Sari la conținut

Prostituate nasoale si tepare profita de instinctul primar al clientilor si le ia banii la fraieri

Postări Recomandate

• Oras:Blegesti
  • Oras:Blegesti
Postat

Prostituate nasoale si tepare profita de instinctul primar al clientilor si le ia banii la fraieri

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

#numaideschidetztopiceaiurea

• Minus 1
  • Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

profita de instinctul primar al clientilor si le ia banii la fraieri

acu', poate am eu lipsuri la mansarda, da' nu asta e, de fapt, scopul intregii tarasenii?  :hmmm

• Like 1
Vizitator fardugol
Reputație: 0
Postat

Asta încercăm aici, să nu mai fim.

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Da' de atarnatoru' mameluc de la postarea nr. #3 care baga botu' la lindic si mai si plateste ce se poate spune ?

O fi fraier sau no fi ? 

Martalogule numai la umbra de Nimfomane traiesti (in zadar) si ai facut umbra pamantului degeaba (cel putin in ultimii 10 ani de sedere constanta de dimineata pana seara )  , trai-ti-ar neamu' de prostalai nomenclaturisti si puturosi/obsexati sexual !!! :)

Vizitator sabina10
Postat

Cu scuze inițiatorului topicului de "poluarea" conștientă. ðŸ˜Restul, ignorați !!

Așadar, locuri de agățat, să vedem- cuier, clanța ușii( dacă ești mai repezit/ ă și te agăți în trecere de ea îți dispare zâmbetul brusc și pentru muuuult timp) .

Acum, "agățatul" nu ține exclusiv de " locație" ; după cum știm mai contează și un zâmbet, o replică simplă, dar haioasă, contextul...etc.

Dacă tot am extins-o metaforic (explicația, normal), iată și câteva fraze care "ne plac " maxim:

- Florile sunt pt dumneavoastră ( adică aveam și alte opțiuni, dar, treacă de la mine , prima venită, prima servită!)ðŸ˜

- Aveți aici o cutie cu bomboane ( luați-o, că oricum o aruncam! 😆😆)

- Nu am văzut în viată mea așa ochi ( pe principiul, rar am văzut doi poziționați așa, unul lângă altul )

-Ce voce caldă ai ( Doamne, vorbeste!!!! 🙄Sper să știe să și tacă 🤔)

- Cum te-a facut mama așa frumoasă? ( cât o să mai ignorați băieți, rolul tatălui? 😟Mai ziceți de noi, apoi!☺)

- Mă lași să-ți cer telefonul / fb/ twitter/ insta? ( te las, dar nu ți le- aș și da....😉)

- Iradiați o bună dispoziție contagioasă ( vă dați seama că reținem doar verbul și ne apucă groaza😂, bine nici cu determinantul "contagioasă" nu ne împăcăm prea grozav)

P.S .Uite o replică drăguță, cunoscută, dar încă de efect poate- " Te scot la un zâmbet? Plătesc eu! ( nu vă " atacați" cu partea a doua, unele avem posibilitatea și mai ales decența să ne suportăm consumația. Ba chiar să vă facem la rândul nostru cinste. )

P.P.S.

Cele de mai sus nu au nicio legătură cu domnii simpatici, amuzanți, creativi, inteligenți, cu farmec înnăscut , seducători....șamd.

Nici bărbații nici femeile nu sunt permanent " inspirați" în astfel de abordări, să recunoaștem!

P.P.P .S.

1. Onorabile @Picon, sunt pregăită pentru ( aproape) orice comentariu în stilul dvs blânÄ și dulce ca o ploaie de vară....răcoroasă!

2. @oly, nu am căutat pe google ! De fapt, ce să caut? 🤔🤔🤔Tehnici de....agățare"? 😂😂

• Like 2
Vizitator sabina10
Postat

Am vrut să postez în topicul "Locuri de agățat.

De "teama" 😎forumistilor oly si picon, am comis-o pe aici@

Vizitator marmotto
Postat

arde rău

:)

Vizitator olʎ
Postat

Am vrut să postez în topicul "Locuri de agățat.

De "teama" forumistilor oly si picon, am comis-o pe aici@

Cred ca suntem singurii care te iubim.

Apropo, te scot la un zambet?

Platim amandoi.

Stau cam rau cu numerarul.

Vizitator sabina10
Postat

Oly

Mi-am dat seama, ai cheltuit cu vizionările!😉Dar,te redresezi tu!

Un zâmbet e gratis, dar face minuni. De un coffee to go, s-o găsi numerar!

Vizitator olʎ
Postat

Oly

Mi-am dat seama, ai cheltuit cu vizionările!Dar,te redresezi tu!

Un zâmbet e gratis, dar face minuni. De un coffee to go, s-o găsi numerar!

https://youtu.be/ryfXiKWTXoE

Ok. Daca platesti tu prima cafea, urmatoarele, nu conteaza cate sunt, le platesc eu.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...