picon Reputație: 1046 Postat August 8, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 8, 2020 oace ce trebuie chemat aici, psihiatru sau exorcist ?7,62. :laugh2 1 1
adi21cm Reputație: -49 Postat August 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2020 Lesin!Bai analfabetul asta de cand il aveti aici pe forum?Scrie pulsar pe asa zisa bratara de care te tot iei..Cauta pe google ceas pulsar si o sa vezi!Model ca al meu!
picon Reputație: 1046 Postat August 8, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 8, 2020 Lesin!Bai analfabetul asta de cand il aveti aici pe forum?Scrie pulsar pe asa zisa bratara de care te tot iei..Cauta pe google ceas pulsar si o sa vezi!Model ca al meu!Stai cuminte cu analfabetismul, omul chiar are școală! Spre deosebire de tine, chiar nu e analfabet, e doar prăjit. 2 2
adi21cm Reputație: -49 Postat August 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2020 Vad ce scoala are "tz" "kilotzi" "mortzii" si sunt mereu exempla la fiecare post! Si eu am facultate si nu ma laud...
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Postat August 8, 2020 Vad ce scoala are "tz" "kilotzi" "mortzii" si sunt mereu exempla la fiecare post! Si eu am facultate si nu ma laud...Aditu, muta-ti"scula"😀, pe topicele tale;aici sunt discuții serioase intre"mateloti"! 😀 Tu ești la stadiul de "călcat apa la mal". 😂😂😂
picon Reputație: 1046 Postat August 8, 2020 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 8, 2020 Vad ce scoala are "tz" "kilotzi" "mortzii" si sunt mereu exempla la fiecare post! Si eu am facultate si nu ma laud...Nu e analfabetism, băiete! "Tz" în loc de "ț", a rămas de pe vremea când nu era opțiunea cu limba română.Bine, acuma toți netoții fac o facultate privată. Dovada ... :laugh2 2 2
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Postat August 8, 2020 Un orologiu sună noaptea jumătate.ÃŽn NADA PORTULUI oare cine bate?– „Eu sunt, bună maică, marinarul tău dorit;Eu, ÅŸi de pe mare mă întorc rănit.Soarta mea fuse crudă astă dată:Mica mea pula fuge sfărămată.Dar deschideÅ£i poarta… Userii mă-nconjor…Scorpionul imi da in barna,Picon ma altoieste cu cravasa peste cur,Gvbolovan ma trage de urechi,dar stai…,vine in ajutorul lor,Eva si Izabela, echipate corespunzator cu…Strap-On…oare vor sa-mi sparga curul?!....Dar ce se vede in zare?Este Aditu cu a lui mataranga de 21 cm,oare vrea sa-I fac DT,ca eu am gurita mica!Ajutor muma!!!!…(curul,falcile) Rănile mă dor!†– „Ce spui, tu, străine? marinarul e pe mare;Gura si curul său prin taberi mii de morÅ£i împarte.Eu suntâ€motanulâ€(pardon) a sa mumă; el e fiul meu;De eÅŸti tu acela, nu-Å£i sunt mumă eu!ÃŽnsă dacă cerul, vrând să-ngreuiezeAnii vieÅ£ii mele ÅŸi să mă-ntristeze,Nobilul tău suflet de bombardier astfel l-a schimbat;Dacă tu eÅŸti marinar cu adevărat,Apoi tu aice fără biruinÅ£ăNu poÅ£i ca să intri cu al tau cur in a mea (pula)voinÅ£ă.Du-te la oÅŸtire! Pentru Å£ară mori!Åži-Å£i va fi mormântul coronat cu flori!â€(maciuci) Marinarul se întoarce ÅŸi din pula-i sună;Oastea lui zdrobită de prin rauri,lacuri se adună.Lupta iar începe… DuÅŸmanii zdrobiÅ£iCad ca niÅŸte spice, de gurita lui suntem loviÅ£i. Joaca-te tu, cu poponetul tau gingas, pe langa sculele ciobanasilor, mentionati mai sus,ca te fac sa dansezi “dansul fetelor de la capalnaâ€;Te tin numai in citate,proverbe,pamflete ,de nu te spala nici o apa. Te dai rechin dar in realitate ,esti o medusa oparita!!!!! Mars in PLM,ca suna sirena in port si pleaca vasul fara tine,â€opulenta in persoanaâ€(PLM=instrument de mers, la WC(in cazul tau),de mers, la femei(in cazul nostru)) Hai sa fii iubit(in gura……noi cantam )😂😂ðŸ¾ðŸ¥‚
adi21cm Reputație: -49 Postat August 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2020 M-ai bagat in ceata! : ) ) : ) )
Vizitator blondul861 Reputație: 0 Postat August 8, 2020 Postat August 8, 2020 Si eu am facultate si nu ma laud... M-ai bagat in ceata! : ) ) : ) ) Ce facultate a-i terminat ? Poate am fost colegi.
adi21cm Reputație: -49 Postat August 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2020 Nu am fost la facultatea pe care ai facut-o tu! Cu siguranta nu am fost la aia cu 40 in camera!
_dark_ Reputație: 137 Postat August 9, 2020 Oras:--- Oras:--- Postat August 9, 2020 De reținut, curvele te înnebunesc! Iar dacă ai acasă o femeie, va înnebuni ea.
anaparaschiv Reputație: 231 Postat August 11, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Postat August 11, 2020 Sa vina paraskiv sa ne explice cum curul ei/lui de vadana cat dulapu de rinocer transexual clonat, stie cum se calculeaza procentul de grasime(dar nu ala de pe coaie), cand ea are 100 de kile in viu cu mustatzi si floci pe coaie/cur/tzatze cu tot ?. :D Fiecare cu fantezia lui, asa sa fie, precum spui, 100 de kile, coae, tzate, par. Ai omis sa zici ca am 65 de ani, pai no? Procentul ala de care zici tu e luat dintr-o discutie cu filofteu care zicea ceva de zece la suta. Nu eu am zis, el a zis. Dar stiu ca ai cautat nu gluma, postarile mele. Tu chiar nu ai ce face? #MaybeIhaveastalker Mura in gura, pentru tine, ca vad ca te mananca de o vreme incoace. Daca ai nelamuriri nu ezita sa ma intrebi. 1. Can we use the Jackson and Pollock equations to predict body density/fat of obese individuals in the 21st century?2. Percent Body Fat Calculator: Skinfold Method. 3. How Does The BOD POD Work? 1
pulcher Reputație: 2650 Postat August 11, 2020 Oras:Palas Oras:Palas Postat August 11, 2020 Fiecare cu fantezia lui, asa sa fie, precum spui, 100 de kile, coae, tzate, par. Ai omis sa zici ca am 65 de ani, pai no? Procentul ala de care zici tu e luat dintr-o discutie cu filofteu care zicea ceva de zece la suta. Nu eu am zis, el a zis. Dar stiu ca ai cautat nu gluma, postarile mele. Tu chiar nu ai ce face? #MaybeIhaveastalker Mura in gura, pentru tine, ca vad ca te mananca de o vreme incoace. Daca ai nelamuriri nu ezita sa ma intrebi. 1. Can we use the Jackson and Pollock equations to predict body density/fat of obese individuals in the 21st century?2. Percent Body Fat Calculator: Skinfold Method. 3. How Does The BOD POD Work? La barbati, daca-ti vezi pula fara sa-ti sugi burta, procentul de grasime e satisfacator. 2 3
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat August 11, 2020 Postat August 11, 2020 Un orologiu sună noaptea jumătate.ÃŽn NADA PORTULUI oare cine bate?– „Eu sunt, bună maică, marinarul tău dorit;Eu, ÅŸi de pe mare mă întorc rănit.Soarta mea fuse crudă astă dată:Mica mea pula fuge sfărămată.Dar deschideÅ£i poarta… Userii mă-nconjor…Scorpionul imi da in barna,Picon ma altoieste cu cravasa peste cur,Gvbolovan ma trage de urechi,dar stai…,vine in ajutorul lor,Eva si Izabela, echipate corespunzator cu…Strap-On…oare vor sa-mi sparga curul?!....Dar ce se vede in zare?Este Aditu cu a lui mataranga de 21 cm,oare vrea sa-I fac DT,ca eu am gurita mica!Ajutor muma!!!!…(curul,falcile) Rănile mă dor!†– „Ce spui, tu, străine? marinarul e pe mare;Gura si curul său prin taberi mii de morÅ£i împarte.Eu suntâ€motanulâ€(pardon) a sa mumă; el e fiul meu;De eÅŸti tu acela, nu-Å£i sunt mumă eu!ÃŽnsă dacă cerul, vrând să-ngreuiezeAnii vieÅ£ii mele ÅŸi să mă-ntristeze,Nobilul tău suflet de bombardier astfel l-a schimbat;Dacă tu eÅŸti marinar cu adevărat,Apoi tu aice fără biruinÅ£ăNu poÅ£i ca să intri cu al tau cur in a mea (pula)voinÅ£ă.Du-te la oÅŸtire! Pentru Å£ară mori!Åži-Å£i va fi mormântul coronat cu flori!â€(maciuci) Marinarul se întoarce ÅŸi din pula-i sună;Oastea lui zdrobită de prin rauri,lacuri se adună.Lupta iar începe… DuÅŸmanii zdrobiÅ£iCad ca niÅŸte spice, de gurita lui suntem loviÅ£i. Joaca-te tu, cu poponetul tau gingas, pe langa sculele ciobanasilor, mentionati mai sus,ca te fac sa dansezi “dansul fetelor de la capalnaâ€;Te tin numai in citate,proverbe,pamflete ,de nu te spala nici o apa. Te dai rechin dar in realitate ,esti o medusa oparita!!!!! Mars in PLM,ca suna sirena in port si pleaca vasul fara tine,â€opulenta in persoanaâ€(PLM=instrument de mers, la WC(in cazul tau),de mers, la femei(in cazul nostru)) Hai sa fii iubit(in gura……noi cantam )😂😂ðŸ¾ðŸ¥‚Foarteee tareeeee🤪👠Balada matelotului (II ) Un marinar dintr'aceia ce vâslesc pe un vasNaufragiat și iară fără topice rămas,De la proră-și urlă în zadar năduful,După ce postează, mai că își dă duhul. Urlă și în juru-i seamănă furtunaMarea-nvolburată se agită-ntrunaMatelotul rage, bătântu-se-n piept,Toată lumea-i proastă, doar el e deștept! De atâta soare a fost bătut în cap,Multe ape tulburi creierii i-au spălatCă nu are liniște și nici somn pe punte,Până nu aruncă invective multe. Cunoscut în porturi, internațional,Sistematic luându-și de la Pisic ban,Permanent renaște, mai înverșunat,Urlându-și pe forum gândul său frustrat.Sabina😉 1
anaparaschiv Reputație: 231 Postat August 11, 2020 Oras:,,, Oras:,,, Postat August 11, 2020 La barbati, daca-ti vezi pula fara sa-ti sugi burta, procentul de grasime e satisfacator. Ntz, nup, neah! Cine te-a pacalit?
adi21cm Reputație: -49 Postat August 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2020 La barbati, daca-ti vezi pula fara sa-ti sugi burta, procentul de grasime e satisfacator.Eu si daca as avea burta tot pot sa o vad!
snappulos Reputație: 199 Postat August 11, 2020 Postat August 11, 2020 La barbati, daca-ti vezi pula fara sa-ti sugi burta, procentul de grasime e satisfacator.Hmm eu nu pot sa imi vad burta fara sa- mi suga pula... 2
Vizitator lexmann Reputație: 0 Postat August 12, 2020 Postat August 12, 2020 Lesin!Bai analfabetul asta de cand il aveti aici pe forum?Scrie pulsar pe asa zisa bratara de care te tot iei..Cauta pe google ceas pulsar si o sa vezi! Stift =)) , mai bine taceai.http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtopic.php?f=2&t=18374
adi21cm Reputație: -49 Postat August 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2020 Asa si? Nu inteleg unde vrei sa bati?
v-ship-ss Reputație: 47 Postat August 14, 2020 Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica Oras:In cimitir=ma-sa lu picon, cu deep prin mentalitatea muioritica Autor Postat August 14, 2020 Tot pa transparentza, pe un topig cu o altfel de transparentza, translucida, tot din coaiele mele filozofo-romantice, bun simtz si maxima consideratie, refula-v-ar, defula-v-ar si bufni-v-ar sperma din CIM prin nas pa oky, da bufnitze si varcolaci asexuatzi si atemporali. :D Mai Doamna-mitza biciclista, FAAA, verme infect si parazit de radio santz, si de online, si de real, daca realul iti permite atata timp de a manca metri cubi de cacat si a-ti exersa talentul/caracterul de acelasi cacat si in online, crezi ca mai conteaza ce sex ai, daca aratzi sau nu, ca o morsa cu mustatzi sau sugeai si tu de mica in genunki la pula lu vermele ala ordinar de paunesku aku 3 decenii, care impreuna cu vadim si ilici kgb iliesku si restul padukilor au infaptuit democratia, tot exclusiv, la teveu, cu revolutionari si sekuristi ca picon-anal si limbist-bolovan ???Rar, extrem de rar îmi permit să mă pierd în lucruri total inutile și neproductive pentru mine. ...mi se pare perfect normal, justificabil, logik si de bun simtz, atata timp cat traiesti ca un skarabeu din fecale si proteine transparente dan coaie. :DPS Nu sunt o bătŕână cu brâul de lână( am respect pentru orice vârstă și mi se pare cea mai mare tâmpenie să etichetăm oamenii după numărul...anilor) nici vreo casnică ofilită de vâltorile vieții . Nici măcar vreo căutătoare de confirmări/ validări sau fani ( de tipul unuia de pe aici )....bine nici ca nu te justifici, citat tot dintr-o cacareaza debitata de tine. :D 121 de cacareze mankate in 4 zile !!! ...cum ramane totusi cu timpul si chestiile importante din veatza ta, ma paduke implinit mentalo-material si sufleteste, care zici ca nu esti si tu, tot un boot/muist infect, cum iti ziceam inca de la prima clona-aparitzie/pattern puturos-urat mirositoare pentru inteligentza oricarui om cu principii, sanatos la cap, caracter, coloana si coaie-indiferent de educatie, clasa sociala, sex, ani si kilograme, tragi tare ca sa te faci galben ca pishatu pentru mai multe imbarligaciuni cu boshorogi imbecili/infractori/dementzi/onanisto-limbisti si pa pemeu ??? Daca te lingi pe coaie/hemoroizi EXCLUSIV, cu boshorogo-bosketari, infractoro-gainari, sekuristo-kuristi si restul treselor limbiste, vermii de baza consacratzi, clonatzi si rasclonatzi, ai prezentei platforme/haznale, chit-chat in scopul, la fel de exclusiv, de a-i credita si spala, crezi ca mai intereseaza pe careva, ce sex, cati ani si kilograme ai, ma paduke psihopato-pervers implinit ??? Ce te coafeaza mai mult, mai tare si mai bine decat pula aia de 21 random copy-paste de pe net, repet, sa te manance vermii cu sexul tau, anii si kilele tale cu tot, este vorba strict de mentalitatea de capusha turbata, so, factul ca esti un transexual demnto-disperat de afirmare, sau ca esti tot/doar un rasclonat muist infect, si la propriu de gura si la figurat-de caracter, care promoveaza, crediteaza si spala infractori, infractiuni si mentalitatzi de cel mai josnic mod, prin cuvinte multe, decentze si suflu de chill cu malahie de mioritza-fatalitate, cum ca totzi am trebui sa fim sclavetzi ca voi, ca nu putem incerca si skimba nimik, ca civilizatzia din vest-nord europa a fost adusa de martzieni, alieni si pula mea, noi jegul si mizeria est europeana, fiind si traind pa fecalom-planeta russia/afrika/india ??? Topicul e exact unde-i e locul, la DG și are nume clar- Gânduri transparente......Vb lui Pisicuț, mai scrieți recenzii! Într-o pauză de la cenaclu! Mai este promovarea prostitutie=crimei organizate, implicit, traficul de persoane si de droguri, peatza 90% consumatoare de vise, halucinatzii si trait clipa ca pe ultima, lucruri promovate aici cu indarjire de balamuk sau foamea din somalia, exclusiv de catre debili dementzi si infractori sociopatzi dedicatzi, penala sau nu, in republica manelo-bananiera sugatoare de carici indiferent de sex ???...ce-o sa facetzi atunci cand mamaliga o sa explodeze intr-un final, ca va exploda, si o sa apara cazuri caracal prin familiile de politicieni, sekuristi muisti, judecatori/procurori altzi sclavetzi corupto-santajabili si restul organelor/serviciilor/diviziilor/tabalgiilor/jandarmilor retardo-kuristi, care apara, intretin si chiar promoveaza fenomenele infractionale ??? :thinking Despre imbecilul de skorpion1970- un decretzel random futut/nascut in/pe cur cu sigurantza in 60', plm tinerezea fake si coailii din shosete de online, ce mai conteaza, cioarele vopsite in papagali galbeni, morsele si cetaceele in rubensience, pe langa printzi si printzese ori miliardari=mamaligari=gainari de net, clona probabil a altui debil mintal-explodata-n cacareze copy-paste in ultimile luni, care se lauda ca este un pesionar limbist, pardon peskar profesionist-curist, ce pula mea in coliva lu ma-sa ar mai fi de zis/batjokorit la el, majoritatea peskarilor fiind alcoolisti, debili si mincinoshi patologici, astfel explica dementza asociata cu timpul liber, ca si in cazul shoferilor-cu varful de lance, bomboana pe coliva, spuma de la kur sau negii/papiloamele de pe pula, somitatzile, creerele si masteranzii in taximetrie, ba bosketarilor distrusi, pescuitul si shofatu, nu sunt meserii, bai doreilor si paduchiosilor rapanosi, oparitzi la coaie si gaoaze de atata stat in cur, pe langa shofereala-plm, pe care o practica miliarde de maimutze trepanate imbecil-vorbitoare, vezi trafiku si maimutzele/gibonii retaro-sociopatzi care-l creeaza, a fi zidar, strungar, agricultor si kear cioban, impun mai mult respekt, mai mult creere si skill-uri. :D ...bine ca n-am prins mizeria aia umana de spalat creiere si futut in cur destine-caractere, cenaclu flacara al vermelui ala infect-poietu pulii mele nationale,inkis in 85', manca-l-ar vermii cu totzi simpatizantzii lui cu tot. contributors.ro/menestrelul-comunismului-dinastic-sau-cine-a-fost-adrian-paunescu/ ...in rest, tot delusional pa burta goala, manele si valoare. :D
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat August 14, 2020 Postat August 14, 2020 Marinare, bine ai revenit la mal, ai avut lectură plăcută sperăm!ðŸ˜Diferența între tine și noi "aștilalți" e simplă- NOI NU CITIM CE SCRII !!
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat August 14, 2020 Postat August 14, 2020 Mare-Å£i e grădina, DoamneGrădina Ta - care-i destul de mare(ÃŽn care întâlneÅŸti ÅŸi răi ÅŸi buni),Noi te-am ruga, ca printre pomii-n floare,Să faci aici ÅŸi-o casă de nebuni!😂😂😂
armani01 Reputație: 242 Postat August 14, 2020 Oras:facebook Oras:facebook Postat August 14, 2020 Marinare, bine ai revenit la mal, ai avut lectură plăcută sperăm!ðŸ˜Diferența între tine și noi "aștilalți" e simplă- NOI NU CITIM CE SCRII !! Laic :))
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat August 14, 2020 Postat August 14, 2020 In clip o iubită...dintr-un port😊Dintr-o existență anterioară a vreunui marinar....cel mai probabil...nu cel de aici.Ce demonstrează?Există și marinari fericiți!!😉
Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat August 14, 2020 Postat August 14, 2020 Mare-Å£i e grădina, DoamneGrădina Ta - care-i destul de mare(ÃŽn care întâlneÅŸti ÅŸi răi ÅŸi buni),Noi te-am ruga, ca printre pomii-n floare,Să faci aici ÅŸi-o casă de nebuni!😂😂😂E deja amenajată🤣😂Pare chiar și locuităE sub formă de vaporBântuit, dar primitor.O locuință lacustrăPe topic deja "ilustră"😉
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum