ca exista si exceptii de la regula. Marean no 1 esti cam bagator de seamna domnule, n_ai prieteni si_ti cauti anturaj pe aici? Cam bati apa-n pio, aceeasi idee ..... Incearca macar o alta formulare.... o seara minunata sa ai. :*

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Marean no 1 esti cam bagator de seamna domnule, n_ai prieteni si_ti cauti anturaj pe aici? Cam bati apa-n pio, aceeasi idee ..... Incearca macar o alta formulare.... o seara minunata sa ai. :*

Sunt acoperit  :ph34r:  .............. vrei sa fi prietena mea ?  :gifs_ojos

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Demonstratia pentru mine vine odata cu modul in care simpaticul domn isi face prezentarea la telefon si atitutudinea atat la telefon cat si face to face.

Buna, Maya. Saptamana viitoare voi fi in Bucuresti. Imi doresc foarte mult sa te intalnesc. Esti printre putinele fete slim si cu forme corporale aproape perfecte (din punctul meu de vedere) care mai activeaza pe acest forum. Revin cu un telefon peste cateva zile. Te pup.

• Oras:ro
  • Oras:ro
Postat

Buna Maya, mi-ar face o deosebita placere sa te intalnesc saptamana asta...te pup

buna. Desigur, vom discuta la telefon sau prin p.m. :)

K

inca unul care se pare ca a incurcat conturile  :laugh2

Postat

Desigur, luam legatura si prin pm. Cu aceasta ocazie as dorii sa rog "baieteii" de care vb mai sus sa nu mai insiste deoarece nu se va ajunge la nici un rezultat. Pupici si seara faina. :*

Postat

Desigur, luam legatura si prin pm. Cu aceasta ocazie as dorii sa rog "baieteii" de care vb mai sus sa nu mai insiste deoarece nu se va ajunge la nici un rezultat. Pupici si seara faina. :*

Postat

Postat

Va rog a 10.a oara... Nu mai sunati cu nr ascuns. Multumesc frumos , zile si nopti cat mai calduroase. :*

• Like 2
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Postat

Sa stii ca daca te sunam cu numar ascuns o facem din prostie nu stim sa folosim telefonul, nu o facem special  si te rugam sa ne ignori total pe astia care sunam cu numar ascuns :)

Serios vorbind, crezi ca daca rogi frumos pe cineva care face asta special si atat il duce mintea va tine cont ? Cred ca din contra , a vazut ca te deranjeaza si acum are o jucarie noua :)

Va rog a 10.a oara... Nu mai sunati cu nr ascuns. Multumesc frumos , zile si nopti cat mai calduroase. :*

• Like 2
  • Minus 7
Postat

Poate gandesc pueril dar sper sa mai existe bun simt si 7 ani de acasa. Ma gandesc ca un om in toate facultatile mentale are alte ocupatii mai serioase decat sa ma bazaie la tel toata ziua fara sa aiba parte de vreun rezultat. Gresesc?

• Like 1
Postat

@Maya , pe unde mai lucrezi , mai esti colega cu Sorina ? Tel este inchis , anunt pe AT nu ai si de aceea te intreb aici , nu-mi sta in caracter sa fac asa ceva dar am vazut ca se poarta si vreau sa vad daca-mi raspunzi :kiss3 . Te-as ruga daca mai activezi sa ne enumeri serviciile , preturile si sa ne incanti cu niste poze noi sa vedem si noi ce misto esti. Te pup dulce. 

• Like 5
  • Minus 10

Postat

Hey-hey! :*

Mai "profesez" din cand in cand pt ca mai mergem si la work. :)) Din pacate nu mai sunt cu Sorina :(

Nr de tel este : 0733877548.

Serviciile sunt:

sex oral (protejat sau neprotejat DOAR in functie de igiena) 

sex normal DOAR protejat

NU FAC CIM (finalizare orala)

Locatia: Universite Cercul Militar

Pretul:

150 ron / 1 fin (maxim 30min)

200 ron / 2 fin (maxim 60min).

Puuuuup :* o seara cat mai frumoasa.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...