Sari la conținut

Bianca !0723744504 noua in domeniu. ♥️

Postări Recomandate

Vizitator dyerseve
Reputație: 0
Postat
Acum 4 minute, capruciu a spus:

Acum ce să zic. Eu nu sunt așa școlit ca tine și multe lucruri pe care le spui nu le înțeleg. Știu însă că o instituție care are datele personale ale unui om răspunde de ele. Dacă fata reclama Regina Maria va fi o nota proasta pentru rețea și va întra pe fir cu o ancheta să vadă cum i s au furat datele. Poate ieși halima mare și nu va fi moale pentru nimeni dintre cei care sunt băgați. Sincer deși nu am în păstrare date foarte importante la munca am semnat totuși ca răspund de ele. Eu zic să se oprească povestea asta pana nu iese cine știr ce. Tu ce zici? 

Eu chiar o încurajez pe fata sa reclame clinica..și sa ceara și despăgubiri..un milion de euro 😂😂😂 sigur va câștiga.. 

Vizitator Piele
Postat
5 minutes ago, dyerseve said:

Eu chiar o încurajez pe fata sa reclame clinica..și sa ceara și despăgubiri..un milion de euro 😂😂😂 sigur va câștiga.. 

@dyersevehop si tu chibitul forumului sa-ti dai cu parerea.  Nu mai poate nimeni sa zica ceva ca te trezesti tu vorbind. QR code iti spune ceva  prostul satului ?

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 5 minute, Piele a spus:

@dyersevehop si tu chibitul forumului sa-ti dai cu parerea.  Nu mai poate nimeni sa zica ceva ca te trezesti tu vorbind. QR code iti spune ceva  prostul satului ?

Care..?unde.. ..nu erau cumva fake?

Postat
Acum 1 oră, dyerseve a spus:

Poza pusa de bety este problema..de acolo pleacă tot..nu de  la mine..înțelege odată este asa greu..??

Băi boule părerea mea este să-ți faci și tu testul hpv că și tu ăl ai ești prost vorbești mult și fără rost că Ieu aș fi.bolnavă  de când fac prostituție nu a venit Pe forum.unu să vă zică vouă că sa îmbolnăvit de la banca 

• Haha 1
Vizitator dyerseve
Postat
Acum 33 minute, bianca8 a spus:

Băi boule părerea mea este să-ți faci și tu testul hpv că și tu ăl ai ești prost vorbești mult și fără rost că Ieu aș fi.bolnavă  de când fac prostituție nu a venit Pe forum.unu să vă zică vouă că sa îmbolnăvit de la banca 

Sssttt ca ești..spun analizele nu eu..

Vizitator dyerseve
Postat
Acum 1 minut, bianca8 a spus:

Stai Dracu liniștit lăbarule 

🤪🤪🤪🐥🐥🐥🐥🪰🪰🪰 sssttt

Deci?ești sau nu pozitiva?la hpv..

Postat

Băi muie stiu de ce ai facut tot tam.tamu ăsta aici pe forum ești tâmpit tu NU vezi că te injosesti PE forum m-ai rău ca o prostituată dacă vrei te pot face coleg CU mine muncim amândoi tu te futi în cur ieu îmi văd de ale mele faci și tu un ban cinstit ca mine 

Vizitator dyerseve
Postat

Nu știi nimic..ca ești inconștienta..nici în fata probelor..nu vrei sa recunoști.. 

Sa vina la tine cine o vrea...

Tu nu îți dai sema ca alții au și neveste acasă inconștiento..își îmbolnăvesc nevestele nevinovate..și nu numai..alte fete colege de alte..tale..ele cu ce au greșit.. sa le îmbolnăvești tu..

Postat
Acum 2 minute, dyerseve a spus:

Nu știi nimic..ca ești inconștienta..nici în fata probelor..nu vrei sa recunoști.. 

Tu nu îți dai sema ca alții au și neveste acasă inconștiento..își îmbolnăvesc nevestele nevinovate..și nu numai..alte fete colege de alte..tale..ele cu ce au greșit.. sa le îmbolnăvești tu..

Ori iești prost ori te prefaci ești tu miezu din pizdă pă tot forumul ăsta nu comentează nimeni numai tu tu  poți vorbi am tăcut da numai pot când văd atăta răutate în tine la adresa mea 

Postat

Vreau să știu și Ieu de ce până acum NU sa îmbolnăvit niciun client de HPV până acum de la mine numai tu poți da raspunsul că tu ești miezul din pizdă 

• Oras:ploiesti
Postat
Acum 3 minute, bianca8 a spus:

Vreau să știu și Ieu de ce până acum NU sa îmbolnăvit niciun client de HPV până acum de la mine numai tu poți da raspunsul că tu ești miezul din pizdă 

De unde ști tu că nu s-a îmbolnăvit niciunul? Stai să-și facă băieții analizele să vezi atunci "Surprize, surprize". Și încearcă să iei în serios acest diagnostic că ne poți spune foarte devreme"Pa" . Și cancerul nu este o boală ușoară precum infarctul!

• Trist 1
Vizitator dyerseve
Postat
Acum 12 minute, bianca8 a spus:

Deci..tu nu ești bolnava?

Postat

DACĂ se înbolnaveau  sigur anunță pe forum nu fac prostituție de o lună fac de un an și ceva clienți mă cunosc 

Postat
Acum 3 minute, bianca8 a spus:

DACĂ se înbolnaveau  sigur anunță pe forum nu fac prostituție de o lună fac de un an și ceva clienți mă cunosc 

Doar ce au trecut câteva ore de când au aflat rezultatele testului tău. Așteaptă două săptămâni și o să anunțe lumea! Bine ar fi să nu fie așa cum suspectez eu dar tare mi-e teamă că sunt câțiva ghinioniști. Acum depinde și de curajul lor de a recunoaște aici. 

• Haha 3
Vizitator dyerseve
Postat
Acum 7 minute, bianca8 a spus:

Nu au făcut analizele..de aia..

Deci.. concluzia..ești sau nu bolnava..

• Oras:Ploiesti
Postat
Chiar acum, bianca8 a spus:

Băi muie stiu de ce ai facut tot tam.tamu ăsta aici pe forum ești tâmpit tu NU vezi că te injosesti PE forum m-ai rău ca o prostituată dacă vrei te pot face coleg CU mine muncim amândoi tu te futi în cur ieu îmi văd de ale mele faci și tu un ban cinstit ca mine 

Mie nu mi-ai fi propus d-astea! 😠

Si sug si pula mai bine ca tine.  O luam toata si dadeam cu limba pe coaie in timpul asta, si ma futeam dur in gat. 

Iti dadeam limbi, ca mecanicu' pe dedesubt lucram, cand te lua unu' cu pula mare, pe la spate, bam-bam-bam! Si cand ii vine sa ejaculeze, i-o luam toata pe gat, sa-si dea si el drumu' adanc. 

Dominare, BDSM, activ, ce aveai nevoie in afacerea ta, prestam!

☹️

• Haha 2
Postat
Chiar acum, petremarin30 a spus:

De unde ști tu că nu s-a îmbolnăvit niciunul? Stai să-și facă băieții analizele să vezi atunci "Surprize, surprize". Și încearcă să iei în serios acest diagnostic că ne poți spune foarte devreme"Pa" . Și cancerul nu este o boală ușoară precum infarctul!

Stai calm, ca nu din toate HPV-urile se ajunge la cancer... Si traim in Ploiasca, cancerul pulmonar e soarta noastra, a tuturor. Iar la ce porcarii mancam din hypermarket-uri si fast food (majoritatea de acolo se furajeaza), mai e si riscul mult mai crescut al cancerului ap. digestiv, plus diverse stadii de diabet/;rezistenta la insulina cu toate problemele aferente (inclusiv inflamatia generalizata cu toate consecintele ei etc.). Si nu are legatura cu pizdele si pulile cu care intram in contact. Te feresti de o umbra cand te alearga... minerii, cam asa sunt astia cu fricile lor de "toate boalile". 

• Mersi 2
Postat
1 oră în urmă, dyerseve a spus:

O sa fie epidemie? 

Vizitator marcus_cezar
Postat
Acum 9 ore, petremarin30 a spus:

La Andreea 

Am scris la momentul respectiv despre experiența și ulterior nu am considerat că mai ar fi ceva de adăugat. Vizitatorii comuni ai celor două fete sunt @rafael22 și cred că și @marcus_cezar

Am mai fost și la Monica. Am scris și acolo în urma primei vizite. Tot pe la Monica a fost și @rafael22

Am si eu o nedumerire din tot tambalaul asta de topic a DAT sau nu a DAT ariovist limbi  :))

A doua întrebare ti se lungește limba de la hpv sau iti apar pe limba striații ca la prezervativele durex intens presupun ca dacă ies papiloame pe limba vei avea un avantaj vei da limbii cu penetrare intesă iar femeia va suspina în amintirea placerii

Iar acum pentru panicați de hpv tratament  10 zile pe luna timp de trei luni  isoprinosine  6 pastile pe zi și v-ați rezolvat dacă va întreabă nevasta de ce le luati spuneți  asa pentru imunitatea ele sunt prescrise  și persoanelor cu deficienta imunitar dar nu sunt recomandate persoanelor cu probleme renale asa dar mergeți la medicul de familie pt o prescripție 

Postat

Titișor bati câmpii! Cunosc persoana cu hpv! Nu vrei sa știi ce drama este,ce tratamente,ce cauterizari,cât stres emoțional și financiar! Și tu ne spui ca se tratează ca răceala…

Vizitator marcus_cezar
Postat
Acum 7 minute, smartdick a spus:

Titișor bati câmpii! Cunosc persoana cu hpv! Nu vrei sa știi ce drama este,ce tratamente,ce cauterizari,cât stres emoțional și financiar! Și tu ne spui ca se tratează ca răceala…

Stiu mai se vindeca cunosc și eu ia apărut pe penis ia fldat ca o crema care arde și ei și lui și tratament cu pastilele astea 

Postat
1 oră în urmă, dyerseve a spus:

Nu au făcut analizele..de aia..

Deci.. concluzia..ești sau nu bolnava..

Ieu nu sunt bolnavă CUM zici tu boala este alt ceva decât purtătorul sănătos și dacă nu ești un labagiu ai fi futut și tu fete pe care le-au futut oamenii CU care mam futut Ieu si lași fi dat boala deci fati testul că ești bolnav. DACĂ NU IEȘIT LABAGIU ȘI M-AI FUTI ȘI TU DIN CÂND ÎN CÂND 

Vizitator dyerseve
Postat
Chiar acum, bianca8 a spus:

Ieu nu sunt bolnavă CUM zici tu boala este alt ceva decât purtătorul sănătos și dacă nu ești un labagiu ai fi futut și tu fete pe care le-au futut oamenii CU care mam futut Ieu si lași fi dat boala deci fati testul că ești bolnav. DACĂ NU IEȘIT LABAGIU ȘI M-AI FUTI ȘI TU DIN CÂND ÎN CÂND 

Românește..te rog..ca nu înțeleg nimic...😂😂 

Ești purtătoare.. sănătoasă.. asta ai vrut sa spui?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...