Sari la conținut

Bianca !0723744504 noua in domeniu. ♥️

Postări Recomandate

Postat
  La 12.06.2021 la 20:42, dyerseve a spus:

Eu ți-am dat clinica..corect...

De ce crezi ca am dat clinica aia..?

Pai..tot ai spus ca ești la zi..de ce sa mai pierzi 12 zile..pune acum pe cele vechi și gata...dar nu le ai..asta este problema ta..😏

Extinde  

Mie mi se pare absolut absurd să discutați atâta pe prezumției. Clar Bianca nu va lucra 12 zile indiferent ce analize a făcut înainte sau nu. Tu pe poze ai văzut papiloame. Eu, ginecologul care a consultat o și cei care au mai fost recent la ea spun ca nu este asa și sunt niște semne din naștere. Nu ne rămâne decât să așteptăm rezultatul la analizele pe care Bianca fiind de buba credință le a făcut când și unde ai zis tu. Dacă ies negative cred ca și tu fiind de buna credință îți vei respecta promisiunea. Pana atunci însă hai să închidem subiectul și să vorbim de altceva căci ne facem nervi de pomana m

Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat
  La 12.06.2021 la 20:50, ariovist a spus:

Mie mi se pare absolut absurd să discutați atâta pe prezumției. Clar Bianca nu va lucra 12 zile indiferent ce analize a făcut înainte sau nu. Tu pe poze ai văzut papiloame. Eu, ginecologul care a consultat o și cei care au mai fost recent la ea spun ca nu este asa și sunt niște semne din naștere. Nu ne rămâne decât să așteptăm rezultatul la analizele pe care Bianca fiind de buba credință le a făcut când și unde ai zis tu. Dacă ies negative cred ca și tu fiind de buna credință îți vei respecta promisiunea. Pana atunci însă hai să închidem subiectul și să vorbim de altceva căci ne facem nervi de pomana m

Extinde  

Eu nu am nici un nerv..dar tu ai spus ca face regulat..analize sa le pună pe cele făcute de ultima oara..

Postat

🤣🤣🤣🤣 păi așteaptă să-mi iasă analizele și după vorbim  deci le-am făcut nu mă știu bolnavă de nimic am avut curajul să le pun aici să vadă toată lumea acum așteptăm rezultatul analizelor te pup să ai o seară frumoasă 🥰🥰🥰

Vizitator dyerseve
Postat

Am tot dreptul ca un cetățean responsabil care ma cred..plătitor de taxe și impozite...sa fac o sesizare organelor abilitate în legătură cu tine..codul penal art.352 alin.1 prevede pedepsirea celor care cu bună știință răspândesc o boala infecțioasă ..alin.2 actualizat în 2021..datorita covid..prevede ca și fapta penala și dacă ai făcut-o fără știința.. din culpa..crezi ca ești pregătită?

Eu asa simt ..am un simt civic dezvoltat în ultima vreme...de nu mai pot dormi noaptea..

Și tăinuirea este pedepsita..mai blând.. dar este de ajuns o IUP

Vizitator dyerseve
Postat

Plus amenințările la adresa mea..pe care tu mai sus mi le-ai adresat ..mau făcut sa am un atac de panica..sa știi ca și asta se pedepsește..și chiar m-am speriat..sincer..ca știu ca o sa vii cu băieții tai după mine..

Postat
  La 12.06.2021 la 20:51, dyerseve a spus:

Eu nu am nici un nerv..dar tu ai spus ca face regulat..analize sa le pună pe cele făcute de ultima oara..

Extinde  

Îți dai seama ca nu au nici o relevanta cele vechi. Chiar dacă sunt bune se putea îmbolnăvi între timp așa că hai să le așteptăm și să nu mai discutam inutil. Cred ca se mai găsesc și alte subiecte, alte fete etc. Oricum eu ies din joc căci azi am alergat toată ziua și mor de somn. O noapte liniștită îți doresc și mai vorbim mâine. 

Postat
  La 12.06.2021 la 21:06, dyerseve a spus:

Plus amenințările la adresa mea..pe care tu mai sus mi le-ai adresat ..mau făcut sa am un atac de panica..sa știi ca și asta se pedepsește..și chiar m-am speriat..sincer..ca știu ca o sa vii cu băieții tai după mine..

Extinde  

Se spune ca noaptea este un bun sfătuitor, așa că eu cred că acum cu toții gândim mai clar. De asemenea dacă recapitulam la rece putem sesiza absurdul situației. Discutând absolut impersonal lucrurile stau cam asa. Cineva de pe o poza destul de imprecisa ridica suspiciunea unei boli. Cel acuzat se duce și face analize, dar deoarece suspiciunea nu poate fi infirmata decât după 12 zile trebuie să stea pe bara pierzând bani. Câțiva indivizi care nu pe poze cu după ce vad cu ochii lor susțin ca nu este adevărată suspiciunea. Încep discuții pro și contra ajungând se la amenințări și trimiteri la codul penal. Nu vi se pare ca miroase a creier încins? Hai să ne calmam, să așteptăm rezultate concrete și mai cu seamă să rămânem prieteni virtuali căci ăsta este rostul discuțiile pe acest forum. Vă urez tuturor o duminica frumoasa și pentru cei care au spus altceva le zic așa "Viata este frumoasă pentru ca este și numai cei care au fost gata să o piardă(ca mine) înțeleg cu adevărat asta. Ceilalți credeți ne pe cuvânt și bucurați va de ea" Măi bine decât mine spune asta James Clawell în Shogun,, fragmentul în care Blackhorne încearcă să se sinucidă. Dacă aveți timp și plăcere citiți. O Duminica binecuvântată să aveți. 

• Mersi 1
Vizitator dyerseve
Postat

Are sau nu are analizele la zi...ca numai înțeleg nimic..? Sa știu cum va fi din cupla sau cu bună știință?ca e o diferență substanțială între ele..😂😂

• Oras:Ploiesti
Postat
  La 13.06.2021 la 4:21, ariovist a spus:

Se spune ca noaptea este un bun sfătuitor, așa că eu cred că acum cu toții gândim mai clar. De asemenea dacă recapitulam la rece putem sesiza absurdul situației. Discutând absolut impersonal lucrurile stau cam asa. Cineva de pe o poza destul de imprecisa ridica suspiciunea unei boli. Cel acuzat se duce și face analize, dar deoarece suspiciunea nu poate fi infirmata decât după 12 zile trebuie să stea pe bara pierzând bani. Câțiva indivizi care nu pe poze cu după ce vad cu ochii lor susțin ca nu este adevărată suspiciunea. Încep discuții pro și contra ajungând se la amenințări și trimiteri la codul penal. Nu vi se pare ca miroase a creier încins? Hai să ne calmam, să așteptăm rezultate concrete și mai cu seamă să rămânem prieteni virtuali căci ăsta este rostul discuțiile pe acest forum. Vă urez tuturor o duminica frumoasa și pentru cei care au spus altceva le zic așa "Viata este frumoasă pentru ca este și numai cei care au fost gata să o piardă(ca mine) înțeleg cu adevărat asta. Ceilalți credeți ne pe cuvânt și bucurați va de ea" Măi bine decât mine spune asta James Clawell în Shogun,, fragmentul în care Blackhorne încearcă să se sinucidă. Dacă aveți timp și plăcere citiți. O Duminica binecuvântată să aveți. 

Extinde  

Viața de sărac urât e un jeg și singurul lucru bun care ți se poate întâmpla e să mori în comă alcoolică, supradoză de heroină sau morfină etc. Că dacă ești sărac nu poți avea acces la sinuciderea asistată, trebuie să te chinui că te-a fătat sărac o jegoasă, să își plângă de milă, "să nu fie singură" și de fapt, să aibă cu ce cerși când nu mai poate cerși și șantaja cu pizdă. 

• Haha 1
  • Confuz 1
  • Trist 2
Postat
  La 13.06.2021 la 10:17, biliape a spus:

Viața de sărac urât e un jeg și singurul lucru bun care ți se poate întâmpla e să mori în comă alcoolică, supradoză de heroină sau morfină etc. Că dacă ești sărac nu poți avea acces la sinuciderea asistată, trebuie să te chinui că te-a fătat sărac o jegoasă, să își plângă de milă, "să nu fie singură" și de fapt, să aibă cu ce cerși când nu mai poate cerși și șantaja cu pizdă. 

Extinde  

Am avut și eu gândurile astea și știu ce spui Urât am rămas, căci asta nu se poate schimba (poate operații estetice dar nu am încercat), sărăcia însă am reușit sa o vindec căci ținea de mine și faptele mele și viata nu a mai fost atât de urata. Cu adevărat însă nu am apreciat o decât atunci când într un moment de disperare, încercând să mă sinucid nu am reușit. Să ști că nu mi am pus latul de gat și s a rupt sfoara, ci am înghițit 20 de flacoane dintr un somnifer și am adormit sigur că nu mă voi mai trezi. Hazardul a vrut însă altfel. Se pare ca din naștere sunt imun la medicament, așa că în afara unei amețeli pasagere nu am avut nimic. Când m am trezit însă și mi am dat seama ca totuși trăiesc, lumea s a schimbat cu totul și de atunci îmi pasă prea puțin de cum arat și câți bani am în buzunar. Ma bucur doar ca trăiesc.Bucura te și tu și ai sa vezi că și soarta ți se va schimba. Pentru ca odată mi ai dat un citat în latina și înțeleg ca ești un om instruit îți voi aminti un altul "audaces Fortuna juvat". Să ai tot ce îți dorești prieten necunoscut și trist. 

• Mersi 1
  • Haha 1
Postat

Nu am de ce să mă bucur. M-am bucurat și mi-am luat-o în freză de mi-au ieșit gărgăunii din cap. Ce e prost din proiect nu se mai drege. 

The end, my only friend. 

• Mersi 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat
  La 13.06.2021 la 10:11, dyerseve a spus:

Sa știu cum va fi din cupla sau cu bună știință?ca e o diferență substanțială între ele..😂😂

Extinde  

Din culpă ce anume?Nu am chef acum sa iti citesc aiurelile....

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 3
Vizitator babanul82
Postat
  La 13.06.2021 la 14:08, vistantric a spus:

Extinde  

Stai calma🤣🤣!

Am citit tot ce se spune pe aici..cred ca am fost printre primi ei clienti si am văzut acele pete care eu consider că sunt din nastere..

Domnul @dyersevedacă tu consideri ca este un HPV,atunci eu consider că toate fetele care au luat contact  cu Ari,cu tine,sau alți sa isi prezinte si el analizele aici si dupa sa amenințat cu codul penal!

Vizitator babanul82
Postat

Si daca e asa cum spui tu domnul @dyerseve..te rog chiar frumos sa ne prezinți si tu analizele tale in cel mai scurt timp..plus sa vorbesti cu fetele cu care te.ai vazut după Ari( gen "X" ..nu dau nume) sa ne prezinte si ele analizele..te rog chiar frumos!

Vizitator babanul82
Postat
  La 13.06.2021 la 16:25, rafael22 a spus:

Vino si la ploiesti

Extinde  

@rafael22..stai cuminte..

Eu pe @vistantric..incerc de mult sa o intalnesc dar nu se poate..femeia are o altă mentalitate..e vrea pula nu prostii..

Vizitator dyerseve
Postat
  La 13.06.2021 la 15:49, babanul82 a spus:

Stai calma🤣🤣!

Am citit tot ce se spune pe aici..cred ca am fost printre primi ei clienti si am văzut acele pete care eu consider că sunt din nastere..

Domnul @dyersevedacă tu consideri ca este un HPV,atunci eu consider că toate fetele care au luat contact  cu Ari,cu tine,sau alți sa isi prezinte si el analizele aici si dupa sa amenințat cu codul penal!

Extinde  

Sincer..nu ma interesează părerea ta..ca ai fost tu și ai făcut.. ..eu unde am fost ultimele ori..ari nu a fost niciodată..asa ca sorry știu unde bați.. dar nu este cazul eu..cu ea nu m-am mai văzut de  ceva timp..asa ca 🤷‍♂️ eu sunt safe

Vizitator dyerseve
Postat
  La 13.06.2021 la 16:21, babanul82 a spus:

Si daca e asa cum spui tu domnul @dyerseve..te rog chiar frumos sa ne prezinți si tu analizele tale in cel mai scurt timp..plus sa vorbesti cu fetele cu care te.ai vazut după Ari( gen "X" ..nu dau nume) sa ne prezinte si ele analizele..te rog chiar frumos!

Extinde  

Daca este sa o luam după logica ta  ..ari ar trebui sa le prezinte primul 😂😂 nu merge te rog frumos..eu știu ca ai o problema vizavi de mine..dar nu este cazul sa ma ataci aici. 😏

Vizitator dyerseve
Postat
  La 13.06.2021 la 14:08, vistantric a spus:

Extinde  

Art 352 alin.1 și alin.2 ,nu știu de ce..dar simt cum da pe afara din mine simțul civic 😂😂

Vizitator dyerseve
Postat

Cat despre titulara..sa tot spun ca este la zi cu analizele ..asa rețin.. repet sa pună un buletin mai vechi..sa nu mai așteptăm atâta....dacă îl are...bineînțeles 😏😉

Vizitator babanul82
Postat
  La 13.06.2021 la 16:55, dyerseve a spus:

Sincer..nu ma interesează părerea ta..ca ai fost tu și ai făcut.. ..eu unde am fost ultimele ori..ari nu a fost niciodată..asa ca sorry știu unde bați.. dar nu este cazul eu..cu ea nu m-am mai văzut de  ceva timp..asa ca 🤷‍♂️ eu sunt safe

Extinde  

Vorbesti prosti..unde nu a fost?!...Ari a fost si la Karla si la Raisa...

Esti tu " safe"..dar hai sa vedem si analizele tale dacă tot te dai mare si tare!..te rog frumos..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...