Sari la conținut

Ray. Dolovan-un scalv

Vizitator saskia999

Postări Recomandate

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

De sanziana auzisem pe undeva bine ca nu m-am dus!

Cica noua in domeniu sau in zona

Pipilica care facea misto de ea toata ziua se auzea intr.o vreme ca i.ar fi trimis pompele funebre la usa ==)))))))

Bine nu stiu daca e adevarata faza dar a fost un schimb de replici intre ei pe tema asta 

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Lesin ! Bine bine a facut si ala :)):))

Ce nebun :)):)) seamana cu mine! Doamne acum iar o sa inceapa astia sa zica ca sunt nu stiu cine dar ma amuzat asta si la cat de nebun sunt si eu cred ca ii faceam la fel

• Like 1
Postat

Lesin ! Bine bine a facut si ala :)) :))

Ce nebun :)) :)) seamana cu mine! Doamne acum iar o sa inceapa astia sa zica ca sunt nu stiu cine dar ma amuzat asta si la cat de nebun sunt si eu cred ca ii faceam la fel

Na d aici 

Posted 22 November 2017 - 11:48 AM

ion pendula te ia pe pula, on 22 Jul 2017 - 10:46 AM, said:snapback.png

Recenzie recentă.

SIANA, MA CAC PE MINE DE RAS

Salve futonation,

Am fost si eu la aceasta individă CONSUELA, ACTUALA SIANA, pentru ca eram cu coaiele pline si fusesem intrigat de poze, poezii si de recenzia insului de mai sus.

Ce sa va zic, pe mine experienta asta m-a pus serios pe ganduri sa ma las de curvasaraie.

Sunat, programat imediat, ca e genul primul venit bla bla.

Cand ajung in fata blocului o vad pe babornița cu o plasa de rafie stătea miloaga la usa, nu nimerea sa deschida.

M am retras puțin să o las sa intre sa nu fac vreo gafa si dupa intru și eu.

Intru in scara ce sa vezi, babeta înfuleca parizer cu pâine în casa scării, pe trepte.

S a scuzat că e ruptă de foame, că peștele ii da procent.

M-a întrebat dacă vreau și eu. Am refuzat-o

Urc cu ea, mi-am facut filme, deja aveam dubii legat de erecție, mă gândeam că putea să fie vreo mătușa de la tara.

Arată că o taranca expirată, fleoșcăită, sa nu zic uratica la fata dar inspira asa un fel de prostie.

Bine proportinata pentru 45-50 ani. Dacă are doar 36 cum zice, e epavă.

Intram amandoi in apartament ea se duce sa lase cumparaturile pe care le avea in mana, a mai luat 2-3 felii de parizer in bot, chiar îi era foame.

Dau banii, 50 fin, oricum deja imi cam parea rau, se intoarce si creeaza un ambient eroric: stinge lumina si da pe taraf tv aproape la maxim.

Deja radeam. Se dezbraca, ma dezbrac si incepe un oral mecanic si disperat de zici ca dadea cu tarnacopul. Prost rau, ras. Ii zic hai sa ne futem ca nu se mai poate.

Mirosea a parizer că dracu. FK... În niciun caz, puțea că la fabrica de parizer.

Ba pasa așa spartă nu mă gândeam să văd, nu e de mirare că pune x uri pe ea in poze, dar nu stiu ce era inauntru ca mi s-a facut rau.

Candeala daia naspa.

Cred ca facuse dus doar dimineata sau cu o seara inainte. Aa si imi zice "hai misionar ca sunt obosita" sigur fata mea si ea se uita pe taraf.

Vroiam sa imi dau drumul cu orice sacrificiu asa ca o intorc in capra sa pot baga doar capul pulii ca metoda de siguranta impotriva mirosurilor neplacute, cah!

Reusesc intr-un final pe ritmuri de manele și miros de parizer.

Consuela era absorbita efectiv de taraf tv.

Mi-am dat seama ca femeile astea habar n-au pe ce lume traiesc dar au impresii de mari combinatoare si ca eu sunt si mai prost contribuind la hranirea acestor iluzii. Plm m-am luat aiurea

Oral: 2

Normal:1

Igiena: 0

Gfe: -1

Halat: 50

:pope:  :pope:  :pope:  :pope:

CASCATI OCHII SA NU CASCATI BUZUNARELE DEAMPULEA

• Like 1
Postat

Lesin ! Bine bine a facut si ala :)) :))

Ce nebun :)) :)) seamana cu mine! Doamne acum iar o sa inceapa astia sa zica ca sunt nu stiu cine dar ma amuzat asta si la cat de nebun sunt si eu cred ca ii faceam la fel

Cum am mai zis nu cred ca in domeniul asta si in toate fetele care ne sunt la oferta aici pe site exista vreuna mai jegoasa decat ea 

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Ce i-ati facut administratorului, mai, paduchiosilor si infractorilor, cu ce l-ati santajat, de v-a lasa sa hartuiti si denigrati in voie oamenii, pe aici ? Voi puteti scrie orice despre oricine si pune in carca oricui chiar si crime ...Trebuie sa mai si dovediti, ceea ce declarati si sustineti, nu doar sa faceti albie de porci pe cineva, de dragul de a va da rotunzi si smecheri sau de a intimida... 

Eu nu am văzut niciodată niște bărbați bârfind, au început iar sa își facă conturi multiple.

E cazul ca cineva sa ii pună niște condiții celui care se ocupa de acest forum...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ia, uite, au inceput toti repetentii ,sa dea meditatii online, la limba romana !

Aoleu, ce aberatii ! Fac 13-14 proxenetii, cand imi vad pozele si ma vad prezenta pe forum ! Sariti ca niste caini turbati, care isi apara teritoriul.

Ce i-ati facut administratorului, mai, paduchiosilor si infractorilor, cu ce l-ati santajat, de v-a lasa sa hartuiti si denigrati in voie oamenii, pe aici ? Voi puteti scrie orice despre oricine si pune in carca oricui chiar si crime ...Trebuie sa mai si dovediti, ceea ce declarati si sustineti, nu doar sa faceti albie de porci pe cineva, de dragul de a va da rotunzi si smecheri sau de a intimida... 

Esti **spam editat** sau traficant de **spam editat**, de voiai sa ma cunsoti acum 30 de ani, cand aveam doar 8 ani ?

Stimata doamna imi cer scuze ca va interpelez cu indrazneala mea tipic porceasca dar cu voia dvs si rosu in obraji  va pun o intrebare 

Ce ati avut domnia voastra de impartit cu administratorul ? Care a fost motivul pentru care pagina dvs a fost inchisa ? 

Apelez la sarmul feminin si simtul poetic de care ai dat dovada intotdeauna excitandu.ma pana la diaree pentru raspuns 

Postat

Eu nu am văzut niciodată niște bărbați bârfind

Nici eu n-am văzut vreodată un uliu cu ochii pe găini.

Bârfa, pizda şi scandalul ne provoacă greață.

• Like 1
Vizitator lexmann
Reputație: 0
Postat

Pipilica care facea misto de ea toata ziua se auzea intr.o vreme ca i.ar fi trimis pompele funebre la usa = =)))))))

Bine nu stiu daca e adevarata faza dar a fost un schimb de replici intre ei pe tema asta 

Faza asta a fost cu Randunica, da nu cred ca pipilica a fost la butoane, eu stiam de Panoramic, dar nah, poate ma insel

Postat

Faza asta a fost cu Randunica, da nu cred ca pipilica a fost la butoane, eu stiam de Panoramic, dar nah, poate ma insel

Eu stiam de faza asta intre Siana si pipilica 

Ca ea urla acum vreo cateva luni ca se trezise cu cioclu la usa =)) 

Mai departe panoramic e prea lesinat sa il duca mintea la asa ceva si randunica nu o vad genul 

Vizitator lexmann
Reputație: 0
Postat

Eu stiam de faza asta intre Siana si pipilica 

Ca ea urla acum vreo cateva luni ca se trezise cu cioclu la usa =))

Mai departe panoramic e prea lesinat sa il duca mintea la asa ceva si randunica nu o vad genul 

la randunica s-au plimbat nu stiu cate firme de servicii funerare pana a scris chiar ea

Postat

la randunica s-au plimbat nu stiu cate firme de servicii funerare pana a scris chiar ea

La ea chiar nu inteleg de ce 

• Oras:nairobi
  • Oras:nairobi
Postat

Eu nu am văzut niciodată niște bărbați bârfind, au început iar sa își facă conturi multiple.

E cazul ca cineva sa ii pună niște condiții celui care se ocupa de acest forum...

PRIMA CONDITIE AR FI : 

cine consuma heroina si legale sa nu mai scrie , sterge-ti contu.

• Like 3
Postat

Sa vezi si tu cam in ce jeg se promova trampalia asta imputita, era mucegaiul de un deget pe balcon =))

post-127939-0-98286000-1425364935.jpgpost-127939-0-80639000-1425364943.jpgpost-127939-0-97536000-1425364983.jpgpost-127939-0-22467400-1425364996.jpg

Trampalie netrampalie 

Avea termopane :D 

Postat

PRIMA CONDITIE AR FI : 

cine consuma heroina si legale sa nu mai scrie , sterge-ti contu.

Ar fi o idee super buna!

Postat

Cum am mai zis nu cred ca in domeniul asta si in toate fetele care ne sunt la oferta aici pe site exista vreuna mai jegoasa decat ea

Nici eu nu cred! Desi unele sunt aproape!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nici eu nu cred! Desi unele sunt aproape!

Ma refer la cele cu un minim de servicii locatie conditii cat de cat nu la alea de la sosea sau mai stiu eu pe unde 

Postat

Contul asta verde care il are Siana acum il are de frica pentru ca ea a zis dupa ce i sa blocat topicul ca a fost amenintata cu banarea

Despre randunica nu cunosc speta nu ma pronunt 

Postat

Ma refer la cele cu un minim de servicii locatie conditii cat de cat nu la alea de la sosea sau mai stiu eu pe unde

Da si eu am vazut pe mircea voda aproape de timpuri noi

Cu locatie cat de cat conditii cat de cat ceva aproape de doamna! Numai ca slaba rau!

Cand am vazut unde am ajuns am plecat direct!

Desi femeia deja incerca sa ma traga de pula sa raman cum ma vazut...nici banii nu ii dadusem si ea tragea de mine cand eu dadeam sa ma introc de unde am venit...

• Like 1
Postat

Da si eu am vazut pe mircea voda aproape de timpuri noi

Cu locatie cat de cat conditii cat de cat ceva aproape de doamna! Numai ca slaba rau!

Cand am vazut unde am ajuns am plecat direct!

Desi femeia deja incerca sa ma traga de pula sa raman cum ma vazut...nici banii nu ii dadusem si ea tragea de mine cand eu dadeam sa ma introc de unde am venit...

Daca o vezi obraznica fa si tu ca mine 

Ramai in bucatarie aprinde o tigare si ia.o putin la vrajeala gen 

Hai ramai?

Hmm stai lasa-ma sa fumez o tigare 

Si continui vorba asa la misto cand te apropii de chistoc 

Stai ca mi am adus aminte ca am banii in masina si nici tigari nu mai am revin in 5 min 

SI du-te nene 

• Like 2
Postat

Daca o vezi obraznica fa si tu ca mine 

Ramai in bucatarie aprinde o tigare si ia.o putin la vrajeala gen 

Hai ramai?

Hmm stai lasa-ma sa fumez o tigare 

Si continui vorba asa la misto cand te apropii de chistoc 

Stai ca mi am adus aminte ca am banii in masina si nici tigari nu mai am revin in 5 min 

SI du-te nene

Era vorba de ea ca aspect! Si aspectul garsonierei! Nu de cum imi vorbea! Ca asa avea vorba dulce...

Dar era direct goala cu tatele pana la buric si mici rau dar nu stiu cum puteau fii atat de lasate nu am vazut in viata mea asa ceva si schiloada doar oasele era de ea!...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Era vorba de ea ca aspect! Si aspectul garsonierei! Nu de cum imi vorbea! Ca asa avea vorba dulce...

Dar era direct goala cu tatele pana la buric si mici rau dar nu stiu cum puteau fii atat de lasate nu am vazut in viata mea asa ceva si schiloada doar oasele era de ea!...

Nu conteaza se aplica oricum 

Vezi ceva ce nu iti convine nu neaparat fata dispari 

Igiena 

Curatenia 

Mirosuri suspecte in incapere fel de fel 

Baia pnm multe 

Prosop neaparat curat de preferat il iei pe al tau de acasa nu sti cand le a spalat ultima oara si ce santierist sa sters pe pula cu el inaintea ta 

• Like 1

Postat

Nu conteaza se aplica oricum 

Vezi ceva ce nu iti convine nu neaparat fata dispari 

Igiena 

Curatenia 

Mirosuri suspecte in incapere fel de fel 

Baia pnm multe 

Prosop neaparat curat de preferat il iei pe al tau de acasa nu sti cand le a spalat ultima oara si ce santierist sa sters pe pula cu el inaintea ta

Prefer sa vorbesc cu ea cand sunt acasa sa ii specific ca intru in dus si vin la ea ajung in 30-40 de minute cu tot cu dus! Ca deobicei fac 15 minute cu masina pana acolo

Decat sa fac dus la ele! Am incercat de cateva ori dar pur si simplu chiar daca totul este impecabil imi e scarba sa fac dus la ele! Repet chiar daca totul este impecabil!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...