gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Septembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 23, 2014 E simplu colegule: dai o declaratie pe proprie raspundere:)))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2014 Postat Septembrie 23, 2014 E simplu colegule: dai o declaratie pe proprie raspundere:))))Nu e valabila...........Procura notariala , am scris mai sus.Daca e nevoie , vin cu nevasta de mana 2
maya4fun Reputație: 75 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2014 Kristi2222 banuiesc ca un barbat dupa ce a implinit o frumoasa si respectabila varsta are si o familie. Gresesc? Imi pare rau daca jicnesc, dar asta e imaginea de barbat adevarape care imaginatia mi-a dezvoltat-o. Demonstratia pentru mine vine odata cu modul in care simpaticul domn isi face prezntarea la telefon si atitutudinea atat la telefon cat si face to face. Nu neg ca exista si exceptii de la regula. Marean no 1 esti cam bagator de seamna domnule, n_ai prieteni si_ti cauti anturaj pe aici? Cam bati apa-n pio, aceeasi idee ..... Incearca macar o alta formulare.... o seara minunata sa ai. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 30, 2014 Postat Septembrie 30, 2014 Marean no 1 esti cam bagator de seamna domnule, n_ai prieteni si_ti cauti anturaj pe aici? Cam bati apa-n pio, aceeasi idee ..... Incearca macar o alta formulare.... o seara minunata sa ai. Sunt acoperit .............. vrei sa fi prietena mea ?
maya4fun Reputație: 75 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2014 ) in mod cert... La catarama catarama ) B.f.f. vorba americanului...
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 30, 2014 Demonstratia pentru mine vine odata cu modul in care simpaticul domn isi face prezentarea la telefon si atitutudinea atat la telefon cat si face to face.Buna, Maya. Saptamana viitoare voi fi in Bucuresti. Imi doresc foarte mult sa te intalnesc. Esti printre putinele fete slim si cu forme corporale aproape perfecte (din punctul meu de vedere) care mai activeaza pe acest forum. Revin cu un telefon peste cateva zile. Te pup.
maya4fun Reputație: 75 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2014 Desigur, ne auzim la telefon. Pupici
maya4fun Reputație: 75 Postat Octombrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2014 doresc sa reamintesc ca nu raspund celor care apeleaza cu numar ascuns.
maya4fun Reputație: 75 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2014
beyond truth Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:in pat Oras:in pat Postat Octombrie 13, 2014 Buna Maya, mi-ar face o deosebita placere sa te intalnesc saptamana asta...te pup
maya4fun Reputație: 75 Postat Octombrie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2014 buna. Desigur, vom discuta la telefon sau prin p.m.
pulicafranaru Reputație: 2 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 20, 2014 K
daniell74 Reputație: -401 Postat Octombrie 20, 2014 Oras:ro Oras:ro Postat Octombrie 20, 2014 Buna Maya, mi-ar face o deosebita placere sa te intalnesc saptamana asta...te pup buna. Desigur, vom discuta la telefon sau prin p.m. Kinca unul care se pare ca a incurcat conturile
maya4fun Reputație: 75 Postat Noiembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2014 Desigur, ne auzim la telefon. O seara frumoasa.
sangre Reputație: -988 Postat Noiembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Noiembrie 6, 2014 Mai bine prin pm. 5 12
maya4fun Reputație: 75 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 27, 2014 Desigur, luam legatura si prin pm. Cu aceasta ocazie as dorii sa rog "baieteii" de care vb mai sus sa nu mai insiste deoarece nu se va ajunge la nici un rezultat. Pupici si seara faina.
maya4fun Reputație: 75 Postat Noiembrie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 27, 2014 Desigur, luam legatura si prin pm. Cu aceasta ocazie as dorii sa rog "baieteii" de care vb mai sus sa nu mai insiste deoarece nu se va ajunge la nici un rezultat. Pupici si seara faina.
maya4fun Reputație: 75 Postat Decembrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2014 Va rog a 10.a oara... Nu mai sunati cu nr ascuns. Multumesc frumos , zile si nopti cat mai calduroase. 2
iulika2007 Reputație: 297 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2014 poze mai recente se poate ?
maya4fun Reputație: 75 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 Cand voi face un set nou de poze le voi atasa . o zi frumoasa.
rocker27 Reputație: -522 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Postat Decembrie 8, 2014 Sa stii ca daca te sunam cu numar ascuns o facem din prostie nu stim sa folosim telefonul, nu o facem special si te rugam sa ne ignori total pe astia care sunam cu numar ascuns Serios vorbind, crezi ca daca rogi frumos pe cineva care face asta special si atat il duce mintea va tine cont ? Cred ca din contra , a vazut ca te deranjeaza si acum are o jucarie noua Va rog a 10.a oara... Nu mai sunati cu nr ascuns. Multumesc frumos , zile si nopti cat mai calduroase. 2 7
maya4fun Reputație: 75 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 Poate gandesc pueril dar sper sa mai existe bun simt si 7 ani de acasa. Ma gandesc ca un om in toate facultatile mentale are alte ocupatii mai serioase decat sa ma bazaie la tel toata ziua fara sa aiba parte de vreun rezultat. Gresesc? 1
sangre Reputație: -988 Postat Decembrie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Decembrie 8, 2014 @Maya , pe unde mai lucrezi , mai esti colega cu Sorina ? Tel este inchis , anunt pe AT nu ai si de aceea te intreb aici , nu-mi sta in caracter sa fac asa ceva dar am vazut ca se poarta si vreau sa vad daca-mi raspunzi . Te-as ruga daca mai activezi sa ne enumeri serviciile , preturile si sa ne incanti cu niste poze noi sa vedem si noi ce misto esti. Te pup dulce. 5 10
maya4fun Reputație: 75 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2014 Hey-hey! Mai "profesez" din cand in cand pt ca mai mergem si la work. ) Din pacate nu mai sunt cu Sorina Nr de tel este : 0733877548.Serviciile sunt:sex oral (protejat sau neprotejat DOAR in functie de igiena) sex normal DOAR protejatNU FAC CIM (finalizare orala)Locatia: Universite Cercul Militar Pretul:150 ron / 1 fin (maxim 30min)200 ron / 2 fin (maxim 60min). Puuuuup o seara cat mai frumoasa. 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum