bulangiuu Reputație: 369 Postat Februarie 23, 2021 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 23, 2021 Mersi colegu'... asta incercam si io sa fac da' nu reuseam
natasha_xxx Reputație: 26 Postat Martie 2, 2021 Oras:Zona iulius mall Oras:Zona iulius mall Postat Martie 2, 2021 Buna baeti ce mai faceti ? Va pup
dezzr71 Reputație: 14 Postat Martie 2, 2021 Oras:Nevada Oras:Nevada Postat Martie 2, 2021 2 hours ago, natasha_xxx said: Buna baeti ce mai faceti ? Va pup mai ai prajiturele Magura ?
maximusm88 Reputație: 19 Postat Martie 2, 2021 Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Postat Martie 2, 2021 La 24.02.2021 la 0:06, bulangiuu a spus: Mersi colegu'... asta incercam si io sa fac da' nu reuseam La 23.02.2021 la 23:11, vasileblej a spus: :))) ba vasile nu-i explici prostului ( poponarului) ca nu are culoarea corespunzatoare sa faca ce faci tu? adica tu esti privilegiatu' motanului. era sa zic al pulii:))))))). si zi ba vasile , te mai dai mare ca esti verde?:))). oricum ai cu " o-m" face toti banii. ti-a luat-o gramatica razna la ce poza de profil ai avut.:)). nu-i bai ba vasile. hai te las sa te dai mare ca te-ai realizat in 'veata'. esti vesnic verde pe nimfo. :)) restu' nu mai conteaza. esti pe pula ta. P.S. nu uita sa-zi zici poponarului ca-i prost!
Vizitator vasileblej Reputație: 0 Postat Martie 3, 2021 Postat Martie 3, 2021 Mi-a plăcut aia cu privilegiatul. Până la urmă e meritul meu. Ailaltă cu gramatical. Câteodată simt că nu mă mai înțeleg cu unii și de asta mai scriu incorect gramatical. Un om beat și unul treaz niciodată nu se înțeleg. Când sunt amândoi beți sau trezi abia atunci se înțeleg. Aia cu pe pula mea.... Și tu ești pe a ta. Adevărată valoare se numără prin numărul de dușmani pe care îi ai. Văd că și tu ai câțiva.
Membru Premium sebastian13 Reputație: 201 Postat Martie 3, 2021 Oras:Cluj Napoca Disponibila Oras:Cluj Napoca Disponibila Membru Premium Postat Martie 3, 2021 Bună seara Natasha,la ce oră începi programul mâine ? Te pup,Adi.😘😘😘
natasha_xxx Reputație: 26 Postat Martie 3, 2021 Oras:Zona iulius mall Oras:Zona iulius mall Postat Martie 3, 2021 La 02.03.2021 la 22:39, dezzr71 a spus: mai ai prajiturele Magura ? Da am mai cumparat 10 cuti pentru persoane deosebite ca si tine . Te pup 😙😙😘
natasha_xxx Reputație: 26 Postat Martie 11, 2021 Oras:Zona iulius mall Oras:Zona iulius mall Postat Martie 11, 2021 Buna seara tuturor vreau sa va anunt k nu mai activez in cluj de câtva timp . Va multumesc pentru tot cand voi reveni în românia va anunt eu personal aici pe pagina mea . Va pup
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Martie 11, 2021 Postat Martie 11, 2021 Acum 4 ore, natasha_xxx a spus: cand voi reveni în românia va anunt eu personal aici pe pagina mea Da' unde în Europa s-or deschis bordelurile?
natasha_xxx Reputație: 26 Postat Martie 13, 2021 Oras:Zona iulius mall Oras:Zona iulius mall Postat Martie 13, 2021 La 11.03.2021 la 23:36, altu2 a spus: Da' unde în Europa s-or deschis bordelurile? Nu trebuie neaparat sa lucrez daca sunt aici asa k intreaba alta fata care lucrează eu nu lucrez nimic sunt in vacanta .
natasha_xxx Reputație: 26 Postat Martie 24, 2021 Oras:Zona iulius mall Oras:Zona iulius mall Postat Martie 24, 2021 Buna seara prieteni ce mai faceti ?? Va pup semnat Natasha 2
bulangiuu Reputație: 369 Postat Martie 24, 2021 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Martie 24, 2021 Buna Natasha... ai revenit in Cluj ? Toate bune ??
Vizitator Charon33 Reputație: 0 Postat Martie 25, 2021 Postat Martie 25, 2021 6 hours ago, natasha_xxx said: Buna seara prieteni ce mai faceti ?? Va pup semnat Natasha Buna Natașa , chiar ai revenit ? Bine te-am regăsit , ești bine primită oricând pe la noi 😁. Seara faina îți doresc 😴
natasha_xxx Reputație: 26 Postat Martie 26, 2021 Oras:Zona iulius mall Oras:Zona iulius mall Postat Martie 26, 2021 Buna baeti imi face o deosebita placere sa vorbesc cu asemenea oameni minunați ca voi. Dar din pacate nu sunt in tara si nu cred k voi reveni curând. Va pup si va doresc multa sanatate . Sunteti minunați
ladrones Reputație: -67 Postat Martie 26, 2021 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 26, 2021 Acum 41 minute, natasha_xxx a spus: Buna baeti imi face o deosebita placere sa vorbesc cu asemenea oameni minunați ca voi. Dar din pacate nu sunt in tara si nu cred k voi reveni curând. Va pup si va doresc multa sanatate . Sunteti minunați Si tu esti minunata,pacat ca fetele de calitate pleaca din tara. 1
GrooveDr. Reputație: 228 Postat Martie 26, 2021 Postat Martie 26, 2021 47 minutes ago, ladrones said: Si tu esti minunata,pacat ca fetele de calitate pleaca din tara. Din păcate oamenii de calitate pleacă că aici suntem prea mulți nerozi pe metru pătrat :))) 1
GrooveDr. Reputație: 228 Postat Martie 26, 2021 Postat Martie 26, 2021 1 hour ago, natasha_xxx said: Buna baeti imi face o deosebita placere sa vorbesc cu asemenea oameni minunați ca voi. Dar din pacate nu sunt in tara si nu cred k voi reveni curând. Va pup si va doresc multa sanatate . Sunteti minunați Dragă Natasha, Măcar trimite-ne o fotografie de unde ești ca să fie așteptarea mai ușoară.
antiretarzi Reputație: -8 Postat Martie 26, 2021 Postat Martie 26, 2021 La 13.03.2021 la 13:38, natasha_xxx a spus: Nu trebuie neaparat sa lucrez daca sunt aici asa k intreaba alta fata care lucrează eu nu lucrez nimic sunt in vacanta . Esti si tu in vacanta fix cum bea ala care o intrebat vinuri de sute de Lei.
antiretarzi Reputație: -8 Postat Martie 26, 2021 Postat Martie 26, 2021 1 oră în urmă, GrooveDr. a spus: Dragă Natasha, Măcar trimite-ne o fotografie de unde ești ca să fie așteptarea mai ușoară. Ce naiba, s-o epuizat pizda pe lumea asta de stati unii sa asteptati? 1
maximusm88 Reputație: 19 Postat Martie 26, 2021 Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Postat Martie 26, 2021 Acum 3 ore, antiretarzi a spus: Esti si tu in vacanta fix cum bea ala care o intrebat vinuri de sute de Lei. ba , cum le zice koae nu le zice nimeni! stie! ca e retard si antiretarzi e una, dar...plm omu' e pe koaele lui ca sa zic asa! efectiv direct la subiect! si fara vrajeli! din categoria emil bobu sa imi bag pula! bine ba koae! zi-le , nu ierta nimic! ce plm. unu e retardul retarzilor!
GrooveDr. Reputație: 228 Postat Martie 27, 2021 Postat Martie 27, 2021 8 hours ago, antiretarzi said: Ce naiba, s-o epuizat pizda pe lumea asta de stati unii sa asteptati? Dar grija asta o ai tu?
natasha_xxx Reputație: 26 Postat Martie 28, 2021 Oras:Zona iulius mall Oras:Zona iulius mall Postat Martie 28, 2021 La 26.03.2021 la 17:44, ladrones a spus: Si tu esti minunata,pacat ca fetele de calitate pleaca din tara. Multumesc foarte frumos te pup si iti doresc multa sanatate 😘😘😘
natasha_xxx Reputație: 26 Postat Martie 29, 2021 Oras:Zona iulius mall Oras:Zona iulius mall Postat Martie 29, 2021 Baeti vreau sa va spun un singur lucru . Nu va mai certați si fiti mai buni uni cu ceilalți pentru k nu aveti 1000 de vieți. Traitiva viata alaturi de cei dragi vouă . Nu inteleg de ce aveti tot timpul chef de cearta între voi , eu am crezut k doar femeile se cearta dar din pacate vad k si bărbați se cearta între ei . Fiti mai buni k nu câștigati nimic daca continuati asa . Cine este fata de păcat sa arunce primul cu piatra . Concluzia . Nu mai judecati pe nimeni daca stiti k a-ți gresit in viata . Va pup si va doresc multa sanatate si viata lunga . 2 1
natasha_xxx Reputație: 26 Postat Martie 31, 2021 Oras:Zona iulius mall Oras:Zona iulius mall Postat Martie 31, 2021 La 26.03.2021 la 19:58, antiretarzi a spus: Esti si tu in vacanta fix cum bea ala care o intrebat vinuri de sute de Lei. in primul rand vreau sa-ti spun buna ziua . Vreau sa-ti raspund cat mai civilizat cum sunt de altfel civilizată. Dacă ești atât de interesat de mine eu te-asi ruga sa-ti cumperi bilet de avion si sa vezi cu ochi tai in ce locație sunt si in ce vacanta sunt . Din fericire sunt femeie , si am tot dreptul sa plec in cate vacanțe vreau k imi permit înțelegi. NU MAI CRITICA PE NIMENI K NU ESTI IN MASURA . ZI buna si viata lunga iti doresc .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum