petremarin30 Reputație: 1154 Postat Iunie 25, 2021 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Iunie 25, 2021 Acum 1 oră, capruciu a spus: Nu știu cum ai făcut rost de date atât de confidențiale care nu se dau decât celui care face analizele și medicului care a trimis.Cine face altfel divulga un secret profesional și risca pușcăria Nu vad cine ar risca așa ceva. Nu te cred. Poate i le-a dat chiar Bianca, cine știe! S-a trezit în ceasul al doisprezecelea și și-a dat seama că e greșit să împartă cu noi și altceva in afară de plăcere. Eu am spus de la început că Dyeserve are dreptate in această speță! Nu am vizitat-o pe Bianca dar am fost la altcineva care a avut clienți fani ai Biancăi. 2
Georgeus Reputație: 1368 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 1 minute ago, petremarin30 said: Poate i le-a dat chiar Bianca, cine știe! S-a trezit în ceasul al doisprezecelea și și-a dat seama că e greșit să împartă cu noi și altceva in afară de plăcere. Eu am spus de la început că Dyeserve are dreptate in această speță! Nu am vizitat-o pe Bianca dar am fost la altcineva care a avut clienți fani ai Biancăi. Si pe la cine ai mai fost? :))))
capruciu Reputație: 51 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 Acum 40 minute, petremarin30 a spus: Poate i le-a dat chiar Bianca, cine știe! S-a trezit în ceasul al doisprezecelea și și-a dat seama că e greșit să împartă cu noi și altceva in afară de plăcere. Eu am spus de la început că Dyeserve are dreptate in această speță! Nu am vizitat-o pe Bianca dar am fost la altcineva care a avut clienți fani ai Biancăi. Atunci ești în pericol și tu. Eu unul ma duc să îmi fac testul deși am citit ca HPV ul este prezent la 80%din oameni și nu se întâmplă nimic decât dacă ai anumite tulpini. Nu ma prea pricep dar cred ca o să mă și vaccinez. La urma urmei nu are ce strica. 1
petremarin30 Reputație: 1154 Postat Iunie 25, 2021 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Iunie 25, 2021 Acum 36 minute, Georgeus a spus: Si pe la cine ai mai fost? :)))) La Andreea Am scris la momentul respectiv despre experiența și ulterior nu am considerat că mai ar fi ceva de adăugat. Vizitatorii comuni ai celor două fete sunt @rafael22 și cred că și @marcus_cezar Am mai fost și la Monica. Am scris și acolo în urma primei vizite. Tot pe la Monica a fost și @rafael22 1
petremarin30 Reputație: 1154 Postat Iunie 25, 2021 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Iunie 25, 2021 Acum 8 minute, capruciu a spus: Atunci ești în pericol și tu. Eu unul ma duc să îmi fac testul deși am citit ca HPV ul este prezent la 80%din oameni și nu se întâmplă nimic decât dacă ai anumite tulpini. Nu ma prea pricep dar cred ca o să mă și vaccinez. La urma urmei nu are ce strica. Da, sunt conștient de asta. 1
berege2 Reputație: 342 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 3 hours ago, capruciu said: Nu știu cum ai făcut rost de date atât de confidențiale care nu se dau decât celui care face analizele și medicului care a trimis.Cine face altfel divulga un secret profesional și risca pușcăria Nu vad cine ar risca așa ceva. Nu te cred. Ce filme va luati unii. A postat chiar ea datele unde oricine poate avea acces la raportul analizelor pe site-ul clinicii. 🤦♂️ 1 1 3
biliape Reputație: 5928 Postat Iunie 25, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 25, 2021 Acum 7 ore, Georgeus a spus: 🥰 Cine stie cati au fost si pe unde au mai fost si tot asa..... Tati, 90% din populatie are ceva din HPV, virus herpetic. Si mitocondriile au fost, initial, paraziti; apoi au evoluat si au devenit organitele intracelulare de astazi. 2
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 Acum 27 minute, berege2 a spus: Ce filme va luati unii. A postat chiar ea datele unde oricine poate avea acces la raportul analizelor pe site-ul clinicii. 🤦♂️ Asta e problema..când ai cu o clasa mai mult ca trenul 🤣🤣,sa facut singura 😂😂
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 Acum 1 oră, petremarin30 a spus: La Andreea Am scris la momentul respectiv despre experiența și ulterior nu am considerat că mai ar fi ceva de adăugat. Vizitatorii comuni ai celor două fete sunt @rafael22 și cred că și @marcus_cezar Am mai fost și la Monica. Am scris și acolo în urma primei vizite. Tot pe la Monica a fost și @rafael22 Mama..nuuu Titi va rog frumos..oricine ..dar nu Titi 😭😭
biliape Reputație: 5928 Postat Iunie 25, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 25, 2021 Chiar acum, petremarin30 a spus: La Andreea Am scris la momentul respectiv despre experiența și ulterior nu am considerat că mai ar fi ceva de adăugat. Vizitatorii comuni ai celor două fete sunt @rafael22 și cred că și @marcus_cezar Am mai fost și la Monica. Am scris și acolo în urma primei vizite. Tot pe la Monica a fost și @rafael22 https://i2-prod.birminghammail.co.uk/incoming/article10649521.ece/ALTERNATES/s1227b/HM-Prison-Cardiff-rap-12.jpg 2
capruciu Reputație: 51 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 Acum 6 minute, dyerseve a spus: Asta e problema..când ai cu o clasa mai mult ca trenul 🤣🤣,sa facut singura 😂😂 Nici eu nu cred. De unde atata responsabilitate. Eu zic ca e fake căci dacă e adevărat și analizele au fost sustrase fără voia ei poate da în judecata rețeaua Regina Maria art 227 cod penal și cere despăgubiri. Nu vorbesc de ancheta interna și pedeapsa celui care a scos analiza. Eu tot sper sa fie doar o încercare de a distruge forumul din Ploiești. O sa îmi fac testul pentru mine și va spun.
biliape Reputație: 5928 Postat Iunie 25, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 25, 2021 Chiar acum, capruciu a spus: Nici eu nu cred. De unde atata responsabilitate. Eu zic ca e fake căci dacă e adevărat și analizele au fost sustrase fără voia ei poate da în judecata rețeaua Regina Maria art 227 cod penal și cere despăgubiri. Nu vorbesc de ancheta interna și pedeapsa celui care a scos analiza. Eu tot sper sa fie doar o încercare de a distruge forumul din Ploiești. O sa îmi fac testul pentru mine și va spun. Forumul din Ploiesti nu moare! Lupta, dar nu se preda! 😈 Aveti idee ce inseamna sa "dai in judecata"?! Poate strangeti voi fonduri pentru asta... 2
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 Acum 1 minut, capruciu a spus: Nici eu nu cred. De unde atata responsabilitate. Eu zic ca e fake căci dacă e adevărat și analizele au fost sustrase fără voia ei poate da în judecata rețeaua Regina Maria art 227 cod penal și cere despăgubiri. Nu vorbesc de ancheta interna și pedeapsa celui care a scos analiza. Eu tot sper sa fie doar o încercare de a distruge forumul din Ploiești. O sa îmi fac testul pentru mine și va spun. Dar..de ce sa îți faci testul tu?ca am urmărit activitatea ta..și nu vad legătură ta cu Bianca 🤷♂️🤷♂️
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 Acum 13 minute, capruciu a spus: Nici eu nu cred. De unde atata responsabilitate. Eu zic ca e fake căci dacă e adevărat și analizele au fost sustrase fără voia ei poate da în judecata rețeaua Regina Maria art 227 cod penal și cere despăgubiri. Nu vorbesc de ancheta interna și pedeapsa celui care a scos analiza. Eu tot sper sa fie doar o încercare de a distruge forumul din Ploiești. O sa îmi fac testul pentru mine și va spun. Îți garantez ca sunt sută la suta reale..cu semnătura..parafa și tot ce trebuie..🤪😂
petremarin30 Reputație: 1154 Postat Iunie 25, 2021 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Iunie 25, 2021 Acum 33 minute, dyerseve a spus: Mama..nuuu Titi va rog frumos..oricine ..dar nu Titi 😭😭 Titi lucrează safe precum Karla.🤣 2
biliape Reputație: 5928 Postat Iunie 25, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 25, 2021 Chiar acum, dyerseve a spus: Dar..de ce sa îți faci testul tu?ca am urmărit activitatea ta..și nu vad legătură ta cu Bianca 🤷♂️🤷♂️ Daca nu vezi tu ceva, nu inseamna ca nu exista . Daca ar fi avut o asa mare relevanta populatia de aici, anumite "zane" ale Ploiascai ar fi trebuit sa nu mai poata sa se prostitueze deloc (ca nu puteau nici sa se deghizeze macar, noaptea, pe sosea; le trada silueta). Si totusi exista si fac bani cu pizda de decenii si tot pe spatele unui bou disperat vor trai, cat vor avea pizda. “Reality is often disappointing.” 1 1
biliape Reputație: 5928 Postat Iunie 25, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 25, 2021 Chiar acum, Georgeus a spus: Dar unde este @ariovist? :))) Pune la punct planul de a bagat "Regina Maria" in faliment . Sa-i uram succes. 3
bianca8 Reputație: 31 Postat Iunie 25, 2021 Autor Postat Iunie 25, 2021 Acum 19 ore, dyerseve a spus: Rezultatele...?? Hai ca eu știu.. cum au ieșit..dar sa vad acum curaj..sa vad acum..cine era nebun..eu.. Ori le puneți voi..de buna voie..ori le pun eu.. NU ȘTIU DE UNDE AI ANALIZELE SI NU ȘTIU DACĂ SUNT ALE MELE EU AM SUNAT LA REGINA MARIA IERI ȘI MI AU SPUS CĂ SUNT GATA PE 29 DACA TOTUȘI AI REUȘIT SĂ LE IEI FĂRĂ VOIA MEA VOI RECLAMA LA REGINA MARIA SCURGEREA DE INFORMAȚII CONFIDENTIALE ȘI ÎN FUNCȚIE DE CE VOR RASPUNDE MĂ VOI AFRESA UNUI AVOCAT O ZI FRUMOASĂ SA AI ASA CUM O AM SI IEU CÂND SIMT A POT LUA BANI DE UNDEVA ÎȚI MULȚUMESC PENTRU ASTA ȚIE ȘI PACIENTULUI TĂU CARE ȚI-A DAT ANALIZELE (DACĂ SUNT ALE MELE) 1 1
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 Acum 10 minute, bianca8 a spus: NU ȘTIU DE UNDE AI ANALIZELE SI NU ȘTIU DACĂ SUNT ALE MELE EU AM SUNAT LA REGINA MARIA IERI ȘI MI AU SPUS CĂ SUNT GATA PE 29 DACA TOTUȘI AI REUȘIT SĂ LE IEI FĂRĂ VOIA MEA VOI RECLAMA LA REGINA MARIA SCURGEREA DE INFORMAȚII CONFIDENTIALE ȘI ÎN FUNCȚIE DE CE VOR RASPUNDE MĂ VOI AFRESA UNUI AVOCAT O ZI FRUMOASĂ SA AI ASA CUM O AM SI IEU CÂND SIMT A POT LUA BANI DE UNDEVA ÎȚI MULȚUMESC PENTRU ASTA ȚIE ȘI PACIENTULUI TĂU CARE ȚI-A DAT ANALIZELE (DACĂ SUNT ALE MELE) Vezi ca tu ma cam enervezi..și dacă mai continui..cu amenințări la adresa mea..tu ..sau oricine din anturajul tău.. o sa aveți de furca cu o sesizare..de răspândire a bolilor..repet sesizare..nu reclamație.. știu ca tu nu faci diferența între ele 😂😂😂 dar alții da..Las-o cum a picat dute și tratează ta..și mulțumește mi pentru asta.. Unde ai sunat tu..la regina maria..😂😂 Îți garantez..ca nu sunt false..vrei sa ți le pun prin posta?sa vezi ca sunt reale..😂😂 Zi sărut mana ca nu am pus analizele needitate..sa se vadă tot ..nume reale..și toate cele... sunt câte se poate de reale..orice om cu doua clase mai mult ca trenul..își da seama..dacă sunt reale sau..nu Repet..Las-o cum a picat..ca este mai bine..
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 Știu.. planul..tău.. bine nu al tău.. ca nu ești capabila tu.. Este sa spui..ca nu sunt gata..și sa faceți voi unele false..abia aștept.. sa adaug și un fals cu uz de fals..va aștept.. Vezi..ca analizele reale rămân stocate în serverele clinicii ..
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 Acum 32 minute, bianca8 a spus: CÂND SIMT A POT LUA BANI DE UNDEVA ÎȚI MULȚUMESC PENTRU ASTA ȚIE ȘI PACIENTULUI TĂU CARE ȚI-A DAT ANALIZELE (DACĂ SUNT ALE MELE) Iei fix pix..vezi sa nu te dea clinica în judecata..ai grija..fii atenta la detalii..și nuanțe.. Știu ca este greu..dar pune pe cineva 😂😂😂
bianca8 Reputație: 31 Postat Iunie 25, 2021 Autor Postat Iunie 25, 2021 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 puiu meu anunță anunță d-aia îmi merge mie treaba bine că-mi faci reclamă tu pune acuzele și pe bucurești că văd că ai anunțat și acolo deja 🤣🤣🤣🤣🤣
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 Acum 4 minute, bianca8 a spus: 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 puiu meu anunță anunță d-aia îmi merge mie treaba bine că-mi faci reclamă tu pune acuzele și pe bucurești că văd că ai anunțat și acolo deja 🤣🤣🤣🤣🤣 Normal..🐥🐥🐥🐥🐥 Caracter..de femeie..lucrezi încă știind ca ești bolnava..bravooo 😆😆
Vizitator Piele Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2021 Postat Iunie 25, 2021 12 minutes ago, dyerseve said: Normal..🐥🐥🐥🐥🐥 Caracter..de femeie..lucrezi încă știind ca ești bolnava..bravooo 😆😆 @dyerseve cenzureaza analizele alea mai bine ca se deschid imediat in varianta originala. hint-caramida
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum