Sari la conținut

Bianca !0723744504 noua in domeniu. ♥️

Postări Recomandate

Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat

Îți spun sincer nu am ce răbdare sa am..singura îngrijorare am mea..erați voi cei care va duceți la ea și după la altele..a nu se înțelege ca am ceva personal cu ea..nici pe departe..despre mine..sa face cum crede de cuviință.. ea..dar repet măcar celor care ii calcă pragul..sa le dea o explicație  nu mie  ..sincer.

Cat despre școala ei..🤣🤣 sincer nu pare a avea deloc dar asta e alta poveste 🤣🤣😂 și nu este subiectul acestui forum...

Într-un fel..apreciez altruismul asta al tău....sincer îți spun.. eu am mai spus ca asta te face victima perfecta în fata uneia cu școala mai multa...în cazul Biancăi..cred ca ești perfect safe 🤣😂😂 ea ne fiind prea isteață 🤪🥴🥴

Vizitator Bety.superxx
Postat

Hello dragutii, scuzati bagarea mea de seama unde nu ma priveste, si nu stiu despre ce e vorba… am fost rugata de colega (titulara topicului), sa postez aceste poze deoarece ea si a pierdut parola si nu poate intra. A spus ca ea si a facut analizele si nu are nimic din ceea ce spuneti si ca a facut poza prea de aproape si de aia se vede asa.  Eu zic sa mergeti sa va convingeti ca nu va ia nimeni banii daca aruncati un ochi sa vedeti ca nu e ceea ce credeti !  Va pup pe toti, si sa aveti o zi minunata ❤️

0F69A3FB-7592-47BA-AEF7-EF76E1BFF4F5.jpeg

960721A2-77ED-4A5F-B237-8E0CDA675C03.jpeg

B7190087-DCBC-4C00-9E27-6D7AB1A5C62D.jpeg

• Oras:Ploiesti
Postat
1 oră în urmă, ariovist a spus:

Am incercat eu sa intru dar fara cele doua parole nu am reușit. 

Vorbește cu babanu ca știe el pe cineva care te rezolva imediat! 😂😂😂

• Haha 2
Vizitator dyerseve
Postat
Acum 5 minute, whiteoak a spus:

Vorbește cu babanu ca știe el pe cineva care te rezolva imediat! 😂😂😂

Du-te-n plm 😂😂😂 bună asta ...

Postat
Acum 43 minute, Bety.superxx a spus:

Hello dragutii, scuzati bagarea mea de seama unde nu ma priveste, si nu stiu despre ce e vorba… am fost rugata de colega (titulara topicului), sa postez aceste poze deoarece ea si a pierdut parola si nu poate intra. A spus ca ea si a facut analizele si nu are nimic din ceea ce spuneti si ca a facut poza prea de aproape si de aia se vede asa.  Eu zic sa mergeti sa va convingeti ca nu va ia nimeni banii daca aruncati un ochi sa vedeti ca nu e ceea ce credeti !  Va pup pe toti, si sa aveti o zi minunata ❤️

0F69A3FB-7592-47BA-AEF7-EF76E1BFF4F5.jpeg

960721A2-77ED-4A5F-B237-8E0CDA675C03.jpeg

B7190087-DCBC-4C00-9E27-6D7AB1A5C62D.jpeg

Pentru asta Bety o sa ai ceva dulce de la mine.Mie imi plac mult oamenii care ii ajuta pe ceilalti oameni caci de rauvoitori este plina lumea si cred eu ca o fapta buna nu strica sa faci macar din cand in cand.Te pup....pe comoara ta.

• Like 1
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

Fost si eu la domnisoara zilele trecute.  

1.Locatia - langa Cinema pe un gang lateral

2.Modalitatea de contact (telefon, mess) telefonic la numarul de pe forum
3.Detalii Am ramas placut impresionat de fizic si logoree si am optat sa stau 1 ora. Facut dus, venit in camera si inceput actiunea cu un oral neprotejat bun dar neimpresionabil (mi-a placut cum scuipa ea pe penis de la inaltime) dupa care i-am cerut sa treaca deasupra unde s-a descurcat formidabil. Am mai schimbat o pozitie si am terminat in prezervativ. Dupa niste momente de odihna a reinceput oralul si normalul

5.Note 

Locatie - 7/10 (baia e minuscula, prosoapele sunt sigur ca erau refolosite si uscate doar)

GFE - 9/10 (e comunicativa si nu vorbeste mult si fara rost)

Oral - 9/10 (mi-a creat impresia ca se implica)

Normal - 10/10 (femeia stie sa se miste, pare ca ii place, e docila la pozitii, a fost unul dintre cele mai bune normaluri pentru mine desi era putin cam larga pentru mine)

Anal - nu am incercat

Atitudine - 10/10 (nu m-a grabit deloc, am facut totul in ritmul meu, e proactiva)

6.Tarifare - 200 lei ora. Nu m-am uitat nici eu nici ea la ceas. Nu stiu daca am stat mai mult sau mai putin de 1 ora. A decurs natural tot.

De revenit cu siguranta!

• Like 2
  • Haha 1
Vizitator dyerseve
Postat
Acum 12 minute, GeorgicaPope a spus:

Fost si eu la domnisoara zilele trecute.  

1.Locatia - langa Cinema pe un gang lateral

2.Modalitatea de contact (telefon, mess) telefonic la numarul de pe forum
3.Detalii Am ramas placut impresionat de fizic si logoree si am optat sa stau 1 ora. Facut dus, venit in camera si inceput actiunea cu un oral neprotejat bun dar neimpresionabil (mi-a placut cum scuipa ea pe penis de la inaltime) dupa care i-am cerut sa treaca deasupra unde s-a descurcat formidabil. Am mai schimbat o pozitie si am terminat in prezervativ. Dupa niste momente de odihna a reinceput oralul si normalul

5.Note 

Locatie - 7/10 (baia e minuscula, prosoapele sunt sigur ca erau refolosite si uscate doar)

GFE - 9/10 (e comunicativa si nu vorbeste mult si fara rost)

Oral - 9/10 (mi-a creat impresia ca se implica)

Normal - 10/10 (femeia stie sa se miste, pare ca ii place, e docila la pozitii, a fost unul dintre cele mai bune normaluri pentru mine desi era putin cam larga pentru mine)

Anal - nu am incercat

Atitudine - 10/10 (nu m-a grabit deloc, am facut totul in ritmul meu, e proactiva)

6.Tarifare - 200 lei ora. Nu m-am uitat nici eu nici ea la ceas. Nu stiu daca am stat mai mult sau mai putin de 1 ora. A decurs natural tot.

De revenit cu siguranta!

Tu de unde ai mai apărut mai marinarule 😂😂😎

Postat
Acum 2 ore, dyerseve a spus:

Îți spun sincer nu am ce răbdare sa am..singura îngrijorare am mea..erați voi cei care va duceți la ea și după la altele..a nu se înțelege ca am ceva personal cu ea..nici pe departe..despre mine..sa face cum crede de cuviință.. ea..dar repet măcar celor care ii calcă pragul..sa le dea o explicație  nu mie  ..sincer.

Cat despre școala ei..🤣🤣 sincer nu pare a avea deloc dar asta e alta poveste 🤣🤣😂 și nu este subiectul acestui forum...

Într-un fel..apreciez altruismul asta al tău....sincer îți spun.. eu am mai spus ca asta te face victima perfecta în fata uneia cu școala mai multa...în cazul Biancăi..cred ca ești perfect safe 🤣😂😂 ea ne fiind prea isteață 🤪🥴🥴

Iarasi de acord cu tine dar asa sunt eu si cred ca si imi place sa fiu.Sa sti insa ca pot sa si musc rau de tot dupa cum spunea si o fata aici pe forum despre mine (fratele sorinph stie mai multe).Si despre instuctia Biancai iti dau dreptate,dar eu zic ca este o fata cinstita si de caracter si asta conteaza mai mult decat scoala.O ajut caci chiar m-a impresionat cu aceste calitati.Cat despre ingrijorarea ta foarte corecta si legitima sper sa constati ca a fost degeaba.Iti urez o zi frumoasa si sa mai discutam pe forum caci imi place ce spui si cum gandesti chiar si atunci cand ne contrazicem.

• Trist 1
Postat
Chiar acum, dyerseve a spus:

La labagii nu se dau bani..🤣🤣  dacă vrei ceva bani sa te duci la futut în rest..nu..

De la mine în nici un caz..eu ma chinui sa strâng ceva ceva sa fug în viata deci pe mine sa nu te bazezi..🤣

Bine, ma, ma duc la futut. Poti sa donezi direct la o dnsoara, ma anunta ea cand are credit pentru mine :) . Poate sa-mi faca si recenzie, sa nu zici ca ai dat banii degeaba. Preferi tu vreuna (nu ma fut in plastic nici platit!), sau ramane la alegerea mea? 

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, ariovist a spus:

sti insa ca pot sa si musc rau de tot dupa cum spunea si o fata aici pe forum despre mine (fratele sorinph stie mai multe).

Ce a pățit nea Sorin?! Ca e dispărut de ceva vreme... L-ai aruncat in aer cu tot cu mașină ca pe ăla din Arad? 

Hai ca era funny omul, mai ales cand incerca sa ne convinga sa renunțăm la hobby-ul nostru. 😛

• Like 4
  • Haha 1
Postat
Acum 8 minute, catelul.dinamo a spus:

Ce a pățit nea Sorin?! Ca e dispărut de ceva vreme... L-ai aruncat in aer cu tot cu mașină ca pe ăla din Arad? 

Hai ca era funny omul, mai ales cand incerca sa ne convinga sa renunțăm la hobby-ul nostru. 😛

Nu stiu nimic de el.Nu cred ca ne a parasit caci ar fi o pierdere cel putin pentru mine.Mi a dat cateva sfaturi bune si era si foarte discret.Sper sa fie numai ocupat deocamdata si sa revina cand va a vea timp

• Haha 1
Vizitator dyerseve
Postat
Acum 1 oră, biliape a spus:

Bine, ma, ma duc la futut. Poti sa donezi direct la o dnsoara, ma anunta ea cand are credit pentru mine :) . Poate sa-mi faca si recenzie, sa nu zici ca ai dat banii degeaba. Preferi tu vreuna (nu ma fut in plastic nici platit!), sau ramane la alegerea mea? 

Nu..numai în plastic dacă vrei..ca țin la tine..

Postat

Salut băieți   in urma la atâtea discuții pe forum  am FOST la bianca să văd dacă CHIAR este cum a zis colegul nostru   nu este fraților așa SUNT niște semne DIN naștere nici de cum că ar fii negii cred că era nebună să se știe bolnavă Si după să aibă contact sexual CU noi și-a făcut și testul să lămurească situația l-am.văzut personal ce-i CARE o criticați ducețivă la ia să vă convingeti personal nu m-ai aruncati CU verbe grele în ia DACĂ era bolnavă  să găsea unu să marăie PE forum să aveți o seară frumoasă 

• Haha 4
Postat
14 minutes ago, Pyarolle said:

Salut băieți   in urma la atâtea discuții pe forum  am FOST la bianca să văd dacă CHIAR este cum a zis colegul nostru   nu este fraților așa SUNT niște semne DIN naștere nici de cum că ar fii negii cred că era nebună să se știe bolnavă Si după să aibă contact sexual CU noi și-a făcut și testul să lămurească situația l-am.văzut personal ce-i CARE o criticați ducețivă la ia să vă convingeti personal nu m-ai aruncati CU verbe grele în ia DACĂ era bolnavă  să găsea unu să marăie PE forum să aveți o seară frumoasă 

Pana acum unde ai fost?:)) 

• Haha 2
Postat
Acum 14 minute, Pyarolle a spus:

Să îmi bag... limba 😋, alt nume să îți pui la cont nu găseai!? 😳🤕

Cred că se vor duxce, totuși, cei care NU o critică. Și probabil că e mai bine așa, pentru toți, inclusiv pentru ea. 

• Haha 1
Postat
Acum 7 minute, Georgeus a spus:

Pana acum unde ai fost?:)) 

În inspecții... Nu vezi numele!? E cunoscător al subteranelor așa-zisului sex pe bani (când plătești nu mai e sex, ne-au lamurit zânele) din zonă... 

• Haha 1
Postat
13 minutes ago, biliape said:

În inspecții... Nu vezi numele!? E cunoscător al subteranelor așa-zisului sex pe bani (când plătești nu mai e sex, ne-au lamurit zânele) din zonă... 

Dar tu? Unde putulica mea mai bantui?

Postat
Acum 22 minute, biliape a spus:

Să îmi bag... limba 😋, alt nume să îți pui la cont nu găseai!? 😳🤕

Cred că se vor duxce, totuși, cei care NU o critică. Și probabil că e mai bine așa, pentru toți, inclusiv pentru ea. 

Păsărică mică cu mine vb ???

• Haha 2
Postat
Chiar acum, Georgeus a spus:

Dar tu? Unde putulica mea mai bantui?

Fiare, mâncare, pădure și retur. Și îmi refac biblioteca... 

• Inimioara 1
Postat
Acum 3 minute, Pyarolle a spus:

Păsărică mică cu mine vb ???

Și cu tine, dacă te-a mâncat în fund să te bagi în seamă cu noi... Ai de lucru acum. 

• Haha 1
Postat
Acum 4 minute, biliape a spus:

Și cu tine, dacă te-a mâncat în fund să te bagi în seamă cu noi... Ai de lucru acum. 

Te mai intreb o dată, cu mine vb ????

Postat
Acum 23 minute, Pyarolle a spus:

Te mai intreb o dată, cu mine vb ????

Ești în stare avansată de ebrietate sau ai alte probleme cognitive de nu înțelegi când îți răspund: "și cu tine, din moment ce scrii pe aici"? 

Dacă ai de gând să mai postezi a treia oară același lucru, consideră că nu își mai bate nimeni capul să citească 

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 2 minute, Pyarolle a spus:

Putulica sunt peste tot,credema.

Ori suferi de delir și te crezi dumnezeu, ori trebuie să recunoști că este o imposibilitate fizică la scara macroscopică. In domeniul fizicii cuantice nu are sens să intram că ne depășește pe toți. 

La gramatică nu ai fost. Că nu pui cratima, printre altele. 

• Haha 1

Postat
Acum 4 minute, biliape a spus:

Ori suferi de delir și te crezi dumnezeu, ori trebuie să recunoști că este o imposibilitate fizică la scara macroscopică. In domeniul fizicii cuantice nu are sens să intram că ne depășește pe toți. 

La gramatică nu ai fost. Că nu pui cratima, printre altele. 

Te-ai prins,nu am fost ,doar la FACULTATE,SI NU SE FĂCEA, Hai culcă-te dracu odată 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...