Sari la conținut

Ce babe mai cunoașteți?

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat
Acum 2 ore, dovi23 a spus:

Am sunat-o pe Alina nu răspunde deloc 

"ora matinala 9 ... lucreaza max 11,12 ."

• Mersi 1
  • Oras:PRAHOVA
  • Oras:PRAHOVA
Postat
Acum 48 minute, Novicele17cm a spus:

E mai buna ca giorgiana de langa spitalul cfr? Baba din 9 mai?

Da cine e "baba din 9 mai"? Alina care sta deaspura farmaciei Sidonya?

Postat
Acum 33 minute, andreiph a spus:

Exact!

Da unde se afla  farmacia sidonia?nu am fost niciodata la ea..e mai buna ca giorgiana de lanaga spitalu cfr?mersi

Postat
Acum 9 minute, Novicele17cm a spus:

Da unde se afla  farmacia sidonia?nu am fost niciodata la ea..e mai buna ca giorgiana de lanaga spitalu cfr?mersi

Nu stiu cine e Georgiana de la cfr..asa ca nu iti pot raspunde la această întrebare.

Cat despre Alina " baba nebuna" cred ca are undeva intre 60-65..mica de statură, sanii mari, avea si un pic de burtica ultima data cand am vizitat.o..

Face de toate..altceva ce sa iti spun..

Postat
Acum 24 minute, andreiph a spus:

Nu stiu cine e Georgiana de la cfr..asa ca nu iti pot raspunde la această întrebare.

Cat despre Alina " baba nebuna" cred ca are undeva intre 60-65..mica de statură, sanii mari, avea si un pic de burtica ultima data cand am vizitat.o..

Si pe unde sta ea am inteles o farmacie ceva  in 9 mai mai exact pe unde..mersi..aa ce preturi are nu am fost niciodata la ea 

Postat
15 hours ago, Novicele17cm said:

Pana mea......sunt 3 persoane diferite

1 georgiana lan cfr si este grasuta

2 baba alina pe la fostul jet oil

3 baba cloanta din 9 mai

• Haha 1
Postat
Acum 1 oră, Georgeus a spus:

Pana mea......sunt 3 persoane diferite

1 georgiana lan cfr si este grasuta

2 baba alina pe la fostul jet oil

3 baba cloanta din 9 mai

Ai uitat-o pe distrusa aia cu sex total pe 50 de lei. Aia trebuia sa fie prima pe lista. :)

Ce ai facut cu contul vechi? 🥺

• Like 2
Postat

Si parca mai era una Alina ...avea yopic pe aici de la Baraolt...cobora jos ..sa faca cunostinta cu clientul...si apoi mergea in spatele ei pana la locatie

Postat
Acum 2 minute, cosmi_ale85 a spus:

Si parca mai era una Alina ...avea yopic pe aici de la Baraolt...cobora jos ..sa faca cunostinta cu clientul...si apoi mergea in spatele ei pana la locatie

Postat
Acum 2 ore, Georgeus a spus:

Nu mai merge si nic8 nu am reusit sa l recuperez.

Ti l-a furaaat ?! 😆 Tocmai cand iti gasisem o shemale tare... 

Acum 1 oră, cosmi_ale85 a spus:

Da, una ochelarista, sani mici, butoi, tunsa scurt si care statea cu floci, 100% naturala. 😃😅 Nu sugea, nu voia, se futea in cur cu pute foarte mici. Poveste veche, da 15 ani o stiam.

• Haha 1
Postat
Acum 16 ore, andreiph a spus:

Pe unde sta mai exact....as incerca.o....mersi

Postat
Acum 23 minute, Novicele17cm a spus:

Prinde-o la tel si te indruma ea. Ce, vrei sa o pândești si sa o incerci prin surprindere? 

• Haha 1
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

mai era una in m bravu la et 4. am incercat si eu o data dar nu a vrut gogu neam sa se scoale la cum arata.

vazand ce hidoasa e, mi a facut oralul cu prez.

in rest facea de toate.

Postat
Acum 36 minute, Novicele17cm a spus:

Lângă spitalul CFR vest este o bancă, parcă Transilvania chiar în spatele ei intri într-o parcare, de acolo te descurci să ai baftă 😄

Postat
1 oră în urmă, mimianu a spus:

Lângă spitalul CFR vest este o bancă, parcă Transilvania chiar în spatele ei intri într-o parcare, de acolo te descurci să ai baftă 😄

Mersi

Postat
Acum 6 ore, biliape a spus:

Ti l-a furaaat ?! 😆 Tocmai cand iti gasisem o shemale tare... 

Da, una ochelarista, sani mici, butoi, tunsa scurt si care statea cu floci, 100% naturala. 😃😅 Nu sugea, nu voia, se futea in cur cu pute foarte mici. Poveste veche, da 15 ani o stiam.

Da da Ochelariat tunsa scurt cu burta ....nu am fost ..cand am vazut.o acum vreo 7 ani ...am fugit.....citisem ca  e flocoasa ...ca are pisici....etc ..ai dreptate....dar na poate unora le place ...

• Like 1
Postat
Acum 25 minute, cosmi_ale85 a spus:

Da da Ochelariat tunsa scurt cu burta ....nu am fost ..cand am vazut.o acum vreo 7 ani ...am fugit.....citisem ca  e flocoasa ...ca are pisici....etc ..ai dreptate....dar na poate unora le place ...

Nu avea pisici! Avea un singur motan dar nu stiu ce a patit, saracul. 

Eu pentru pisoi ma duceam, dar daca nu a vrut sa mai imi spuna unde e, ce e cu el, m-am suparat rau si gata. 😢

Cats are great. 

• Inimioara 1
Postat

Într-adevăr, confirm, de Alina greu mai dai... E prea solicitată și, dacă ești băftos, atunci ți-a pus Alina mâna pe ciocan! Mai sunt și altele, tot așa, dacă ai noroc. 

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...