Sari la conținut

Bianca !0723744504 noua in domeniu. ♥️

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat
Chiar acum, dyerseve a spus:

Normal..🐥🐥🐥🐥🐥

Caracter..de femeie..lucrezi încă știind ca ești bolnava..bravooo 😆😆

Dar ce ai vrea sa faca?! Daca avea de ales, nu era prostituata. Crezi  povestea vreuneia, ca "a ales..."?! Nu, tati, nu a gasit un bou sa o tina si provine dintr-o familie de cacat, care nu a avut ce sa-i ofere si e 0 dpdv socio-economic. Nu ai cum trai singur(a) dintr-un salariu, in Romania. Ce ma deranjeaza, din cauza ca si eu sunt dintre victime, este ca saracii fac copii pentru a prelua stafeta mizeriei, saraciei, supunerii fata de Stapani, "muncii". 

Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat
Acum 7 minute, Piele a spus:

@dyerseve cenzureaza analizele alea mai bine ca se deschid imediat in varianta originala. hint-caramida

Eu nu am pus nici un nume..și tu ar trebui sa stai potolit..singura implicata în poveste este Bianca..nimeni altcineva.. 

Vizitator Piele
Postat
6 minutes ago, Piele said:

@dyerseve cenzureaza analizele alea mai bine ca se deschid imediat in varianta originala. hint-caramida

@dyerseveba tu esti prost de-a dreptul. Meriti un pumn in muie de la fata asta chit ca e bolnava sau nu. Eu iti spun ca se deschide varianta originala si se vad toate datele si tu imi dai minus ?  Dobitocule

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 1 minut, Piele a spus:

@dyerseveba tu esti prost de-a dreptul. Meriti un pumn in muie de la fata asta chit ca e bolnava sau nu. Eu iti spun ca se deschide varianta originala si se vad toate datele si tu imi dai minus ?  Dobitocule

Unde se deschide ma varianta originala..eu am cenzurat numele tot..

Codurile alea..le-am lăsat.. ca sunt puse de ea..în prima poza..vezi..te rog frumos..sa fii mai atent..

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 4 minute, dyerseve a spus:

Unde se deschide ma varianta originala..eu am cenzurat numele tot..

Codurile alea..le-am lăsat.. ca sunt puse de ea..în prima poza..vezi..te rog frumos..sa fii mai atent..

Ea a pus..de prima oara public..de fapt .nu eu..fii atent la detalii încă odată te rog.

Și uite ca ți-am luat și minusul..sa nu mai fii supărat asa..cu toate ca nu meritai..

Vizitator Piele
Postat
14 hours ago, dyerseve said:

Sa nu creadă nimeni ca vorbesc prostii ..nu am de ales decât sa pun eu..

Screenshot_20210624-211534_Drive.jpg

@dyerseveiti spun sa verifici din nou ca se deschide varianta originala cu nume nr de tel tot. Totul pana la viata privata.

Nu ma intereseaza punctele tale .

@pisicuts rog sterge poza

Vizitator dyerseve
Postat

Poza pusa de bety este problema..de acolo pleacă tot..nu de  la mine..înțelege odată este asa greu..??

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat
Acum 5 minute, Piele a spus:

@dyerseveiti spun sa verifici din nou ca se deschide varianta originala cu nume nr de tel tot. Totul pana la viata privata.

Nu ma intereseaza punctele tale .

@pisicuts rog sterge poza

Eu văd totul ce ține de detaliile personale blurat.

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 4 minute, petremarin30 a spus:

Eu văd totul ce ține de detaliile personale blurat.

El se refera la codul acela..care apare în poza ..acel cod este pus de însuși Bianca 😂

Postat
Chiar acum, Piele a spus:

Cred ca asta a si vrut ;)

• Haha 1
Vizitator dyerseve
Postat
Acum 3 minute, biliape a spus:

Cred ca asta a si vrut ;)

Nu..vezi poza pusa..de bety data de Bianca de fapt..verifica acolo..

Vizitator dyerseve
Postat

Eu nu îmi permit sa aduc atingeri vieții personale ale nimănui.. în acest caz..singurele atingeri le a adus Bianca.. singura..a pus totul pe forum...va rog frumos..sa nu ma acuzați pe mine pe nedrept...

Vizitator Piele
Postat
8 minutes ago, dyerseve said:

Eu nu îmi permit sa aduc atingeri vieții personale ale nimănui.. în acest caz..singurele atingeri le a adus Bianca.. singura..a pus totul pe forum...va rog frumos..sa nu ma acuzați pe mine pe nedrept...

@dyerseve bati campii, in pozele de la ea nu se vede nimic, in schimb din a ta se poate deschide. iti spun sa o stergi sau sa o cenzurezi mai bine. Daca nu te pricepi nu mai posta, orice copil de 10 ani poate avea acces la datele fetei.

Postat
Acum 4 ore, dyerseve a spus:

Dar..de ce sa îți faci testul tu?ca am urmărit activitatea ta..și nu vad legătură ta cu Bianca 🤷‍♂️🤷‍♂️

Am fost și eu în București unde vad ca scri chiar dacă nu am făcut recenzie. Acum cred ca ne paste o noua pandemie (fără nici un bolnav deocamdată) căci unele fete au plecat în străinătate. Eu nu știu ce să zic nu sunt nici doctor nici avocat dar treaba asta de o faci tu mi se pare ca depășește mult orice limita. Deci scape cine poate, dacă mai poate. 

Vizitator dyerseve
Postat
Chiar acum, capruciu a spus:

Am fost și eu în București unde vad ca scri chiar dacă nu am făcut recenzie. Acum cred ca ne paste o noua pandemie (fără nici un bolnav deocamdată) căci unele fete au plecat în străinătate. Eu nu știu ce să zic nu sunt nici doctor nici avocat dar treaba asta de o faci tu mi se pare ca depășește mult orice limita. Deci scape cine poate, dacă mai poate. 

Nu am nimic cu nimeni..înțelegeți asta..

Este bolnava și punct..am încheiat.. 

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 4 minute, Piele a spus:

@dyerseve bati campii, in pozele de la ea nu se vede nimic, in schimb din a ta se poate deschide. iti spun sa o stergi sau sa o cenzurezi mai bine. Daca nu te pricepi nu mai posta, orice copil de 10 ani poate avea acces la datele fetei.

Eu zic sa fii atent repet..uitate mai bine..te rog frumos..vezi în poza pusa de de betty..repet..vezi acolo..am lăsat necenzurat fix..ce era acolo ..necenzurat..fii mai atent ca nu ai dreptate..eu pot cenzura tot..pot edita postarea..dar am lăsat doar ce a lăsat ea..

Eu ..nu bat câmpii niciodată.. fii foarte..dar foarte atent la afirmațiile tale.. 

Postat
Chiar acum, capruciu a spus:

Sa scape de ce?! De pauperitate? Asta e singurul pericol real. 

Pentru femei e mai simplu: gasesc un boulean si-l prostesc sa se duca l a munca, sa inghita cacatul vietii de sarac pentru ele. Sau mai multi, depinde... Pentru barbati, e cam complicat: daca n-ai pula de 22/5, nu esti uscat si preferabil piticot, daca te-ai nascut sarac, mori in cacat. Si daca faci bani, nu vei avea niciodata destui, si probabil te vei indobitoci destul in procesul obtinerii lor incat sa te lasi incalecat de o pizda (chiar le vei cauta tu, din disperare). 

Sa ramana acolo si sa-si ia si iubiteii dupa ele. Noi ramanem pe pozitiile stramosesti, ca nu s'tem in stare de altceva. :D 

Vizitator dyerseve
Postat

Este bine..asa..acum sa vad tu..cum editezi.. unde mai citat 😂😂

Screenshot_20210624-211534_Drive.jpg

Vizitator dyerseve
Postat

Eu am editat un toate postările.. sa nu spună nimeni ca sunt de rea voința.. 😉

Vizitator dyerseve
Postat

Ia zi deșteptu.. curului..cum este uitate bine ..și după dați cu părerea.. poza pusa de Bianca.. nu de mine..

Am șters poza..nu vreau sa fac rău 

Vizitator Piele
Postat
1 minute ago, dyerseve said:

Eu zic sa fii atent repet..uitate mai bine..te rog frumos..vezi în poza pusa de de betty..repet..vezi acolo..am lăsat necenzurat fix..ce era acolo ..necenzurat..fii mai atent ca nu ai dreptate..eu pot cenzura tot..pot edita postarea..dar am lăsat doar ce a lăsat ea..

Eu ..nu bat câmpii niciodată.. fii foarte..dar foarte atent la afirmațiile tale.. 

@dyersevehai ca deja o dam in ridicol si iti raspund pentru ca meriti o palma peste bot  ca prea  ti s-au urcat punctele la cap. Iti mai dau un hint, o cheama Elena si nr de tel se termina cu 87. 

Vizitator dyerseve
Postat

Cine a adus atingere vieții personale..eu??

Vizitator dyerseve
Postat
Chiar acum, Piele a spus:

@dyersevehai ca deja o dam in ridicol si iti raspund pentru ca meriti o palma peste bot  ca prea  ti s-au urcat punctele la cap. Iti mai dau un hint, o cheama Elena si nr de tel se termina cu 87. 

Ești mai prost ca noaptea..😂😂😂 eu am editat tot..sa stii singura unde nu pot edita..este unde tu mai citat idiotule.. n-am nevoie de hinturile tale..ești prea prost..sa înțelegi ceva..

Am spus..clar ca ea singura..a pus totul..e greu sa înțelegi.. impuscate..ca ești dobitoc..rău.. 

Vizitator dyerseve
Postat

Și vezi ca ți-am dat raport la postările..unde ai pus tu hinturi..deșteptu curului...

Rog alți colegi..sa dea raport postării sa fie ștearsă.. ca este cretin de a binelea..

@pisicuts rog sa ții cont unde am dat raport postării unde se scrie numele persoanei reaale..

Postat
Acum 35 minute, biliape a spus:

Sa scape de ce?! De pauperitate? Asta e singurul pericol real. 

Pentru femei e mai simplu: gasesc un boulean si-l prostesc sa se duca l a munca, sa inghita cacatul vietii de sarac pentru ele. Sau mai multi, depinde... Pentru barbati, e cam complicat: daca n-ai pula de 22/5, nu esti uscat si preferabil piticot, daca te-ai nascut sarac, mori in cacat. Si daca faci bani, nu vei avea niciodata destui, si probabil te vei indobitoci destul in procesul obtinerii lor incat sa te lasi incalecat de o pizda (chiar le vei cauta tu, din disperare). 

Sa ramana acolo si sa-si ia si iubiteii dupa ele. Noi ramanem pe pozitiile stramosesti, ca nu s'tem in stare de altceva. :D 

Acum ce să zic. Eu nu sunt așa școlit ca tine și multe lucruri pe care le spui nu le înțeleg. Știu însă că o instituție care are datele personale ale unui om răspunde de ele. Dacă fata reclama Regina Maria va fi o nota proasta pentru rețea și va întra pe fir cu o ancheta să vadă cum i s au furat datele. Poate ieși halima mare și nu va fi moale pentru nimeni dintre cei care sunt băgați. Sincer deși nu am în păstrare date foarte importante la munca am semnat totuși ca răspund de ele. Eu zic să se oprească povestea asta pana nu iese cine știr ce. Tu ce zici? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...