Sari la conținut

MIHAELA mamaia -0724722058

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

chiar asa lex stai toata ziua sa faci screenshot-uri pe publi sa bagi aici si nici macar nu stii cand te baneaza si pe tine astia??? eu zic ca este efort maximal ne-respectat de astia aici  :138x

ce sa faci? ncsf. 

daca postezi screenshoturi cu bancuri si glumite  e mult mai safe , primesti doar puncte de reputatie .

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Salutari, am fost de vreo 2 ori la ea in aceasta vara.

Ea este, are poza cu fatza ei pe Whatsapp.

Incep cu ce nu imi place la ea: are mai multe numere de telefon, mai multe anunturi. Stiu sigur, ca prima data am sunat la alt anunt, dar mi-a deschis ea, Fiindca arata bine, am zis sa raman. Nu imi pare rau ca am ramas, a fost bine; totusi zic ca nu e frumos ce face, nu e nevoie sa fure poze, nu-mi place. Din doua motive: eu zic ca e vorba de caracter, nu e frumos, ptr mine lasa impresia ca e prea avita dupa clienti si dupa bani. Al doilea motiv e ca apar prea multe anunturi cand cauti ceva nou in Mamaia/Summerland, poti sa dai de ea, chiar daca in acea zi nu o vrei pe ea. Si cum nu stii care e ea (ca avea 5-7 telefoane), ajungi sa intrebi "Pozele sunt reale?".

Revenind la ea: prima data am sunat-o pe la 15 - 16 dupa-amiaza. A raspuns mai greu, mi-a zis ca dormea, se simtea si in voce ca ce o trezisem, deci nu am sa-i scad puncte pentru primirea mediocra. Mi-a zis pretul, ON/NP 200 numarul, 400 lei ora. Cam scump ptr mine, eu zic ca nu se merita sa platesc atata, am vrut totusi sa incerc un numar.

Mi-a dat adresa, in Summerland, pe alea Argos, usor de gasit si sa o sun inainte. Cand am ajuns, am trezit-o iarasi, (din nou, nici o problema din partea mea), si cam dezordine in camera de zi, dar in limite rezonabile. I-am platit numarul, 200 lei si am trecut la treaba, facusem dush de acasa.

Oralul este foarte bun, se joaca frumos cu limbuta, si avea schimbari placute de ritm, cand o sugea lent, cand o sugea repejor. Am zis sa trecem la sex, am pus-o normal in pozitia misionarului, ca asa imi place sa incep, si spre surpriza mea, am gasit-o calda si stramta. Frumos. Pompoz ce pompez si isi pune o mana pe bazin meu ca sa dau mai usor, iar cand dadeam mai tare, ma incetinea usor, asadar a urmat o perioada de lent/repejor din partea mea. Mi-a cerut ca vrea si pe la spate, s-a pus repejor in pozitie, o placere si pentru mine privelistea, am apucat-o de craci si am inceput iarasi. Spre surpriza mea, am simtit-o avand orgasm, apoi imediat m-a rugat sa schimbam. Am pus-o iarasi misionar, sarutari pe gat din partea mea, mangaieri pe spate din partea ei, iar dupa cateva momente a venit orgasmul si la mine. Frumos. Singurul regret e tariful cam piperat, daca cerea 300lei/ora as fi stat inca un numar.

Dupa ce am iesit din dush, am vazut ca avea vreo 5-7telefoane, mai in gluma, mai in serios ii zic "opa, dar vad ca esti pusa pe treaba".

Locatia: ii dau 9 (un punct scazut ptr dezordine)
ON - 9 din partea mea, cred ca poate ajunge la 10.
GFE - nu e cazul sa dau nota aici, stiu ca o trezisem din somn si inteleg.
Sex - 9/10

General: 7 (poate merita mai mult, caci ON si sex e ce trebuie; dar ramane faza cu mai multe anunturi + pretul cam piperat)

Initial am plecat nehoratat daca sa revin sau nu, apoi m-am hotarat ca e "de revenit".

• Like 1
Postat

Salutari din nou, revin si cu a doua recenzie ptr ea.

Peste o saptamana am zis sa revin la ea. Am sunat-o pe la 18 seara, am stabilit ca ajung in juma de ora, nu m-a recunoscut dupa voce, i-am zis ca o sa ma recunoasca cand ajung. Era mai ordine in camera de zi, totusi se simtea un miros usor de tigara.

M-a intampinat cu un zambet larg si frumos, cred ca s-a bucurat sincer ca m-a vazut. Daca ma si saruta atunci pe moment, cred ca ii dadeam nota 10 la GFE.

A urmat o conversatie lejere despre diverse, apoi i-am zis ca am facut dush acasa, dar o sa intru totusi sa fac un pipi.
M-am dus apoi in dormitor unde a inceput actiunea cu acelasi oral foarte jucaus si foarte bun din partea ei. Daca il facea si fara prezervativ, cred ca merita un 10 si coronita.
I-am zis ca vreau sex, am pus-o usor la misionar, unde iarasi surpriza placuta, pasarica ei stramta si calda pentru care venisem. Si spre surpriderea mea, dupa cateva pompari a inceput orgasmul ei, cu tinut strans de cearcaf, cu gemete discrete, cu pasarica ei care a inceput sa se incordeze si sa se zvarcoleasca; se vedea pe fatza ei ca traieste orgasmul, iar dupa cateva clipe o vad ca isi tine respiratie 2-3 secunde: acea clipa de suspans si eliberarea unui gemat ca o soapta.
O placerea si ptr mine sa o vad asa. Fiindca m-am dus la ea odihnit si cu gandul ca daca pot platesc 200lei, sa ma fut de toti banii; am schimbat lejer mai multe pozitii, iar cand am simtit ca se aproprie punctul culminat si la mine, am pus-o culcat pe burta, eu deasupra ei si am mai dat din fund de cateva ori pana gata am fost.

Locatie: 9 (de data asta -1 ptr mirosul usor de tigara din camera de zi)
ON - 9/10 (cred ca daca as lua doar oral fara prezervativ, ii dau coronita)

GFE - 8
Sex - 9/10

De revenit.

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am vizitat o astazi pe Mihaela!

Aspect: 8 - poze reale

Atitudine: 8 - e sociabila, rade cu tine.

Igiena: 10

OP: 7 - facut cu dintii

NP: 8 - a fost ok dar cam comenteaza la pozitii

Pret: 200/400

• Like 2

Postat

N am înțeles exact, la note ai scris ON, dar in recenzie zici ca era protejat oralul. Face doar oral protejat?

Salutari din nou, revin si cu a doua recenzie ptr ea.

Peste o saptamana am zis sa revin la ea. Am sunat-o pe la 18 seara, am stabilit ca ajung in juma de ora, nu m-a recunoscut dupa voce, i-am zis ca o sa ma recunoasca cand ajung. Era mai ordine in camera de zi, totusi se simtea un miros usor de tigara.

M-a intampinat cu un zambet larg si frumos, cred ca s-a bucurat sincer ca m-a vazut. Daca ma si saruta atunci pe moment, cred ca ii dadeam nota 10 la GFE.

A urmat o conversatie lejere despre diverse, apoi i-am zis ca am facut dush acasa, dar o sa intru totusi sa fac un pipi.

M-am dus apoi in dormitor unde a inceput actiunea cu acelasi oral foarte jucaus si foarte bun din partea ei. Daca il facea si fara prezervativ, cred ca merita un 10 si coronita.

I-am zis ca vreau sex, am pus-o usor la misionar, unde iarasi surpriza placuta, pasarica ei stramta si calda pentru care venisem. Si spre surpriderea mea, dupa cateva pompari a inceput orgasmul ei, cu tinut strans de cearcaf, cu gemete discrete, cu pasarica ei care a inceput sa se incordeze si sa se zvarcoleasca; se vedea pe fatza ei ca traieste orgasmul, iar dupa cateva clipe o vad ca isi tine respiratie 2-3 secunde: acea clipa de suspans si eliberarea unui gemat ca o soapta.

O placerea si ptr mine sa o vad asa. Fiindca m-am dus la ea odihnit si cu gandul ca daca pot platesc 200lei, sa ma fut de toti banii; am schimbat lejer mai multe pozitii, iar cand am simtit ca se aproprie punctul culminat si la mine, am pus-o culcat pe burta, eu deasupra ei si am mai dat din fund de cateva ori pana gata am fost.

Locatie: 9 (de data asta -1 ptr mirosul usor de tigara din camera de zi)

ON - 9/10 (cred ca daca as lua doar oral fara prezervativ, ii dau coronita)

GFE - 8

Sex - 9/10

De revenit.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...