viorel_33 Reputație: 4 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Blegesti Oras:Blegesti Postat Iulie 6, 2020 Prostituate nasoale si tepare profita de instinctul primar al clientilor si le ia banii la fraieri
danadenadina Reputație: 245 Postat Iulie 6, 2020 Oras:București Oras:București Postat Iulie 6, 2020 #NuMaiFițiFraieri 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 6, 2020 #numaideschidetztopiceaiurea 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Iulie 6, 2020 profita de instinctul primar al clientilor si le ia banii la fraieri acu', poate am eu lipsuri la mansarda, da' nu asta e, de fapt, scopul intregii tarasenii? :hmmm 1
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2020 Postat Iulie 6, 2020 Asta încercăm aici, să nu mai fim.
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 6, 2020 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 6, 2020 Da' de atarnatoru' mameluc de la postarea nr. #3 care baga botu' la lindic si mai si plateste ce se poate spune ? O fi fraier sau no fi ? Martalogule numai la umbra de Nimfomane traiesti (in zadar) si ai facut umbra pamantului degeaba (cel putin in ultimii 10 ani de sedere constanta de dimineata pana seara ) , trai-ti-ar neamu' de prostalai nomenclaturisti si puturosi/obsexati sexual !!! :)
vitesse17 Reputație: 477 Postat Iulie 6, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Iulie 6, 2020 Urat din partea lor. Sa le plesnească la fund ca sa nu mai facă.
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61134 Postat Iulie 6, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Iulie 6, 2020 arde rău 3 1
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Iulie 7, 2020 Postat Iulie 7, 2020 zi merci ca nu te ia si la bataie
Vizitator sabina10 Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2020 Postat Iulie 7, 2020 Cu scuze inițiatorului topicului de "poluarea" conștientă. ðŸ˜Restul, ignorați !! Așadar, locuri de agățat, să vedem- cuier, clanța ușii( dacă ești mai repezit/ ă și te agăți în trecere de ea îți dispare zâmbetul brusc și pentru muuuult timp) .Acum, "agățatul" nu ține exclusiv de " locație" ; după cum știm mai contează și un zâmbet, o replică simplă, dar haioasă, contextul...etc.Dacă tot am extins-o metaforic (explicația, normal), iată și câteva fraze care "ne plac " maxim:- Florile sunt pt dumneavoastră ( adică aveam și alte opțiuni, dar, treacă de la mine , prima venită, prima servită!)ðŸ˜- Aveți aici o cutie cu bomboane ( luați-o, că oricum o aruncam! 😆😆) - Nu am văzut în viată mea așa ochi ( pe principiul, rar am văzut doi poziționați așa, unul lângă altul )-Ce voce caldă ai ( Doamne, vorbeste!!!! 🙄Sper să știe să și tacă 🤔)- Cum te-a facut mama așa frumoasă? ( cât o să mai ignorați băieți, rolul tatălui? 😟Mai ziceți de noi, apoi!☺) - Mă lași să-ți cer telefonul / fb/ twitter/ insta? ( te las, dar nu ți le- aș și da....😉)- Iradiați o bună dispoziție contagioasă ( vă dați seama că reținem doar verbul și ne apucă groaza😂, bine nici cu determinantul "contagioasă" nu ne împăcăm prea grozav) P.S .Uite o replică drăguță, cunoscută, dar încă de efect poate- " Te scot la un zâmbet? Plătesc eu! ( nu vă " atacați" cu partea a doua, unele avem posibilitatea și mai ales decența să ne suportăm consumația. Ba chiar să vă facem la rândul nostru cinste. )P.P.S.Cele de mai sus nu au nicio legătură cu domnii simpatici, amuzanți, creativi, inteligenți, cu farmec înnăscut , seducători....șamd. Nici bărbații nici femeile nu sunt permanent " inspirați" în astfel de abordări, să recunoaștem! P.P.P .S.1. Onorabile @Picon, sunt pregăită pentru ( aproape) orice comentariu în stilul dvs blânÄ și dulce ca o ploaie de vară....răcoroasă! 2. @oly, nu am căutat pe google ! De fapt, ce să caut? 🤔🤔🤔Tehnici de....agățare"? 😂😂 2
Vizitator sabina10 Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2020 Postat Iulie 7, 2020 Am vrut să postez în topicul "Locuri de agățat.De "teama" 😎forumistilor oly si picon, am comis-o pe aici@
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2020 Postat Iulie 7, 2020 Am vrut să postez în topicul "Locuri de agățat.De "teama" forumistilor oly si picon, am comis-o pe aici@ Cred ca suntem singurii care te iubim. Apropo, te scot la un zambet?Platim amandoi. Stau cam rau cu numerarul.
Vizitator sabina10 Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2020 Postat Iulie 7, 2020 OlyMi-am dat seama, ai cheltuit cu vizionările!😉Dar,te redresezi tu!Un zâmbet e gratis, dar face minuni. De un coffee to go, s-o găsi numerar!
Vizitator olʎ Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2020 Postat Iulie 7, 2020 OlyMi-am dat seama, ai cheltuit cu vizionările!Dar,te redresezi tu!Un zâmbet e gratis, dar face minuni. De un coffee to go, s-o găsi numerar! https://youtu.be/ryfXiKWTXoE Ok. Daca platesti tu prima cafea, urmatoarele, nu conteaza cate sunt, le platesc eu.
Postări Recomandate